Ihan Hullut Päivät

*Sisältää mainoslinkkejä

ihan hullut päivät
Tällaisen riippukeinun haluaisin mökille.

Ne on täällä taas. Hullu Päivät. Joka vuosi ne pääsevät yllättämään, vaikka kuinka yrittää varautua. Tänä vuonna ei tullut enää edes paperista kuvastoa, josta olisi päässyt ennakkoon fiilistelemään myyntiin tulevia tuotteita. Tai siis alennettuja tuotteita. Joka vuosi olen Hulluilta Päiviltä jotain ostanut. Lähinnä kotijuttuja ja tytölle vaatteita. En juokse minkään merkkien perässä, koska en tahdo maksaa kolminkertaista summaa vain jonkun merkin takia. Varsinkin lapsen vaatteet menee tällä hetkellä niin nopeasti rikki ettei ole järkeä maksaa isoja summia niistä. Harmittaisi suunnattomasti jos 70 euron mekko olisi viikon päästä jo risana tai kalliit housut polvista puhki. Ulkovaatteisiin panostan, mutta en niissäkään suosi kalleimpia merkkejä ellen tiedä 100% varmasti, että ne ovat myös kestävämmät kuin halvemmat serkkunsa.

Joskus nuorempana mulla oli tapana ympäröidä Elloksen kuvastosta kaikki asiat, jotka ostaisin, jos minulla olisi ääretön määrä rahaa. Samaa olen harrastanut vuosikausia Hullareiden kuvaston kanssa. Siksi petyin kun tänä vuonna kuvastoa ei näkynytkään. Onneksi kaikki on netissä näkyvillä, mutta fiilis ei todellakaan ole sama. Haaveilen aina kauniista (ja kalliista) sisustusesineistä ja huonekaluista. Niin tänäkin vuonna. Niissä on vain sitä jotakin. Kotoa meiltä ei kauheasti designia löydy, ihan muutama pieni juttu vain, mutta ainahan sitä saa haaveilla. Melkein jo ostin mökille yhden pienen keinun, josta olen haaveillut jo pitkään (kuva yllä), mutta myöhästyin epäröintini kanssa. Aamulla sen olisin vielä saanut, mutta en enää. Ehkä tavaratalosta sen voisi vielä saada!

ihan hullut päivät
Tällaiset tuolit tahtoisin keittiöön.

Haaveilu on ihanaa ja kodin laittaminen on ihanaa. Sain vihdoin ja viimein miehen ylipuhuttua parvisängyn hankintaan. Tyttö kasvaa kovaa vauhtia ja kohta täytyy saada koulupöydälle paikkaa, joten huonetta on muokattava. Yhtä sun toista täytyy laittaa kiertoon, jotta uusia ja häntä paremmin palvelevia asioita voi kantaa sisään. Mietittiin ensin 120 cm jenkkisänkyä, mutta parvisänky voisi olla tähän kohtaa kaikista fiksuin ratkaisu.

ihan hullut päivät
Tällaisen haluaisin yöpöydäksi. Jos olisi paikka johon laittaa yöpöytä..

Meinasitteko ostaa jotain Hullareilta? Tsekkaa tarjoukset täältä.