Paras hankinta lihasten huoltamiseen

Processed with VSCO

Mun lauantai on alkanut hämmentävissä merkeissä. Hämmentävissä, mutta positiivisella tavalla. Otin riskin ja jätin laittamatta herätyksen päälle, mutta onneksi en herännyt päänsärkyyn. Tämä aamu on sen sijaan ollut todella rauhallinen ja normaalista poikkeavakin. Mies lähti jo aikaisin aamulla Lahteen kisoja katsomaan, joten heräsin hiljaiseen kotiin. Tyttö nukkua posotti vielä kaksi tuntia mun heräämisen jälkeen. Oli hänelläkin ilmeisesti univelkaa, koska unta kertyi ruhtinaalliset 13h!

Sain syödä aamupalan ihan rauhassa ja ryystin kahvit päälle. Katselin boksilta pari ohjelmaa ja suunnittelin päivää. Päätin jatkaa päivää rentouttavissa ja hyvää oloa tuovissa merkeissä, joten Yoogaia päälle ja pitkirullauksen kimppuun! Vitsi miten hyvä fiilis nyt on koko kropassa. Ohjatut putkirullaustunnit ovat aivan loistavia, koska niiltä saa aina todella paljon vinkkejä, joista ei itsellä ollut mitään hajua. Voi kun saisi näitä tunteja ujutettua enemmän viikollekin! Suosittelen lämpimästi hankkimaan kotiin hyvän putkirullan, koska sillä saa hyvin pidettyä lihakset vetreinä ja kropan kunnossa. Ei rullaus toki hierontaa korvaa, mutta rullailemalla säännöllisesti saa ainakin venytettyä hierontavälejä 😉 Hyvän putkirullan saa hankittua parilla kympilläkin! Tämä omani on useamman vuoden vanha ja hankittu cittarista hintaan 19,90e. Edelleen erittäin soiva peli! Kai teillä on jo putkirulla hankittuna?

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Meidän päivä jatkuu tyttöjen keskeisellä shoppailureissulla Jumboon. Vaikken kannata kauheaa tuhlausta niin välillä on kiva päästää sokka irti ja hankkia jotain uutta kivaa. Tarvitsisin itse uudet farkut, koska lempparifarkut repesivät viime viikolla hanurista 😀 Muuten mun hankinnat liittyvätkin aika lailla kotiin: taulukoukkuja, säilytyspussukkaa ja sen sellaista. Katsotaan mitä löytyy!

Rentouttavaa viikonloppua!

Tänään olen…

Processed with VSCO with f2 preset

..herännyt aamulla 6.55 ilman herätyskelloa.

..nauttinut hitaasta aamusta.

..ajatellut lähteväni lenkille, mutta muuttanut mieltäni, koska kylmä ja vesisade.

Processed with VSCO with f2 preset

..lähtenyt lenkin sijaan sienimetsään ja ihastellut jälleen kerran Suomen kaunista luontoa.

..kironnut sienestyksen maailman tympeimmäksi hommasin,  koska en löydä koskaan syömäkelpoisia sieniä.

..löytänyt heti seuraavalla sekunnilla mielettömän hyvät suppisapajat.

..innostunut sienestyksestä!

Processed with VSCO with f2 preset

..syönyt lounaaksi lähitilalta hankittua luomunaudan maksaa, perunoita sekä puolukkasurvosta.

..opettanut tyttärelleni ettei aina voi olla ruokana lempiruokaa, mutta sitä täytyy syödä silti. Hän kun ei maksasta juuri välitä.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

..todennut etten vieläkään voittanut miljoonia eurojackpotissa.

..pötköttänyt sängyssä lukien menaisten jatkista ja syöden karkkia.

Processed with VSCO with f2 preset

..ottanut kahden tunnin päiväunet.

..maistanut Maraboun uutta suklaata ja pettynyt.

..varannut työkaverilta facebook-kirpparilla merkkihuivin.

TÄNÄÄN AION..

..olla ja rentoutua, katsoa jakson hottiksia ja syödä vähän lisää karkkia.

..saunoa oikein ajan kanssa!

..ehkä käydä siellä lenkilläkin. Jos sattuu huvittamaan.

