Vatsa&pakara -tabatatreeni

vatsa&pakara

Ai että mä rakastan erilaisia tabatatreenejä ja tällä kertaa tyrkkään teille ihmeteltäväksi vatsa&pakara -tabatatreenin. Sekä vatsat että pakaraosasto on lihasryhmistä sellaiset, joita en jaksaisi millään treenata erikseen. On siis ollut pakko keksiä joku jekku niiden varalle ja mikäs sen helpompaa kuin tykittää molemmat samassa nopeassa treenissä pois alta!

Tätä treeniä voi soveltaa vaikka kuinka kauan. Voit vaihdella liikkeitä ja lisätä väliin vaikka jonkin sykkeitä nostattavan liikkeen, kuten burpeita, köysivemputusta, kelkantyöntöä, viivajuoksua…you name it! Teen itse aina tabatat perinteisesti 20:10 -metodilla eli 20 sekuntia työtä ja 10 sekuntia lepoa. Tämän jälkeen vaihdetaan liike ja sama homma uudestaan. Voit ihan hyvin halutessasi tehdä vaikka 15 toistoa per liike ja kaikki liikkeet putkeen, pieni tauko ja kierros uudestaan. Tai nostaa ajan vaikka 30-40 sekutiin. Ihan mikä sinulle parhaiten sopii. Mulle sopii parhaiten lyhyet vedot. Tee 3-4 kierrosta!

Tee liikkeet hitaasti ja huolellisesti treenattavalla lihasryhmällä. Lantionnostoissa pakaroita ei todellakaan tarvitse laskea lattiaan asti, vaan käännät vain lantion alas ja nostat sen ylös. Se riittää. Kunnon puristus ylhäällä niin järjetön polte on taattu! Alaviistovatsat voi yhtä hyvin tehdä myös tasapenkillä, jos vinopenkkiä ei ole saatavilla. Pieni varioiminen kannattaa aina 😉

Alla video liikkeistä. Laittakaahan treeni testiin ja kommenttia tulemaan miten upposi. Mun muita videoita pääset katselemaan täältä. Muistahan tilata myös kanava, se ei maksa mitään.

Iloa ja pakaroiden poltetta just sun keskiviikkoosi!

Edellinen postaus: Koko kesä kännissä, mahtavaa!

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

Sikatehokas tabata-treeni – uskallatko tehdä tämän?

*Sisältää mainoslinkkejä

 

sikatehokas tabata-treeni

Olen viettänyt tällä viikolla ihan suunnitellusti kevyempää viikkoa nyt neljäntenä treenittömänä päivänä alkaa tuntua siltä, että jotain vois tehdä! Viikonloppuna aion treenata jo jotain kevyttä, kenties tabataa tai jotain vastaavaa. Olen aivan rakastunut tabata-treeneihin, koska ne ovat todella nopeita tehdä ja hyvin intensiivisiä settejä, jos niin vain haluaa. Sykkeet saa helposti nousemaan ja hien lentämään. Mikä olisi parempaa!? Tabata-treenejä voi helposti tehdä kotonakin ihan kehonpainoliikkeillä, mutta parilla pienellä välineellä saa jo paljon vaihtelua. Jos omistat kahvakuulan, hyppynarun ja pienet käsipainot niin vain taivas on treeneissä rajana. Jos vielä hankkii kotiin leuanvetotangon (kuten minä viime viikonloppuna tein), mikään ei enää pidättele ja liikevariaatioita löytyy ihan loputtomiin. Onko tabata-treenit teille tuttuja?

Alla video mun viime sunnuntain tabatasta, jossa tein 20 sekuntia yhtä liikettä, pidin 10 sekunnin tauon ja jatkoin seuraavaan liikkeeseen. 20 minuuttia kului järjettömän nopeasti! Mun muita videoita pääset tsekkailemaan tästä. Muistahan tilata myös kanava, se on täysin ilmaista. Kohta on jo 300 tilaajaa täynnä!

Tehokasta torstaita tyypit! Muistakaahan tsekata Ellokset Black Thursday -tarjoukset. Siellä on mm. 40% alennusta Elloksen oman malliston takeista, 30% alennusta Espritin tuotteista ja yli 700 kodin valikoiman Superdeals -tarjousta. Tsekkaa tarjoukset täältä.

