No onhan se halpa!

Processed with VSCO with a6 preset

Voin kai ihan heti lisätä blogin kuvaukseen määritelmän sairasblogi. Tää touhu alkaa olla pikkusen järjetöntä nyt. Yhdestä jutusta pääsee eroon niin toinen kolkuttelee jo ovella. Heräsin eilen aamulla omituiseen jyskyttävään selkäkipuun, joka vaan yltyi ja pahentui iltaa kohden. Missään asennossa ei ollut hyvä ja mikään ei auttanut. Tiesin ettei kyse ole mistään issiaksesta tai noidannuolesta, tää oli jotain ihan erilaista. Sain relaksantin ja buranan voimalla nukuttua muutaman tunnin, kunnes oli pakko nousta kävelemään. Kävin aamulla lääkärilläkin ja selkäkivun lisäksi löytyi toispuoleinen vatsakipu paineltaessa ja kohonneen leukkarit. Huomenna testit uudestaan ja katsotaan mihin tämä tästä etenee.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Itseäni piristääkseni marssin taas lähi-Lidliin. Tiesin ettei tällaisessa mielentilassa kannata mennä mihinkään kauppaan ja huonostihan siellä kävi tälläkin kerralla! Onneks Lidl on niin halpa ettei siellä mene kovin helposti vararikkoon. Mukaan lähti nimittäin herkkua jos jonkinlaista, treenihousut, paita ja mekko. Varsinkaan treenipöksyjä en olis tarvinnut, mut ostin kun olivat niin kivannäköiset ja halvat! Kyllä mä selityksiä keksin kun sille päälle satun.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Päiväni vietin sohvalla mitä ihmeellisimmissä asennoissa jätskiä syöden. Jospa tämä tästä helpottais, koska viikonlopulle olis vaikka mitä kivaa tekemistä ja vieraitakin tiedossa! Huomenna vielä lääkärille tsekkausläynnille. Sormet ja varpaat ristiin ettei ole mistään tulehduksesta tms kyse… on tää kyllä välillä sanonko mitä! Mut hei, on mulla käyny flaksikin. Oon taas viime aikoina voittanut arvonnoista vaikka ja mitä! Oon saanut lahjakortin ihonhoitoon ja ravintolaan, voitin ystävälle kampaajakäynnin ja voitin myös Wilfan teenkeittimen, kosmetiikkaa ja mitähän vielä 😀

Onko teistä kukaan menossa GoExpo messuille viikonloppuna?

Äidin vapaapäivä

Processed with VSCOcamMeidän tyttö on kohtuullisen aktiivinen tapaus. Arki pyörii pitkälti hänen ympärillään ja illat on välillä yhtä häslinkiä ja hulluutta. Ainoana lapsena hän yrittää välillä pompottaa meitä oikein kunnolla siinä kuitenkaan onnistumatta. Välillä mietin, että helpottaisiko elämää yhtään jos hänellä olisi sisaruksia. Aktiivisena ja touhukkaana tyttönä hän vaatii iltaisin paljon tekemistä ja siinä jää oma aika melko vähiin. Käyn toki säännöllisesti treenaamassa, mutta välillä kaipaan omaa aikaa ihan kotijuttujenkin tekoon. Se aika on usein kortilla. En mä ainakaan jaksa pyörittää arkea jos ikinä ei ole aikaa vain itselle. Tässä kohtaa esiin astuu sukulaiset.

Processed with VSCOcam with a6 presetPerjantaina saatiin mun siskon tytöt kylään ja Elan keikkaa katsomaan. Lauantaina mies lähti Lahteen kisoja katsomaan ja mä lähdin tyttölauman kanssa Jumboon hulluille päiville. Saadaan olla miehen kanssa onnellisia että hänen sisko ja vanhemmat ottaa tytön silloin tällöin yökylään, jotta me päästään omiin menoihin. Tää olikin erittäin odotettu viikonloppu, koska sain rauhassa shoppailla siskon tyttöjen kanssa tytön ollessa hyvässä hoidossa ja illalla mentiin vielä kuuntelemaan Elaa. Suorastaan luksusaikaa!

Processed with VSCOcam with a6 preset

Mä olen ollut säästölinjalla jo jonkin aikaa enkä olis oikeesti mitään tarvinnut ostella. Niin vaan lähdin satasen köyhempänä Jumbosta… Nyt on taas shopattu vähäksi aikaa naapurinkin rahat ja vähän ylikin! Toisaalta, kivoja juttuja löysin ja sain monta hyvää ideaa joululahjoiksi 😉 Vaikka en ole turhan shoppailun puolesta puhuja niin kummasti shoppailu silloin tällöin piristää päivää! Nyt en tuhlaile ainakaan…ööö..no en tuhlaile 😀

Processed with VSCOcam with a6 preset

Kävittekö hullareilla? Löytykö mitään? Entä onko teillä mahkuja saada muksuja välillä hoitoon ja saada omaa aikaa?

ps. Käykäähän äänestämässä Indiedays blog awardseissa suosikkejanne! Äänestäneiden kesken arvotaan muun muassa lippuja itse tapahtumaan sekä tavaratalojen lahjakortteja 😉 Banneri tossa oikealla palkissa. Meikäläinen on Motivation-sarjassa ehdolla!