Nettiheitterit ja heidän erikoinen sielunelämänsä

nettiheitterit

Nettiheitterit – helppo huudella anonyyminä!

Ei ollut nettiheittereitä kun minä olin nuori, koska ei ollut someja eikä älylaitteitakaan. Silloin sai olla aika lailla rauhassa ja paskan jauhaminen hoidettiin tyylikkäästi selän takana, mutta omalla naamalla kuitenkin. Nykyään ihmiset piiloutuvat netin syövereihin jos jonkinlaisiin keksittyihin nimimerkkeihin ja sähköpostiosoitteisiin. Ihmisillä ei ole pokkaa enää julkaista törkykommentteja omalla nimellä ja naamalla. Vauva-palstalla ruoditaan milloin kenenkin elämää, anonyyminä tietenkin. Suurin osa ihmisistä tuskin uskaltaisi laukoa samoja kommentteja päin naamaa vai mitä luulette?

Tänään oli se päivä

Meillä pidetään täällä Fitfashionilla nollatoleranssia mitä tulee viha- ja törkykommentteihin. Mitään skeidaa ei julkaista. En ole blogiurani aikana kauheasti kuraa saanut osakseni, mutta silloin tällöin joku ärsyyntyy olemuksestani tai sanomisistani ja alkaa pommittaa minua ihan pimeillä ja sekopäisillä jutuilla. Nämä saan aina hiljennettyä ignooraamalla heidät. Youtube-kanavani kanssa mietin vielä omaa linjaani. Toiset jättävät näkyviin ihan jokaisen kommentin ja toiset poistavat turhanpäiväiset haukkumiset ja urpoilut. Päätin, että vedän linjaukseni sitten kun näitä kommentteja alkaa tulla. Tänään oli se päivä. Aamulla herätessäni minua odotti kirjoitusvirheillä varustettu viesti kanavallani: kuole vitun läski huora dislike!Aha. Siellä joku reppana ei ole keksinyt mitään muuta sanottavaa. Samaisen nimimerkin olen tavannut muuallakin huutelevan ihan yhtä älyvapaata tekstiä. Poistin kommentin ja vedin samalla oman linjaukseni kommentointiin. En hyväksy myöskään youtubessa mitään rienaamista. Kritiikkiä saa ja pitääkin antaa, kunhan se tehdään asiallisesti. Tässä kommentissa ei ollut mitään asiallista, päinvastoin. Kirjoitusausta päätellen asialla on joku 9-13 -vuotias rassukka, joka hakee huomiota ja luulee olevansa jotenkin mahtava, kun laukoo tällaisia kommentteja aikuisille ihmisille. Minua lähinnä huvitti.

Nettiheitterit ja heidän vinksahtanut ajatusmaailmansa

Jäin jälleen kerran miettimään tällaisten ihmisten sielunelämää. Mikä siellä on niin vinksahtanutta, että täytyy purkaa pahaa oloansa toisiin ihmisiin ja anonyyminä vieläpä? Nettiheittereihin kuuluu sekä nuoria että vanhoja, ja nuoret ehkä vielä jotenkin ymmärrän. Heillä ei ole elämästä saati käytöstavoista mitään ymmärrystä. Päässä ei vain yksinkertaisesti oli riittävästi vielä järkeä käyttäytyä elämän normaalinormien mukaisesti. Ehkä heitteröinti on heidän mielestään jopa hauskaa ajanvietettä. Yritetään saada ihmiset reagoimaan, mutta he eivät kuitenkaan ymmärrä sitä, että loppupeleissä he itse näyttävät idiooteilta. Entäs aikuiset nettiheitterit sitten? Se onkin mielenkiintoista! Mikä tekee heistä olevinaan parempia ihmisiä? Niin paljon parempia että he kokevat oikeudekseen haukkua muita? Mun mielestä todella lapsellista käytöstä aikuiselta ihmiseltä huudella törkeyksiä anonyymin nimimerkin takaa. Säälittävää. Ehkä taustalla on kateutta, epäonnistumisia ja yritys paeta omaa surkeaa elämäänsä. Mene ja tiedä. Idiottimaista puuhaa sen on selittelyistä huolimatta.

Mitä ajatuksia nettiheitterit herättää teissä?

Kyylääjän lempipäivät

Processed with VSCO with a5 preset

Mä olen viimeiset pari päivää lueskellut erinäisiä keskustelupalstoja hekotellen. Nyt on nimittäin menossa ne kuuluisat Kyylääjän lempipäivät! Jälleen koko Suomi sai tietoonsa kuka tienasi ja paljonko ja mitä kukakin veroja joutui maksamaan viime vuonna. Lehdet ja uutissivustot pursuaa juttuja julkkisten ja rikkaiden rahavarannoista ja keskistelupalstoilla hämmästellään miten toikin noin paljon tienaa!? En haluaisi sanoa tätä ääneen, mutta suurin osa kommenteista vaikuttaa vain kateellisten ruikutukselta. Onhan sen toki väärin, että joku muu on keksinyt loistavan idean ja tienannut sillä miljoonia ja hankkinut samalla itselleen varsin mukavan elämäntavan. Jos minä joudun kituuttamaan peruspalkalla niin ei kenelläkään muullakaan pitäisi olla oikeutta helppoon elämään! Vai? 😀

Mä valehtelisin, jos sanoisin ettei mua kiinnostais mitä muut tienaavat. En tosin halua tietää sen vuoksi, että kihisisin täällä kiukusta, koska en itse tienaa yhtä paljon. Mua yksinkertaisesti kiinnostaa minkälaisilla liikeideoilla Suomessa voi tehdä rahaa. On hienoa nähdä, että suomalaiset ovat vielä tänäkin päivänä niin idearikasta väkeä, että heidän keksinnöistään maksetaan miljoonia myös ulkomailla. Olisihan se toki hienoa olla nero, joka tienaa keksinnöllään omaisuuden, mutta taitaa olla mun kohdalla lottovoitto todennäköisempi kuin tuottoisa neronleimaus 😀

Processed with VSCO with a5 preset

Bloggaaminen on melko uusi toimiala Suomessa eikä sitä pidetä edelleenkään työnä. Moni hämmästelee miten pelkällä bloggaamisella voi tienata 80 000-90 000 vuodessa, koska eihän bloggaajat tee mitään. Tyhmäkin ymmärtää, että tuollaiseen vuosipalkkaan täytyy jo jotain tehdä oikein. Harvalle maksetaan tuollaista summaa tyhjästä vai mitä olette mieltä? Mua on naurattanut kommentoijat joiden mukaan on älytöntä, että harrastuksesta maksetaan noinkin paljon, mutta maksetaanhan esimerkiksi jääkiekkoilijoille melkoisia summia ”harrastamisesta”. Ihan samalla tavalla heidänkin uransa on lähtenyt harrastuksesta kuin bloggaajillakin. Toiset saavat vain homman vietyä ammattimaisemmalle tasolle kuin toiset. No, hankalia mielipideasioita nämä eikä bloggaajan elämää ja uhrauksia ymmärrä muu kuin toinen bloggaaja. Tai mistäpä minä mitään ammattibloggaajan elämästä tiedän, harrastelija kun olen ja sellaisena aion pysyäkin. Sen vaan sanon, että bloggaajalla on saletisti kovemmat paineet pysyä pinnalla ja suosittuna kuin mun kaltaisella vakityössä olevalla. En ehkä tahtoisi sellaisia paineita itselleni ottaa!

Oletteko te seuranneet uutisointia ihmisten tuloista viime päivinä tai kiinnostaako ne ylipäänsä ollenkaan?

Lisää postauksia aiheesta raha:

Tyhmä ei ole se joka pyytää

Jooga ei ole köyhien laji

Maailmanlopun meininki

Voiko 3,5 eurolla syödä monipuolisesti ja terveellisesti?

Köyhällä ei ole varaa elää terveellisesti

Kyllä Suomen luonto on kaunis ja antelias

Kuka vie kaikki mun rahat?

 

 

 

Mitä tulevaisuudella on mielessään?

Processed with VSCO with c1 preset

Sis. mainoslinkkejä. Tämä päivä on kulunut pitkältä haaveillessa. Mun unelma-asunto on tullut juuri myyntiin ja silmissäni näen jo asuvani siellä. Tässä on vain muutama mutta hidasteena: raha ja mies. Mä niin kovasti haluaisin pikkusen isompaan asuntoon, jossa tytöllä olisi oma huone. Tässä mun unelma-asunnossa olisi kolme huonetta ja mikä parasta – iso oma piha ja kasvihuone! Toki asunnolla on hintaa, mutta meidän tulot riittäisi siihen. Kun vaan saisin miehen pään jollain käännettyä… Hyviä vinkkejä otetaan vastaan! Jännä nähdä mihin tässä päädytään ja missä asutaan esimerkiksi viiden vuoden juluttua 🙂 Toinen haaveilun kohde on ollut meidän tuleva loma Kreetalla. Siihenkin on vielä pari kuukautta aikaa, mutta nyt jo suunnittelen mitä otan matkaan, missä käydään ja mitä tehdään ja ainakin uudet uikkarit täytyy hankkia. Viime vuotiset ei taida enää mahtua päälle. Ja hyvät kävelykengät tarvitsen myös!

Processed with VSCO with c1 preset

Paita: Mango // Farkut: Gina tricot // kengät: Bernie Mev ja valkoinen liivi: Ellos.
Paita: Mango // Farkut: Gina tricot // kengät: Bernie Mev ja valkoinen liivi: Ellos. Liivi nyt alessa 17,95e!

