Iho pehmeäksi ennen juhlia

Processed with VSCO

Kaupallinen kampanja: MayBeauty

Mun iho on alkanut pikku hiljaa parantua. Nuorena naama kukki todella pahasti ja jouduin käyttämään paksua meikkikerrosta piilottamaan kaikki näppylät ja epätasaisuudet. Silloin en juuri ymmärtänyt ihonhoidosta ellei peruspuhdistusta aamuin illoin lasketa. Usein taisi sekin unohtua. En koskaan käyttänyt naamioita saati kuorintoja. Söin miten sattuu, käytin liikaa alkoholia ja join liian vähän vettä. Iho tuskin ainakaan parani näillä konsteilla. En ollut kuullutkaan, että ennen juhlia kannattaisi hoitaa ihoakin vähän eri tavalla ja puhdistaa se kunnolla, jotta se oikein kukoistaisi juhlapäivänä.

Processed with VSCOProcessed with VSCO

Nyt iho on huomattavasti parempi varmasti jo parempien ihonhoitoaineiden, ruokavalion ja riittävän nesteytyksen ansiosta. Alkoholia en käytä juuri lainkaan enkä tupakoi. Silti ihoni on edelleen rasvainen ja varsinkin tiettyyn aikaan kuukaudesta näppylöitä puskee esiin sieltä täältä. Ne saa kuitenkin kuriin varsin helposti. Käytän säännöllisesti kuorintaa sekä naamioita. Olen myös huomannut miten suuri vaikutus tehostetulla ihonhoidolla on ennen juhlia. Meikin laittaminen on huomattavasti helpompaa hyvin voivalle ja tasaiselle iholle kuin rasvaiselle, näppyläiselle ja samealle. Sain vähän aikaa sitten MayBeautyltä testattavaksi The Incredible Face Geliä ja tiesin heti, että tulen testaamaan sitä ennen kummitytön rippijuhlia.

Processed with VSCO
Kasvot ennen puhdistusta.

The Incredible Face Gel on kätevästi 10 ml pakkauksiin pakattu miellyttävän tuoksuinen kasvogeeli, joka imee iholta talia ja puhdistaa ihohuokosia, jolloin ihosta tulee puhtaampi ja pehmeämpi. Mun iho on tietyiltä osilta aika herkkä (posket) ja liian voimakkaat puhdistusaineet saa ihon kuivumaan ja hilseilemään. Kokeilin geeliä kuitenkin ihan ronskisti koko kasvoille sekä kaulan alueelle enkä huomannut kuivumista ollenkaan. Kasvogeeli on sen verran hellävarainen, että sitä voi käyttää ihon puhdistamiseen vaikka päivittäin, mutta itse olen käyttänyt sitä noin kaksi kertaa viikossa kuorinnan tapaan poistamaan ihon rasvaisuutta. Puhdistin ihon kasvogeelillä päivää ennen rippijuhlia ja iho oli kyllä tosi puhdas ja pehmeä ja meikki helppo levittää.

Processed with VSCO
Kasvogeeli on helppo levittää kasvoille.
Epäpuhtaudet irtoavat iholta melkein saman tien!
Epäpuhtaudet irtoavat iholta melkein saman tien!
Kasvojen huuhtominen tapahtuu kätevästi järvessä :)
Kasvojen huuhtominen tapahtuu kätevästi järvessä 🙂
Ja näin helposti iho on taas puhdistettu!
Ja näin helposti iho on taas puhdistettu!

The Incredible Face Geliä on todella helppo käyttää. Tein itse hoidon saunomisen lomassa laiturilla auringonlaskusta samalla nautiskellen. Kostutin vähän ihoa, levitin geelin, hieroin ihoa voimakkaasti vähän aikaa jolloin epäpuhtaudet alkoivat mönkiä ihohuokosista esille. Huuhtelu tapahtui kätevästi järvivedellä ja aikaa tähän koko operaatioon meni ehkä kolme minuuttia! Arvostan itse tällaisia nopeita hoitotoimia, koska harvalla meistä on aikaa tai halua haudutella ihoaan pitkiä aikoja. Plussaa kasvogeelin kätevästä pakkauksesta, joka kulkee näppärästi matkassa. Tuosta 10 ml purkista riitti muuten puhdistusgeeliä kahdelle ihmiselle. Iho oli selkeästi puhtaampi ja pehmeämpi kasvogeelin käytön jälkeen ja niin kuin jo sanoin – ei kuivattanut ihoa ollenkaan! Ehdottomasti jatkoon 🙂

Jos teitä kiinnostaa kokeilla tuotetta, niin blogin lukijat saavat nyt MayBeautyn verkkokaupasta 30% alennuksen koodilla jonnagel. Verkkokauppaan pääset tästä.

Kuvat: Kaisa K.

