Tapasin mieheni kanssa…

Te kysyitte ja nyt minä vastaan! Hei, superisti kiitos kaikista kysymyksistä. Niiden pohjalta on aika helppoa tehdä kokonainen postaus, koska kysymyksiä tuli enemmänkin kuin yksi 😀 Kysymyspostaukset on mun mielestä aina mielettömän hauskoja, koska niissä tulee esille asioita joista ei välttämättä muuten juuri kirjoittele. Mennäänpä samoin tein pidemmittä puheitta suoraan asiaan!

1. Lempiruoka?

Tää on vaikee, koska kaikki ruoka on hyvää, mutta sanoisin melko tylsästi lasagne ja kaikki kalaruuat.

2. Lempiherkku?

Jäätelö kaikissa muodoissaan! Mä niin rakastan jätskiä <3

3. Lempitreeni?

Tällä hetkellä kaikki voimaan liittyvät eli kyykky, mave, leuat jne. Tykkään siis tehdä enemmän voimatreeniä kuin varsinaisia syketreenejä.

4. Lempibiisi tällä hetkellä?

Kaikki, joissa on rytmiä. Ed Sheeranin Shape of you, Antti Tuiskun Rahan takii ja The Offspringin You´re gonna go far, kid on kovia just nyt.

5. Miten tapasitte miehesi kanssa?

Ensimmäisen kerran törmäsin häneen salilla Kuopiossa. Hän oli varattu vielä tuonnoin ja petyin toki kovasti. Ei onneksi mennyt kauankaan kuin kaverini, joka oli samalla luokalla mieheni kanssa, kertoi että tuo ihana lihasköntti on vapailla markkinoilla!

6. Miten urheilit raskauden aikana?

Kävin aktiivisesti salilla silloinkin. Viimeiset kolme kuukautta treenasin jalkoja vain kevyesti, koska selkä oireili väljien nikamien ja issiasvaivojen takia paljon. Aloin myös raskauden aikana uimaan ahkerasti, koska se helpotti selvästi liitoskipuja.

7. Koetko työsi sellaiseksi, että sitä jaksaa tehdä eläkeikään saakka?

Ehdottomasti kyllä! Tykkään työstäni todella paljon ja jos kroppa vaan pysyy kasassa niin tuskin on tarvetta vaihtaa ammattia 🙂

8. Mikä on ammattisi?

Olen ammatiltani bioanalyytikko eli vähemmän hienolla nimellä laboratoriohoitaja.

9. Jos pitäisi valita jokin ihan muu ammatti, minkä valitsisit?

Se liittyisi todennäköisesti jollain tavalla eläimiin tai ruokaan. Hmm… ehkä kallistuisin ruokaan ja varsinkin leipomiseen. Kondiittori ehkäpä?

10. Missä ammatissa et voisi kuvitella itseäsi?

En missään sellaisessa, jossa päivät kuluisi koneella istuen ja naputellen jotain yksin ja hiljaisuudessa. En missään nimessä haluaisi olla myöskään nostokurjen kuljettaja! En vain kestäisi niin korkeita paikkoja…

11. Koetko eläväsi elämäsi parasta aikaa tällä hetkellä?

Kyllä vain! Vaikka arki on hektistä eikä rahaakaan ole kuin roskaa niin en vaihtaisi mitään pois  <3

12. Missä näet itsesi 10 vuoden päästä?

Ainakin mulla on silloin 15-vuotias tytär, joten jossain hermoparantolassa varmaan olen 😀 Ei vaan, toivon että olisin ainakin hetken ulkomailla töissä ja me asuttais hieman isommassa asunnossa kuin nyt. Ehkä ansaitsen silloin blogilla ja tubettamisella sen verran, että voin tehdä varsinaista päivätyötäni yhtenä päivänä vähemmän. Tai ehkä olen lopettanut ne hommat jo silloin, kuka tietää? Meillä on silloin myös koira ja mulla oma kasvihuone.

13. Minkälainen urheiluhistoria sinulla on?

Ratsastin aktiivisesti elämäni ensimmäiset 19 vuotta. Ala-asteella harrastin aktiivisesti yleisurheilua ja varsinkin korkeushyppy oli mun juttu. Yläasteella pelasin aktiivisesti kaikkea mahdollista: jalkapalloa, pesäpalloa, lentopalloa…Yläasteella aloitin myös karaten ja siitä mulla on suoritettuna vihreä vyö ja plakkarissa joku sm-mitalikin. Karate loppui lukion aikana, kun opettajamme muutti pois paikkakunnalta. Salilla käynnin aloitin 20-vuotiaana ja silloin harrastin jonkun aikaa myös jujutsua, josta mulla on keltainen vyö. Crossfitin aloitin nelisen vuotta sitten.

14. Muistelen että jossain vaiheessa kirjoitit että otat tavoitteeksi vitnesskisat oliko nyt ehkä vuonna 2018. Miten kävi niiden suunnitelmien, vieläkö on ajankohtaista?

