Tavoitteena BF Masters 2018 (+arvonta)

Processed with VSCO

No huh, olipas mulla mukava viikonloppu! Sain viettää koko viikonlopun tyttöporukalla. Lauantaina pidettiin tytön kanssa kahden keskinen shoppailu- ja leffapäivä. Käytiin Jumbossa ostoksilla ja syömässä ja katsottiin kotona vielä Angry birds elokuva, oli yllättävän hyvä! Ihanaa, kun tyttökin alkaa olla sen ikäinen, että hänen kanssaan voi käydä paikoissa ja ihan vaan olla mitään sen kummempaa säätämistä. Vauva-aika tuntuu aika kaukaiselta muistolta! Se, saanko kokea vauva-ajan uudestaan, jää herran haltuun 😉

Sunnuntaina lähdettiin Katrin kanssa aamusta junalla puksuttelemaan kohti Lahtea ja Fitness expoa. Hetken Lahden slummeissa harhailtuamme löydettiin perilla ja kisapaikoille. Tiedossa oli useampi tunti armotonta fitnesstykitystiä! Olen käynyt katsomassa kisoja vuodesta…ööö, 2006? Olen siis nähnyt monenmoista messua ja kisaajaa ja bikini fitneksen sarjoja katseltaessa totesinkin, että laji on mennyt hurjan paljon eteenpäin ensimmäisistä vuosista. Silloin lavalla näkyi lähinnä laihoja ihmisiä, mutta nykyään kisaajista näkee, että töitä on tehty ihan oikeasti ja se on hyvä se. Jos mielitään saada kansainvälisiin kisoihin suomestakin osaan ottajia niin tason on noustava vuosi vuodelta. Mä en nyt ala sen enempää erittelemään omia suosikkejani, mutta täytyy sanoa, että body fitneksessä kaksi pisintä sarjaa oli ne kaikista kovimmat. Muistelen, että usein nimenomaan lyhyemmät sarjat on olleet todella kovia, mutta tänä vuonna oli näin päin. Mulla oli muutamia tuttujakin kisaamassa ja on aina kiva nähdä tutut kasvot lavalla ja kannustaa ”omia” 🙂

Lauantaina Fonda Del Solissa burgerilla.
Lauantaina Fonda Del Solissa burgerilla.

Mulle iskee aina kova kisakuume, kun käyn näitä karkeloita katselemassa. Vaikka olen vannonut etten enää koskaan mitään kisadieettejä vedä niin taas tuli mieleen, että entä jos joskus vielä…? Olisko musta siihen? Mullahan kolkuttelee jo masters-vuodet kohta puoliin, joten miksikäs ei tavoitetta vuoteen 2018? Mä en koe olevani kauhean kilpailuhenkinen, mutta oli laji kuin laji, niin kiva olis kisata silloin tällöin ja katsoa miten on kehittynyt. Sama oli crossfitissäkin. Jo alkuaikoina päätin, että joskus kisaan. Mun kohdalla loukkaantuminen keskeytti kisahaaveet ja pääsin ainoastaan salikisoihin. Mutta ei sekään huono juttu ole! Vaikka nyt on innostus kova niin kisahaaveet saattaa olla unohtuneet jo kuukauden päästä. Se hyvä puoli tässä innostumisessa kuitenkin on, että se lisää todella paljon motivaatiota! Oli kuulkaa rauta eilen salilla kevyttä 😉

Tämä oli se mun sarja tulevaisuudessa. Kuva viime kevään Fitness classicista/Bodylehden galleria.
Tämä oli se mun sarja tulevaisuudessa. Kuva viime kevään Fitness classicista/Bodylehden galleria.

fitnessclassic2016-1280

fitnessclassic2016-1281

Olitteko te katsomassa kisoja viikonloppuna?

Sain ilokseni kaksi lippua arvottavaksi I love me-messuille 21.-23.10, joten kaikkien tähän postaukseen kommentoineiden kesken arvotaan kahden lipun paketti yhdelle henkilölle! Liput oikeuttavat käynnin messuille yhtenä päivänä. Arvonta-aika päättyy torstaina 13.10.2016 klo 18! Onnea matkaan ihan jokaiselle 🙂

Jonna

84 vastausta artikkeliin “Tavoitteena BF Masters 2018 (+arvonta)”

 1. Oi, näille messuille olen usein haaveillut pääseväni. Josko nyt onnenkantamoisen seurauksena tulisi lähdettyä? 🙂
  Kiitos inspiroivasta blogista. Vuosia olen jo seurannut.

