Iisi sunnuntai – mistä aineksista se koostuu?

iisi sunnuntai

Sunnuntai on nykyään ehkä mun lempipäivä koko viikosta. Toisten hyvien yöunien jälkeen olo on virkeä ja energinen. Lauantaina kulunut työviikko tuntuu vielä kropassa, mutta sunnuntaina keho on levännyt ja mieli virkeä. Nukun aina sunnuntaina niin pitkään kuin unta riittää. Usein valvotaan lauantaina noin yhteentoista, joten sunnuntaina heräilen vasta yhdeksän kymmenen maissa. Tyttö jatkaa uniaan vielä tovin. Normaalisti syön heti herättyäni aamupalan, mutta sunnuntaina keitän ensin kupillisen teetä ja hörpin sen samalla kun katselen jotain ohjelmaa tai selailen blogeja sekä uutisia netistä. Aamupalan valmista usein pitkän kaavan mukaan. Jaksan ihan paistaa kunnon munakkaan tai tehdä herkkuleipäset.

Aamupalan jälkeen touhuilen kotona. Mies menee aina sunnuntaiaamuna salilla ajoissa, joten mulla on aikaa olla tytön kanssa ja puuhastella omiani. Usein järjestelen kotia, vaihdan petivaatteita, vien roskia tai ihan vain olen ja selailen lehtiä, jos ei ole muuta tekemistä. Jälkimmäistä vaihtoehtoa ei ole sattunut hetkeen 😀 Rakastan värkkäillä kotona kaikkia pikku juttuja ja suunnitella tulevaa viikkoa. Puolen päivän jälkeen lähdetään anoppilaan lounaalle ja hengaillaan siellä muutama tunti. Ollaan vain ja höpötellään. Vaihdetaan kuulumisia ja katsellaan töllöstä usein Huutokauppa keisaria. Anoppilasta lähtiessä käydään kaupassa ja sen jälkeen minä lähdenkin jo salille. Salilla menee aina se pari tuntia, koska sunnuntaisin on usein mun kuvauspäivä. Kuvaan youtubeen treeniä, koska silloin ei salilla ole kauhea ryysis. Saatan ottaa myös kuvia blogia varten. Kotona olen usein vasta yhdeksän jälkeen ja sitten pitääkin hoitaa alta suihkut, iltaruuat jne. Menen usein maanantaisin iltavuoroon, joten olen antanut tytön valvoa yhtä myöhään kuin minä. Meillä on tapana istua keittiön pöydän ääressä ja katsella kännykältä ja tabletilta jotain ohjelmaa samalla kun syödään. Mies on tässä vaiheessa jo nukkumassa 😀 Näin kulkee aika tyypillinen iisi sunnuntai mun malliin! Ainekset täydelliseen sunnuntaihin on aika yksinkertaiset, kuten huomaatte. En tarvitse mitään kovin kummoista ollakseni tyytyväinen.

Alla video toissa sunnuntailta. Mun muita videoita pääset tsekkailemaan tästä, muista tilata kanava! Se ei maksa mitään 🙂 Mahtavaa maanantaita tyypit! Tehdään tästä viikosta loistava <3

Viihdykettä sulle ja mulle

Outfit of the day.
Outfit of the day.

Joku on ehkä saattanut saada sellaisen kuvan, että olen aika kova seuraamaan ja kommentoimaan muitakin blogeja 😉 Mä olen oikea blogien suurkuluttaja! Luen pääosin treeni-, hyvinvointi- ja lifestyleblogeja, mutta välillä sekaan eksyy jotain muitakin, kuten ihan puhtaasti muoti- sekä kosmetiikkablogeja. Blogien lukeminen menee mulla aika lailla kausittain ja muokkaankin aina sen hetkisen kiinnostukseni mukaan oman tablettini suosikkilistaa. Nyt on vahvasti pinnalla lifestyleblogit ihan niiden monipuolisuuden vuoksi. Lifestyleblogiksi alan mieltää pikku hiljaa myös omankin blogin vaikka ihan puhtaana treenibloginahan tämä aikoinaan alotti! Blogi kuitenkin muuttuu kirjoittajansa myötä ja itseäni on kovasti alkanut kiinnostaa monet muutkin elämän asiat kuin treenaaminen 🙂

Tässä teille pieni yhteenveto blogeista, joita seuraan säännöllisesti jos vaikka teillekin löytyisi uutta ja mielenkiintoista luettavaa. Fitfashionin blogeja seuraan myös säännöllisesti, mutta niitä en tähän nyt ala listaamaan erikseen.

