Dieettiviikko 8: olenko mä edes dieetillä?

*Sisältää mainoslinkkejä

dieettiviikko 8

Dieettiviikko 8 handlattu vähän sutaisten läpi ja nyt mennään jo yhdeksättä viikkoa tätä projektia. Täytyy sanoa, että aika menee todella nopeasti ja tässä sen varsinkin huomaa. Tytön syntymän jälkeen pudottelin raskauskiloja tuplamäärän, kun homma oli niin helppoa. Nyt on ihan sama juttu. Kun olen päässyt vauhtiin niin homma rullaa mielettömän helposti ja vaivatta. Olo on edelleen todella energinen ja jaksava. Nälkä tulee silloin tällöin, mutta ei kovin usein. Nukun hyvin ja jaksan töissä hyvin. Treenit kulkee loistavasti ja omaan silmään lihastakin on tullut lisää. Tai sitten rasvan palaminen aiheuttaa illuusion.

Kahdeksaan viikkoon painoa on lähtenyt tasan 4kg. Viime lauantaina en tsekannut painoa ollenkaan, koska olin siskon luona käymässä. Mun diettaaminen on ollut varsin rentoa. Toissa viikolla kävin raflassa ja a-lehtien influencer illassa, jossa söin juuri sitä mitä oli tarjolla. Siskon luona meni kolme päivää syöden juuri sitä mitä oli tarjolla. En jaksa stressata tällaisista asioista, koska olen huomannut miten suuri vaikutus on jo sillä, että syö säännöllisesti. Aikaisemmin söin miten sattuu ja mitä sattuu, pääasiassa leipää. Nyt mulla on hyvä ruokavalion runko käytössä, jota noudatan pääsääntöisesti. Viikonloppuna otan rennommin ja lauantaina syön juuri sitä mitä huvittaa.

dieettiviikko 8

Treenien osalta ei ole tehty mitään muutoksia. Treenaan sen verran mitä omaan arkeen ja viikkoon sopii. Välillä enemmän ja välillä vähemmän. Viime viikolla treenejä tuli tasan kaksi. Tällä viikolle haaveilen neljästä salitreenistä + parista kävelylenkistä. Ajatuksissa on käyneet myöskin mäkivedot sekä treenin jälkeiset intervallit, mutta katsotaan nyt. Turha ottaa kaikkia valttikortteja heti käyttöön 😉 Mulle tärkeintä on, että saan treenata ja elää terveenä ilman loukkaantumisia ja kipuilevia paikkoja. Polvet kipuilivat hetken, mutta se kipu jäi hierontapöydälle. Reisien sivut olivat aivan jumissa! Tällä hetkellä alaselkä on tosi väsynyt ja semikipeä, mutta se johtuu töistä. Salilla saan kivun hoidettua aina pois. Meidän perheessä on ollut useammalla välilevyn pullistumia selässä ja olen satavarma, että olen itse säästynyt niiltä hyvän lihaskunnon ansiosta.

Koska tämä projekti sitten loppuu? En tiedä vielä itsekään. Sitten kun olen saavuttanut vanhan hyvän olotilan takaisin. Sanoisin, että aika lähellä ollaan jo! Välillä mietin, että haluan pudottaa painon alle 60 kiloon, mutta sinne olisi matkaa vielä kolmisen kiloa. Tuskin elämä olisi sen kummallisempaa siinäkään painossa. Jännä muuten nähdä miten pieni ja siro nainen tuolta kaiken alta kuoriutuu. Päivä päivältä pienenen ja peilikuva näyttää omituiselta. Pituuttahan mulla on vain 163 cm, joten en todellakaan ole mikään iso järkäle! Dieettiviikko 8 meni siis varsin iisisti ja toivottavasti sujuu jatkossakin yhtä helposti…

Reipasta tiistaita toverit!

Ps. Tsekatkaahan Fitnesstukulta pukin joululahjavinkit (jopa -50%) ja osallistukaa samalla Fitnesstukun joulukalenteriin 🙂 Myös Offerillalla on oma joulukalenteri, jonka luukusta tulee joka päivä hyvä tarjous tai mahtava arvonta!

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

Mahdottoman hyvä pössis

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jännä juttu aina näin perjantaisin. Fiilis on hyvä ja mieliala kaikin puolin positiivinen. Asiakkaat on mukavia ja hommat luistaa kuin rasvattu. Radiosta tulee hyviä biisejä, ihan alkaa tanssittamaan! Kukaan ei ole pahalla päällä ja asiakkaatkin heittää hyvä läppää. On viikon paras päivä viikkotyöläiselle. Se on kuulkaas taas perjantai! Täällä on alkanut jo kova viikonlopun odotus, koska viikonlopulle on paljon kivaa ohjelmaa tiedossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla on ollut siitä erikoinen viikko, että jokaiselle illalle on ollut jotain menoa: treeniä, fyssaria, kuvaus, lisää treeniä…Eilen mun piti mennä Plaza-lehden lukijailtaan, mutta aikatauluongelmien vuoksi en päässytkään paikalle. Harmitti kovasti. Pidän niin kovin sisustamisesta ja siihen liittyvistä lehdistä sekä tapahtumista, että olisi ollut kiva päästä paikalle. Elämää ei voi aina ennakoida ja pakko myöntää, että olin jo eilen aika väsynyt. Oli vaihteeksi mukava istahtaa ajan kanssa anoppilan ruokapöytään ja turista niitä näitä kaalinpäitä. Huomaan tyttärenkin käytöksestä, että olen ollut tällä viikolla liikaa poissa kotoa. Melkoinen takiainen roikkui mun kaulassa koko eilisen illan <3 Onneksi ensi viikosta on tulossa rauhallinen ja saadaan askarrella ja leikkiä barbeilla ihan ajan kanssa! Tällä viikolla ollaan jo vähän aloitettu jouluaskarteluja ja laitettu ihan pienesti joulua jo kotiin kynttilöiden muodossa. Tuhlasin myös sen verran, että ostin pari kukkakimppua kotiin ilostuttamaan. Leikkokukista tulee aina niin ihana fiilis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään olisi vielä töiden jälkeen treenit tiedossa ja sen jälkeen aion laittaa jotain hyvää ruokaa. Iltaan kuuluu myös siivousoperaatio, koska anoppi ja appiukko tulee meille huomenna yökylään ja hoitamaan kissoja. Meidän poppoo nimittäin kerää kimpsut ja kampsut ja siirtyy yhdeksi yöksi hotelliin! Saadaan nauttia isänpäivän aamiainen hotellin buffassa. Kun ei ole enää omaa isää muistettavana lahjoilla niin lahjotaan lapsen isää sitten senkin edestä <3 Oikein jos virtaa ja aikaa riittää niin tänään voisi myös leipoa jotain kivaa. Ehkäpä raakakakkua pitkästä aikaa? Tai jotain ihanaa juustokakkua…

Mukavaa viikonloppua! Joko te olette laittaneet joulua kotiin?

Ps. Meinasin tuhlata vielä lisää ja ostaa meille uuden maton. Olen haaveillut jo pitkään vaaleasta matosta, mutta en ole uskaltanut kissojen takia sitä ostaa. Nyt ostan kun sattui niin hyvä tarjous eteen! Kerrankos sitä 😉