Muutama sananen painosta

Processed with VSCO with kk1 presetMä en enää nykyään kauheasti painoani tarkkaile. Yhä harvemmin hyppään vaa´alle, vaikka se ihan näkyvillä keittiön nurkassa asustaakin. Paino on jo pitkään pyörinyt 64-65kg kieppeillä, joten oli aikamoinen yllätys, että tänä aamuna lukema olikin 67,8kg! Pituutta mulla on kaikki 163cm, joten äkkisiltään voi miettiä että tuollainen paino tämän pituiselle on jo aika paljon. Ollaan lähempänä seitsemää kuin kuuttakymppiä. Kipitin siltä seisomalta peilin eteen tsekkamaan miltä se 67,8kg tässä varressa oikein näyttää ja voin sanoa, että näytti paremmalta kuin aikoihin! Parhaimmalta koskaan tässä painossa. Juuri sopivan pehmeä, mutta kuitenkin atleettinen.

Moni teistä on kritisoinut mun syömisiä ruokapäiväkirjojen perusteella. Lähinnä ruuan määrästä, että syön liian vähän. Johan tuon vaakakin kertoo ettei ruokaa ainakaan liian vähän tule 😀 Ruokapäiväkirja kuvineen ei siis todellakaan kerro totuutta, koska kuvat voivat hämätä annoskokoa. Mulla ei koskaan ole ollut tapana valehdella syömisistäni eli en käy salaa jääkaapilla napsimassa välipaloja ja jätä niitä pois ruokapäiväkirjoista. Olisihan se jo itsensä huijaamistakin!

Välillä olen miettinyt, että onko mun oikea paikka täällä Fitfashionilla kaikkien kisaavien nuorien tyttöjen keskellä, jotka treenaavat ja syövät tunnon tarkasti ja näyttävät rasvattomilta suurimman osan vuotta. Koska motivaatiotahan täältä suurin osa tulee hakemaan eikö? Voiko muutaman kerran viikkoon treenaavasta, normaalia kotiruokaa syövästä pienen lapsen äidistä olla kenellekään motivaattoriksi? Tulin siihen tulokseen, että voi. Mä saan itse suurimman motivaationi nimenomaan perheellisistä ihmisistä, jotka saa ujutettua arjen keskelle treenit ja näyttävät ettei tarvitse olla millään kituruokavaliolla pysyäkseen kunnossa. Juuri tällainen ihminen koen itsekin olevani! Meitä tavallisia perheellisiä tallaajia on kuitenkin enemmän kuin kisaavia perheettömiä ihmisiä.

Ja mitä niihin vaakoihin tulee, heittäkää ne helvettiin. Puntarin lukema ei kerro yhtään mitään, peili kertoo.

Ps. Muistakaahan käydä äänestämässä omaa suosikkianne Indiedays Blog Awardseissa. Banneri tuossa oikealla! En pistä pahakseni, jos ääni menee minulle 😀