Tiedän tasan minkälaiset uikkarit hankin: yhdet biksut ja yhden kokoukkarin! En ole vuosikausiin käyttänyt kokouikkaria, mutta eilen löysin niin mageen, etitä nyt on aika katkaista se tauko. Olin illalla Adtractionin ja Elloksen järkkäämissä kesäkekkereissä, joissa oli esillä Elloksen ihania kesävaatteita. Tykkään ja tilaan itse paljon vaatteita Ellokselta, mutta nyt kun pääsin ihan livenä niitä hiplaamaan niin muutama suosikki sieltä nousi heti silmiin ja laitan tilausta tänään menemään. Paikalla oli kymmenkunta muuta bloggaajaa joihin pääsin tutustumaan, mutta olipa iltaa viettämässä pari tuttuakin, nimittäin Eve ja Minna!

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Kuviolliset biksut täällä ja raidalliset täällä.
Kuviolliset biksut yläosa täällä ja alaosa täällä ja raidalliset yläosa täällä ja alaosa täällä.
Turkoosit korkeavyötäröiset biksut täällä ja musta kokouikkari täällä. Nämä meinasin hankkia itselleni!
Turkoosit korkeavyötäröiset biksut yläosa täällä ja alaosa täällä ja musta kokouikkari täällä. Nämä meinasin hankkia itselleni!

Ruoka oli todella hyvää, skumppaa riitti ja seura oli todella hauskaa. Miehelle sanoin etten varmaan kauhean pitkään reissullani viivy, mutta myöhäänhän se loppujen lopuksi meni. Muu perhe kuorsasi täyttä häkää, kun mä hiivin kotiin 😀 Mä olen aivan liian mökkihöperöitynyt parin viikon aikana ja tämä tapahtuma teki todella hyvää mulle! Nyt mä alan tilaamaan itselleni parit uikkarit ja sitten mietin miten saan miehen suostuteltua asuntokaupoille 😉

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Elloksella alkoi muuten tänään hurja kesäale – kaikkea ihanaa edullisesti niin treeneihin, vaatekaappiin kuin kotiinkin! Tsekkaa ale täältä.

Koodilla 335403 saatte 30% alennusta tilauksesta! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 30.6.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin

Mitä sinä haluaisit lukea blogista?

Processed with VSCO with a6 preset
Kuva: Monna Treenaa

Meillä oli eilen tosi mukava miitti Fitfashionin porukan kanssa. Käytiin alkuun käytännön asioita, syötiin ja kahviteltiin herkullisten Onnenrusinan raakakakkujen saattelemana. Moni ei ehkä ymmärrä sitä ettei bloggaaminen ole pelkkää kirjoittamista. Tämä vaatii välillä niin paljon muutakin ja tähän touhuun saa upotettua järjettömän määrän tunteja viikossa. Juuri bloggaamiseen liittyvistä asioita jutusteltiin paljon kollegoiden kanssa ja joku taisi sanoa, että näistä keskusteluista pitäisi oikeasti ottaa video. Melkoisia juttuja monet meistä ovat nähneet ja kuulleet bloggaajanurallaan. Muun muassa kaikenmaailman kikkelikuvat on tulleet tutuksi aika monelle meistä inhottavista stalkkereista puhumattakaan…

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Itse bloggaan puolitosissani. Tämä on mulle erittäin tärkeä harrastus, mutta kun tätä muutakin elämää on aika paljon niin ammattilaiseksi minusta ei näillä resursseilla olisi. Haluan kuitenkin tehdä mahdollisimman hyvää ja mun persoonani kaltaista blogia ja mielestäni olen siinä hyvin onnistunutkin. Oli mielettömän mielenkiintoista kuulla ammattikseen bloggaavan Tickle your fancy-blogin Saran kokemuksia ja vinkkejä bloggaamisesta. Hän todellakin on ammattilainen tässä asiassa ja sen näkee hänen kädenjäljestään blogissa. Upeita kuvia, mielenkiintoisia aiheita ja massasta erottuva persoonallinen ote kirjoittamiseen. Olen itsekin Saran blogia seurannut jo vaikka kuinka kauan enkä varmasti kyllästy ikinä!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Kauaksi ollaan tultu siitä mitä minunkin blogi oli aloittaessani joskus kahdeksan vuotta sitten. Ei ole enää suttuisia kuvia ja pelkkiä treenipostauksia liikkeineen, sarjoineen ja painoineen. Aihealueet ovat laajentuneet sitä mukaa kun omaa elämänkokemusta on karttunut lisää. Elämä ei pyöri enää vain salin ja gramman tarkkojen ruokamäärien ympärillä. Pieniä muutoksia tulee jatkossakin, mutta ei mitään maata mullistavaa. Tällä hetkellä mielen päällä on blogin nimen vaihtaminen enemmän minunlaiseksi ja olen tainnut jo sopivan keksiäkin. Tätäkin asiaa olen miettinyt jo todella pitkään ja vasta viime päivinä keksin parikin nimeä, jotka sopivat mun aihealueisiin ja blogin tyyliin todella hyvin. Myös blogin ulkonäköön tulee joitain muutoksia, mutta vain parempaan päin! Valokuvaamista haluaisin oppia enemmän ja suunnitelmissa on valokuvauskurssi. Myös kamera- sekä kännykkäkalustoa pitäisi uusia, jotta saisin otettua laadukkaampia kuvia. Nämä hankinnat kuitenkin vaativat rahaa ja säästämistä. Vaikka rahapuun omistankin niin ei se tunnu viisisatasia mulle kasvattavan vaikka kuinka yritän! Voisikohan sen palauttaa kauppaan? 😀

Nyt haluankin kysyä mitä te lukijat toivoisitte tältä blogilta? Mistä aihealueista toivoisitte minun kirjoittavan enemmän? Mistä vähemmän? Onko jotkin jutut aivan turhaa tai jotkin ylitse muiden? Häiritseekö jokin asia blogin ulkonäössä tai minun kirjoitustyylissäni? Olisi kiva kuulla teidän mielipiteitänne, koska itseni lisäksi kirjoitan tätä blogia myös teille, ja haluan sen olevan mahdollisimman hyvä ja viihdyttävä!

Ruokauutuuksia!

Processed with VSCO with a6 preset

Ai että mä rakastan kaikkia ruokatapahtumia, joissa pääsen hiplailemaan tuoteuutuuksia. Kaupoissakin voisin tutkia ja ihmetellä hyllyjä vaikka tuntitolkulla, mutta mies ei kovin usein ole yhtä innoissaan kuin minä 😀 Ruokakaupoissa ovat onneksi ymmärtäneet nykyään merkitä kaikki uutuustuotteet, joten ne pistävät helposti sieltä silmään. Melkein jokaiselta isommalta kauppareissulta tarttuu jokin uutuus testiin. Pari viikkoa sitten kävin Food for media-tapahtumassa, jossa esiteltiin kevään uutuuksia ruokarintamalla. Uutuustuotteissa oli sekä suolaista että makeaa, juotavaa ja syötävää, välipalaa ja lisuketta, kastiketta ja pientä naposteltavaa. Bloggaamisen suola on ehdottomasti kaikki tällaiset tapahtumat, joissa pääsee sekä tapaamaan tuttuja että verkostoitumaan ja ihmettelemään markkinoille tulleita uusia tuotteita.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Aloitin kierroksen lasillisella André Clouetin shampanjaa ja jatkoin maistelemaan Mallasmestarin saaristolaisleipää höystettynä Champin herkkusienillä. Välipalaksi Pastellan uutta kasvistuorepastaa, josta oli tehty herkullinen salaatti. Plantin pisteellä oli maisteltavan uusia kasvipohjaisia ja maidottomia  juomia, joista toinen oli kahvin ja toinen latten makuinen (Planti oat mocha ja Planti oat latte). Molemmat todella hyviä, mutta jostain kumman syystä tykkäsin enemmän miedommasta lattesta! Plantin kasvipohjaisten juomien ohella pääsin maistamaan uusia Eriks kastikkeita, joiden takana on Ruotsin tunnetuin kokko Erik Lallerstadt. Kastikkeiden takan on ajatus tuoda gastronominen elämys ihan tavallisten kotikokkien keittiöihin. Testasin mökillä Chili bearnaise-kastikkeita lihapullien kanssa ja toimi mielettömän hyvin. Luulen, että grillaamisen nämä kastikkeet ovat napakymppi! Grillauskelejä odotellessa 😉

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Suolaisista siirrytiin makeiden asioiden pariin. Meiran pisteellä pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni juttelemaan Kinuskikissan eli Sini Visan kanssa, jota olen itsekin seuraillut todella pitkään ja leiponut hänen ohjeillaan monen monet kerrat! Meiralla on nykyään todella laaja leipomiseen käytettävien raaka-aineiden valikoima ja minultakin löytyy laatikosta useampi pussukka ja nyssykkä. Suurena leivonnan ystävänä näitä raaka-aineita täytyy olla paljon! Kinuskikissan marenkikääretortun jälkeen maisteltiin Pauligin uusia kahveja (Parisien, New york & Havanna) ja siirrytiin ravintolakoulu Perhon oppilaiden loihtimiin mielettömän kauniisiin ja herkullisiin jälkiruokiin. Maistiaiset olivat osittain lähiruokaa ja valmistettu myös osin omista ja mahdollisimman luonnonmukaisesti viljellyistä raaka-aineista.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Minä rakastan yli kaiken juustoa ja olin ihan pähkinöinä, kun pääsin maistelemaan eri vahvuisia ja ikäisiä Appenzeller ja Gruére-juustoja. Ai että! Mä en ole aina ollut tällainen juustofriikki, mutta iän karttuessa sekä viini että juustot ovat astuneet mun elämään eikä tälle hulluudelle loppua näy. Maisteltavana oli eri ikäisiä juustoja ja jopa tällä ”kokemuksella” iän pystyi arvioimaan juuston voimakkuuden perusteella. Omasta mielestäni juusto on sitä parempaa mitä voimakkaampaa! Juustoista päästiin kätevästi Grillimaisteri-grillaustuotteisiin Lidlin pisteelle, johon Hans Välimäki oli loihtinut erilaisia korealaishenkisiä pikkusyötäviä käyttäen hyödykseen kesän kuuminta grillaustrendiä jälkimarinointia. Jälkimarinoinnissa liha tai kala grillataan kypsäksi ja se maustetaan vasta kypsennyksen jälkeen. Jälkimarinoinnin ansiosta liha voidaan tarjota kylmänä eikä grillikään sotkeennu enää marinadiin. Näitä on pakko testata kesän aikana mökillä!

