Viikon 46 ruokapäiväkirja – uusia ruoka-aineita

*Sisältää mainoslinkkejä

viikon 46 ruokapäiväkirja

Kas, se on perjantai ja ohjelmassa on viikon 46 ruokapäiväkirja totuttuun tapaan! Viime viikolla pääsin treenaamaan neljänä päivänä mikä on aika hyvin. Poikkeuksellisesti kävin myös lauantaina salilla, joten sain herkutella ihan täysin siemauksin 😀 Yritin viikon aikana syödä vähän erilaisempia juttuja ja mahtuihan tuohon viikkoon näkkäriä, tonnikalaa, kaalia, ravintohiivahiutaleita ja ananasta muun muassa. Olen tietyissä asioissa luonteeltani aika pedantti ja tykkäisin syödä koko ajan samoja asioita. Ei tarvitsisi stressata tai huolehtia mistään. Mutta. Pidän pidän myös vaihtelusta ja pienillä asioilla yritän saada edes vähän vaihtelua. Perjantaina meillä oli duunin pikkujoulut, jossa oli tarjolla ihania salaatteja, juustoja ja mun tekemää glögijuustokakkua. Nam! Yritän säilyttää tämän dieetin niin rentona kuin suinkin pystyn niin pitkään kuin mahdollista. Nyt tulee pari viikkoa vähän poikkeuksellista menoa touhuun, mutta siitä lisää myöhemmin. Mennäänpä sitten itse asiaan eli viikon 46 ruokapäiväkirja olkaapa hyvät 🙂

MAANANTAI

viikon 46 ruokapäiväkirja

Töissä 11-18

8.00 paistettuja kananmunia, vihanneksia ja teetä kookosöljyllä

12.00 puuroa, mustaviinimarjoja ja maapähkinävoita

16.00 hera ja bansku

19.30 spagettia, jauhelihakastiketta ja ravintohiivahiutaleita, vihanneksia eri kupissa

TIISTAI

viikon 46 ruokapäiväkirjaTöissä 7.30-15.30

5.20 paistettuja munia, pinaattia, tomaattia, paprikaa ja teetä gheellä

11.00 puuroa, mustikoita ja cashewpähkinöitä

14.00 banaani ja hera

16-18 salilla työntävät lihasryhmät

treenin aikana malto + eaa, jälkeen palkkari

19.15 kanaa, riisiä, oliiviöljyä, pinaattia ja kurkkua

21.30 näkkäriä, tonnikalaa ja oliiviöljyä

KESKIVIIKKO

viikon 46 ruokapäiväkirjaTöissä 7.30-15

5.20 kolme kokonaista munaa, tonnikalaa, hapankaalia, tomaattia ja teetä gheellä

11.00 puuroa mustaviinimarjoilla ja cashewtahnalla

14.30 hera ja banaani

16.30-17.30 lihashuoltotunti crossfit Vantaalla

19.00 paistettua kaalia ja jauhelihaa ja porkkanatikkuja

21.30 kalkkunaleikettä ja ananasta

TORSTAI

viikon 46 ruokapäiväkirja

Töissä 7.30-15.30

5.20 paistettuja munia ja vihanneksia, teetä kookosöljyllä

11.00 puuroa, mustaviinimarjoja ja cashewtahnaa

14.15 hera ja bansku

16.15-18.15 salilla vetävät lihasryhmät

treenin aikana malto + eaa, jälkeen palkkari

19.30 jauhelihaa, lohkoperunoita ja vihanneksia

21.30 kalkkunaleikettä, riisikakkuja ja vihanneksia

PERJANTAI

viikon 46 ruokapäiväkirjaTöissä 7.30-14.30

5.20 paistettuja munia, hapankaalia, vihanneksia ja teetä gheellä

11.00 puuroa mustaviinimarjoilla ja cashewtahnalla

15.30 kanaa, vihanneksia ja banaani

firman pikkujouluissa erilaisia saalaatteja, omenaa, sinihomejuustoa ja pala oma tekemään glögijuustokakkua

LAUANTAI

viikon 46 ruokapäiväkirja9.15 puuroa, mustikoita, cashewtahnaa ja teetä kookosöljyllä