Joo se idea taisi pälkähtää päähän kun treenasin punttia olkapääleikkauksen jälkeen. Mulla pitää olla aina jokin tavoite ja se ehkä oli se helpoin. Suunnitelma ei tällä hetkellä ole ajankohtainen. Mun kroppa on crossfitin myötä muokkautunut ei niin fitnessmäiseksi, joten luulen ettei lavoille kannata mennä, vaikka mahdollisuus siihen joskus tulisikin 😀

15. Mitä kirjoja kuuntelet aina matkoillasi? Suosituksia? 

Mulla on ladattuna bookbeat ja kuuntelen sieltä koko ajan jotain kirjaa tai välillä useampaakin. Calndar girlit on mukavaa ajanvietettä, joiden aikana ei tarvitse juuri miettiä mitään. Hauskaa ja kevyttä viihdettä! Olen kuunnellut jokusen Kristine Ohlssonin kirjan ja ne on taattua jännitystä! Myös Keplerin kaikki kirjat olen lukenut tai kuunnellut. Viimeisin eli Kaniininmetsästäjä on toooooodella jännittävä…Tykkään itse kuunnella vuorotellen jännitystä ja hömppää, mutta jos pitäisi valita vain toinen niin valitsisin jännärit.

16. tää ei oo kysymys, mutta mua kiinnostaisi postaus ”fitness ajoistasi” 🙂 ja kuvia! 

Tämä on toteuttamisen arvoinen juttu! Laitan muistiin 🙂

Mitä minulle oikeasti kuuluu?

*Sisältää mainoslinkkejä

Yritän aina jakaa blogiin mun rehellisiä tuntemuksia ja fiiliksiä, mutta joskus aiheet ovat siitä huolimatta kovin pinnallisia. Mä olen kirjoittajana hyvin spontaani eli kirjoitan aina fiiliksellä. Mulla on todella harvoin mitään valmiita aiheita mietittynä saati kirjoitettuna. Olen ollut tällainen spontaani kirjoittaja kouluajoista asti. Silloinkin tein kaikki esitelmät, esseet ja muut tehtävät viimeisenä iltana, koska työskentelen parhaiten ja tehokkaimmin paineen alla. Moni ihmetteli tätä tapaa, mutta ei se ainakaan arvosanoja huonontanut! Viime päivinä mielen päällä on ollut jos jonkinlaista ja oikeastaan päällimmäisenä velloo selkeä uupumus. Pidin viime viikolla treenit todella vähissä ja keskityin vain palautumaan siitä kauheasta väsymyksestä, joka velloi päiväkausia. Olin koko loppu viikon väsynyt ja pääkipuinen, mutta nyt väsymys alkaa ainakin selkeästi helpottaa.

Mä huomaan selkeästi olevani loman tarpeessa. Normaalisti töihin lähtö on sujunut ongelmitta ja olen lähtenytkin liikenteeseen iloisin mielin. Nyt huomaan, että töihin lähtö ja työnteko muutenkin on todella tahmeaa. Ei vain jaksaisi. Tässä on koko pitkä talvi paukutettu menemään ilman minkäänlaisia lomia ja se alkaa vaatimaan veronsa. Ensi perjantaina minulla on vapaapäivä töistä, mutta se menee täysin valmistellessa tytön synttäreitä. Vasta huhtikuun lopussa minulla on viikon mittainen loma ja silloin aloitetaan mökkeilykausi! Sitä päivää odotan todella paljon, koska silloin tiedän että kevät on oikeasti täällä ja kesäkin ihan kulman takana.

Arki on nyt niin tasapaksua ja harmaata, että jotain uutta ja virkistävää pitäisi saada aikaiseksi, ihan mitä vain! Olen suunnitellut kylpyläreissua ja pientä kodin remppaakin. Ainoa semmoinen pienen pieni probleema on raha 😀 Kauheasti ei passaisi tuhlata, jos meinataan päästä syksyllä jonnekin reissuun. Mutta jotain uutta minä kaipaan, että piristyisin ja jaksaisin paahtaa reilun kuukauden ajan lomaan. Jotain muutosta kaipaan, kun vain keksisi mitä? Treeni-innostuskin on jotenkin ihan nollassa. Ei jaksaisi oikein sitäkään, mutta tiedän treenien aina piristävän, joten tänäänkin nokka kohti crossfit Vantaata. Jotta ei ihan negailuksi menisi koko postaus niin pakko on iloita tästä ihanasta lisääntyneestä valon määrästä! Käytiin tytön kanssa eilen ulkoilemassa Pajamäen Patterimäessä. Tutkiskeltiin ja vallihautoja ja ihmeteltiin nurmikkoa, joka paistoi jo joissain kohti lumen alta. Kesää kohti mennään hei!

Onko muilla kevätväsymystä ilmassa? Millä saatte sen hellittämään?

Jos shoppailu toimii sulle piristyksenä niin Sportamorella saat vielä tänään Niken ja Addun kaikista tuotteista -20% koodilla 20BRANDS. Valikoimaan pääset tästä*

Tsekkaa myös House of Brandonin ihanat kevätuutuudet ja treenivaatteet! Shoppaamaan pääset tästä*.