..katsoa Haluatko miljonääriksi-ohjelmaa ja tehdä samalla vähän lihashuoltoa.

..suunnitella varovasti jo ensi viikkoa.

..olla perheeni kanssa <3

Mitä sä olet tehnyt tänään ja mitä aiot vielä tehdä? Rentouttavaa lauantaita <3

Perinteinen paska lauantai

Processed with VSCO with hb1 preset

Muistatteko kun joskus kerroin, että lauantai on mulle viikonpäivistä ehdottomasti se kauhein? Olin jo unohtanut koko asian lomaillessani, mutta tänä aamuna se muistui mieleen hyvinkin konkreettisesti. Paskat lauantait ovat tulleet taas jäädäkseen! Tää on niin omituista ja yritän jälleen kerran miettiä mistä nämä olotilat oikein johtuvat. Selvästi ne on sidoksissa työhön, koska lomalla en tästä kärsinyt millään tavalla.

Taas tänä aamuna heräsin pääkipuisena ja pahoinvoivana. Pää on sumua täynnä ja jyskytys on tasainen koko päässä. Päänsärky pahenee, jos lähden liikkeelle tai jos syke nousee yhtään. Siihen liittyy myös pahoinvoinnin aallot. Väsyttää jumalattomasti ja olo on vetämätön. Olen kärsinyt tästä joka lauantaiaamun ihanuudesta jo pitkään, mutta niin kuin sanoin, tätä ilmenee vain silloin kun olen töissä. En tiedä nukunko jotenkin eri lailla ja niskoja jännittäen, koska oireet ovat hyvin samankaltaiset kuin nuorempana kärsiessäni jännitysmigreenistä. Mutta miksi tätä ei sitten tule viikolla?  Ai onko syynä unirytmin muutos ja pidemmät yöunet? Vai aamukahvin ja kofeiiniannoksen viivästyminen? Oli mikä oli, mutta mukava olis saada selville mistä tämä johtuu. Mulla menee aina koko lauantai potiessa tätä oloa pois eli puolet viikonlopusta sängyn pohjalla…

Processed with VSCO with hb2 preset

Tänäkin aamuna yritin sinnitellä ilman särkylääkettä. Sain aamupalaksi eteeni ihanan miehen tekemän bansku-kaurapannarin nutellalla höystettynä. Siihen aamukahvi ja paljon vettä päälle. Pyörittelin ja venyttelin hartioita ja niskoja, mutta mikään ei auttanut. Äsken nöyrryin kahden tunnin kärvistelyn jälkeen ottamaan buranan ja kohta painun peiton alle jatkamaan unia, kun en muuhunkaan kykene. Toiset kävivät jo sienimetsässä mun kököttäessä täällä sisällä. Että mä vihaan tätä! Ehkä mä laitan ensi lauantaina kellon soimaan samaan aikaan kuin arkenakin ja testaan miten käy.

Onko teistä kellään tällaista samaa oiretta ja mistähän hitosta tää voi johtua!?

Kerro kerro kuvastin ken on maassa karvaisin

Processed with VSCO with a6 preset

Huomenta! Täällä pieni ihminen potki mut ylös jo seiskan jälkeen. Kostaa kuulemma arkiherätyksiä 😀 Kerroin teille pari postausta taaksepäin miten mulla on nyt peiliin katsomisen paikka (hieno aasinsilta kuvasta :D) jos meinaan vielä kehittyä treeneissä ja saada ylipäänsä pidettyä motivaatiota yllä. Se pohdinta muuten auttoi ja suunnitelmat on nyt selkiytyneet mun päässä. Eilen oli ilo taas läsnä treeneissä ja onhan se nyt hieno tunne! Välillä pitää näköjään vetää kunnon kilarit, että saa ajatukset järjestykseen!

Tänään on päivä taas touhua täynnä. Vähän ajan päästä treenit ja iltapäivällä yhdet 60-vuotissynttärit. Siellä onkin herkkuja siinä määrin tarjolla, että ehkä ei ole järkevää alkaa itsekin leipomaan. Sen sijaan aion suunnitella ens viikon leipomisia, lukea lehtiä ja laittaa makkaria kivemmaksi 😉

Mitäs suunnitelmia teillä on tälle päivälle? Rentouttavaa lauantaita kaikille!