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Loppukierros olikin entistä mieleisempi mulle: Leaderin Suomessa valmistettuja uusia protskupatukoita & raakasuklaata, Pirkan mutakakkua ja uusia maidottomia jätsekejä (mango-passion oli mielettömän hyvää!!), Valion Polarjuustoa (koska juusto <3), Yosan uutuuksia ja R-kioskin mielettömän hyviä broiskun makkara hodareita! Enpä tiennyt, että tällaisia saa ärrältä, mutta nytpä tiedän. Tuo melkoisen mausteinen broilerimakkara sopi hodariin todella hyvin ja oli ehkä maukkain syömäni hodari ever.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Masu täynnä herkkuja ja mieli täynnä uusia ideoita suuntasin kulkuni kohti työpaikkaa. Ei tarvinnut ihan heti syömässä käydä 😀

Kauniita kenkiä ja proteiinimuroja

Processed with VSCO with c1 preset

Tiistaina mulla oli harvinaislaatuinen aamupäivä. Matkustin täältä perähikiältä keskustan suhinaan enne iltavuoroon menoa. Sain kutsut peräti kahteen eri blogitilaisuuteen ja sain ujutettua ne molemmat samalla aamulle. Viisasta ajankäyttöä sanon minä! Ensimmäinen etappi oli Ravintola Olo, jossa oli Risentan uusien tuotteiden lanseeraus. Risenta on tuonut markkinoille proteiinimuroja sekä mysliä, jossa ei ole ollenkaan lisättyä sokeria. Proteiinimuroissa sokeria on noin 10g/100g ja proteiinia 20g. Makuina myslissä on omena&kaneli ja vadelma&kookos ja proteiinimuroissa omena&kaneli&chia sekä karpalo&chia. Proteiinimuroissa mun suosikiksi nousi heti omena&kaneli ja myslissä vadelma&kookos, jota söin itse asiassa tänään aamupalaksikin. Äänestän jatkoon! Molemmissa on kivasti makua ja suutuntumaa tuovia knöölejä seassa ja nämä kyllä maistuivat aidosti marjoille ja hedelmille! Pitää vielä oikein ajan ja tunteen kanssa noita maistella ja laittaa uutta tuotearviota ilmoille. Nämä juuri kauppoihin tulleet uutuudet eivät ole gluteenittomia monien muiden Risentan tuotteiden tavoin. Risentan papupasta kyllä kiinnostelisi myös kovasti! Onko kokemuksia?

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Aamupalaksi saatiin tietysti maistella näitä uutuuksia ja samalla kuultiin hyviä vinkkejä juoksuharrastukseen viralliselta Helsinki city runin juoksuvalmentajalta Jouni Leppäsaajolta . Itsekin aion taas aktiivisemmin aloitella juoksemista, mutta se täytyy talven jäljiltä tehdä varovaisemmin ja pikku hiljaa matkaa ja vauhtia nostaen. Tykkäättekö te muuten juosta aamulla vai illalla? Ennen aamupalaa vai sen jälkeen? Ruokailulla ei kuulemma ole juurikaan väliä ennen juoksemista joskin vasta syöty ateria saattaa tuntua ikävän raskaalta vatsassa ja edesauttaa mm. kylkipistoksia. Mutta jos pystyy juoksemaan heti aterian jälkeen niin siihen ei pitäisi olla mitään estettä! Itse olen aina tehnyt niin, että tankkaan edellisenä iltana iltapalalla normaalia enemmän hiilaria ja juoksen tyhjällä vatsalla. Jostain syystä tyhjällä vatsalla treenaaminen on mulle miellyttävämpää kuin täydellä vatsalla. Ja onhan siinä se rasvaa polttava efektikin olemassa 😉 Tiesittekö muuten, että juoksulenkkarit tulisi vaihtaa uusiin vuoden välein vaikka niitä ei juuri käytettäisikään? Tämä tarkoittaa sitä, että ensi kesäksi pitäisi uusia koko lenkkariarsenaali (kotiin ja mökille omansa).

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetRavintola Olosta matka jatkui iloisesti jutustellen Nanan kanssa kohti Akvamariinin showroomia. Pääsin jo aiemmin sinne katselemaan kevään uutuuksia ja nyt siitä sai hypistellä ihan ajan kanssa. Keväisin kaipaan itse entistä enemmän värejä myös vaatetukseen ja niitä oli kyllä tarjolla! Ikisuosikkini Helly Hansenin mallistossa oli todella ihania treenivaatteita ja Skechersin kengät vie kuoseillaan voiton kaikista muista. Vaatteiden lisäksi päästiin maistelemaan mm. uusia Skyr-rahkoja (mustikkapiirakka helou!!!), Real snacksin sipsejä, Leaderin raakasuklaita ja Almondyn ihanaa uutta suklaakakkua (ylin kuva). Mä niin harvoin pääsen irrottautumaan omasta arjestani mihinkään, joten nämä kaksi ihanaa tilaisuutta oli varsin tervetullutta omaa aikaa kaiken kiireen keskellä. Mikäpä siinä oli sitten lähteä illaksi töihin masu täynnä herkkuja ja pää täynnä uusia ideoita ja hyvää mieltä 🙂

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetVesi kielellä odotan noita Leaderin raakasuklaita kauppoihin, koska jokainen noista oli järjettömän hyvää! Outoa kyllä, mutta mun suosikiksi nousi sitruuna-inkivääri. Se oli kivan raikas suklaa, jossa maistui häivähdys molempia makuja. Nam!

Tää oli nyt tähän väliin tällainen kuvapläjäys. Mä kun tykkään niin kovasti kuvailla kaikkea 😉 Mukavaa perjantaita kaikille!

Bloggaajapummit

Processed with VSCO with a6 preset

Facebookiin linkattiin mielenkiintoinen avautuminen bloggaajista vauva.fi sivustolla. Ketjussa avautuu henkilö, joka työskentelee firmassa, joka kiinnostaa useita muoti- ja kauneusbloggaajia. Hänen mukaansa bloggaajat purjehtivat firmaan vaatien tuhansien eurojen arvoisia hyödykkeitä. Mitä ne ikinä sitten ovatkaan. Ketjun aloittaja kirjoittaa todella hyvin ja hauskasti, käykääs lukemassa kyseinen juttu täältä.

Itse kävin lukemassa koko ketjun läpi tänään ja täytyy sanoa, että on mielenkiintoista tekstiä. Mä oon suorastaan järkyttynyt siitä, että jotkut bloggaajat kehtaavat vaatia firmoilta itselleen kaalliita palveluita ja asioita. Siis vaatia!? Jopa pyydellä, anella ja kerjätä. Mua hävettäis. En vois ikinä kerjätä jotain tuotetta itselleni vain sen takia, että haluan sellaisen. Ymmärrän sen, että ehdotetaan kohteliaasti yhteistyötä, jos tuote on sellainen jolle on todella tarvetta ja bloggaajalla on paljon lukijoita, jolloin myös firma hyötyy yhteistyöstä. Asioiden itselleen vaatiminen ilmaiseksi antaa mun mielestä ihmisestä aika huonon ja säälittävän kuvan. Enpä voi sanoa, että olisin koskaan mitään keneltäkään pyytänyt saati kerjännyt. Ei mulla oikeasti riittäisi pokka. Minusta se olisi vähän nöyryyttävää, että joutuisin jotain pyytelemään. Ennemmin menen ja ostan tuotteen itse ihan omialla rahoillani, kun lähden anelemaan.

Kyllä mullekin jonkin verran tulee yhteistyöehdotuksia ja jokaisesta olen kiitollinen. Se kertoo siitä, että tämäkin blogi on kiinnostava. Nykyään hyväksyn vain sellaiset yhteistyöt, jotka kiinnostavat itseäni oikeasti ja joiden aihepiiri on lähellä sydäntäni. Mitään pintaliitoblogia tästä ei tule koskaan, jossa pääosassa näyttelevät kalliit vaatteet ja luksuselämäntapa. Tai ainakin yritys antaa elämästään sellaisen kuvan. Toki näillekin blogeille on oma lukijakuntansa. Mua ahdistaa tavarapaljous jo muutenkin enkä tule materiasta onnelliseksi samalla tavalla kuin toiset. En tarvitse nurkkiini yhtään turhaa esinettä ja siksi uskallan sanoa myös ei useillekin ehdotuksille. Ehkä joku toinen bloggaaja saa näin mahdollisuuden yhteistyöhön. Elämyksiä ja matkustamista sen sijaan rakastan, mutta niitä harvemmin niitä matkoja on tarjoteltu 😀 Mä haluan elää ihan tavallista elämää ja haluan näyttää sen myös täällä. Tili näyttää nollaa aina kuun lopussa, lattiat on täynnä leluja, tiskialtaassa ajelehtii tiskejä ja pyykkikori on koko ajan täynnä, kun kukaan ei ehdi pyykätä. Mulle tämä on sitä normaalia elämää.

