Nyt muuten leivotuttaa!

Muistatteko ajat, kun leivoin joka viikko ja jaoin blogiinkin useamman reseptin per viikko? Mihin se kaikki into hävisi? Arkeen ja kiireisiin kai, mihinkäs muuhunkaan. Vegaanisella ruokavaliolla en jostain syystä jaksanut innostua yhtään leipomisesta paria hassua kertaa lukuun ottamatta. Mutta nyt, kun hölläsin vähän ja otin asian kanssa takapakkia, innostus leipomista kohtaan on taas nostanut päätään. Koko tämän päivän olen miettinyt kuumeisesti mitä leipoisin viikonloppuna mökillä. Mies toivoi mokkapaloja tai pullaa ja tyttö brownieta, mutta haluan kokeilla jotain uutta! Niinpä jatkan netin selaamista ja odotan sitä tiettyä fiilistä 😉

Näin viikonlopun ja leipomisinnostuksen kunniaksi ajattelin koota teille pienen ideapläjäyksen mun vanhoista resepteistä! Kuka muu aikoo leipoa tänä viikonloppuna!?

Appelsiinijuustokakku

leivotuttaa

Superherkullinen taikapannari

leivotuttaa

Viljaton banaani-suklaaleipä

Mustikka-vaniljapitko & pullat

Korvapuustit vegaanisina

leivotuttaa

Juustokakku-kääretorttu

leivotuttaa

Mehevä porkkanakakku

Sitruuna-limepiiras

Sydänjuustokakku

leivotuttaa

Hauskat pöllömuffinssit

leivotuttaa

Halloweenin hämähäkki-juustokakku

leivotuttaa

Yrttifocaccia

leivotuttaa

Olen näköjään suurimmaksi osaksi kakkuihminen, ainakin kun näitä reseptejä katsoo! Ehkä olen tänä viikonloppuna erilainen nuori ja leivon kuitenkin jotakin pullaa. Ehkäpä peltipullaa tai dallaspullia…..Ainakin leivotuttaa, sen tiedän!

Mitäs sinä aiot leipoa tänä viikonloppuna?

 

Jonna

Yksi vastaus artikkeliin “Nyt muuten leivotuttaa!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta