Pizzaperjantai ja pahaa vanukasta

*Sisältää mainoslinkkejä

Pizzaperjantai ja pahaa vanukasta

Olen aina pitänyt itseäni kohtuullisen hyvänä kokkina ja mun kaikki leipomuksenikin onnistuvat 99,9%:sti. Muistan tosin sen kauhean suklaa-sitruunapiirakan, jota tein vuosia sitten. Sitä ei muuten syönyt kukaan! Siis ihan hirveää. Mies muistuttelee siitä edelleen tasaisin väliajoin. Hän kun on se pahin kriitikkoni! Yksisarviskakusta sanoi, että muuten hyvä, mutta kuorrutukseen käytetty kinuskituorejuusto on pahaa. Selvä 😀

Tovi sitten päätin olla näppärä ja tehdä töihin chiavanukasta. Tupla annoksen. Kaikki ainekset löytyivät kaapista ja väsäsin vanukkaan illalla jääkaappiin valmiiksi. Meinasin saada skaagin, kun maistoin sitä. Järkyttävän pahaa! Tiesin, että raakakaakaon päiväys oli mennyt, mutta en uskonut että se vaikuttaisin niin paljon. Ehkä chiasiementkin olivat jo parhaat päivänsä nähneitä…No, nyt tiedän ettei niitäkään kannata päiväysvanhoina enää käyttää!

Tälle päivälle ei juuri muuta kerrottavaa olekaan sillä saatte iloksenne mun eilen julkaiseman videon! Mun muita videoita pääset katsomaan täältä. Muista tilata myös kanava, se ei maksa mitään 😉

Ps. Fitnesstukulle on tullut Noccoista uusi maku myyntiin!!! Tsekkaapa uutuus täältä 😉 Myös Barebellsin patukoista on tullut uusi maku myyntiin. Sen löydät täältä!

Jonna

8 vastausta artikkeliin “Pizzaperjantai ja pahaa vanukasta”

 1. Olipas kiva video 😊😊 kiitti.
  Ja onnea Kialle 🎂
  Ihanaaa pääsiäistä teille !!!! 🐰

  • Kiitos Ulla <3 Ja aurinkoista pääsiäistä sullekin! Tänään vielä jännitetään, että päästäänkö lähtemään Kuopioon vai jäädäänkö kotiin. Sisko siellä kovassa flunssassa enkä halua itseäni lähteä tartuttamaan. Vasta oltiin kipeenä niin en halua uutta tautia!

  • Samaa olen sanonut miehelle jo miljoona kertaa. Se on nimittäin hänen hommansa 😀

 2. Jännää että maitotuotteita voi vielä käyttää se pari-muutama päivä erääntymisen jälkeen, mutta raakakaakao ja chiat? Onkohan tässä taas säilöntäaineilla tekemistä asian kanssa…

 3. Kyllä mä olen käyttänyt säilöntäaineettomia kuivatuotteita – jauhoja, papuja ym. – jopa vuosia parasta ennen -päiväyksen jälkeen. Chiansiemenet on niin rasvaisia, että ne voivat mennä vähän nopeammin huonoiksi. Ootko varma, että se raakakaakao oli alunperin hyvää? 😀 Jotkut maistamani ovat olleet superkitkeriä. Nykyään käytän ihan normaalikaakaojauhetta, kun Finelistä katsoo niin kyllä siinäkin on ihan roima määrä mineraaleja mukana, mutta maku on parempi eikä ole ikinä muuttunut pahan makuiseksi vaikka olisi ollut pidempään auki.

  • Joo, kyllä se oli hyvää. Olen käyttänyt samaa raakakaakaota jo pitkään ja tuostakin pussista oli otettu jo monet kerrat. Veikkaan, että chiasiemenet oli menneet huonoiksi 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 9
Tykkää jutusta