Processed with VSCO with a6 preset

Saan myös jonkin verran kutsuja erilaisiin bloggaajatilaisuuksiin ja jokaisesta kutsustakin olen hyvin kiitollinen. Mä en koskaan mene tilaisuuksiin sillä ajatuksella, että nyt saan sieltä jotain ihanaa kamaa ilmaiseksi. Menen tutustumaan uusiin ihmisiin ja nauttimaan tunnelmasta. Toisinaan löydän saman henkisiä ihmisiä ja toisinaan en. Huomaan heti jos joku katsoo minua ikävällä tavalla päästä varpaisin ja kartan näitä muotipoliiseja kuin ruttoa. En kaipaa sellaisia lähelleni, joille vain ulkonäkö ja vaatteet merkkaavat jotakin. Ruokaa rakastan yli kaiken, joten jos saan kutsun tilaisuuteen jossa on hyvää ruokaa tiedossa niin olen varmasti mukana 😀 Eilen kävin Tammer-Tukun blogi-illassa ja siellä oli todella mahtava tunnelma ja ihania ihmisiä! Tunsin vain pari bloggaaja ulkonäöltä luettuani heidän blogejaan, mutta muuten kaikki olivat ihan vieraita. Niinpä vaan löysin itseni juttelemassa ihmisten kanssa ja minulla oli todella hauskaa! Tästä tapahtumasta myöhemmin lisää 😉

Käykäähän ihmeessä lukemassa tuo vauva.fi:n ketju. Hauskaa luettavaa, joskin mulle jäi aika epäuskoinen fiilis miten törkeästi jotkut bloggarit voivat oikeasti käyttäytyä…

 

Kuka on riittävän fit?

Processed with VSCO with hb1 preset

Aina aika ajoin itselleni herää ajatus, että olenko enää sopiva tänne fitfashionille, kun olen kuitenkin perheellinen ihminen ja ne fitnesskisavuodet on jo mennen elämän juttuja. Sitten muistan, että aika harvan elämä on pelkkää fitnesskisaamista saati kurinalaista fitness-elämää. Itse koen olevani enemmän hyvinvointibloggaaja kuin fitnessbloggaaja. Mulle itselleni fitnessbloggaaja nimestä tulee mieleen nimenomaan kisaajat ja ihmiset joiden elämä hyvin pitkälti pyörii kisaamisen, treenaamisen ja tiukan ruokavalion ympärillä. Hyvinvointibloggaajan elämään taas mahtuu paljon kaikenlaista muutakin, kuten se perhe, koti, terveelliset elämäntavat, sisäinen hyvinvointi, liikunta sekä rento suhtautuminen ruokaan. Omalla kohdallani toki hyvin pitkälti myös leipominen ja ruuanlaittokin. Toki voin tämän lokeroinnin saralla olla väärässäkin, mutta näin itse koen nämä asiat.

Jotkut ovat olleet sitä mieltä ettei perheelliset bloggaajat kuulu tähän portaaliin tai sellaiset, jotka bloggaa muustakin kuin fitneksestä. Mutta kuka jaksaa oikeasti lukea saati kirjoittaa pelkästään treenaamisesta tai ruokavaliosta. Varsinkin jos se koostuu pitkälti samoista asioista päivittäin. Elämä muuttuu ja elämäntilanteet muuttuvat. Suurin osa tämän hetken fitness-Pirkoista saattaa parin vuoden päästä olla jo perheellisiä eikä tiukat ruokavaliot, kisabikinit saati dieetit kiinnosta pätkän vertaa. Aika monelle näin on käynyt ja monelle näin tulee myös käymään. Niin että kuka sen määrittää millon oot riittävän fit tänne? Pitääkö olla rasvat kympissä kesät talvet? Oletko sillon riittävän fashion bloggaamaa jos sulla on releet vimosen päälle? Niin että kun erehdyt laittamaan päällesi paidan viime vuoden mallistosta niin kengän kuva vaan persuuksille? Ja auta armias jos et raskauden jäljiltä ole heti bikinikunnossa niin turha on tänne kirjoitella! Ja raskaudesta ja lapsista et sitten kirjoita ollenkaan! Nih. Kun ei kuulemma kuulu tänne sellaiset irstailut. Ihme jengiä.

Processed with VSCO with hb2 preset

No, leikki leikkinä. Eikö ole oikeasti hienoa, että jokainen meistä bloggaajista on erilainen ja jokaiselle lukijalle löytyy jotain? Ketään lukijoistakaan tuskin pystyy lyömään yhteen tiukkaan muottiin niin miksi bloggaajienkaan pitäisi tähän kyetä? Meitä on täällä perheellisiä ja perheettömiä. On nuoria vastavalmistuneita tai vielä opiskelijoita sekä meitä jo pidempään työelämässä olleita. On fanaattisia treenaajia sekä omaksi ilokseen jumppaavia. On salilla treenaavia muskelimimmejä, painonnostosta ja thrustereista innostuneita crossfittaajia, joogaajia sekä kestävyysurheilua harrastavia. On miehiä ja naisia. Toisia kiinnostaa ruuanlaitto ja leivonta. Jotkut ovat vegaaneja ja toiset vannovat lihan nimeen. Onhan näitä, mutta hyvä kun on! Aika helvetin tylsäksi kävisi tämäkin portaali jos kaikki olisi samasta puusta veistettyjä vai mitä olette mieltä? Ja ainahan voi klikkailla vain sinne omaan suosikkiblogiinsa jos muut ei kiinnosta!

Tämä crossfittiin hurahtanut perheen äiti kävi eilen tekemässä winter warin vikan karsinnan ja olipahan menoa kerrakseen! Jalat on tällä hetkellä aivan muussina, mikä ihanan kamala tunne 😉 Nyt alkaa lapsen kanssa touhuilu ja illalla vielä ruokakauppaan. Ai niin, näistähän ei saanut kirjoittaa. Ne kun ovat liian arkisia juttuja eikä yhtään fit. Hyi.

Parasta just nyt

Sain Annalta ja Patulta haasteen pohtia mikä mun elämässä on parasta just. Aloin miettimään asiaa enkä keksinyt pitkään aikaan yhtäkään asiaa. En sitten niin yhtään! Tajusin, että olen viime päivinä vain päivitellyt niitä elämän huonoja asioita ja niitä on nyt riittänytkin: kotona jyllännyt vatsatauti, ongelmat peukalon kanssa, kiire ja stressi töissä, sotkua kotona. Niitä normaaleja arjen ongelmia. Sit aloin miettiä, että pakkohan tässä elämässä on jotain hyviäkin puolia löytyä, ne täytyy vaan kaivaa esiin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tulevat pyhät ja loma

Me lähdetään tytön kanssa torstaina junalla kohti Kuopioo. Mennään pääsiäiseksi siskon tykö ja käydään samalla moikkaamassa myös mun porukoita, jotka asuvat samalla suunnalla, eri osoitteissa tosin. Ihanaa päästä välillä ihan muihin ympyröihin ja nähdä mulle rakkaita ihmisiä. Tehdään hyvää ruokaa ja ollaan vaan. Huhtikuun lopussa mulla on tulossa mun ”talviloma” eli lomailen viikon verran. Tahtoisin kovasti matkustaa jonnekin lämpöiseen, mutta rahatilanne ei ehkä tällä hetkellä sitä salli.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oma perhe

Olen joka päivä kiitollinen, että olen saanut itselleni ihanan miehen ja suloisen tyttären. Miehen mukana olen saanut elämääni loistavat appivanhemmat sekä kälyn ja hänen perheensä. Mulla itelläni on todella pieni suku, joten oli hienoa saada lisää ”sukua”. Välillä haaveilen toisesta lapsesta, mutta vielä se ei taida olla ajankohtaista. Riittää tekemistä tuon yhden hulivilinkin kanssa ihan riittävästi! Tyttö alkaa olla jo siinä iässä, että hänen kanssaan voi puuhastella yhtä sun toista ja keskustellakin asioista. Elämä helpottuu tällä saralla koko ajan 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Harrastukset

Olen onnellinen, että oon pikkukremppoja lukuunottamatta säilynyt suht terveenä ja saanut treenata säännöllisesti. Saan haastaa itseäni treeneissä joka päivä ja oppia koko ajan uutta. Siitä, että pääsen säännöllisesti treenaamaan, täytyy kiittää omaa elämäntilannetta ja miestä, jotka mahdollistavat kotoa irtautumisen pariksi tunniksi. Ihan huippua on myös se, että olen löytänyt elämääni ruokaharrastuksen eli kokkauksen ja leipomisen. En ole aina ollut kiinnostunut keittiöpuuhista enkä esim. miehen kanssa tavatessa osannut laittaa muuta kuin riisiä ja kanaa. Ja siitäkin puuttui aika usein mausteet 😀 Blogi on myös mun rakas harrastus ja sen pystyssä pysymisestä saan kiittää paljolti teitä lukijoita. Ihan mahtavaa miten paljon jaksatte kommentoida ja antaa neuvoa. Arvostan sitä paljon ja niiden avulla jaksankin palata blogin ääreen päivittäin. Tykkään kirjoittaa ja tykkään kuvata, joten erittäin mieluisaa puuhaa tämä minulle on.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Työ

