Proteiinipitoinen vihannespannari aamupalaksi

*Sisältää mainoslinkkejä

Mä olen viime aikoina tykännyt mennä aamupäivät melko vähillä hiilareilla. Söin pitkään pelkästään paistettuja munia sekä vihanneksia aamupalaksi ja kyseinen yksitoikkoinen aamupala alkoi jo todenteolla kyllästyttää minua. Onneksi avasin suuni ja sain hyvän vinkin uudenlaiseen ja superhyvään aamupalaan blogin lukijalta. Tämä resepti on siis Kotikolo -blogista , mutta sovelsin sitä omien makutottumiksien ja ruokavarastojen mukaan. Pannari on todella helppo tehdä ja tällaiselle leivän rakastajalle se oli aamujen pelastus! Vihannespannari toimii hyvin pitkältä leivän tapaan ja ladoin sen päälle itsekin ihan normipäälliset eli vähän oivariinia, salaattia, kinkkua ja juustoa. Hitsi vie miten hyvää! Mites ne ravintoarvot? Ei ole kuulkaa mitään ylimääräistä ja ne vähäisetkin hiilarit tulevat kasviperäisistä lähteistä. Resepti on lisäksi maidoton ja gluteeniton ja todella vaivaton tehdä!

Proteiinipitoinen vihannespannari

  • 2 pientä kukkakaalia
  • 4-5 porkkanaa kuorittuna
  • 7 kanamunaa
  • suolaa

Pilko kukkakaalit ja kuoritut porkkanat pieniksi paloiksi ja keitä kattilassa kypsäksi. Anna jäähtyä hetken aikaan. Lado kaikki ainekset blenderiin ja surauta tasaiseksi. Kaada pannaritaikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista keskitasolla 200 asteessa puolisen tuntia tai kunnes pannari on selkeästi hyytynyt ja alkaa ruskistua. Anna jäähtyä ja leikkaa annospaloiksi. Säilytä jääkaapissa!

Kuvien Mystique -lautanen täältä*.

Jonna

4 vastausta artikkeliin “Proteiinipitoinen vihannespannari aamupalaksi”

  1. pitikin sulle aiemmin ehdottaa tehdä munakaspannukakku josta saa sit kokoviikolle/monta päivää aamupalaa täytteeksi maun mukaan vihanneksia juustoa tms.kokeile piltti kukkakaalisosetta nopea halpa kätevä itse käytän kun ei ole blenderiä.toimii.teen usein proteiinilettuja siitä+kaurahiutale+soijaproteiinijauhe1dl molempia ja pannulle letuiksi.vegaanivaihtoehto marjojen kera nam.kuulostaa ehkä oudolta mut toimiimulla ainakin

    • hitsi, vihannekset vois toimia myös protskuletuissa! Kiitti vinkistä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 11
Tykkää jutusta