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

Lue myös:

Sunnuntaina salilla vetävät lihasryhmät

Ihan killeri vatsatreeni!

Miten aloittaa salitreenit pitkän tauon jälkeen?

*******

Piia Pajusen vinkit: herkulliset hiilarit ja välipalat ennen treeniä

Tiinan nopeat ja terveelliset herkut

Noora Katariinan Sporttaajan kasvisruokavalio

 

Powerblock tabataa kotona

powerblock

Teen aina välillä lyhyitä treenejä myös kotona. Pääasiassa mun kotitreenit on olleet lähinnä liikkuvuustreenejä, mutta viikonloppuna tein lyhyen tabata treenin. Kotona on aina niin helppoa treenata. Ei tarvitse lähteä minnekään kauas, kunhan vaan raivaa itselleen sopivan tilan ja keksii hyvän treenin. Pakko tunnustaa, että mulla meni siivoukseen enemmän aikaa kuin itse treeniin 😀 Tein siis toisin sanoen tuplatreenin! Mulla alkaa olla jo aika kattava välineistö kotona ja luistelumaton lisäksi meiltä löytyy muutamat kahvakuulat ja nyt myös säädettävät Powerblock-käsipainot!

Sain Treenikamat.fi:stä testattavaksi Powerblock U90 -käsipainot, joiden kokoa voi säätää kahdesta kilosta aina 22,5 kiloon. Powerblockit näyttää äkkiseltään erikoisilta ja mietin itsekin miten ne tulisi toimimaan treeneissä, mutta voin sanoa että toimivat todella hyvin! Painoja on näppärä säätää klipsin avulla kesken treeninkin. Näillä painoilla pötkii jo mun treeneissä aika pitkälle, mutta mies innostui kun kuuli, että näihin voi hankkia lisäosina painoja aina 41-57 kg asti. Lisäosana näihin saa viriteltyä myös tangon. Powerblockit tulevat kuulumaan kesällä mun vakiovarustukseen mökillä. Suunnitelmissa on rakentaa sinne myös nostolava ja kyykkyräkki. Ei tarvitse ainakaan itkeä etten pääse treeneihin…

powerblock

powerblock

powerblock

No mutta siihen mun kotitreeniin. Tein sen tabata tyyliin eli 20 sekuntia työtä ja 10 sekuntia lepoa ja vaihto seuraavaan liikkeisiin. Kuvasin koko treenistä videon lämmittelyineen kaikkineen. Lämmittelyä kannattaa ja jatkaa niin pitkään, että paikat tuntuvat oikeasti lämpimiltä. Tee tabataa ainakin 5 kierrosta niin saat kunnon hien pintaan. Yksi kierros tarkoittaa kaikkien liikkeiden suorittamista. Tabata on mun mielestä yksi parhaista treeneistä, kun aikaa ei ole paljon, mutta haluan saada aikaiseksi tehokkaan treenin!

Kertokaa ihmeessä, jos teitte treenin! Mitä tykkäsitte? Tämän treenin voi toteuttaa myös kahvakuulilla! Hikisiä hetkiä teille 😉 Haluatteko lisää tällaisia treenivideoita?

Lue lisää Powerblockeista täältä.

20 minuutin vatsa+pakarat tabata

PicsArt_07-14-01.12.01

Sis.mainoslinkkejä

Tein eilen sen sortin tabata-treenin täällä mökillä, jotta oksat pois! Täällä on kaikista helpointa toteuttaa kaikenlaisia kehonpainoatreenejä ja tabata-treenit on helppoja ja hikisiä. Tarvitsee vain vähän tilaa ja intervalliajastimen, jonka saa kätevästi ladattua esimerkiksi kännykkään tai tablettiin. Myös youtubesta löytyy hyviä tabata-biisejä hakusanalla tabata songs. Jotkut teistä ehkä muistavatkin, että pudotin menestyksekkäästi raskauskilot salitreenin ja bodyrock-treeninen yhdistelmällä ja ilokseni voin kertoa, että olen löytänyt jälleen bodyrockin. Seuraan siis tällä hetkellä sekä blogilateksen että bodyrockin treenejä ja valikoin niistä itselleni sopivimmat. Nämä molemmat tabatat ovat bodyrockin kaksi erillistä treeniä, jotka tein peräjälkeen.