Töissä kaikki hyvin. Olen löytänyt erittäin sopivan ammatin sekä työpaikan itselleni. Saan tehdä töitä ihmisten parissa päivittäin ja osaan hoitaa hommani hyvin. Vaikka työni on hyvin rutinoitunutta niin jokainen päivä on kuitenkin erilainen. Olen erittäin tyytyväinen työnkuvaani juuri nyt. En todellakaan havittele mitään esimies-asemaa, koska en koe sen olevan minua varten. Seuraavat pari kuukautta tulevat olemaan hieman kiireisempiä ja stressaavampia, mutta uskon selviäväni niistäkin ajoista kun vaan jaksan keskittyä hommiini. Saan olla mukana projektissa, jossa kehitetään ja parannetaan nimenomaan mun (ja vähän muidenkin) työoloja ja nämä muutokset tulevat vaatimaan ylimääräistä aikaa ja koulutusta. Uskon, että lopussa kiitos seisoo 🙂

Elämä yleensä

Kaiken kaikkiaan elämä on aika mallillaan just nyt. Rennolla meiningillä eteenpäin. Turha sressata tulevista saati menneistä. Kaikesta kyllä selviää ja jokainen mahdollinen vastoinkäyminen kehittää jollain tavalla. Meillä on oma asunto (+asuntolaina), hyvät työpaikat ja ollaan terveitä. Mitäpä tässä valittamaan?

Noin! Johan niitä hyviäkin asioita löytyi, kun aloin syvällisemmin asiaa pohtimaan eikä ollut loppujen lopuksi edes vaikeaa 🙂 Mikä sun mielestä on parasta just nyt?

Kuvitukset viime viikonlopulta: lettukestejä ja vähän karamellejä, aamukahvi uudesta Tanssi-mukista ja LPS leikkejä tytön kanssa 🙂

Pikku breikki normaaliarkeen

Mä en normaalisti käy ennen iltavuoroja muualla kuin treenaamassa, mutta eilen tein tähän pienen poikkeuksen. Sain kutsun Samsungin järjestämälle joululounaalle ja kun ruuasta puhutaan niin I’m in 😀 Mä oon niin haka eksymään vieläkin Helsingin keskustassa, että lähdin ihan vaan varmuuden vuoksi hieman aiemmin liikenteeseen. Löysin Iso Roobertinkadun Astoria-saliin kuitenkin ihan ongelmitta ja loppujen lopuksi olin 45 minuuttia etuajassa. Matkan varrelle sattui useampia mielenkiintoinen liike ja poikkesin ensimmäistä kertaa Formverkiin. Formverkissä myydään paljon samoja designjuttuja kuin esim. Finnish design shopissa ja vaikkei musta ehkä uskoisi niin oon aika paljon designin ja kaiken kauniin ja esteettisen muotoilun perään. Kalliitahan osa noista tuotteista on mun kukkarolle, mutta löysin sieltä yhden joululahjan ja jotain pientä meidänkin kotiin 🙂 Enää ei ole montaa joululahjaa hankittavana!

OLYMPUS DIGITAL CAMERASamsungin joululounas aloitettiin tutustumalla Samsungin uutuuksiin ja nähtävillä ja näpelöitävänä oli mm. uuden sukupolven  kaareva tv kaikilla herkuilla, iskun ja vedenkestävä tabletti ja älypuhelin, langaton radio + kaiuttimet, jotka voi yhdistää myös kotiteatteriin, robotti-imuri, pesukone, järkkäreitä ja digijärkkäri, show case-jääkaappi… Taas riitti ihmeteltävää! Meillä on miehen kanssa ollut puhetta uuden töllön hankinnasta ja tuo kaareva töllö alkoi houkuttaa aika paljon. Siinä on sisäänrakennettu wifi ja televisio hakee itsestään esim. tabletilta katseltavan youtube-videon. Siihen saa myös kätevästi netflixit, ruudut ym katselukanavat. Jos odottelis joulun välipäiville ja katsoisi josko tv:n hinta olisi pudonnut nykyisestä ja ostaa täräyttäisi uuden töllön 😀 Esim. Verkkokauppa myy kyseistä töllöä jos nyt joku aiheesta kiinnostui.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMä olen melkoinen elektroniikkafriikki ja oon aina ihan innoissani kun pääsen näpläämään uusinta teknologiaa. Miehelle vois olla hyvä lahja uusi Samsungin iskun kestävä ja veden pitävä puhelin 😉 Siinä kun oli valikkonäppäimetkin sellaiset ihan tavalliset näppäimet, niin sopis tuolle mun viime vuosituhannelle jämähtäneelle miehelle, jolla on vieläkin iänikuinen näppäinpuhelin. Vanha kun mikä! Tekniikkaihmettelyjen jälkeen päästiinkin sitten syömään. Mulla ei ollut mitään hajua ketä tilaisuuteen on tulossa ja oli todella iloinen yllätys kun näin salissa Monnan, Tuukan, Ainon, Marissan ja Jennin. Lounaan lomassa saatiin vaihdettua kuulumisetkin ja turistua bloggausjuttuja.

received_10152916096554808
Minä, Jenni, Monna & Tuukka.

OI000140-1OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

#samsungjoulu
#samsungjoulu

Lounaan meille olivat loihtineet Eeva Kolu sekä Hanna Gullichsen ja lounaan päälle maisteltiin herkullista kakkua ja käsin tehtyjä konvehteja kera kahvin. Viiniäkin oli tarjolla, mutta mä en ole niitä vielä oppinut juomaan. Eikä ehkä ennen töitä kärsiskään 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERALahjat tilaisuudessa jakoi stadin revityin pukki eli Musta barbaari ja arvatkaapa kuka könysi pukin polvelle 😀 Joululahjana kaikki saivat Hanna Gullichsenin uudet kirjat. Ensimmäinen kirja, Safkaa, mulla onkin jo kirjahyllyssä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

No, tästäpä se on hyvä jatkaa taas tätä tappavan tasaista ja tylsää arkea. Tänään tiedossa tytön joulujuhlat päiväkodilla ja huomenna taas treenaamaan. Josko niitä hemmetin jouluvalojakin sais viriteltyä vihdoin ja viimein..

Blogi bongattu vauva.fistä!

PicsArt_1417773595715

Monen muun tähän ketjuun päässeen bloggaajan tapaan mä olen hirnunut näille parodioille maha kippurassa 😀 Oikeasti täytyy antaa kaikki kunnia ja krediitit noita keksiville! Parodiat kuvaa todella hyvin kutakin bloggaaja ja kaikki blogin oleellinen on saatu koottua muutamaan lauseeseen. Nerokasta taiturointia! Jutut on kirjoitettu kieli poskessa ja hyvällä huumorilla. Eihän noista vaan voi loukkaantua 🙂

Odotin vähän kauhulla, että onko munkin blogi päässyt parodioiden joukkoon ja olihan se! Miten onkaan muutamaan lauseeseen saatu kiteytettyä noin hyvin blogin punainen lanka ja mun elämän keskeisimmät asiat? Ja vielä hauskasti ilmaistuna 😀 Minä kiitän ja kumarran. Vai mitä olette mieltä seuraavasta pätkästä?

”Päivän wodi oli mielettömän vaikee. Tein 187 minuuttia liikkuvuusharjoituksia ja sen jälkeen push jerkiä bokseille 40 x 50. Metconeja tehtiin 6 x 6, toes to barit on edelleen mun heikko kohta, mutta kyllä ne vielä lähtee! (Tähän 18 kuvaa siitä kun roikun renkaissa)

Viikonloppuna tehtiin burbee-kyykkyjä 50 minsaa niin monta kierrosta kuin ehti. Sit vähän lisää wodeja ja metconeja ja wallballeja. Hauskaa! Mobbailin taas ikuisuuden, (monta kuvaa rollerin päällä vääntelystä) ja sit olikin aika mennä kotiin. Tyttö on nyt onneksi pysynyt terveenä, kop kop, mutta itsehän oon taas ollut kipeä viidettätoista kertaa tänä vuonna. Mites teillä muilla on mennyt? (8 kuvaa kahvikupista ja läppäristä)

Siksi aattelin ruveta kokeilemaan taas maidotonta. Oon huomannut, että mä pysyn paremmin terveenä paleosafkalla. Mutta nyt löysin alennusmyynnistä tosi ihanan keittokirjan, ziljooona erilaista kakkua ja kokeilin yhtä ohjetta! (Tähän kolmetoista kuvaa, joissa irvistän yhdessä tytön kanssa kameralle ja molemmilla naamassa taikinaa)

Löysin tällaisen ihanan treenitopin FB-kirppikseltä. Ostatteko te koskaan treenivaatteita kirppikseltä? (Tähän neljänkymmenen kuvan kollaasi edestä ja takaa)”

Ilmeisesti kuvia vois tän perusteella olla vähemmän? 😀

IMG_20141122_090505Tän perusteella voisin sanoa, että hienoa että olen saanut luotua omanlaiseni ja persoonallisen blogin, josta mut tunnistaa! Näiltä samoilta jutuilta ja miljoonalta kuvalta tuskin voitte välttyä jatkossakaan. Ehkä ens viikolla takas kiinni treeneihin ettei tarttis kuudettatoista kertaa olla tänä vuonna kipeenä… Olisko maidoton ratkaisu mun sairasteluihin? Vai viljaton? Ehkä tarttee kokeilla 😀

Leppoisaa perjantaita!