11.30-13.15 salilla työntävät lihasryhmät

treenin aikana malto + eea ja jälkeen palkkari

14.30 riisiä, nyhtökauraa ja vihanneksia

17.30 lähipizzeriasta kinkku-ananas-aurajuustopizza

illan aikana muutamat namit, jätskiä ja pala mutakakkua sekä Lidlin kaurapala kalkkunaleikkeellä, juustolla ja kurkulla

SUNNUNTAI

viikon 46 ruokapäiväkirja10.00 Lidlin kauraleipä juustolla ja paistetulla kanamunalla, porkkanatikkuja ja teetä gheellä

14.00 puuroa, mustikoita, puolukoita ja cashewtahnaa

16.30 Lidlin kauraleipä kinkulla ja kurkulla + cappucino

18-20 salilla vetävät lihasryhmät

treenin aikana malto + eaa, jälkeen palkkari

21.15 riisiä, nyhtökauraa, parsakaalia ja mandariinin jämät, jotka tyttö jätti syömättä

Viikon suosikeiksi nousi ehdottomasti tonnikalanäkkärit, tonnikalamunakas, nyhtökaura, paistettu kaali ja tietysti pikkujoulujen tarjoilut. Tuo kaali-jauheliha-kombo oli melkein laittoman hyvää. Paistelin ensin kaalia pitkän tovin yhdessä sipulin ja valkosipulin kanssa. Lisäsin pariin otteeseen pannulle vettä ja hauduttelin kaalin kypsäksi. Jauhelihan paistoin sekaan erikseen. Hitsi miten hyvää! Melkein voisin kokeilla tehdä kaalilaatikkoa tai kaalikääryleitä ruuaksi, ilman siirappia tosin.

Miltäs viikon 46 ruokapäiväkirja näyttää?

Joko black friday tulee korvista ja sähköpostista ulos? Oletteko hankkineet vielä mitään? Itse katselin juuri matkoja, mutta en raaskinut vielä ostaa…Nyt olis ollut hyvä sauma päästä tytön kanssa Kreetalle huhtikuussa 700 egellä! Ei olis kallis. Täytyy miettiä asiaa vielä…

Kannattaa tsekata Fitnesstukun tarjoukset, jos on tarvetta treenivaatteille tai lisäravinteille! Myös Nocco on tarjouksessa ja suosittelen lämpimästi Skum tomtea, niin hyvää 😉 Tsekkaa myös House of Brandonin black friday, siellä on yli 2000 tuotteesta -50% alennus. Elloksella on koko viikon pyörinyt hyvät tarjoukset ja tänäänkin sieltä saa 40-50% alennusta vaatteista, kengistä ja kodin tavaroista!

Viime vuonna päätin, että tänä vuonna ostan kaikki joululahjat Black fridayna, mutta nyt en osaa päättää mitä kenellekin hankkisin! Apua! Mitä hankkia miehelle, jolla on jo kaikkea?

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

Jonna

2 vastausta artikkeliin “Viikon 46 ruokapäiväkirja – uusia ruoka-aineita”

  1. Jipphei kiitos taas perinteillä mennään(eikä rikota?)Tulee blackfriday korvista ulos, ahdistaa! Kauheaa mainostusta kun kuluttamista yritetään muutenkin vähentää. Ja nyt on vielä blackfridayn jälkimyynti tiger monday! siis apua! Aika perinteistä settiä tosin jauhelihaa oli yllättävän paljon. Tonnikala aliarvostettu säilyke, halpa vieläkin. Syötkö vedessä vai öljyssä tonnikalan? Oletko muita säilykekaloja tai säilykekanaa maistanut? Mitä näkkäriä suosit? Miltä ravintohiiva maistuu? Hehkutettu paljon etenkin (meille)kasvissyöjille. Maanantain ruoat oli aika vähäiset mielestäni. Kaali nyt kunniaan ja juurekset sesonki aikaan. Herkuttelu maltillista. Jaksoitko syödä koko pizzan?

    • tällä hetkellä tonnikala on mennyt vedessä, mutta öljyssä se on mun mielestä ihan parasta! Näkkäriä en muista mitä meillä on, semmonen keltainen kolmion mallinen paketti. Maistuu meille kaikille 🙂 Ravintohiiva antaa ruokaan kevyen juustoisen maun. Tykkään itse kovasti! Ja koko pizza meni kyllä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 12
Tykkää jutusta