Okei, treeniä varten tarvitset penkin johon pääset pötköttämään selälleen sekä jumppakuminauhan tai vetokumin. Säädä vatsatreeniä varten intervalliajastimeen 50 sekunnin työajat ja 10 sekunnin tauot. Liikkeitä on neljä ja niitä tehdään kolme kierrosta eli aseta ajastimeen 12 kierrosta. Sit mennään!

Liike 1. Reverse crunch

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetMene penkille makaamaan pakarat ihan penkin reunalla. Vie kädet niskan taakse, nosta lavat irti penkistä ja polvet koukkuun rinnan päälle. Lähde laskemaan jalkoja koukussa kohti lattiaa niin, että varpaat melkein koskettavat lattiaa. Muista hengittää ja jännittää vatsoja koko liikkeen ajan.

Liike 2. Polkupyörä

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetNouse puoli-istuvaan asentoon vatsoja koko ajan jännittäen. Nosta toinen jalka koukkuun ja vie vastakkainen kyynerpää sitä kohti, rutista ja tee sama toiselle puolelle. Jos tahdot helpottaa liikettä niin tee liike makuuasennossa niin, että toinen lapa irtoaa penkistä (alin kuva).

Liike 4. Jalkojen nostotProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetMene penkin päähän ja nojaa itseäsi käsien varassa taaksepäin. Vie samalla jalat suorana eteen. Lähde koukistamaan jalkoja ja nosta itseäsi samalla vatsoilla hieman ylöspäin ja kohti jalkojasi.

Liike 4. Staattinen v-asento

Processed with VSCO with hb1 presetMene ensin penkille makaamaan selälleen ja lähde sieltä nostamaan itseäsi vatsojen avulla ylös niin, että jalat kohoavat suorina ylöspäin ja kädet osoittavat suorina kohti jalkoja. Vartalosi muodostaa v-kirjaimen. Pysy tässä asennossa vatsoja jännittäen 50 sekuntia! Voit helpottaa liikettä koukistamalla jalkoja.

No niin, nyt on vatsat treenattu ja on aika siirtyä pakaroiden kimppuun. Säädä intervalliajastin niin, että työjaksot ovat 20 sekuntia ja lepo 10 sekuntia. Liikkeitä on kaksi ja liikepari tehdään yhteensä 8 kertaa = 8 minuuttia.

Liike 1. Lantionnosto kuminauhavastuksella

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetMene lattialle selinmakuulla ja ota kiinni jumppakuminauhan tai vetokumin päistä niin, että kumi kulkee lantiosi yli. Lähde nostamaan lantiota ylöspäin jolloin kumi kiristyy ja tuo vastuksen liikkeeseen. Yritä pitää kädet mahdollisimman jämäkästi lattiassa. Purista jokaisella toistolla voimakkaasti pakaroilla ja pidä paino koko ajan kantapäillä. Testasin liikettä sekä vetokumilla että vihreällä jumppakuminauhalla ja molemmilla oli yhtä hyvä tehdä!

Liike 2. Loitonnukset kuminauhalla

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetMene selinmakuulle ja pujota kuminauha jalkateriesi taakse. Nosta jalat suorana ilmaan. Vedä kuminauha kireälle ja lähde avaamaan ja sulkemaan jalkoja hitaasti. Tuntuu loitontajissa ja pakaroissa!

Sellainen jumppa tällä kertaa! En tiedä teistä, mutta mulle tuli hiki ja seuraavana päivänä eli tänään on paikat kipeinä 😉 Mukavia treenihetkiä!

Ps. Junkyardilla on mega-alet menossa (nuo addun sukat mm sieltä). Aleihin pääset tästä.

Ellokselta saatte -30% alennusta kalleimmasta tuotteesta + postikulut veloituksetta. Alennuskoodi on 345403.

Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 30%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20) kun tilaat nyt. Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Edut ovat voimassa 30.12.2016 asti ja ne voi käyttää vain kerran. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

Tabata kahvakuulatreeni

Processed with VSCO with a6 preset

*Yhteistyössä Gorilla Sports

Minulla oli tänä aamuna iltavuoron ansiosta ruhtinaallisesti aikaa treenata myös kotona. Kotitreeneissä tykkään tehdä paljon liikkeitä kehonpainolla, mutta usein käytän myös apuvälineitä tehostamaan treeniä. Kotoa minulta löytyy kahvakuulia, hiekkasäkki, gymstick sekä käsipainot. Olen aiemmin jumppailut 10 kilon kuulalla, mutta yhteistyön merkeissä sain Gorilla Sportsilta testattavaksi 12 kg kilpakahvakuulan ja samalla myös entistä enemmän tehoja kotitreeniin! Tein tänään tabata tyyppisen setin ja näillä saa kyllä kivasti hien pintaan. Pienien lepotaukojen ansiosta sykkeet eivät nouse ihan tappiin asti, mutta ei näissä koskaan helpolla pääse!

Processed with VSCO with a6 preset

Tabatatreenissä on tarkoitus tehdä tietty ajanjakso (intervalli) työtä ja sitten pidetään pieni lepo, jonka jälkeen siirrytään uuteen liikkeeseen ja taas sama alusta. Työjakson pituuden, samoin kuin levonkin, voi jokainen määrittää itse ja treenin pituutta voi säädellä kierrosten lukumäärällä. Itse tykkään tehdä 20/10 syklillä eli 20 sekuntia työtä ja 10 sekuntia lepoa. Ajan mittaamiseen käytän joko Garminin Forerunneriin asennettua intervelliajastinta tai laitan taustalle soimaan youtubesta jonkin tabatabiisin. Alla oleva on mun ehdoton suosikki! Biisi jää sitten päähän soimaan 😉

Koska en voi tehdä tempauksia ja rinnallevetoja edes kahvakuulalla niin tämänkertainen treeni sisälsi sitten kaikkea muuta!

Liike 1. Goblet squat

PicsArt_02-24-02.47.41

Ota kahvakuula ”väärinpäin” rinnalle, ota hartioiden levyinen asento ja pidä yläselkä mahdollisimman suorana. Jännitä vatsalihakset ja kyykkää niin alas jalkojen väliin kuin pääset ilman, että alaselkä pyöristyy. Toista niin monta kertaa kuin yhden intervallin aikana ehdit.

Liike 2. Punnerrus kahvakuulan päällä

PicsArt_02-24-02.51.45

Laita kahvakuula maahan kyljelleen, kädet kahvakuulan päälle ja mene punnerrus asentoon jalat kiinni toisissaan. Purista pakarat yhteen ja jännitä vatsa (vedä alimpia kylkiluita sisäänpäin). Laskeudun niin alas kuin pääset ja punnerra itsesi takaisin suorille käsille. Älä päästä alaselkää notkistumaan! Voit helpottaa liikettä laskemalla polvet maahan.

Liike 3. Sumo maastaveto

PicsArt_02-24-02.48.40

Ota jalkoihin leveä haara-asento, varpaat polvien suuntaisesti. Laske takapuoli alas ja ota kiinni kahvakuulasta. Vedä itsesi suoraksi puristamalla jaloilla ja pakaroilla. Pidä selkä suorana koko liikkeen ajan! Yläasennossa purista pakarat kunnolla yhteen. Varo yliojentamasta selkää.

Liike 4. Kierrot kahvakuulalla

PicsArt_02-24-02.49.26

Mene maahan istumaan ja laita kahvakuula toiselle puolellesi. Nojaa taaksepäin ja jännitä vatsat. Ota kiinni kahvakuulasta ja nosta se vartalon yli toiselle puolelle. Päästä irti hetkeksi kahvakuulasta ja jatka saman tien toiselle puolelle. Muista hengittää! Vaikeuttaaksesi liikettä nosta jalat ilmaan.

Liike 5 ja 6. Pystypunnerrus x 2 (yksi setti per käsi)

PicsArt_02-24-02.50.37

Nosta kahvakuula hartian tasolle ja lähde työntämään kuulaa siitä käsi suorana ylöspäin. Pysäytä liike hetkeksi ja tuo takaisin ala-asentoon. Muista pitää ranne suorana ja jännittää vatsat sekä pakarat koko liikkeen ajan. Näin alaselkäsi ei pääse notkistumaan missään vaiheessa. Tee ensin toiselle kädellä koko intervalli, pidä tauko ja tee heti perään toinenkin käsi.

Liike 7 ja 8. Yhden jalan maastaveto

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Ota jalkoihin hartoiden levyinen asento. Laskeudu selkä suorana kohti kahvakuulaa ja ota siitä kädellä kiinni. Tukijalka on hieman koukussa. Vie samanaikaisesti vastakkainen jalka suorana taakse. Laskeudu kuulan kanssa niin alas kuin pääset jokaisella toistolla ja nouse samaa reittiä ylös. Jännitä keskivartalo ja pakarat koko liikkeen ajan. Älä anna kuula kannattelevan olkapään roikkua holtittomasti alaspäin vaan pidä kunnon lapatuki koko ajan. Tee jokainen toisto rauhallisesti. Voit lisätä vauhtia kun alat hallitsemaan tekniikan.

Processed with VSCO with a6 preset

Tässä treenissä on kahdeksan liikettä eli yksi kierros vie aikaa 4 minuuttia. Tee 5 kierrosta! Voit myös halutessasi lisätä treeniin sykettä nostavia liikkeitä, kuten kyykkyhyppyjä, kahvakuulaheilautuksia tai burpeita. Kahvakuula toimii tällaisissa treeneissä todella hyvin ja tuo kilpakahvakuula sopii mun kouraan erinomaisesti. Mun 10 kg kuula on sellainen vinyylikuula ja kahvassa on outo sauma, johon aukaisen käteni joka ikinen kerta! Kesäksi aion kasvattaa mun kuula-arsenaalia vielä 16kg ja 20kg kuulalla. Niillä saan jo todella hyvän treenin tehtyä! Jospa kesällä olisin jo tempauskunnossakin..

Löytyykö teiltä kotoa kahvakuulia ja treenaatteko niillä paljon?

Kannattaa käydä tsekkaamassa Gorilla Sportsin sivuja ja liittyä postituslistalle. Heillä on välillä todella hyviä tarjouksia esim. renkaista, painosarjoista ja kahvakuulista! Renkaista haaveilen itsekin ja jos appiukko antaa väsätä mökille kunnon leuanvetotangon niin hankin sinne myös renkaat. Eihän tässä kohta enää mitään salitreenejä tarvitakaan kesälomalla!

Säpäkkä 18 minuutin treeni

Processed with VSCOcam with b1 preset

Vedettiin pari päivää leediä täällä reissussa ja eilen päätettiin lähteä koeajamaan hotellin pieni sali. Salilta löytyy käsipainot 10kg asti, penkki +pienet painot, kuntopyörä, crosstrainer, pari vatsalaitetta sekä vekotin, jossa voi tehdä peck deckiä sekä ylätaljaa. Sali on ahdas ja siellä on todella huono ilmanvaihto, mut kyllä siellä pikku setit vetäsee millon vaan! Vähän mielikuvitusta peliin niin hyvä tulee. Me tehtiin treeni kiertoharjoitteluna tabata-tyyliin johon valittiin kuusi eri liikettä. Jokaista liikettä tehtiin 40 sekkaa, 20 sekunnin tauko ja sit seuraavaan liikkeeseen. Tehtiin yhteensä kolme kierrosta eli aikaa treeniin meni 18 minuuttia!

1. Pystypunnerrus seisten käsipainoilla

Processed with VSCOcam with b1 preset

 

2. Askelkyykky käsipainoilla

Processed with VSCOcam with b1 preset

 

3. Burpeet punnerruksella tai ilman oman tason mukaan

Processed with VSCOcam with b1 preset

 

Processed with VSCOcam with b1 preset

 

4. Knee grab

Processed with VSCOcam with b1 preset

 

Processed with VSCOcam with b1 preset

 

5. Ylätalja leveällä otteella

Processed with VSCOcam with b1 preset

 

Processed with VSCOcam with b1 preset

 

6. Jalkojen nostot

Processed with VSCOcam with b1 preset

 

Kyllä noilla liikkeillä ja tuolla tahdilla meistä jokainen sai kunnon hien pintaan! Hauska oli välillä sisällyttää treeniin normaaleja kuntosali liikkeitä, kuten ylätaljaa. Ja hyvin oli tekniikat vielä muistissa, vaikka minnepä ne katoais kun niitä hankasi aktiivisesti 10 vuoden ajan…

Tänään taas joku vastaavanlainen treeni, mut eri liikkeillä!