Elämä on yhtä juhlaa

Meillä oli eilen mielettömän inspiroiva bloggaajailta Fitfashionilla! Joskus tuntuu ettei elämässä tapahdu oikein mitään kiinnostavaa, mutta tälle viikonlopulle on oikein kahdet kekkerit, joista toinen siis eilinen bloggaajailta. Musta on aina todella mukavaa tavata kollegoita ja päästä keskustelemaan tähän omituiseen blogimaailmaan kuuluvista asioista 🙂

Eilisen outfit.
Eilisen outfit.
Paita Seppälä // housut h&m // kengät Helly Hansen*
Paita Seppälä // housut h&m // kengät Helly Hansen*

kuvia 002

Bloggaajailta pidettiin a-lehtien tiloissa Kulosaaressa ja jopa minä osasin paikalle! Mulla on erittäin hieno ominaisuus eksyä paikassa kuin paikassa ja jopa omaksi ihmetyksekseni osuin paikalle kertaheitolla. Mikähän siinäkin muuten on, että aina kun olen menossa jonnekin uuteen paikkaan niin satun bussiin, jossa ei ole ohjetaulua seuraavista pysäkeistä? Nytkin jouduin pyytämään kuskia jättämään mut oikealla pysäkillä pois. Turistivaroitus! 😀

20141128_165118

20141128_165104

Ensin syötiin herkullinen salaatti ja sen jälkeen aloitettiin blogeihin liittyvillä asioilla. Mä olin vetänyt lounaaksi kunnon pizzan duunissa, joten nälkä ei ainakaan ollut kova. Tää viikko on ruokailuiden osalta mennyt niin jyrkkää alamäkeä että ihan hävettää… Ompahan mistä parantaa ens viikolla 😀 Pakollisten asioiden jälkeen saatiin vielä White trash desease-blogin Nata kertomaan meille omasta bloggaamisestaan ja siihen liittyvistä ajatuksistaan. En yhtään ihmettele, että Natan blogi on todella suosittu! Nata on todella hauska persoona ja mielenkiintoinen ihminen. Olisin kuunnellut häntä vaikka kuinka kauan 😉 Seuraako teistä moni Natan blogia?

20141128_182006

20141128_192604

20141128_192641

Haha, siinäpä perjantain kunniaksi parit moust muscularit ja hauisposet! Me just tultiin kaupoilta ja kohta olis aika alkaa valmistautumaan salin pikkujouluihin. Treenikamujakin on jo kova ikävä näin viikon tauon jälkeen! Lystiä päästä viettämään iltaa hauskassa seurassa. Saa nähdä mistä sitä itsensä taas löytää….

Kuinkas teidän viikonloppu on pyörähtänyt käyntiin? Onko bileitä tiedossa vai selviättekö vielä eilisistä?

* tuotteet saatu

Älä ole matkiapina

C360_2014-10-30-11-24-01-329

Eräs lukija heitti hyvin ajatuksia herättävän kommentin tuolla Fitfashionin keskustelu-osiossa. Käykää ihmeessä lukemassa jotta tiedätte mistä puhun jos ette ole jo lukeneet. Mun mielestä on aika huolestuttavaa, jos ihmiset tosiaan olettaa että bloggaajan julkaisemat ruokakuvat ja -postaukset ovat koko totuus hänen elämästään ja ruokavaliostaan.  Tuskin meistä kukaan jaksaa kuvata joka ikistä ruoka-annostaan ja kertoa mitä se grammalleen sisältää. Vielä huolestuttavampaa on se että bloggaajan ulkonäön perusteella oletetaan, että kun syön niin kuin hän niin saan samanlaisen kropan. Pahinta tällä tavalla on ajatella kisadieetillä olevasta bloggaajasta. Siihen kuntoon ei välttämättä pääse vaikka kuinka tekisi samat asiat kuin bloggaaja!

IMG_20141029_181015

Täytyy aina muistaa, että jokainen meistä on yksilö, eri painoinen ja pituinen, päivän aktiivisuus on erilainen ja jokaisen aineenvaihdunta toimii omalla uniikilla tavallaan. Se ruokamäärä mitä joku bloggaaja syö päivässä voi toisella nostaa painoa hurjasti tai toisella vastaavasti laskea. Yhdelle sopii kaikki ruoka-aineet ja toinen on allerginen lähes kaikelle. Koskaan ei pidä lähteä matkimaan kenenkään ruokavaliota sellaisenaan vaan etsiä se itselleen ja omiin tavoitteisiin sopiva ruokavalio. Kaikkia meitä varmasti kiinnostaa minkä verran ja mitä muut syö ja itsekin saan paljon ideoita muiden ruokajutuista.  Silti en koskaan lähtisi apinoimaan toisen ruokavaliota vaikka tahtoisinkin näyttää samalta kuin se toinen bloggaaja.

C360_2014-10-30-11-15-36-309

Mun ensimmäinen  neuvo aina kun halutaan lähteä esim. tiputtamaan painoa hankkia itselleen ammattilainen avuksi. Muuten hommaa lähdetään helposti toteuttamaan mentaliteetilla vähän ruokaa ja liikaa treeniä. Jokainenhan sen tajuaa että perse edellä puuhun sillä mennään. Vasta kun tunnet oman kehosi ja sen toiminnan olet valmis jatkamaan omillasi ja kokeilemaan muilta bongattuja ideoita. Ruokavalioiden viidakko on nykyään niin laaja, että meistä lähes jokaisen olisi hyvä perehtyä niihin ammattilaisen opastuksella. Totta kai bloggaajillakin on oma vastuunsa ruokavalio asioissa ja jokaisen pitäisi muistaa mainita, että tämä systeemi toimii minulla mutta ei välttämättä kenelläkään muulla. Bodauksen alkuaikoina tein itsekin sitä paljon,  että luin lehtiä joissa kireät ja lihaksikkaat fitnessmimmit poseerasivat. Otin käyttööni heidän ruokavalion ja treeniohjelman sellaisenaan, koska oletin tulevani samanlaiseksi hetkessä kun vaan tekisin niin kuin he. Eli ymmärrän kyllä miten helposti varsinkin nuoret tytöt kopioivat bloggareiden ohjelmia. Olenhan itsekin tehnyt saman. Omaa tietotaitoa ei vaan ollut riittävästi eikä ketään opastamassa.

C360_2014-10-30-11-16-51-425

Sitten kun aletaan puhua kisahommista niin sitten vasta ammattilaisen palkkaaminen tärkeää onkin. Nykyään jokainen hinkuu lavalle jo puolen vuoden treenin jälkeen ja siitä hommastahan ei tule muuta kuin sanomista. Puolessa vuodessa ei todellakaan hankita vielä riittävästi lihasta lavalle,  varsinkaan jos ei ole vuosikausien treenitaustaa takana! Puolessa vuodessa ei voida selvittää miten kroppa reagoi dieettiin ja miten ennen kaikkea henkinen puoli kestää. Lavalle nousemiseen vaaditaan niin paljon enemmän kuin pelkkä oma päähänpinttymä nousta lavalle, koska se nykyään on niin siistiä. Malttakaa treenata ainakin pari kolme vuotta niin tiedätte haluatteko edes oikeasti kisalavalle ja riittääkö nuppi  ja fysiikka kisaamiseen.

C360_2014-10-30-11-14-45-492

Hyvään kuntoon pääsee muillakin keinoilla kuin vain diettaamalla. Miettikää, mä olen treenannut aktiivisesti ja tutkinut ruokavaliojuttuja reilusti yli 10 vuotta ja vasta nyt voin sanoa olevani omasta mielestäni hyvässä kunnossa ja löytäneeni ne just mulle sopivat jutut. Tunnen olevani juuri nyt elämäni kunnossa ja pidän kropastani järjettömän paljon! Tähän olen päässyt treenaamalla kovaa ja syömällä riittävästi ja monipuolisesti. Kaloreiden puolesta olen plussalla koko ajan, mutta sokerin käytön vähentämisen olen huomannut vaikuttavan eniten kondikseen. Tämä toimii minulla, mutta ei välttämättä sinulla 😉 Myös henkisellä kasvulla on suuri merkitys siihen miten itsesi näet ja koet. Olisin varmasti pitänyt itseäni tässä kunnossa kymmenen vuotta sitten lihattomana ja läskinä. Millään muulla ei ollut merkitystä kuin lihasten kasvattamisella. Tiedättekö, elämässä on niin paljon muutakin kuin treenaaminen  ja fitness. Kun löydät ne elämän muutkin hyvät puolet niin kehitys omassa kropassa tapahtuu kuin itsestään 🙂

IMG_20141030_101709

Mitä siis yritän sanoa? Älkää kopioiko mitään suoraan muilta vaan etsikää ne teille sopivat jutut kokeilemalla. Jos tuntuu ettei ole mitään hajua miten pääsisitte etenemään kohti omaa tavoitetta, ottakaa yhteys ammattilaiseen! Syökää riittävästi ja monipuolisesti ja treenatkaa kovaa. Muistakaa elää elämää monipuolisesti ja yrittää löytää siitä muutakin kuin kalorit, kilot ja treenimäärät. Noilla saa kroppaa muokattua jo hyvin pitkälle, mutta se vaatii aikaa! Mikään ei tapahdu yhdessä yössä. Itsensä riuduttaminen nollakaloreilla ei ole ratkaisu mihinkään, päinvastoin!

