Hermotushommia eli salilla mun kanssa! (+arvonta)

hermotushommia

Tsau tyypit! Meitsi on täällä vaihteeksi flunssassa. Taitaa olla jo kolmas vai neljäs kerta 2,5 kk sisään. Mulla oli tytön mennessä päiväkotiin elämänvaihe jota en muistele lämmöllä. Olin tuolloin koko ajan kipeänä ja luulin ettei sellaista tarvitse kokea enää koskaan. Pakko sanoa, että huonolta näyttää tällä hetkellä. En ymmärrä mikä mun vastustuskykyä vaivaa. Tai no, ymmärrän kyllä ja tilannetta selvitellään koko ajan. Tänään kävin viimeksi lääkärillä, verikokeissa ja röntgenissä. Jos vanhat merkit toistuvat niin kaikki tulokset on puhtaita ja mulle sanotaan taas, että ei auta kuin sairastaa. Niinpä niin. Tällaisissa tilanteissa sitä alkaa vaan jo pelkäämään oman mielenterveytensä lisäksi työpaikan puolesta vaikken toki tilanteelle mitään mahdakaan.

Salitreeneistä tulee nyt tietenkin taukoa, mutta ruokavalio on ja pysyy. Harvinaisen helppoa on muuten olla mättämättä niitä järjettömiä ”flunssaherkkuja” nassuunsa, kun on ruokavalion runko jota noudattaa. Ei ole edes tehnyt mieli jäätelökipolle! Vaikka en tällä hetkellä pysty kuin istumaan sohvalla ja haaveilemaan urheilusta niin mulla on näyttää teille vähän aikaa sitten kuvattu treenivideo! Tällä hetkellähän yritän treeneissä vain ja ainoastaan saada kropan heräämään muuttuneeseen treenisysteemiin ja lihakset hermottumaan uudestaaan. Selkää ja jalkoja on ihan unelma treenata, koska ne vastaavat treeniin ihan niin kuin ennen vanhaan. Muut lihasryhmät laittavatkin sitten ihan kunnolla hanttiin. Varsinkin olkapäät! Noh, uskon että sitkeä työ palkitaan vielä jonain päivänä 😉 Satuin muuten voittamaan duunikaverin kanssa 6 kk ilmaiset treenit tammikuussa avattavaan Fit Tammistoon! Vaikuttaa varsin pätevältä salilta ja on ihan hyvällä paikalla välimatkoja ajatellen. Itse asiassa ihan mun ”vanhan” salin eli crossfit Vantaan vieressä 🙂

Alla teille siis treenivideo katseltavaksi. Toivottavasti tykkäätte! Mun kanavalle muita videoita tsekkailemaan pääset tästä. Muistahan tilata myös kanava, se ei maksa mitään 😉

Heitä kommenttilootaan kommenttina vaikka sun lempitreenisi niin osallistut kahden I love me -messujen lipun arvontaan. Arvon yhdelle henkilölle kaksi lippua! Yksi lippu oikeuttaa messuiluun yhtenä päivänä. Arvontaan voit osallistua keskiviikkoon 18.10 klo 18 asti. Muista jättää kommenttikenttään toimiva sähköpostiosoite palkinnon toimittamista varten. Se ei näy muille!

Mitä minä katson YouTubesta?

youtubesta

Olen itse julkaissut ensimmäiset videoni tubeen muistaakseni 2007. Saattaa olla aiemminkin. Minulla oli hieno pieni digikamera, josta siirrettiin piuhalla videot koneelle ja movie makerilla editoin niistä lyhyitä pätkiä vanhalla läppärilläni. Jos jaksoin editoida. Kuvan laatu oli surkea, mutta olihan se mahtavaa ladata nettiin omia treenivideoita! Mun treenivideokanavalla videoilla on useampi satatuhatta katselukertaa ja vielä nykyäänkin lataan silloin tällöin sinne jonkun salilla otetun randomvideon ilman mitään hienoja editointeja ja tehosteita. Kännykästä vain suoraan nettiin. Jo noina vanhoina hyvinä (?) aikoina katselin youtubesta paljon treenivideoita. Vloggaaminen ei ollut silloin mitenkään in enkä tuntenutkaan ketään vloggaajia. Lieneekö sellaisia ollutkaan?

Mun makuni videoiden suhteen kulkee ihan laidasta laitaan. Eniten pidän sellaisista kanavaista, joissa on vähän kaikenlaista laidasta laitaan. Lifefstyleä, arkea, treeniä, ruokaa, perhettä. Ihan kaikki kelpaa kunhan vloggaajan persoona vain iskee. Enimmäkseen seurailen naisten kanavia, mutta miehen perässä olen eksynyt joihinkin suomalaisten bodarikundien kanavallikin ja käynyt katselemassa heidän treenijuttujaan, mutta pääasiassa seuraan naisvloggaajia sekä Suomesta että muualta. Itse asiassa mun suosikkivloggaaja on australialainen!

Videoiden katselu on rentouttavaa ja opettavaista. Niiden avulla voi nollata päivää ihan samalla tavalla kuin katselemalla töllöä. Videoista saa aina hyviä vinkkejä ja inspiraatiota esim. treenaamiseen, kodin järjestelyyn ja raha-asioihin. Katselen videoita useimmiten illalla kotona sekä töissä hiljaisina hetkinä. Kovin montaa pätkää en ehdi päivän aikana katselemaan. Sanotaanko, että keskimäärin ehkä 2-3. Joinain päivinä en yhtään ja viikonloppuna taas enemmän. Määrä vaihtelee muun elämän ja ajankäytön mukaan. Omaa vlogiani pyrin päivittämään 2-3 kertaa viikossa ja sekin vie todella paljon aikaa. Yhden videon editointiin menee nimittäin 2-3 tuntia ja siihen lisäksi kuvausaika niin kyllähän niitä tunteja kertyy! Mutta mennäänpä sitten mun vlogisuosikkien top 5:een!

youtubesta

1. Sarah´s day

Tämä on ihan ehdottomasti mun suosikki tällä hetkellä! Australialainen energinen mimmi, jolla on todella inspiroivia treeni- ja ruokavideoita. Videot ovat laadukkaita ja persoonallisia. Tästä naisesta ei voi kuin tykätä! Olen alkanut katsoa hänen videoitaan pari kuukautta sitten ja vielä riittää läpikahlattavaa. Sarah kuvaa paikassa kuin paikassa ja välillä videoilla vilahtaa myös hänen perheensä, ystävänsä sekä avomies. Vlogiin pääset tästä.

youtubesta

2. Milla Grönman

Milla on porilainen valokuvaaja, joka on perustanut kaverinsa kanssa sisältötoimista Pumpulikadun. Tykkään kovasti Millan visuaalisesta silmästä sekä lempeän rauhallisista videoista. Millan kanavalla on paljolti dailyvlog-tyyppistä sisältöä hänen omasta tapahtumarikkaasta arjestaan. Kannattaa tsekata! Vlogiin pääset tästä.

youtubesta

3. Hanna Öberg

Jos kaipaat treenimotivaatiota ja hyviä vinkkejä esimerkiksi liikkeisiin, niin Hannan vlogista löytyy! Hanna vloggaa englanniksi, vaikkakin taitaa olla ruotsalainen. Hän on myös todella suosittu instagramissa enkä yhtään ihmettele. Kuvat ovat laadukkaita ja videot motivoivia. Vlogissa on hyvin tehtyjä videoita ja kyllähän tuota neitokaista ihan mielellään katselee! Vlogiin pääset tästä.

youtubesta

4. Mariieveronica

Mariieveronica eli Veronica Verho on hauska ja sukkela sanainen helsinkiläinen nainen, joka tunnetaan myös NRJ:n aamuista. Hänen videoissaan minuun uppoaa juurikin huumori ja aitous. Veronica vaikuttaa todella aidolta tyypiltä ja osaa editoida videonsa taitavasti ja kompaktisti. Jos kaipaat huumoria elämääsi niin tämä vlogi on sinun juttusi! Kanavalle pääset tästä.

youtubesta

5. Budget girl

Kuten nimestäkin voi päätellä, tällä kanavalla käsitellään rahaa ja säästämistä. Budger girl oli ensimmäinen säästämiseen erikoistunut kanava jolle eksyin itse asiassa erään blogin lukijani suosittelemana! Tykkään kanavan erilaisista vinkeistä säästämiseen liittyen ja on ollut hauska seurata kuinka hän on päässyt veloistaan eroon ja saanut jo sievoisen summan rahaa säästöön. Kanavalta löytyy myös ruokaohjeita sekä kirpparikierroksia. Videoiden laatu on alkanut parantua pikku hiljaa ja vaikka osa videoista on pelkkää puhetta niin niitä on mielenkiintoista katsoa. Rakastan 5 frufgal things -videoita! Kanavalle pääset tästä.

Mun seurantalistalla on monia muitakin videoita, mutta tässä tämän hetken suurimmat suosikit! Oliko näissä sinulle uusia vai tunsitko nämä jo entuudestaan? Mitä sinä katsot YouTubesta? Suosittele ihmeessä!!