Hyvinvointi- ja treeniblogit

 • Vilma P – Vahvasti hyvinvointi ja terveyspainotteinen blogi täynnä toinen toistaan hienompia ja freesempejä kuvia sekä herkullisia reseptejä!
 • Ainon tarinoita treenaamisesta – Fitfashioniolta Indiedaysille siirtyneen Ainon blogi on todella hyvä treeniblogi! Aino osaa kirjoittaa asiantuntevasti ja perustella asiat hyvin. Teksti on selkeää ja helposti samaistuttavaa. Blogi on täynnä hyviä ideoita terveelliseen elämäntapaan.
 • The Good morning – Kaisa on nuori tyttö Helsingistä, joka osaa kirjoittaa aiheesta kuin aiheesta mukaansa tempaavasti ja mielenkiintoiseksi. Blogissa on paljon hyviä reseptejä sekä ajatuksia hyvinvoinnista ja ravinnosta. Treenipostauksiakin vilahtelee aina silloin tällöin.
 • Fitness Führer – Vaikka en itse mikään maratoonari olekaan niin tykkään blogin aihealueista sekä ennen kaikkea hauskasta kerrontatyylistä! Iso bonus erilaisista lajikokeiluista sekä pohdiskeluista treenaamiseen ja ravintoon liittyen. Tässä blogissa ei elämää oteta liian vakavasti!
 • Eveliina Tistelgren: Urheilijan elämää – Tämä tyttö tuskin esittelyjä kaipaa. Fitneksestä crossfittiin ja takaisin fitnekseen siirtyneen Eevskun postaukset ovat todella inspiroivia ja kuvat valoisia ja freesejä. Huikean lahjakas tyttö, jonka matkaa kisalavoilla on ollut todella hienoa seurata.
 • Puolet Jennin elämästä – Jenni on aktiivinen crossfit-kisaaja sekä treenaaja. Oon seurannut Jennin treenejä ja blogia vaikka kuinka kauan ja en voi kuin ihailla mimmin kehitystä! Blogista löydät taattua crossfit-tykitystä, pohdintaa elämästä treenin ympärilla sekä asiaa Jennin opinnoista.
 • PonysFit – Treenikaverini Tonin pitämä blogi, joka käsittelee hyvin pitkältä crossfittiä ja ajatuksia siitä. Toni aloitti treenit samoihin aikoihin kuin minäkin, mutta on kehittynyt todella huimaa vauhtia. Tästä miehestä vielä kuullaan crossfit-areenoilla!
 • Elli Gromov – Tätä blogia olen alkanut seuraamaan vasta hiljattain. Blogista löydät todella hyviä reseptejä sekä treeniasiaa, pääasiassa crossfitistä! Kannattaa vilkaista 😉

Lifestyleblogit

 • Tickle your fancy – Saran kirjoittama blogi on mun tän hetken ehdoton ykköslemppari. Omaperäinen tyyli, vaihtelevat postausten aiheet sekä todella upeat kuvat tekevät tästä aivan huikean blogin! Samanlaisen kun saisin itsekin aikaiseksi 🙂 Blogi myös päivittyy todella tiuhalla tahdilla, joten luettavaa riittää aina.
 • Anna ja Sebastian – Huikea pariskunnan pitämä lifestyleblogi täynnä upeita kuvia ja tarinoita ihan tavallisesta elämästä, ajatuksista ja tunteista. Erittäin mielenkiintoisen tästä blogista tekee se, että tätä kirjoittaa todella symppis pariskunta. Molemmilla on upea ja persoonallinen tyyli ja pariskunnan ruokaohjeet on toinen toistaan herkullisempia!
 • Emilian Uusi kuu – Emilian blogia olen seurannut todella kauan. Blogissa on paljon upeita kuvia ja ihailen Emilian sisustus- ja vaatemakua yli kaiken! Kerrassaan inspiroiva blogi, en voi kuin suositella lukemaan 🙂
 • On my way – Jutan blogia olen lukenut jo suhteellisen kauan ja tykkään kovasti hänen kuvistaan ja tyylistään kirjoittaa. Aiheita blogissa löytyy laidasta laitaan, pääasiassa kuitenkin muoti ja kosmetiikka. Tästä blogista olen löytänyt myös monia hyviä reseptejä!
 • The Moment – Laura kirjoittaa elämästä ja eri aiheista todella laajasti, mutta pääosia näyttelevät muoti, crossfit sekä hyvinvointi. Tykkään blogin kuvista todella paljon ja teksit ovat aina mielenkiintoisia! Iso bonus ja plussa crossfit-aiheisista postauksista 🙂

Leivonta- ja ruokablogit

 • Suklaapossu – Blogi täynnä kivoja kuvia sekä herkullisia reseptejä! Tässä blogissa olisi monta hyvää reseptiä testattavana 🙂
 • Feel good kitchen – Tästä blogista löydät hyviä ja terveellisiä reseptejä laidasta laitaan. Isona bonuksena todella hienot kuvat! Ainon reseptejä olenkin ehtinyt jo testailla ihan jokusen ja lisää on suunnitteilla 🙂
 • Kääpiölinnan köökissä – Tästä blogista löydät varmasti inspiraatiota perinteisen ”mitä tänään syötäisiin?” kysymyksen edessä!
 • Terveen hyvää – Tätä terveellisiin resepteihin keskittyvää blogia olen seurannut jo kauan ja testaillut Pipsan reseptejä jo jokusen. Jos terveellinen elämäntapa ja ruoka kiinnostaa niin täältä löydät paljon luettavaa!
 • Wicked sweet kitchen – No tämä! Huh, miten hyviä reseptejä, ihania kuvia ja mielenkiintoista tarinan kerrontaa reseptien lomassa. Tästä blogista olen myös löytänyt monta hyvää reseptiä ja jatkoa varmasti seuraa..

Tässä blogit, joita pääasiassa lueskelen. Aikamoinen listahan noita jo on 😀 Löytyikö näistä teille mitään uutta kivaa luettavaa vai oliko kaikki jo entuudestaan tuttuja? Kommenttiboksiin saa heitellä omia suosikkiblogeja, jos vaikka niistä löytyis mulle lisää mielenkiintoista luettavaa!