Postauksen kuvat on mun viime päivien aterioilta. Toivottavasti niistä välittyy se fiilis mitä haluan blogissakin jakaa eli ruokavalionkin voi välillä suhtautua rennoin mielin. Vaikka välttelen valkoista sokeria niin kyllä oikea korvapuusti sillon tällön on paikallaan!

#Hallussa!

20140918_194236

Palataanpa hetkeksi menneisyyteen eli aikaan ennen Turkkiin lähtöä. Lomakuviahan nyt ei kukaan enää jaksa katsella, paitsi minä itse 😀 Päivää ennen reissuun lähtöä olin visiiteeraamassa Elastisen luotsaamalla Training for Warriors salilla. Tilaisuus käsitti hyvän hikitreenin, Jaakko Halmetojan smoothiedemon treenin päälle sekä Samsungin uuden Food ShowCase-jääkaapin esittely. Meitä oli paikalla liuta bloggareita, osa toisilleen tuttuja ja osa vieraita. Harmitti jälkeen päin etten esim. mun parina olleelta Jennalta kysynyt ollenkaan hänen bloginsa nimeä. Olis ollut kiva lueskella hänenkin ajatuksiaan treenistä.

20140918_181739

20140918_181804

8SWlqtpqZKRtq5WzMHjNulCBrE1GrWwMIOZcJjgzLy8

lK0b1pPsEOZSgVe4ekv0hLLOvcVn4iE_NVzp005Dpzw,g6ukeyU5bMGSBsrmYJlrPMoWiYd5X4rzvXSas4uJGM4

TkRDjHa0L6Pmn3WspglG-TZQ9nZYLChYsMG4TU1pYP0,VmE5IqJ8pAa_bqWXmfrnFV7sRLYHdf78Q54uzGYapeA,h1YWezxlbzw_TVLPUTX227XeshGvRI2T4UlgVP0Tbi4

Tiesin heti sisälle astuessani ja rigit ja renkaat nähdessäni, että tää on mun juttu. Olin salilla kuin kotonani! Valmentajina meillä oli treenissä salin pääcoachit eli Johannes ”Hatsolo” Hattunen sekä Petri ”Jet Lili” Rasanen. Saatiin alkuun pieni esittely salin mentaliteetista joka on aika paljon crossfitin kaltainen. Myös treenit ovat hyvin paljon samankaltaisia kuin mihin olen itse tottunut, mutta uusiakin liikkeitä tuli jokunen treenin aikana. Itse tykkään paljon kehonpainoliikkeistä ja niihin sain TFW Helsingiltä hyviä ideota 😉

-E5vcYNMEcOLnSgEKLJDSGkOgzMXBnjBgYG-Yhp_Od8,m1ZMOAas8ttIyTYsPU1qyhmAN8DbnoahtHbieYzpuBs

GXIEHBh__jK8G82cQjQG43rvYnLdXGLlFaK7t00ioEM,6-fdsT0FtDHAI5IM2S3FX8gpmNj5Lhh_Fj2dU5plB1g

abDPcTmIXWkP3cBAtObOOWxRrFehJDal_gjzRvqZEWI,aC4BScy3a5EQ_3pq8jSBoFgzyh0yCIMKBCjbmYAOeaU

TgCSYCgVQuQSnrYVJzsC4mPyZmydeFaplyLW5QXXEC4,GzYwh9Lwd67PtjSU1nKwz7TE97Eaqa8ABrHrFTdoW60

GdkCXo7khfJsc6RJjPDTMApjT5jplnP3esxVLCTxzTY,5XNGHXd03XhSG3pHwj8i5QoKT5XQy9nVinNRWcz2EWU,vcqCwmGFQDaspZ3fv2HwqP0CMg-EzPqwUvq9lG_CZMs

Lämmittelyinä tehtiin erilaisia haarahyppyjä sekä eläinliikkeinä Rabbit ja Mini bear, joka oli aika hauska ja raskas liike. Noita voisin itsekin käyttää treeneissä lämmittelyyn. Lämmittelyn jälkeen harjoiteltiin varsinaisessa treenissä käytettäviä liikkeitä. Burbeet tehtiin hieman eri tavalla kuin mihin olin itse tottunut ja jokainen teki ne oman tasonsa mukaan pelkällä punnerrusasentoon menolla ja ylösnousulla tai punnerruksella ja hypyllä. Tein itsekin alkuun kevennetyn version, mutta ”sain luvan” tehdä liikkeen raskaimman mukaan ekan kiekan jälkeen. Vähänkö olin ylpeä itsestäni 😀 Varsinainen treeni käsitti kaksi kolmen kierroksen settiä ja näytti paperilla tältä:

Samsung #showCaseChallenge

1. setti, 3 rounds

 • 20 sek quick step
 • burbee x 6
 • russian twist x 20

2. setti, rounds

 • 20 sek quick step
 • ball burbee x 5
 • wighted russian twist x 20

Molemmat setit tehtiin parettain ja ekassa setissä pari teki ensin kolme kierrosta ja sitten toinen. Tokassa setissä pari teki ensin yhden setin ja sit läpsystä vaihto niin pitkään, että molemmat olivat tehneet kolme kierrosta. Nyt vasta tajusin, että tokassa setissä burbeita olikin vain viisi ja mä tein aina kuusi 😀 Olisin helposti voinut tehdä vielä jotain muutakin, mutta tällä kertaa treeni oli tässä! Täytynee joku kerta mennä TFW:lle vetämään ihan normaali treeni 😉

uFQu95gP-kd2u_lewRX_T6Eu5myNvatIzxk4vEmNang,OUrRgQIGEn_ikABG0d95QD6FSVGY7re9q3DQEhjlAwk

9ecmbTSp3IRhL6AHyYeYzO5FzQi2c1sNcuAhjuWDd4M,7fGz_vc3UnhETyJHmdFaz71XAkMRrHiEpaInSwlGpog

hyflPlUgdEraTiSwKP2YZQ5z87VBBHePvxo1Sva6DmI,xWPl8aaXZlAMvUq47fysGbfbu9i3RqRHa2jv0Cd4oAw

nSO6_ZQ8Wv09ZQxzZ9O1NxSBDWPJrS69_TECh_Zk6mc,N2SAQvm7ZHUOmUGq-CEVChvy-0PbGOWV6bB4SbwAodQ

1e7GVMxsQd-Gi-ljeUrAtTkGYOtkm7lbxgxqStUs6E8,Bp9dYzwpUmdHUfrOwQXro0xm_UweryAdFbA3XXCw0qY

49kgLKlJSdfsJ0OEHikYhEUf9R0DRg_lNN9t15uwuXk,-tLrchF68VtW1cMGqlq_aQMpDQUTo5IJckShQjU-vkg

1Is5VDhzofZu4MHUGj4s6glTTQtpdIUqY-jjpoz6VNU,GUTFRSrWcCQxYhFQhKwbcPo-y5UkA1Vqf2OReVjdk5U

xO8iu7oo5ddoi87YcjBHhW2OiJCWOUSikxc315a10y8,n4PswJde9LctoX_tlIPuCtPxaUlldBS6RILsMjLjV_w

 

rqH8E8IGvk9TWEMyvOVbzedIkGmwH9xVVqlNc5tD570,IXzgqhhGWLqUWT54l9a5nA52TREDfnQaujjdgBTN8rg

sePp9UPzPmC4QY3tv5XR4QWnWsgqzNykswMVLV83vtg,UbZgsEGnime-i0Ndd7d-fI-C2fVHlYsaVyPGuoMJgbc

Treenin jälkeen Jaakko Halmetoja piti meille smoothiedemon ja valmisti samalla pari erilaista smoothieta. Toinen oli palauttava marjainen smoothie treenin jälkeen nautittavaksi ja toinen suklainen välipalana/ateriana nautittava energisoiva smoothie. Molemmat oli järjettömän hyvänmakuisia ja palauttava versio sisälsi oikeiden marjojen sijaan marjajauhetta. Oon aina ajatellut, että marjajauheet maistuu kauhealle ja teolliselle mutta mitä vielä! Taidanpa jonkun pussukan hommata itsellenikin, 1 rkl marjajauhetta nimittäin vastaa noin 1 dl oikeita marjoja 😉 Toisessa smoothiessa oli lämmin (!!!) pakuriteepohja ja lisänä avocadoa, raakakaakaojauhetta, pähkinöitä, kookosöljyä, macaa… Lista oli niin pitkä etten edes muista kaikkea! Päällimäisenä jäi mieleen

 • mitä enemmän smoothiessa on energiaa sitä pidempään nälkä pysyy poissa
 • juo ruokasi, syö juomasi eli smoothiessa kannattaa olla aina jotain purupintaa jolloin suolistoon ei muodostu niin paljon ilmaa
 • purupintana käy esim pähkinät tai kaakaonibsit ripoteltuna smoothien pinnalle
 • kylmillä säillä suosi smoothiessa kanelia, inkivääriä ja chiliä jotka nostavat kehon lämpötilaa
 • keitetty pakuritee säiluu 2 viikkoa huoneenlämmössä. Lisää vain välillä vettä ja keittele pakuriteetä niin pitkän kuin siitä irtoaa lisää väriä. Käytä smoothien pohjana!

Jaakko Halmetoja on mielettömän mielenkiintoinen, hauska ja mukaansa tempaava luennoitsija ja ainakin itse seurasin luentoa silmä tarkkana. Jos vain mahdollisuus tulee niin varmasti menen uudestaankin Jaakon opastukseen!