Never quit.

Hola hola! Kuinkas teidän viikonloppu sujui? Täällä mentiin melko lämpöisissä merkeissä. Salilla alkaa olla jo vähän turhan kuumakin. Joka treenin jälkeen vaatteet alusvaatteita myöten ihan märät. Kivasti kasvaa pyykkivuoret kun saa jatkuvasti olla vaihtamassa vaatteita!

Pidinkin näköjään parin päivän blogittelutauon, kun viikonloppuna oli niin paljon kaikkea. Oikeasti ei kyllä ollut juuri mitään normaalista poikkeavaa, kunhan vaan oltiin 🙂 Mukavaa välillä sekin!

Perjantaina kävin salilla tekemässä hyvän treenin. Taas tuli vähän uudenlaista settiä ja yksi uusi liikekin.

Deaload:upper.

 • Push press @ 40%
 • For max reps:
 • Tabata cal row
 • 1 minute rest
 • Tabata burbees
 • 1 minute rest
 • Tabata K2E

Push press on pystypunnerrus vauhdin kanssa eli jaloilla niiataan ja sitä kautta saadaan lisää voimaa liikkeeseen. En ole aikoihin kyseisessä liikkeessä ykköstä kokeillut niin tuo 40% maximista piti vain arvailla. Arvelin ykkösen olevan 45 kilon luokkaa joten 40% painoksi laskin 18kg jonka pyöristin 20kg eli normaaliin tankoon. Silläpä sitten veivasin kaikki kuusi sarjaa mahdollisimman räjähtävästi.

Push press.
Push press.

kuvia 001Tabata-setti olikin aika hauska. Siinä yhtä liikettä tehdään 4 minuuttia, josta 20 sek. työtä ja 10 sek. lepoa. Tätä niin pitkään kuin neljä minuuttia tulee täyteen. Alkuun soutulaitteella (yksikkönä kalorit), sen jälkeen burbeeseja ja vielä viimeisenä uusi tuttavuus eli knees to elbows. K2E on liike jossa roikutaan käsien varassa tangosta ja siitä veivataan polvia kyynärpäihin. Oon tätä liikettä joskus tehnyt ja sainkin ekassa setissä 7-8 toistoa, toisessa enää muutaman ja sen jälkeen nostin polvia niin korkealle kuin suinkin vain pystyin. Liikkeistä olisi varmaankin pitänyt laskea toistot, mutta jäi tällä erää kyllä laskematta. Keskityn nykyään vain tekemään niin kovaa kuin pystyn, en laskemaan toistoja..

Loppuun vähän venyttelyä kyykkyasennossa. Hyvin saa sisäreisiä venytettyä!
Loppuun vähän venyttelyä kyykkyasennossa. Hyvin saa sisäreisiä venytettyä!

Lauantaina pidin välipäivän salilta. Meillä oli ohjelmassa isännän siskon tytön 7v synttärit. Mulla jäi taas laittautuminen aika vähälle aikatauluongelmien vuoksi. Ylläri pylläri. Noh, tukka kiinni ja vähän ripsaria niin eiköhän sillä perheen eteen kelpaa mennä?

Ennen synttäreitä vähän välipalaa cittarista.
Ennen synttäreitä vähän välipalaa cittarista: kana-cesarpatonki.

Synttärilook outfit. Vaatteet: H&M.
Synttärilook outfit. Vaatteet: H&M.

Herkkuja tarjolla.
Herkkuja tarjolla.

Kakku oli yhtä söpö kuin päivänsankarikin <3
Kakku oli yhtä söpö kuin päivänsankarikin <3

Mamman pieni kisu :)
Mamman pieni kisu 🙂

Lauantaina syötiin lenkkiä ja raneja :D
Lauantaina syötiin lenkkiä ja raneja 😀

Ja maistettiin uutta jädeä. Oli tosi hyvää!
Ja maistettiin uutta jädeä. Oli tosi hyvää!

