Ei mitään sanottavaa

Se aika kuusta, kun aivot on sumussa ja järki ei juokse. Koko kroppa päästä jalkoihin on aivan turta eikä toimi vaikka kuinka käskee. Aamulla on vaikeaa nousta. Väsyttää kahdeksan tunnin yöunista huolimatta. Töihin ei huvita mennä, mutta on pakko. Jokainen hetki on yhtä tuskaa ja vilkuilen kelloa aivan liian usein. En meinaa pysyä hereillä ja joudun miettimään kaiken tarkasti mitä teen, koska pää ei ole yhtään tässä hetkessä mukana. Tuntuu taas helvetin vaikealta olla nainen. Kerran kuussa kaikki on silkkaa paskaa enkä jaksaisi ihmisiä saati itseäni ollenkaan. Voi kun voisi vaan mönkiä peiton alle ja herätä viikon päästä. Tällaisia ajatuksia pyörittelin päässäni koko aamupäivän.

Sitten tuli puolipäivä, jota olin jännittänyt ja stressannut koko aamun. Tiedossa oli tilanne töissä, josta en välttämättä selviäisi ihan kunnialla. Vaikka tiedän olevani hyvä työssäni, on asioita ja asiakkaita, joiden kanssa ammattitaito toden teolla testataan ja tänään oli yksi niistä hetkistä. Ei ihme, että vähän stressasi. Kaikki sujui kuitenkin todella hyvin. Paremmin kuin koskaan ennen. Olin jopa itsekin yllättynyt tilanteesta ja se jos mikä piristi mieltä. Ehkä tämä ei olekaan niin huono päivä?

Asiakkaat ovat ihan parasta työssäni ja kun tätä duunia tekee päivästä toiseen viitenä päivänä viikosta, on tästä pakko tykätä. Ihmisistä on pakko tykätä. Huonoinakin päivinä ihmisten takia tätä työtä jaksaa tehdä ja heistä saa positiivista energiaa päivään. Keskusteltiin erään asiakkaan kanssa siitä miksi jotkut asiakaspalvelutyössä olevat vaikuttavat ennemminkin ihmisvihaajilta kuin halukkailta tekemään työtään. Näitä ihmisiä löytyy ihan jokaisesta ammattiryhmästä. Itse olen aina miettinyt miksi 90% bussikuskeista on niin nyreitä? Vaikka toivottaa hyvää huomenta, kuski ei edes käännä päätään minua kohti. Mikä siinäkin olisi niin vaikeaa vastata? En ymmärrä.

Ei mitään sanottavaa? Taisi kuitenkin jotain olla tällekin päivälle! Mukavaa torstaita tyypit! Joskus on huonoja päiviä, mutta niistäkin löytyy aina jotain hyvää 🙂

Ei olis kannattanut edes herätä

PicsArt_05-28-05.53.55

Sis.mainoslinkin.Tämä on taas näitä päiviä, kun olisi pitänyt jatkaa unia aamusta suoraan iltaan. Helou mood swings! Aamupalaan saakka kaikki oli ihan ok, mutta siitä se matalalento sitten alkoi. Koko päivän on ärsyttänyt, masentanut, raivostuttanut, väsyttänyt ja ärsyttänyt vähän lisää. Päällimmäisenä fiiliksenä on tämä jumalaton turhautuneisuus yksikätisyyteen. Jos ette ole jo huomanneet niin mä olen varsin puuhasteleva tyyppi ja koko ajan on monta asiaa menossa. Nyt kun ei pysty tekemään edes yhtä kunnolla niin turhaudun totaalisesti ja kukas muukaan siitä saa loat niskaansa kuin mies. En haluaisi koko ajan käskyttää ja naputtaa, mutta kun on tottunut että asiat tapahtuu tietyssä aikataulussa ja tietyllä tavalla niin riitahan siitä tulee! Kumpikaan kun ei mielellään anna periksi…

Snapchat-6515512914369129699

Moni teistä varmasti ajattelee, että mun pitäis vähän rauhottua ja antaa itselleni aikaa, mutta on vaikeaa olla muuta kuin minä. Murehdin tekemättömiä kotitöitä, repsahtanutta ruokavaliota ja omaa mielialaan, vaikka kuka sanoisi ja mitä. Yritän koko ajan puhua itselleni järkeä ja ajatella asioita positiivisesti, koska lopulta ne auttaa. Olkapää alkaa olla sen verran hyvässä kuosissa, että varovainen toivomus olisi aloittaa kävelylenkit maanantaina. Samalla toivottavasti myös ruokavalio asettuu taas uomiinsa. Viikonlopulta olenkin kuvaillut teille ruokapäiväkirjaa ja se on karua katsottavaa se!

Tämmönen sekava fiilipostaus tähän iltaan! Aina ei ole elo ruusuilla tanssimista – joskus ottaa päähän aika rankastikin 😀

Mä meen nyt paistelemaan kinkkupiirakan, jos mies leppyisi mulle edes vähän… Kuvat snäpin antia (jonnamusakka) tällä erää!

Ps. Oon kattonu Netflixistä kaikki Suitsin jaksot, mitä kannattaa katsoa seuraavaksi!?

Pss. Ellokselta saatte vielä huomiseen sunnuntaihin 29.5 asti -30% koko tilauksen loppusummasta koodilla 335729. Kannattaa tsekata varsinkin treenivaatteet täältä!

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 29.5.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin. =