Ry_AiOAPUvaDfRaMCVmCD7EPVNXiior2gFTkmkvg36s,j6D7LUqb6M3wfN8cbAnDuKbzD77Q4vSL2oRlcPSwpEI

8F3er5geFRFAey3kuSr2BImO9OVnCx25A-nLiF5yDZk,edlvJxpHDQ6-8RSm5nnd7dGt-rJrCAbse0rSP8vZMqQ

Ea4fHvgbNDN69yHqff5kKQPLyMRfGBL8TCKCRJ421i0,9PYP948wSMJzXBH7l7QlR9mvblFcYA8azJwhXPbQOvE

20140918_195343

20140918_202653

20140918_195151

20140918_202543

Illan päätteeksi päästiin myös ihastelemaan Samsungin uutta ShowCase-jääkaappia joka on uusinta innovaatiota. Täytyy sanoa, että nyt on jääkaappi kohillaan ja nerokkaasti suunniteltu. Jääkaappi on suunniteltu ajattelumallilla ”jääkaappi jääkaapin sisällä”. Ensimmäisen oven avatessa pääsee käsiksi asioihin, joita tarvitaan usein, kuten vaikkapa lasten välipalat. Sen alla on vielä toinen ovi minkä taakse piilotetaan vihannekset ja muut päivittäistavarat. Toiselle puolella on tilava pakastin sekä mikä tärkeintä, jääpalaautomaatti ja vesihana! Jos joskus on jääkaapin hankinta listalla (ja lottovoitto takataskussa :D) niin tämä kaappi olis kyllä oikein mainio. Kaunis ja käytännöllinen!

SsrrVAqpD0MeatDnZK2dSPKQ8vHMbaAtRu_jb_diz_A

20140918_203212

bE3BbtiNSrLAKdQ3fiI9fMTAZ3Uj3qucMlNF3DrCcbA

4BLeh3JhH6hn9C55P0KklR29ncFXA-W7lZc8n2D3wmA,MyC8Eah2ErElr4giLVAsCXyBwPYgmTXyw9vtKbnXCYo

V6xuzqrQpMYn-vda5DkxIjE4ittD0Pn32OiBWnAHthw,aFmkyzDUNcM8-vgkGFrEWj62LtMWyUZdPQ5vvJCPwrc

Mukaan saatiin myös kivat goodiebagit, jossa oli mm. uudet Samsungin kuulokkeet sekä CocoVi:n tuotteita, kuten macaa ja pakuriteetä 🙂 Tällaiset tapahtumat on todella kivoja. Näissä pääsee tapaamaan vanhoja tuttuja ja uusia ihmisiä ja saa samalla tietoa uusista tuotteista ja pääsee kokeilemaan kaikkea uutta ja kivaa! Pitää kummasti mielen virkeänä. Fitfashionilta tapahtumassa oli mun lisäksi ainakin Anna, Katri, Janina sekä Emma. Oli ihana nähdä teitä kaikkia <3 Muut bloggaajat ilmiantakaa itsenne, olis kiva tavata ja jutskata uudestaan 😉

w63iqj_nmNwahhhZAQ_vtEv_vrvvkcHX_S4x3VCVAeI,3i1A8n7h0Jtx2qm58fs6zcr1IHC3UA8-3K_wtSkjl0w

Ihana Fitfasionin Janina :)
Ihana Fitfasionin Janina 🙂
Little monkeys :D
Little monkeys 😀

Eipä sit muuta kuin homma #Hallussa ja muistakaa – vika setti paras setti!

Kiitos Samsungille ja Training for Warriorsille kutsusta ja kivasta tapahtumasta. Osa kuvista on mysö Samsungin väen käsialaa, kiitos niistä 🙂

 

Pitäisikö blogin nimi vaihtaa?

Tietääkö teistä monikaan mistä tämän blogin harvinaisen tylsä, mutta omalla tavallaan minulle tärkeä nimi juontaa juurensa? Joskus kymmenen vuotta sitten liityin Pakkotoisto-foorumille ja perustin sinne ensimmäisen treenipäiväkirjani ja nimimerkkinä oli looginen valinta eli oma nimi + syntymävuosi = Jonna1983. Sieltä asti tuo nimi on kulkenut matkassa. Aika ajoin olen miettinyt pitäisikö blogin nimi vaihtaa johonkin syvällisempään tai raflaavampaan, mut en ole koskaan keksinyt mitään hyvää nimeä 🙂 Muutenkin olen viime aikoina miettinyt pitäisikö blogin ulkonäköön ja kuvien laatuun panostaa enempää, mutta toisaalta minulla ei taida aika riittää mihinkään kuvien muokkaukseen ja photoshoppaamiseen. Yhden postauksen tekemiseen kirjoituksineen ja kuvineen ihan tällaisenaankin kuluu 1-2 tuntia, joskus jopa enemmän! Siihen kun lisätään kuvien ottaminen ja niiden rajaaminen ja blogiin siirtäminen niin kyllähän tähän hommaan aikaa saa kulumaan. Jäämme siis miettimään asiaa 🙂 

Kondis alkaa parantua pikku hiljaa :)
Kondis alkaa parantua pikku hiljaa 🙂

Jee mitkä sotkut sieltä kurkistaa vähän joka nurkalta!
Jee mitkä sotkut sieltä kurkistaa vähän joka nurkalta!

Tällä viikolla jätin tosiaan hiilarit lounaalta kokonaan pois ja muutoksen huomaan ainakin itse jo nyt. Vatsapalat alkaa tulla nesteiden alta hiljalleen esiin eikä vyötärökään kiristä enää yhtä paljon kuin ennen! Miten voikaan näin pienellä muutoksella ruokavaliossa saada ison muutoksen oloon aikaiseksi 😉

20140312_104503
Pari duunin lounasta.

IMG_20140313_152810

Välipalaa duunissa.
Välipalaa duunissa.

Aamukahvi ja blogien selausta viiden jälkeen aamulla.
Aamukahvi ja blogien selausta viiden jälkeen aamulla.

Aamusmoothien teossa.
Aamusmoothien teossa.

Tiistaina meillä oli varsin hauska wod. Valmentaja oli taas keksinyt vähän kaikenlaista ja treeni koostuikin kolmesta eri osiosta. Alkuun tehtiin voimaliikkeenä floor press, sen jälkeen 5 minuutin amrap ja loppuun vielä toinen viisiminuuttinen iloitellen farmer´s carryn ja burbeiden kanssa 😉

 • Floor press 3 x 3 (47.5, 50, 55kg)

5 minuutin amrap:

 • push press x 12 (30kg)
 • ringdip x 10 (osaksi skaalattuna)

Loppuun 5 minuuttia farmer´s carrya salin ympäri 10kg limput käsissä. Aina kun pudotti painot niin sakkona tehtiin 10 burbeeta hypäten painolaattojen päälle. Mulle tuli sakkona yhteensä 30 burbeeta. Hauska ja hikinen treeni!

20140311_180547

Push pressiin tanko vedettiin maasta rinnalle.

kuvia 002 kuvia 003 kuvia 004 kuvia 005Kovasti yritin ettei presseissä polvet ylittäis varpaita vaan lähtisivät sivulle, mut näköjään ainakaan näissä toistoissa en onnistunut 🙁

Ringdip.
Ringdip.

kuvia 007 kuvia 008 kuvia 009

Tiukka setti :D
Tiukka setti 😀

Keskiviikkona olin jo aika poikki treeneistä mut päätin lähteä open gymiin ainakin tekemään vähän lihashuoltoa. Tein alkuun 10 minuutin soutuintervallin ja siihen päälle vähän tuplanaruhyppyjä. Nyt en niissäkään tunne olevani ihan niin surkea kuin heti flunssan jälkeen jee 🙂 Loppuajan käytin muscle up-progressioihin ei niin kovin hyvällä menestyksellä (en tajuu sitä lantion käyttöä ylläri) ja käsilläseisontaan, jossa tapahtui taas pientä edistystä kiitos valmentajan loistavien vinkkien! Tässä treenissä oli tarkotus vetää myös muutamat leuat, mut kädet on niin hajalla etten kyennyt juuri kolmea sekuntia kauempaa roikkumaan tangosta. Olipahan muuten hienoa seurata taas kun treenikaveri vetäs ensimmäisen muscle uppinsa ihan tuosta vaan! 🙂 Sitä päivää odotellessa omallekin kohdalle!

Muscle up progressioita vetokumin kanssa. Näitä tulikin hierottua ihan kunnolla ja muutama suht kunnollinen toistokin sieltä tuli!
Muscle up progressioita vetokumin kanssa. Näitä tulikin hierottua ihan kunnolla ja muutama suht kunnollinen toistokin sieltä tuli!

kuvia 012 kuvia 013 kuvia 014

Apinasuodatin unohtui kamerasta pois päältä :D
Apinasuodatin unohtui kamerasta pois päältä 😀

kuvia 015Treenin jälkeen jaksoin panostaa normaalia enemmän ruokapuoleen ja väsäsin jauhelihapihvejä ja paistelin uunissa lohkoperunoita sekä porkkanoita. Hemmetti miten hyvää sapuskaa! Ja terveellistäkin vielä 🙂

kuvia 017 kuvia 019 kuvia 018Nyt mulle taiskin tulla muutaman päivän treenitauko kun tänään en päässyt treeneihin. Meillä on tytön synttärit huomenna ja ne on vaatineet tänään järjestelyjä aika lailla! Tällä on kuulkaas uuni ja imuri käynyt kuumana 😉