Kalamies se on eri mies

kalamies

Matkustin viikonlopuksi siskoni tykö Kuopioon. Kyseessä oli a-luokan reissu, koska mies ja tyttö olivat mökillä. Sain siis ihan itsekseen katsoa junamatkalla netflixiä ja huolehtia vain ja omista tarpeistani. Olin olevinaan viisas ja varasin meno – ja paluumatkoille pöydällisen paikan että voin kirjottaa ja editoida videoita koko matkan. Laiskotteluhan ei tule kyseeseen edes junamatkoilla! Menomatkalla juna oli niin täynnä ettei hommista meinannut tulla mitään. Koko ajan joku käytävällä kulkeva töni ja tuuppi minua. Yritä siinä pitää konetta pöydällä. Tulomatkalla pöytä oli niin jumalattoman ahdas ja kapea, että hyvä kun juomapullo siihen mahtui. Vähiin jäi siis konehommat. Junassa on joka kerta mielettömästi tunnelmaa, matkusti sitten yksin tai lapsen kanssa.

kalamies

kalamies

kalamies

kalamies

Viikonloppuna käytiin mustikassa useampaan otteeseen ja raahasin 5 litran ämpärillisen mustikoita junassa meillekin. Samassa kassissa kulki perintö-kiinanruusu, joka on peräisin mummoni kasvattamasta kasvista. Katsotaan mitä hän tykkää olla meillä ja saanko vaalittua perinteitä vai tuhottua ne täysin. Lauantaina käytiin Matkuksessa shoppailemassa ja vaikka ei pitänyt ostaa mitään niin mukaan lähti pari jutskaa meidän tulevalle matkalle. Okei, ostin myös uudet treenipöksyt koska ne maksoivat vain 9e eivätkä tippuneet jalasta niin kuin mun kaikki muut treenihousut. Kai mulla on vain omituinen perse kun mikään ei pysy jalassa. Muuta selitystä en keksi.

kalamies

kalamies

kalamies

Mutta tiedättekös mitä! Käytiin lauantai-iltana järvellä uistelemassa ja meikämamma sai virvelillä ensimmäistä kertaa elämässään hauen! Ehkä kuvan ilmekin kertoo miten pähkinöinä olin tapahtuneesta. Ihan mahtava fiilis! Samaisena iltana pääsin nauttimaan ensimmäistä kertaa tänä kesänä grilliruaasta ja maistamaan mustikkakukkoa. Kyllä mun sisko osaa <3 Ihan huikea viikonloppu kaikin puolin (lukuunottamatta junan liian pieniä pöytiä) ja taas harmittaa, kun asutaan näin kaukana. Onneksi junat ja lentokoneet kulkee ihan päivittäin eikä matkakaan niillä kestä kovin kauan. Ens kerralla sitten tyttökin mukaan!

kalamies

kalamies

Kuinkas teidän viikonloppu sujui?

No onhan se halpa!

Processed with VSCO with a6 preset

Voin kai ihan heti lisätä blogin kuvaukseen määritelmän sairasblogi. Tää touhu alkaa olla pikkusen järjetöntä nyt. Yhdestä jutusta pääsee eroon niin toinen kolkuttelee jo ovella. Heräsin eilen aamulla omituiseen jyskyttävään selkäkipuun, joka vaan yltyi ja pahentui iltaa kohden. Missään asennossa ei ollut hyvä ja mikään ei auttanut. Tiesin ettei kyse ole mistään issiaksesta tai noidannuolesta, tää oli jotain ihan erilaista. Sain relaksantin ja buranan voimalla nukuttua muutaman tunnin, kunnes oli pakko nousta kävelemään. Kävin aamulla lääkärilläkin ja selkäkivun lisäksi löytyi toispuoleinen vatsakipu paineltaessa ja kohonneen leukkarit. Huomenna testit uudestaan ja katsotaan mihin tämä tästä etenee.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Itseäni piristääkseni marssin taas lähi-Lidliin. Tiesin ettei tällaisessa mielentilassa kannata mennä mihinkään kauppaan ja huonostihan siellä kävi tälläkin kerralla! Onneks Lidl on niin halpa ettei siellä mene kovin helposti vararikkoon. Mukaan lähti nimittäin herkkua jos jonkinlaista, treenihousut, paita ja mekko. Varsinkaan treenipöksyjä en olis tarvinnut, mut ostin kun olivat niin kivannäköiset ja halvat! Kyllä mä selityksiä keksin kun sille päälle satun.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Päiväni vietin sohvalla mitä ihmeellisimmissä asennoissa jätskiä syöden. Jospa tämä tästä helpottais, koska viikonlopulle olis vaikka mitä kivaa tekemistä ja vieraitakin tiedossa! Huomenna vielä lääkärille tsekkausläynnille. Sormet ja varpaat ristiin ettei ole mistään tulehduksesta tms kyse… on tää kyllä välillä sanonko mitä! Mut hei, on mulla käyny flaksikin. Oon taas viime aikoina voittanut arvonnoista vaikka ja mitä! Oon saanut lahjakortin ihonhoitoon ja ravintolaan, voitin ystävälle kampaajakäynnin ja voitin myös Wilfan teenkeittimen, kosmetiikkaa ja mitähän vielä 😀

Onko teistä kukaan menossa GoExpo messuille viikonloppuna?