Sunnuntaina lähdinkin taas tyhjällä vatsalla tekemään treenin. Oli muuten tähän astisen treenihistoriani rankin treeni! Oli aivan loppu treenin jälkeen ja joka ikisestä vaatekappaleesta sai puristaa hikeä..

Eipä tiennyt hän salille tullessaan et mitä on edessä...
Eipä tiennyt hän salille tullessaan et mitä on edessä…

WOD: modifioitu ”whitten”

Five rounds for the time of:

 • 22 kettlebell swings (mulla painot 12-16kg)
 • 22 box jumps (42 cm)
 • 400m run
 • 22 burbees
 • 22 thruster (olis kuulunut olla wall ball, mut ei ollut palloa millä tehdä) (8-12,5kg)

Noin 300 välikuolemaa, 100 ajatusta lopettamisesta kesken ja saman verran kiroamista miks ihminen rääkkää itesään tällä tavalla!? Noh, aikaa meni ihan saatanasti (61 min) tohon treeniin, mutta loppuun asti tein ja olen erittäin ylpeä siitä! Luovuttaminen treeneissä ei kuulu mun periaatteisiin, joten sisulla painettiin saatana. Eilen ja tänään on kroppa huutanut ruokaa ja vatsa mourunnut koko ajan enkä ihmettele yhtään. En ole koskaan näin rankkaa treeniä tehnyt, mut nyt voin todeta että kasvatti ainakin luonnetta! Toivottavasti paljon muutakin 🙂 Kaikki muut liikkeet tuntui suht helpoilta mut noi hemmetin burbeet…. aaaaargh! Ja tänään niitä on tiedossa lisää, en kestä 😀

KB swing.
KB swing.

kuvia 021

Thrusteria ensin muutama kiekka tangolla.
Thrusteria ensin muutama kiekka tangolla.

kuvia 015kuvia 016

Sit kuulalla.
Sit kuulalla.

kuvia 018kuvia 019

Loppupoppu ja hikipiki.
Loppupoppu ja hikipiki.

Tänään ei onneksi ihan näin hikinen ja rankka treeni ole tulossa, mut burbeita pääsen taas hyppimään. Jippikaijei.

Tommonen sieltä vielä näkyy :)
Tommonen sieltä vielä näkyy 🙂

Tänään kävin taas kirppiksellä ja löysin vaikka mitä! Niistä lisää myöhemmin :)
Tänään kävin taas kirppiksellä ja löysin vaikka mitä! Niistä lisää myöhemmin 🙂

Hei, nyt oon testaillut Buzzadorina uutta Veetiä ja aika toimivalta vehkeeltä vaikuttaa. En hirveesti tykkää säärien tai yhtään minkään paikan vahauksesta, mut tällä homma ei oo tuntunut ehkä niiiiiin pahalta 🙂 Ootteko testanneet?

Tällaista paketista löytyy. Vaha lämmitetään sähköisesti!
Tällaista paketista löytyy. Vaha lämmitetään sähköisesti!

kuvia 025

Tällä saa viikset veks :D (jos sellaiset on, mullahan ei ole)
Tällä saa viikset veks 😀 (jos sellaiset on, mullahan ei ole)

Buzzadorina pääsen aika ajoin mukaan mielenkiintoisiin ja hauskoihin kampanjoihin, joissa saan ilmaiseksi tuotteita testattavaksi ja ystäville jaettavaksi. Tuotteista annetaan oma rehellinen mielipide ja kerrotaan se myös eteen päin. Kampanjan lopuksi omista kokemuksista ja mielipiteistä kootaan raportti Buzzadoriin, jota kautta kampanjan tilaaja saa totuuden mukaista tietoa kuluttajien mielipiteestä ja kiinnostuksesta kyseistä tuotetta kohtaan. Buzzadorissa kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen eikä mihinkään kampanjaan ole pakko lähteä mukaan jos ei halua. Jos olet kiinnostunut testaamaan uusia tuotteita, rekisteröitymään pääset täältä :)