Liikaa informaatioo

Processed with VSCOcam with c1 preset

Mä olen tainnut saada nyt jonkun some-yliannostuksen. Oon normaalisti melko aktiivinen somen käyttäjä ja oman blogin kirjoittamisen lisäksi luen paljon muita blogeja, päivitän ja selaan instagrammia, seikkailen facebookissa… Nyt on tullut stoppi vastaan. En vaan jaksa. En ole juuri jaksanut blogeja lueskella saati instaa selailla. Valokuvaamiseen on motivaatio nollassa, vaikka on miljoona eri asiaa mitä voisi kuvata ja haluaisinkin kuvata.

Blogi on mulle rakas harrastus, mutta viime aikoina olen tuntenut sen tiimoilta lähinnä epäonnistumista. Se liittynee myös tähän kaikkeen some-elämään ja yliannostukseen. Pitäis jaksaa olla koko ajan perillä tärkeistä asioista ja uusimmista villityksistä. Keksiä hauskoja, puhuttavia ja mielenkiintoisia aiheita. Mut ei se aina niin mene. Kun pää on liian täynnä kaikkea niin mitään ei tule ulos, päinvastoin. Luulen, että huomenna alkava loma tekee mulle todella hyvää. Me lähdetään ensi viikolla Turkkiin viikon mittaiselle matkalle ja olen antanut itselleni luvan ottaa taukoa myös blogin kirjoittamiselta, jos siltä vain tuntuu. Luulen kyllä, että matkustaminen saa vaan mun sormet syyhyämään kirjoitushommiin!

IMG_20150730_172136

Tänään pidin toisen lepopäivän putkeen treeneistä. Onnistuin venäyttämään niskaani jotenkin omituisesti tiistaina ja niska on vieläkin todella kipeä. Ulkoiluhommia, siivoilua ja ruuanlaittoa on ollut tänään ohjelmassa. Eilen sen sijaan vedin kahden tunnin päiväunet töiden jälkeen. Millonkahan viimeksi olis ollut moiseen mahdollisuus! Mutta nyt ruokaa napaan, suihkuun ja unille. Huomenna vika duunipäivä ja sit koittaa neljän viikon loma!

Toiminnan täyteinen lauantaina mun matkassa

Mun normaalilauantai Helsingissä käsittää salitreenin, kauppareissun ja loppuillan vietän röhnöttäen sohvalla. Yritän aina järkätä viikonloput niin ettei olis ylimääräisiä häppeninkejä vaan saisin ottaa päivän levon kannalta. Eilen oli poikkeuksellisesti tapahtumia vähän enemmän ja treeninkin jätin tällä kertaa välistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Aamu alkoi mukavasti pyörähtämällä sängyssä suoraan kissanoksennuksen päälle! Ihanaa aloittaa aamu siivoamalla oksua ja repimällä kaikki petivaatteet pois. Onneksi yöunet oli sen verran hyvät etten jaksanut ees hermostua 😀 Aamupalaksi kahvia, leivät, viinirypäleitä ja pala tummaa suklaata. Nautittiin kera Fitnesspäiväkirjojen! Mä rakastan rauhallisia aamuja yli kaiken. Mitä pidempään saa vaan rötvätä niin sen parempi. Aamupalan jälkeen vaatteet niskaan ja nokka kohti HopLoppia, jossa treffattiin mun duunikaverin ja hänen poikansa kanssa. Voitin joku aika sitten yhdessä kilpailussa lahjakortin Hoploppiin ja tuhlattiin se tällä kertaa ettei jää käyttämättä 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

HopLopissa vietettiin riehakas parituntinen, kivaa vaihtelua tytöllekin! Seuraavaksi kurvattiin miehen kanssa Jumboon ruokaostoksille ja tyttö laitto vaihteeks kunnon shown siellä pystyyn. Hermot meni jo senkin takia, kun unohdin tehdä aamulla kauppalistan ja aika meni vaan hyllyjen välissä pyörimisen. Eipä juuri muuta ostettu kuin lauantain tarvikkeet tortilloja varten. Sama juttu joka kerta! Pitäis opetella miettimään koko viikon ruokalista ja ostaa kerralla kaikki ainekset.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kotona ei ollut mitään valmista ruokaa odottamassa, joten pikaruokaa kehiin: makkaraa ja munakasta! Toimii aina 😀 Ruuan päälle koomasin hetken sohvalla ja olisin ehkä nukahtanutkin ellei koko ajan olis kuulunut äitiiiiiiiii! Mä haaveilen aina koko viikon päiväunista, mutta haaveksihan ne jäi tälläkin kertaa. Seuraava operaatio oli vaatetta niskaan ja miehen enon syntymäpäiville. Mä tyydyin samoihin vaatteisiin, jotka oli jo aamulla päällä mut korvikset sentään vaihdoin 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Arvasin, että synttäreillä on taas tarjolla herkkua jos jonkinlaista ja niitä ajatellen söin normaalia kevyemmin koko päivän. Hienosti taktikoitu 😀 Tällä systeemillä saa ainakin takuuvarman pahan olon! Minkä ihmeen takia pitää aina ahtaa se yksi pala liikaa!? Eipä tehnyt ainakaan mieli herkkuja koko loppuiltana. Paitsi jätskiä! Synttäreiltä ampaistiin suoraan saunaan ja saunan jälkeen tortillojen tekoon. Parasta lauantaisafkaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tortillojen kanssa katselin yhden jakson uutta Oringe is the new blackin kolmoskautta. Mikä parasta, Netflixiä voi katsella nyt Elisaviihteen kautta suoraan töllöstä! Toivomukseni on kuultu! Iltasella siivoilin keittiötä ja mietin tätä blogia. Mulla on jokin blogikriisi menossa. En ole tyytyväinen, mutta en tiedä miten etenisin. Toisaalta tekis mieli alkaa panostamaan enemmän kuviin, mutta se tietäisi vähemmän postauksia, koska aika ei riitä kaikkeen. En myöskään halua blogista liian siloteltua, koska mä en ole sen tyylinen ihminen…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Illalla muistin vielä ettei meillä ole lakanoita sängyssä. Vihaan alkaa väsyneenä vielä lakanoita laittelemaan,  mutta joka kerta puhtaiden lakanoiden ihanuus saa ärsytyksen laantumaan! Mikään ei ole mukavampaa kuin pujahtaa väsyneenä puhtaisiin lakanoihin, lukea hetki ja alkaa unten maille. Ja kyllä olikin hyvät unet!

Mitäs mieltä te olette: pitäiskö mun alkaa panostaa enemmän kuviin vaikka se tietäisi postaustahdin hidastumista? Haluaisitteko blogiin jotain muita muutoksia? Uusi banneri on suunnittelun alla ainakin 😉 Pitäisikö juttujen aiheita rajata tai laajentaa?