Elämä on puhelimessa

*Sisältää mainoslinkkejä

elämä on puhelimessa

Kuvaan päivittäin puhelimella. Yleensä ruokia, mutta usein jotain muutakin. Tulin taas siihen lopputulokseen, että pitäisi kuvat enemmän arkea, koska silloinhan se elämä tapahtuu. Snäppään ja kuvaan instastooriin, mutta ne kuvat poistuvat vuorokauden sisällä ja painuvat unholaan. Ei niitä asioita ja aikoja enää kukaan muista. Kuvien välityksellä muistot tulvivat taas mieleen ja huomaan kuinka nopeasti aika huristaa. Löysin vähän aikaa sitten kuvia, jotka oli otettu meidän tytöstä 2015. Miten pieneltä ja pulleaposkiselta hän niissä näyttikään! Löysin myös kuvia työkaverin halloween-bileistä, erilaisista blogitapahtumista, mökiltä ja kotoa. Tällaisiakaan asioita ei muista ellei kuvia olisi. Nykyaikana elämä on puhelimessa ja tietokoneella. Siellä missä kuvatkin ovat. Harvoin tulee enää teetettyä kuvia, vaikka pitäisi. Tietokoneelle ne unohtuvat eivätkä välttämättä löydy koskaan.

Mennäänpä sitten tsekkamaan mitä mun puhelimen kätköistä oikein löytyikään!

elämä on puhelimessa

Lenkillä eilen anoppilan maastoissa. Teki hyvää ulkoilla ja miettiä syntyjä syviä. Yskän takia en ole uskaltanut mennä salille, mutta jo kävelylenkki piristi mieltä kummasti!

elämä on puhelimessa

Viime viikonlopun herkkuja. Kumpikaan ei pahemmin sykäyttänyt tai singonnut herkkujen top 3:een, mutta menihän nuo!

elämä on puhelimessa

Salilla viime viikolla. En juurikaan harrasta salilla peiliselfieitä, mutta kun kukaan ei ollut näkemässä….

elämä on puhelimessa

Blog awardseissa Katrin kanssa kuvausseinällä ja ruuatkin oli mielettömän hyvät!

elämä on puhelimessa

Mun uusi kamera! Siinä on niin monta vipua ja vipstaakkelia etten ole ehtinyt kaikkea edes opettelemaan // Annan kanssa kimppaselfie Blog awardseissa.

elämä on puhelimessa

Even ylisöpö Ingrid. Haluan meille samanlaisen söpöläisen <3

elämä on puhelimessa

Tein tytölle kasvomaalauksen halloweeniksi. Ihan hyvä näin ensikertalaiselle!

elämä on puhelimessa

Blog awardseissa sai käydä ottamassa bilehileet ja minähän otin!

elämä on puhelimessa

Ikeassa haaveilemassa ihanista keittiöistä, uudesta sohvasta ja eteisen kaapista // Anopin orkideat kukkivat aina vaan, oli vuodenaika mikä tahansa!

elämä on puhelimessa

Jos tekisi lehdistä yhden ison kasan ja hyppäisi sinne…?

elämä on puhelimessa

Kisumisut köllöttävät lempipaikallaan sohvan selkänojalla. Tiivistii kylki kyljessä niin kuin aina.

elämä on puhelimessa

Olen pikku hiljaa järjestellyt kotona kaappeja ja tässä keittiön yksi laatikoista. Nyt sieltä löytää etsimänsä helposti!

elämä on puhelimessa

Tekaisin työpaikan syysbrunssille amerikkalaisen porkkanakakun ja pääsin samalla testaamaan Tupperwaren kakkukupua. Kätevä oli!

Kuvaatteko te paljon puhelimella vai jääkö kuvat ottamatta arjen tiimellyksessä?

Ps. Nyt House of Brandonilla KAIKKI -20% (paitsi kosmetiikka) eli kannattaa mennä tsekkaamaan ainakin treenivaatteet ja ulkovaatteet! Voimassa 13.11 asti.

 

Pelkkää glamouria ja hienoja tilaisuuksia

Processed with VSCO

Oletteko te ahkeria snäppääjiä? Ketä seuraatta snapchatissa? Ketä siellä kannattaa seurata? Mä vastustelin todella pitkään snäppiin liittymistä, mutta Anna sai mut sitten jotenkin ylipuhuttua siihen hommaan (ja sitten lopetti itse *murr!*). Mulla on seurannassa aika paljon tuttuja, pari julkisuuden henkilöä ja joitakin bloggaajia. Tykkään itse seurata ihan tavallista ihmisten elämää. Musta on kiva ettei snäppiin pysty ottamaan kauhean siloteltuja kuvia ja ainakaan itse en ole siitä mitään ajastustoimintoa löytänyt. Instagramiin pystyy kuvia hankaamaan vaikka kuinka upeiksi ja viimeistellyiksi, mutta snäpin hienous piilee juuri siinä ”arkisuudessa” ja tilannekuvaamisessa.

Processed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCO

En tykkää yhtään miljoonien videoiden jonosta. Jauhetaan juttua 10 sekunnin pätkissä kolme minuuttia. Ei jaksa katsoa sellaisia ellei aihe ole todella mielenkiintoinen! Olen vähän miettinyt, että missä menee snäppäämisen raja? Kuinka monta kuvaa/videota päivässä on hyvä raja. Mä taidan snäpätä arkisin 2-6 kertaa päivässä ja viikonloppuisin vähän enemmän. Fiiliksen mukaan! Snäppään vähän kaikesta. Aiheetkin menee täysin fiiliksen mukaan, vähän niin kuin bloginkin kanssa. Snäppiin vaan päätyy aika paljon kaikenlaista mikä ei koskaan näe päivänvaloa täällä blogissa ja hyvä niin 😀 Tässä postauksessa kasa kuvia, jotka ovat päätyneet snäppiin lähiaikoina!

Processed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOKuten kuvista näkyy niin mun elämä on aika lailla sitä tavallista arkea. Välillä saan nauttia ihan omasta ajasta (sali & blogitilaisuudet), mutta muuten olen melko kotiorientoitunut ihminen. Tyttöhän meillä on myös innostunut snapchatin hauskoista kuva-animaatioista ja haluaa kokeilla niitä lähes joka ilta! Mies ei taasen ole kovin innostunut, että tällaiseenkin olen lähtenyt mukaan 😀

Minuthan löytää snäpistä nimellä jonnamusakka tai jonna1983.