Ihonhoito osana hyvinvointia

Processed with VSCO with a6 preset

Kaupallinen kampanja: Maybeauty.

Monesti hyvinvointi mielletään ruokavalion ja treenaamisen ympärille eikä siinä mitään, itsekin olen kauan uskonut niin. Kun ikää on alkanut tulla lisää niin hyvinvoinnin käsite on laajentunut todella paljon. Ruokavalion ja treenaamisen lisäksi omaan hyvinvointiini kuuluu kaikkea hampaiden ja ihonhoidosta kodin kunnossa pitämiseen henkistä puolta unohtamatta! Omassa elämässäni hyvinvointi on siis varsin laaja käsite. Hyvä olo lähtee sisältä ja näkyy myös peilissä. Kun muistaa juoda paljon vettä ja pitää ihosta huolta niin peilikuva saa pelkästään hymyilemään 🙂

Mulla on nuoresta lähtien ollut todella huono iho. Teininä iho oli kauttaaltaan näppylöiden peitossa, mutta samalla kärsin myös atooppisesta ihosta. Kasvot, rintakehä ja selkä olivat ällöttävien finnien peitossa ja kyynär- ja polvitaipeita sekä kaulaa taas koristi komeat kirkuvan punaiset ihottumaläikät. Tuntui ettei mitkään hoitokeinot tai rasvat auttaneet. Mun kohdalla ikä on ollut paras hoitokeino. Mitä enemmän vuosia on mittarissa sitä paremmaksi iho on muuttunut ja atopiakin muistuttaa itsestään lähinnä pahimpina pakkaspäivinä. Kasvoissa iho on edelleen t-alueella (leuka, otsa, nenä) rasvainen ja poskissa taas kuiva. Tiettyyn aikaan kuukaudesta näppylät puskevat esiin ja ällöttävät mustapäät asustavat nenänpielissä ihan vakituisesti. Helposti rasvoittuvan ihon vuoksi pidän tiukasti kiinni päivittäisestä ihonhoitorutiinista: puhdistan ihon aina aamuin illoin. Meikkejä en jätä koskaan kasvoille yöksi. Pari kertaa olen sen virheen tehnyt ja kärsinyt seurauksista useamman päivän. Kuorinnan ja naamion teen kerran viikossa saunareissulla. Ehkä pitäisi tehdä useamminkin, mutta en yksinkertaisesti muista. Iho on aina ihanan pehmeä ja puhdas naamion jäljiltä!

Processed with VSCOProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Sain Maybeatyltä testattavaksi The Incredible Face Maskin, joka on siis epäpuhtauksia poistava kasvonaamio. Kasvonaamion lupauksena on poistaa mustapäitä, ehkäistä aknea, poistaa iholta rasvaa sekä kuollutta ihosolukkoa. Naamion käyttäminen on helppoa, vaikka 30-45 minuutin vaikutusaika tuntui aluksi ajatuksena melko pitkältä. Aika hurahti kuitenkin yllättävän nopeasti telkkaria katsellen!

Miten kasvonaamiota käytetään?

  • levitä naamio puhtaalle ja kuivalle iholle
  • anna naamion kuivua 30-45 minuuttia
  • kuori kuivunut naamio kasvoilta pois sormin
  • huuhtele kasvot vielä lämpimällä vedellä

Naamio on aika karun näköinen tumman värinsä ansiosta ja mies ainakin säikähti minua kotiin tullessaan 😀 Minun kasvoilla kuorittavat naamiot ovat aina tuntuneet todella kiristäviltä ja iho on ainakin poskien kohdalta ollut todella kuiva ja kireä. Tämä naamio ei sitä tehnyt ja olin oikeasti aika yllättynyt! Naamion kuoriminen kasvoilta oli varsin helppoa ja kaikki ällöttävät epäpuhtaudet jäi kiinni naamioon. Varsinkin nenän kohdalta aika karun näköistä, kun mustapäät tököttivät kiinni naamiossa. Pakko testata naamiota myös miehellä, koska hänenkään iho ei ole varsinkaan nenän kohdalta mikään maailman paras. The Incredible Face Maskin lupaus jättää iho pehmeämmäksi ja puhtaaksi piti hyvin. Erityisen iloinen olen siitä, että vielä pari päivää naamion jälkeenkin iho on puhtaamman tuntuinen! Millähän saisin lisättyä viikkorutiiniin toisen kuorinnan ja naamion kasvoille?

Processed with VSCOProcessed with VSCO

Jos kiinnostuitte tuotteesta niin blogin lukijat saavat nyt 30% alennuksen The Incredible Face Maskista koodilla jonna1983mask. Tilaamaan pääset tästä.

Nyt pitäisi ottaa vielä itseään niskasta kiinni ja tilata aika myös hammaslääkärille niin saadaan sekin puoli kuntoon!