 2. Mäkin olen joskus salaa miettinyt osallistumista kisoihin. Tässä kohtaa kyllä saisi aika alusta aloittaa lihasmassan rakentamisen, mutta olispa ainakin tekemistä. 😉

  I love me – messuilla en ole koskaan käynyt. Houkuttaisi kyllä kovasti lähteä. Toivotaan, että onni potkaisee. 🙂

 3. Oih, olisi ihana viedä äiti noille I love me -messuille, joiden uskon olevan enemmän omiin kiinnostuksen kohteisiin liittyvä NFE -messuihin verrattuna.

 4. Moi!
  Sulla on tosi ihanan aito blogi, kiitos mielenkiintoisista kirjoituksista! 🙂

  Messuille haluaisin päästä viemään äidin syntymäpäiväyllätyksenä <3

 5. Sinähän sitä voi lähteä tavoittelemaan jos siltä tuntuu, jos jotain muuta tuleekin elämään niin eihän siinä mitään häviä 🙂
  Ja mukana arvonnassa, jos kerrankin suuntais messuilemaan…

 6. Liikutuin, kun äiti ehdotti, että lähdettäisiin yhdessä messuille. Äiti harvoin ehdottaa mitään ja asuu kaukana, joten Äitiä tulee nähtyä aivan liian harvoin. Mikäs sen mukavempaa olisi kuin mennä yhdessä messuille <3

 7. Noi messut tulis kyllä oikeeseen kohtaan et pääsis irti tästä koulurumbasta, on nii kiireinen syksy 😀

 8. En ollut paikanpäällä katsomassa, mut realiajassa kotona aina välillä katselin =) kisaamaan vaan!

 9. Mukana arvonnassa! Ps, hyvänkuuloinen tavoite. Todeksi vaan! ;D Sulla on ihanan aito blogi ja hyviä reseptejä. Tykkään myös tavastasi kirjoittaa.

 10. Mukana arvonnassa! Ollaan työkaverin kanssa menossa messuille ja olisi kiva yllättää hänet lipuilla 🙂

 11. Ehdottomasti vaan kisatavoitetta kehiin jos sellainen fiilis on. 🙂 Ei ainakaan jää sitten kaduttamaan ja jos tuleekin fiilis, ettei haluakaan, aina voi muuttaa suunnitelmia!

  Ja mukana arvonnassa myös. 🙂

 12. Mukana arvonnassa! Koskaan en ole I love me -messuilla päässyt käymään ja tänä vuonna olisi vihdoin kiva päästä. 🙂

 13. Messukeskuksessa meni koko viikonloppu ja kiva olisi päästä messuilemaan uudestaan, joten mukana ollaan!

 14. Mukana myös! Ja kylläpä olisikin mukava nähdä sua lavalla ja seurata matkaa blogin kautta!😊

 15. En ollut seuraamassa kisoja paikan päällä, mutta päivittelin ahkerasti lempparikisaajien instagram tilejä ja tietysti bodylehden sivuja 😀 Ja hei mua jotenkin innostuttaa ajatus siitä, että sut nähtäisiin vielä lavalla. <3 *sydänsilmäemoji*

 16. Moikka! Todellakin osallistut jos yhtään tuntuu!😊 mutta varo olkapäätäsi silti ettei takapakkia tule vaikka rauta tuntuisi kevyeltä 😊 voi vitsi i love me messut tahtooo! 😊😊 mukana siis! Ihanaa syksyä!!

 17. Kisahaaveet kannattaa aina! Ja ihana että uskallat sanoa ne ääneen.

  Ja mitä messuihin tulee: ois mahtavaa päästä käymään.

 18. Mukana arvonnassa! Katotaqm jääkö tänäkin vuonna vaan ajatuksen tasolle messuilla käynti, toivottavasti ei 😂

 19. Kisaunelmasi on tosi jees! On muutenki hienoa saada motivaatiota salijuttuihin aina uudelleen ja vahvemmin. Keep going!
  En ollu Fitness-messuilla mutta uskon että niistä ois saanu paljon tulta myös omiin treeneihin. Myös nuo Iloveme-messut houkuttelee, koska aihepiiri kiinnostais mua ja siskoa 🙂

 20. Tällä viikolla itsellä on ollu väsynyt meininki. Mutta onneksi toisilla rauta nousee!😀 Messulippu olisi kiva piristys!

 21. Itseänikin kiinnostaisi nuo kisa jutut siinä mielessä, että haluaisin nähdä miltä näyttäisin niin kireässä kunnossa. Lavalle olisin ehkä liian ujo :p Mutta joo messuille olisi kiva päästä, kun en ole piiitkään aikaan käynyt 🙂

 22. Heips,

  Arvonnassa ollaan mukana! Olispa kyllä mahtava voittaa, vaikka noita messuja en skippaa kyllä muutenkaan. Ihanat ja monipuoliset messut, jossa jokaiselle jotain. Jospa lähtis tuo mieskin tänä vuonna mukaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta