Näin treenaan takareisiä ja pakaroita!

Näin treenaan takareisiä ja pakaroita!

En ole aikapäiviin treenannut salilla erikseen pakaroita muutamaa hassua kertaa lukuunottamatta. Olen aina ajatellut, että kun kyykkää riittävän usein, niin se kehittää myös takalistoa ihan riittävästi ja niinhän se on kyllä tehnytkin! Kun pääsin mukaan Eevsku training ambassadoriksi, ja sain ensimmäisen treeniohjelman käsiini, huomasin että ohjelmaan kuuluu erillinen pakaratreeni. Mietin vähän, että ei tule kauppoja, mutta annoin sille kuitenkin mahdollisuuden. Tiedättekö mitä? Takareisi ja pakara -päivä on nykyään mun suosikki kaikista. Mulla on luontaisesti aika pienet pakarat (omasta mielestäni :D), joten tuskin on yhtään huono idea antaa niillekin välillä erityishuomiota. Ei niinkään ulkonäön vuoksi, vaan kropan muiden osien toiminnan vuoksi. Pakaralihakset avustavat melkeinpä kaikissa päivittäisissä tilanteissa, kuten kävelyssä, kumartumisessa sekä liikkumisessa. Ne on siis hyvä pitää kunnossa! Kokemusta on minkälaisia selkäkipuja ja elimistön toispuoleista toimintaa huonosti hermottuvat pakarat voi aiheuttaa. Minulla oli olkapääleikkauksen jälkeen ongelmaa vasemman pakaran hermotuksen kanssa, joka aiheutti virheasennon lantioon ja sitä kautta selkäkipuja. No, ei mennä siihen asiaan sen enempää, koska en ole mikään fysilogian asiantuntija saati fysioterapeutti, joka osaisi näitä asioita selittää paremmmin.

Summa summarun, tykkään hurjasti nykyään treenata myös takaosastoa ja keskityn aina nimenomaan pakaran työskentelyyn. Samaa systeemiä käytän treenatessa jokaista lihasryhmää: liikkeen täytyy tuntua siellä mitä lihasryhmää treenataan  Menen täysin tuntuman ehdoilla, en painojen!

Alla video, jonka julkaisin toissa päivänä. Siinä ihan yleistä arkea ja pätkä treenistä, jossa tein juurikin takareisiä ja pakaroita! Ihan kaikkia liikkeitä en videolla näytä, koska en halua paljastaa koko Eevskun treeniä. Eikä se olisi reiluakaan 😉 Mun muita videoita pääset katselemaan täältä.

Mukavaa perjantai-iltaa!

Edellinen postaus: Aika laittaa taas kukkaronnyörejä tiukemmalle

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Päivän treenivinkki

Processed with VSCO with k2 preset

Kävin eilen tekemässä salilla takareisiäja pebaa. Mun treenit on edelleen melko alakertaan painottuvia ja saan ihan tosissani miettiä uusia liikkeitä ja ideoita koko ajan. Osa koneista on edelleen hankalia olkapään takia ja kehonpainolla tehtävät liikkeet taas ovat liian kevyitä. Jollain keinolla täytyy siis saada lisätehoja hommaan!

Pt Janna Aksela neuvoi mulla hyviä liikkeitä leikkauksen jälkeen tehtäväksi. Tämä kelkalla toteutettava askelkyykky oli yksi niistä. Tähän liikkeeseen tarvitaan kelkka, jämäkkä vetokumi sekä rata jossa vetää kelkkaa ja sitten vain askeltamaan! Tässä kädet saavat olla vapaina eikä painoa tarvitse kannatella käsien varassa. Jalat ja hanuri huusi hoosiannaa jo parin kiekan jälkeen!

Innostuin tekemään aivan liian monta kierrosta….

Vappubileet.

Minkäslaiset bileet teillä oli vapun kunniaksi? Me ei juhlistettu vappua sen kummemmin, salilla kävin ihan normaalisti tänään ja treenin jälkeen anoppilaan vappulounaalle 🙂 Kyllä sai taas masun täyteen ja pömpölleen! Nyt vasta tuli mieleen, että olis ollut ihan kiva käydä jossakin torilla vähäsen pyörimässä ja katselemassa maailman menoa, mut mennään sit ens vuonna!

Minä näihin aikoihin vuosi sitten 🙂

Aamulla pakattiin salikimpsut ja kampsut autoon ja mies heitti mut salille ja jatkoi matkaa mimmin kanssa anoppilaan. Mulla oli vuorossa jalkatreeni ja ainoa asia minkä olin päättänyt treenin osalta oli se, että etukyykkyä teen ekana. Mulle ei näköjään sovi tällainen tapa ollenkaan. Olis tehnyt mieli tehdä vähän kaikkea ja puolessa välissä iski taas kyllästyminen. Hyvän treenin sain kuitenkin aikasiks ja takaosasto on aika hellänä tällä hetkenä! Hyvä kun sohvalla kärsii istua 🙂 Täytyy ottaa itteensä niskasta kiinni ja tehdä valmis treeniohjelma, jota noudatan. Kyllä mä muille niitä osaan ja jaksan tehdä, mut itelleni näköjään en 😀

Alkuun ne perinteiset 😀
Noita kuritin.

Sentään jossakin osastolla on tapahtunut kehitystä!

Treeni alkoi siis etukyykyllä. Raskaimmissa sarjoissa painoa taisi olla 55kg ja vielä ihan hyvät sarjat sain tehtyä. Seuraavana hackia väärinpäin, kolme sarjaa sitäkin ja vikassa sarjassa yksi pudotus. Sen verran oli painoja että sarjat jäi alle kymppiin. Kolmantena tein takajalkoja istuen superina leveän prässin kanssa. Prässissä paino koko ajan kantapäillä ja tällä setillä jos ei takareisiä ja hanuria saa tuleen niin ei millään! Aikani jouduin tuon setin jälkeen itseäni keräilemään kunnes siirryin pohkeisiin. Tein tällä kertaa seisten, kolme sarjaa ja vikassa sarjassa yksi pudotus.

Prässiä leveällä.

Lasketaan niin alas kuin suinkin pystyy eli SYVÄÄN!

Jalkojen lisäksi tein muutamat hermotussarjat sivuvipareita käsipainoilla oikein kunnolla supistukseen ja tuntumaan keskittyen. Pienillä painoilla muutama pidempi sarja. Oon huomannut, että saan liikkeen menemään parhaiten lihakselle (varsinkin olkapäiden kanssa!) kun en katso itseäni peilistä vaan ylös tai alas. Yritän siis tuntea liikkeen, en ajatella sitä. Got it? 😀 Tällä tavalla liikerata hakeutuu automaattisesti oikeanlaiseksi ja osuu kohdelihakseensa. Se on sitä kuuluisaa mind-muscle-connectionia! Vatsoja tein myös aika monta sarjaa: abcoasteria, kiertoja kahvakuulalla ja polkupyörävatsoja hitailla ”polkaisuilla” niin että liike lähtee alavatsasta.

Kiertoja kahvakuulalla.

Vatsa tiukkana KOKO liikkeen ajan!

Kuulasta päästetään irti sivulla. Näin liikkeestä tulee raskaampi.

Polkupyörävatsoja.

Jalkojen vaihto hitaasti ja hallitusti. Puristus alavatsalla koko ajan. En siis kierrä yläkroppaa vastakkaiselle jalalle vaan pidän samassa asennossa koko ajan.

Äsken meinasi iskeä nälkäpaniikki, kun jääkaappi ammottaa melkein tyhjänä ja vatsa mourusi kauheasti. Tein sit tuollaisen everybody-salaatin jämistä mitä kaapista satuin löytämään. Huomenna on näemmä kauppareissu tiedossa!

Raejuustoa, fetajuustoa, punasipulia, tomaattia, kurkkua ja kokonainen avocado. Ei paha!

Olettekos alkaneet seurata Kaappaus keittiössä-ohjelmaa? Täällä on sekin ohjelma kovassa seurannassa. Tänään katseltiin yksi jakso boksilta ja sain mielettömän paljon motivaatiota omiin ruokailuihin. Tuli oikein himo ostaa vihanneksia ja laittaa terveellistä ruokaa koko perheelle. Ei sillä että täällä mitään kovin epäterveellistä syötäisiin, mutta aina voi parantaa 🙂 Huomenna nähtävästi kokkaillaan!

Realistiset tavoitteet?

Anonyymi lukijani heitti minulle muutaman mielenkiintoisen kysymyksen tässä postauksessa. Sallinette minun

Sievästi siinä hän.

rykäisevän tähän valiin suoran lainauksen kommentista 🙂

”Hei, kiva kun olet taas terveempänä. Näitä postauksiasi on kiva lukea. Lajien eroista paljoa vielä tietämättömänä olisi mielenkiintoista lukea, miksi (näin olen ymmärtänyt) valitsit Womens physiquen lajiksesi; miksi koet, että se olisi lajina eniten sinua? Muutenkin tähtäimistä olisi kiva lukea; tarvitsetko pieniä välitavoitteita motivoituaksesi?”

Jotkut teistä ehkä tietävätkin, että olen ”treenihistoriani” aikana kisannut kaksi kertaa: kerran body fitneksessä vuonna nakki ja 2010 naisten classic bodybuildingissa eli ns. naturaali kehonrakennuksessa. Mä en ole pätkääkään korkkari ihmisiä, joten BF ei tunnu oikein mun lajilta. Ei tuntunut kisatessanikaan siinä. CBB sen sijaan kolahti ja kovaa. En jännittänyt yhtään lavalla ollessa vaan nautin siitä suunnattomasti. Nautin joka hetkestä, jonka sain lavalla olla. Joo tiedetään etten ollut parhaassa mahdollisessa kunnossa mut mitä siitä! Ensimmäisen CBB-kisan jälkeen päätin, että lavalle vielä nousen ja laji tulee olemaan sama. CBB poistui kisaohjelmistosta ja tilalle tuli saman tyylinen Women´s Physique (WP), joten se tulee olemaan mun lajini jos ja kun lavalle nousen.

Olen miettinyt, että voinko oikeasti edes haaveilla kisaamisesta, koska multa puuttuu monelle kisaajalle ominainen lähden vain voittamaan– asenne. Voiko ilman sitä ylipäätään onnistua dieetissä ja nousemaan lavalle elämänsä parhaassa kunnossa? Onko olemassa toista samanlaista kisaavaa ihmistä, joka ajattelee samalla tavalla kuin minä? Tiedättekö, kyllä on! Jokunen päivä sitten luin kaimani Jonnan ajatuksia ensi syksyn kisoista:

”Omalta kohdaltani, tahtomatta loukata yhtään ketään naispuolista kilpailijaa, on ilo päästä näyttämään rintalihaksia (niitä mitä nyt taas jäljelle jää) ilman silikoneja. Itse arvostan luonnollisuutta ja se linja pysyy. Mutta kuten todettu, en tarkoita loukata ketään ja edelleen kukin saa taplata juurikin sillä omalla tyylillään. Se EI ole minulta pois. Itselleni tätä hommaa edelleen teen, en voittaakseni muita. Se, keitä siellä lavalla vierellä seisoo ei sekään ole meikäläistä hetkauttava tekijä. Olkoot keitä tahansa –ja syksyllä siellä taatusti on erittäin kovia fysiikoita ja mahdottoman paljon lihaksikkaampia likkoja, kuin minä. Mutta saa olla. Ja kiva, jos mahdollisimman monta likkaa lauteille nousee. Ompahan katsomossakin enemmän aihetta sitten puhua fysiikoista. Silti nautin täysillä ja otan oman tilani siellä.”

Jonnan kanssa kisattiin molemmat ekaa kertaa CBB:ssä 2010 ja ihailin kaimani asennetta kisaamiseen, diettaamiseen ja elämään ylipäänsä jo silloin! Sama ihailu jatkuu edelleen 🙂 Jos Jonna luet tätä niin tiedoksesi vain, että fanitan sua ihan kybällä 🙂

Paita flagnorfail.com
Pikaräpsy ennen kuin kukaan tulee…

Main point on se, että tätä hommaahan tehdään vain itselle, ei muille. Seuraavan kerran kun lavalle nousen niin haluan olla paremmassa kunnossa kuin viimeksi ja kehitystäkin täytyy näkyä. Loppujen lopuksihan se on ihan arpapeliä ketä siellä lavalla on vastassa ja tulos voi olla mikä tahansa olit miten hyvässä kunnossa tahansa. Kyllä mä saan motivaatiota ihan joka treenissä, kun ajattelen tulevaa kisakoitosta ja huippu kondiksessa olevia mimmejä siellä lavalla. Jokainen kovaa tehty treeni on askel kohti omaa unelmakroppaa ja seuraavaa kisatavoitetta!

Eilen pukkariposet vähemmissä vaatteissa.
Semmottiis kondis.

Omaa kehitystä on todella vaikeaa nähdä ja minulla kehitystahti ei todellakaan ole ollut mitään päätä huimaavaa. Silti puurran kerrasta toiseen sata lasissa salilla ja teen parhaani. Joka ikinen kerta. Näin tekisin vaikkei kisasuunitelmia olisikaan. Mä en ole asettanut mitään varsinaisia välitavoitteita, paitsi sarjapaino puolella. Leuoissa on tavoitteena vetää sarjaa 15kg lisäpainolla, samoin dipissä. Kyykkyssä toivoisin kesällä näkeväni kolmenumeroisen luvun ja räkkivedossa haaveena on 150kg. Fysiikan puolella tahdon pysyä suht siistissä kunnossa ympäri vuoden ja muistuttaa edes hetkittäin urheilijaa 😀 Jokainen lihasgramma on tervetullut tähän pienen pieneen varteen!

Kuvien ottaminen tässä lajissa on kaikkein tärkeintä! Toki kehitystä tulee väkisinkin jos sarjapainot nousevat, mutta kyllä kuvista kehityksen näkee parhaiten. Ottakaa siis niitä kuvia säännöllisesti vaikka se tuntuisi kuinka typerältä. Kiitätte itseänne myöhemmin 🙂

Mitä tavoitteita teillä on treenaamiseen liittyen? 

Kyykylle mänössä!
Sivulta tommoset.

Tämän erittäin syvääluotaavan pohdinnan ja analysoinnin jälkeen siirrytään tämän päivän treeniin. Vuorossa koivet kokonaisuudessaan. Niinhän siinä on taas käynyt, että flunssa verotti kyykystä painoja pois ihan kiitettävästi. Pah sanon minä. Vaikka ärsyttin suunnattomasti niin nielin kiukkuni ja keskityin tekemään mahdollisimman hyvät sarjat vähän pienemmillä kuormilla. Ennen olisin lähtenyt ovet paukkuen salilta samoin tein 😀

1. Kyykky 5x
2a. Prässi leveällä 3x
2b. Askelkyykkykävely 3*max
3a. Takareidet maaten 3x
3b. Takareidet istuen 3x
4. Pohkeet seisten 1x, kahdella pudotuksella

Olipa muuten eilisen tissitreenin jälkeen vähän vaikeuksia päästä kyykkytangon alle 😀 Selkä ja rintafileet on ihan muussina vaikka venyttelin ne eilen ihan huolella. Sitä se treenitauko teettää… Alkulämmittelyihin sain käyttää taas tosi paljon aikaa. Kiristystä tuntuu vähän siellä ja täällä eli venyttelyä on tällekin illalle luvassa!

Jalkojen heiluttelua lämmittelynä.
Ihanan tarkkoja kuvia 😀

Sisäreidet lämmittelen ja venyttelen huolella ennen kyykkyjä. Samoin lonkankoukistajat!

Ennen salille lähtöä yritin taas jotain tehdä tälle tuulenpesälle joita hiuksiksikin kutsutaan. No tämmösen söttösen sain aikaan.

Etutötsä.

Vähän lettiä, ponnaria ja pinniä sekaan. Sai kelvata.

 Salilla silmiin osui jotain uutta, jännää ja maistamatonta. Oottekos maistaneet?

Illalla menee testiin.

Onko vastusta Fastin minttusuklaa puddingille?

Treenin päälle vetäsin lasagnen loput ja hiilariksi sämpylää ja banskua. En jaksanut muuta alkaa värkkäämään niin sai kelvata tällä kertaa.

Meillä oli mimmin kanssa ihana pieni lukuhetki tänään päivällä. Tytsy tykkää ihan hulluna lukea kirjoja. Tai se lähinnä osoittelee kuvia ja ölisee ja minä luen 😀

Sinne köllähti.
Mutsi mä häpeen sua 😀

Näihin kuviin ja tunnelmiin 🙂 Mukavaa keskiviikko iltaa kaikille! Kohta alkaa ”Rakas, sinusta on tullut pullukka”. Must see!

Kyllä Puma naisen tiellä pitää.

Aloitetaan erittäin epäkronologisesti tästä päivästä 🙂 Aamulla sain ruhtinaallisesti nukkua jopa puoli kahdeksaan asti ja meidän residenssissä se on aika pitkään! Energiaa oli kohtuullisen hyvin verrattuna dieetin viimeiseen pariin viikkoon. Näköjään tekee ihmeitä jo se, että tiedostaa dieetin olevan ohi ja normaalielämän käynnissä. Käytiin heti aamusta leikkipuistossa temmeltämässä ja kirjastosta raahasin kassillisen sisustus- ja käsityölehtiä himaan. Kuulitte ihan oikein: käsityölehtiä! Hahaa, mulla on kuulkaas suunnitelmissa vaikka ja mitä. Eriasia on mitä saan aikaiseksi.

Tästä hieno aasinsilta Even tämän päiväiseen aivan loistavaan postaukseen. Käykää lukemassa postaus tästä.  Mitä ajatuksia herätti? Mä olen myös lukenut ihan jonkun verran noita fitnessihqusiistii-postauksia missä jengi kertoo miten repee joka helvetin paikkaan: ollaan dieetillä, käydään koulussa, töissä ja kouluttaudutaan samaan aikaan pt:ksi (luonnollisesti), tehdään koko ajan vähän extraa extran perään. Väsymyksestä ei tietoakaan ja kaikki on niin saatanan ihanaa! Kunnes… menee muutama kuukausi eikä kaikki enää olekaan niin ihanaa. Kilppari oireilee, paino nousee rakettina eikä mikään kiinnosta. On toki erilaisiakin tarinoita, mutta noin niinku kärjistettynä.

Eilen syötiin lohta…

Mä olen onneksi itse (vielä) välttynyt kilppariongelmilta ja olen alkanut tiedostaa oman kehoni signaaleja vihdoinkin. Even blogiin kommentoin, että näiden superyli-ihmisten rinnalla tunnen itseni varsin riittämättömäksi, mutta en mä halua kyllä ollakaan mikään superihminen. En halua elämän olevan mitään suorittamista vaan nauttia siitä. Kaiken voi lyödä yli niin helposti. Kokemusta on siitäkin. Okei, kyllä mä haluaisin olla superihminen, nimittäin kotona. Olishan se hienoa kun osaisi ja jaksaisi laittaa kotia, tehdä maailman parhaat ruuat päivittäin, ommella vaatteita, hoitaa kukat ja saada koti hohtamaan. Kaiken tämän lisäksi lapsi saisi huomion 24/7 ja vetäisin ennätystreenejä joka kerta. Hah, ikinä en ehdi/jaksa toteuttaa sisustusideoitani, ruuat on ihan perussafkaa (tässä ei ole kyllä mitään huonoa!), ompelukone on edelleen vaatehuoneen perällä, kukat näyttää puolikuolleilta…. Normisetti 😀 Silti olen varsin tyytyväinen elämääni tällaisena kuin se on, ihan tavallisena ja homssuisena kotiäitinä. Kai musta on tullut vanha 🙂

Ja tänään syötiin lohta! Huomennakin syödään lohta 😀

Ei noissa jutuissa mitään päätä eikä häntää taas ollut, kunhan suolsin tuollaisen päänsisäisen ajatusoksennuksen teidän iloksenne. Muahhahaa 😀

Tänään olin superihminen salilla. Ainakin omasta mielestäni! Viime viikolla kyykkäsin 70 kilolla nelosen ja nyt kyykyttelin saman nelkkukelkun 75 kilolla! Kyykyt oli kaiken lisäksi tosi nättejä ja tekniikka pysyi hienosti kasassa. Kiitos vaan varmistajalle 🙂

Punaposki treenin jälkeen.
Huomaa treenikengät!
1. Kyykky 5x
2a. Takareidet istuen 3x
2b. Prässi leveällä 3x
2c. Askelkyykkykävely 3x max
3a. Takareidet maaten 3x
3b. pohkeet seisten 3x

Eiliset putkirullailut ja venyttelyt teki tehtävänsä, koska jalat oli tosi vetreät tänään. Meinas tosin homma mennä vähän vituralleen heti alussa, kun tajusin jättäneeni salikengät kotiin… Treenasin sit mun karvavuorellisissa Puman tennareissa (ja paksuissa pörrösukissa :D) Jäin taas mammimaan ton kyykyn kanssa niin pitkäksi aikaa, että lopun treenin sain tehdä tosi vauhdilla! Noi triplasarjat tosin toimii mun  jaloille kuin junan vessa. Samanlaisen salaisen aseen kun löytäisi muillekin lihasryhmille niin muahan ei pidättelisi mikään! Kerron kun löydän 😀

Eilen tein pitkästä aikaa himatreenin! Ajatuksena oli lähinnä saada paikat hyvin lämpimiksi putkirullausta ja venyttelyä varten. Tämän kertainen treeni oli nimeltään Better Sex workout 😀

Treenissä on 7 eri liikettä. Yhtä liikettä tehdään 30 sekuntia putkeen, jonka jälkeen 10 sekunnin tauko ja siirtyminen seuraavaan liikkeeseen. Yhteensä tein viisi rundia ja helvetinmoinen hiki tuli!

Liike 1: Cross leg push-ups

Aloitusasento.

Jalka viedään toisen jalan päälle ristiin ja punnerrus.

Takaisin aloitusasentoon.

Sama toiselle puolelel.

Liike 2: Surfers.

Aloitus ”surffausasennossa”.
Ponnistus…

Kierto toiselle puolelle..
Ja alas. Vatsa tiukkana koko ajan! Tästä taas hyppy toiselle puolelle!

Liike 3: Side V-crunch

Aloitusasento.

Nosto vatsoille ja kierto toiselle puolelle.

Takaisin aloitusasentoon.

Ja kierto toiselle puolelle.

Liike 4: Jump forward jump back

Aloitusasento.
Ponnistus ja hyppy taakse päin.

Keskivartalo tiukkana, varpaat polvien suuntaisesti.
Ponnistus…

….eteen päin!

Liike 5: Push up + knee tuck

Punnerrus.

Käännös sivulankkuasentoon. Käsi ylös..

Kyynerpää polveen. Tästä punnerrua ja sama toiselle puolelle.

Oikeasti tässä liikkeessä koukistetaan alempi jalka, mutta mulla huusi nivuset hoosiannaa niin tehtynä, joten pieni sovellus oli paikallaan 🙂

Liike 6: One leg bridge (left)

Aloitusasento.

Vasen jalka kohti kattoa ja nosto siltaan. Purista perseellä! 😀

Liike 7: one leg bridge (right)

Aloitusasento.

oikea jalka kohti kattoa ja nosto siltaan.

Treenin päälle tosiaan vielä putkirullailut ja venyttelyt CSI:ta tuijottaen. Hyvin sain kropan auki näillä systeemeillä 🙂 Hierontakaan ei olis taas pahitteeksi…

Tällaista höpöhöpö juttua tällä suunnalla! Kuinkas teidän viikko on sujunut? Huomenna taas välipäivä salilta. Katsotaan mitä saan aikaiseksi superkoti-ihmisenä 😀

Uusien haasteiden edessä.

Halloota! Miten teidän pääsiäinen on mennyt? Treeniä, herkuttelua, sukulointia vai kaikkia? Me ollaan oltu ihan kotosalla. Salilla ollaan käyty (mies kaksi kertaa päivässä) ja anoppilassa. Vähän olen kotosalla puuhastellut yhtä sun toista pientä, lueskellut lehtiä ja katsellut rästiohjelmia boksilta. Ihan tavallista elämää siis, ei mitään kummallista 🙂

Ulkosalla.

Perjantaina kävin treenaamassa jalat. Kyykky oli edelleen raskasta ja vielä ollaan pikkusen jäljessä siitä missä olin ennne kevyttä viikkoa ja sitä seurannutta vatsatautia. Kesällä olis tavoitteena kyykätä satku, mut onneksi toi ”kesällä” on melkoisen laaja käsite 😀

Nopeet tsekit ennen treeniä.
Näinkö ne bikinikisaajat tekee?

1a. Takareidet maaten 4x
1b. Takareidet istuen 4x
2. Kyykky 5x
3a. Hack väärin päin leveällä 3x
3b. Hip thrust 3x
4a. Pohkeet seisten 3x
4b. Pohkeet istuen 3x
5. Jalannostot roikkuen 3x
6. Vatsakone 3x

Takaosastoon panostetaan edelleen ja näin tullaan tekemään jatkossakin. Takareisiä oon saanut jo vähän kasvatettua, mutta kyllä nekin työtä vaatii kaiken muun ohella. Aika killeri yhdistelmä on tuo hack väärin päin ja hip thrus. Saa takaosasto kunnolla kyytiä!

Jalannostoja roikkuen.
Ehkä paras vatsaliike?

Lauantai olikin sit mielenkiintoinen päivä. Ei niinkään tapahtumiensa puolesta vaan päätösten puolesta. Jo parin viikon ajan oon pähkäillyt dieetin lopettamista ja nyt siihen tuli sit viimenen niitti. Oon ollut viime viikkoina aika väsynyt, kärttyinen ja välillä alla päin. Tästä tuli mieheltäkin palautetta ja siitä se ajatus sitten lähti 🙂 Nyt on aika siirtyä hiljalleen plussakaloreille ja alkaa hankkia lisää pihviä kroppaan. Dieettiviikkoja tuli muistaakseni 19 (saattoi olla kahdeksankintoista..) ja kiloja lähti reilut 13. Pääsin tavoitteeseeni ja jonkin verran siitä ylikin 🙂 Ensimmäinen pelko tietysti oli, että nyt mä sitten lihon taas, mut ei tässä niin tule käymään. Tunnen kroppani jo sen verran hyvin, että tiedän sen olevan herkkä keräämään rasvaa. Ruoka- ja treenisuunnitelmat on siis tehtävä sen mukaan ettei rasvaa pääsisi kauheasti kertymään. Painon annetaan nousta hiljalleen. Herkkujen mättämisen osalta en usko olevan mitään ongelmaa, koska mulla ei ole minkäänlaisia mielitekoja. Haluan vain syödä normaalia kotiruokaa ja välillä vähän soveltaa ruokavaliota. Tätä oon odottanut eniten!

Eilen mä kyllä vähän herkuttelin 😀 Tilattiin pizzat ja katsottiin leffaa. Muutaman lusikallisen maistoin uutta Ben&Jerry´siäkin. Karkkeihin en kajonnut. On tainnut karkkiaika mennä jo ohi 🙂 Leffasta jäi multa osa katsomatta kun oli pyykinlaittoa, pottailua, tytön iltapalaa sun muuta oheistoimintaa. Kylläpä se uus Bondi tulee joskus telkustakin.

Pizzatime!!!

Hyvää oli, mut ei ehkä Caramel Sutran veroista?

Leivoin illalla myös suklaakinuski-piirakkaa, jota MeNaisissa kehuttiin ehkä maailman parhaaksi leivonnaiseksi. Voin sanoa ettei se sitä ollut. Ei ollut pahaa, mutta makeaa se oli! Laitan reseptin tuonne ruokablogin puolelle jahka kerkiän 🙂

Suklaakinuski-piirakkaa.

Tänään ei muuten ollut energiasta salilla puutetta 😀 Hyvin toimi pizzatankkaus! Tyhjällä vatsalla suuntasin tekemään käsi treenin. Mun piti treenata rintakin siinä samassa jumpassa, mut näköjään unohtu..

Ei yhtään lavastettu tilanne.
Kamera kädessä mä treenaan aina 😀

1a. Dippi 4x
1b. Hk tangolla 4x
2a. Ranskalainen mutkatangolla 4x
2b. Hk vinopenkillä käsipainoilla tasatahtiin 4x
3a. Pushdown tangolla 3x
3b. Punnerrukset kapealla 3x
4a. Hk scott kapealla taljassa 3x
4b. Hk scott leveällä taljassa 3x
5. Jalannostot penkillä maaten 3x
6. Keppikierrot 2x

Hauiksia vinopenkillä.

Hauberia scottissa.


Dippiin sain jo laittaa lisäpainon ja edelleen kulki hyvin! Ei kipuja missään 🙂 Muuten teinkin käsille aika perussettiä. Loppuun otin tuollaiset saman lihasryhmän supersarjat ja jumppasin kädet kunnolla loppuun. Tuo taljascott kapealla+leveällä on aika hyvä yhdistelmä. Kannattaa kokeilla! Salin pojilta opin taas uuden alavatsaliikkeen. Otan teille joku kerta kuvamateriaalia siitä 🙂

Huomaa, että sain treenata aika yksin..
Ehhhhh…

Vaikka dieetti on ohi niin ette tule välttymään seurantakuvilta ja painopäivityksiltä. Toivottavasti muutaman kuukauden päästä voin jo nähdä jotain kehitystä kropassa. Dieetillä kehityksen (siis rasvan palamisen) näkee suht nopeasti, mutta lihaksen kasvua ei ihan niin nopealla syklillä huomaakaan. Muutaman kuukauden välein on hyvä kuvien ja mittanauhan avulla tarkastella kehitystä. Mä en tosin ole koskaan ollut mikään kovin nopea kehittymään niin kolmekin kuukautta saattaa silloin olla liian lyhyt aikaa. Katsotaan mitä tapahtuu! Rähinällä täällä treenataan edelleen ja nyt kun ruokaa saadaan vähän enemmän koneeseen niin luulis tuloksiakin tulevan.

Tässä vielä muutama kuvatus viime päiviltä, lähinnä ruokaa ja jälkikasvua.

Eilen päivällä peruna-jauhelihalaatikkoa ja vihanneksia.

Tonnikalaa, sipulia ja vihanneksia.

”Offielämän” ensimmäinen ateria: rahkaa, marjoja ja pähkinöitä.

Lauantaina kaupoille lähössä 🙂

Naptime 🙂

Huomenna taas salihommia ja pääsen korkkaamaan uuden treeniohjelman. Nyt aletaan vähän enemmän panostaa tuonne selkäosastolle, laitetaan siivet kasvuun 😀 Nyt mä meen pöydän puhdistukseen. Joku oli roskakatokseen hyljännyt pöydän jonka roudasin meille kukkapöydäksi. Hullua miten ihmiset heittävät ihan käyttökelpoista kamaa pois! Tarttis meidänkin taloyhtiöön saada sellainen paikka, jonne ihmiset voisivat viedä tarpeettomia tavaroita pois. Tämmöset puuhastelijat ja tuunailijat vois sitten käydä hakemassa niitä omaan käyttöön 😀

Piirakkatalkoot.

Hahaa, ennen kuin härskeimmät siellä laittaa mielikuvituksensa valloilleen niin puhutaan ihan syötävistä piirakoista joita taioin viikonloppuna sattuneista syistä kaksin kappalein 😀 Hyi teitä.. Aina vaan piirakat mielessä.  Kävi näemmä tällä(kin) kertaa niin, että nappasin mustikkapiirakkaa varten kaupasta suolaisen piirakkataikinan vaikka piti ottaa makea. Jouduin väkertämään piirakoita ihan urakalla, mutta arvatkaas millaisia!

Mustikka-mascarponepiirakka. Ohje täällä. Taivaallista!

Hieman erikoisempi versio suolaisesta piirakasta: kalkkunanakkipiirakka! Ohje täällä

Tämmöstä se oli lautasella ja vaikka kuulostaa epämääräiseltä niin vei kielen perssiiseen! Nam. Piirakalle siis 😀

Ja koska erittäin poukkoileva kirjoitustyyli on minulle ominaista niin peruutetaan perjantaihin ja perjantain treeneihin. Kävin silloin EB:llä – rakkaalla ja Helsingin parhaalla salilla – tekemässä olkapäät ja selän. Olkapäille kyseessä oli viikon toinen treeni, joten päätin tehdä jotain hieman erilaista 🙂

1. Six ways + pystypunnerrus kp 4x
2. Takaolkapäät koneessa 4x
3. Leuat mo ja vo 4x
4. T-kulmasoutu 3x
5. Rack-veto 3x
6. Ylätalja eteen leveällä 4x
6. Ylätalja niskan taakse 4x

Tuo olkapääliikehän on kaikille varmasti tuttu 😀 Näin meidän salin guru-Petterin tuota liikettä viime viikolla tekevän ja pakko oli kokeilla. Sopi tällaiseen pumppitreeniin kuin nenä päähän. Jos joku sille tietää ”oikean” nimen niin minua siitä valaiskoon 🙂

Ensin nosto reisien sivuilta ylös (sivuvipari tyyliin).

Sivuilta puristetaan käsipainot eteen.
Edestä ylös.

Ylhäällä pystypunnerrus ja samaa reittiä takaisin: ylhäältä eteen, edestä sivulla ja sivulta reisien viereen. Siinä oli yksi toisto!

Koko liike tehdään hitaasti ja hallitusti. Ylös nostot räjähtävästi ja alas laskut hitaasti ja jarruttaen. Tällä jos ei tuntumaa ja pumppia tule niin ei millään!

Selkätreenissä vedin leukoja omalla painolla myötä- sekä vastaotteella. Kahdessa viimeisessä sarjassa tein kevennyksen nostamalla jalat edessä olevalle tangolla, jolloin sain itse puskettua jaloilla kroppaa ylöspäin ja samalla autettua vielä muutaman lisätoiston. Räkkivedossa otin jälleen kerran vähän pidempiä, 12-15 toiston, sarjoja ja keskityin puristamaan yläasennossa koko selän matkalta. Ylätaljat tein 30 sekunnin palautuksilla ja varsinkin niskan taakse tehtynä kyllä tuntui! Mun on tosi hankala saada mitään tuntumaa tuonne yläselkään lapojen väliin, mutta tuolla niskan takaa versiolla ei ollut tuntumasta puutetta. On meinaan vielä tänäänkin selkä hellänä perjantain treenistä 😉

Treenin jälkeen ne perinteiset. Saatto olla ennenkin.

Lauantaina huilattiin. Aamulla käytiin anopin ja miehen siskon kanssa tuossa ihan lähellä lasten kirppiksellä, mutta heittäydyin kitsaaksi enkä ostanut tytölle kuin yhden mekon ja collegeasun. Rahaa meni vitonen. Olishan siellä ollut vaikka ja mitä, mutta meillä tursuaa joka paikka jo ennestään leluja ja mimmin vaatteita. Päivä meni ruokaa laitellessa ja noita piirakoita värkätessä. Illalla mies karkasi katsomaan lätkää ja me tyttöjen kesken siivottiin vaatekaapista pois kaikki isot ja käyttämättömät vaatteet. Eipä jäänyt vaatekaappiin juuri mitään!

Tytön kanssa syötiin samoja eväitä: kanakastiketta, vihanneksia ja mimmillä vielä pottua.

Sunnuntaina päästiin ukon kanssa taas yhteisjumpalle. Mulla oli vuorossa viikon toinen jalkatreeni ja keskityin tässä treenissä enemmän tuonne takaosastolle. Vähän kyllä kyykättiinkin 🙂

Hahaa, kalsariposet ennen treeniä 😀
Vähän sivulta kans.

No oli mulla ihan treenihousutkin matkassa 😀

1. Takareidet maaten 3x (lyhkäsiä sarjoja)
2. Askelkyykky tangolla 4x
3. Etukyykky 2x
4. Takakyykky 1x (kahdella pudotuksella)
5a. Hip thrust tangolla 3x
5b. Loitontajat 3x
6. Pohkeet istuen 1x 1,5 minsan sarja
7. Jalannostot roikkuen 3x

Mielenkiintoinen uusi tuttavuus oli tuo askelkyykky tangolla. En ole varmaan koskaan tehnyt! Vähän joutu alkuun tasapainoa hakemaan, mutta yllättävän nopeasti se alkoi luistamaan. Loistavasti otti perberiin ja takareisille 🙂 Pohkeille tein tuollaisen vähän erikoisemman setin eli katsoin kellosta puoltoista minsaa ja sen aikana vaan tein hitaita ja hallittuja toistoja. Kunnon supistuksella ja venytyksellä. Kramppiin sain molemmat pohkeet 😀

Etukyykkäily lämmittelyä.

Alas asti mennään!

Ilmeellä jo lämmittelysarjassa 😀

Eilen kävin poikkeuksellisesti treenaamassa kun tänään piti mun ystävän tulla kylään. Kyläily peruuntui, mutta tulipahan tehtyä ainakin hyvä treeni! Jumppa oli pakko tehdä melko nopealla tahdilla, koska mies tulee maanantaisin vähän myöhemmin kotiin ja senkin piti keretä vielä salilla. Tahkosin sit 29 sarjaa rintaa ja käsiä 40 minuuttiin. Se on aika paljon mulle!

1. Pena kp 5x
2a. Pushdown tangolla 4x
2b. Kapea pena 4x
2c. Ranskalainen kp 4x
3a. Hk tangolla 4x
3b. Hk kp vinopenkillä 4x
3c. Hk köydellä taljassa 4x

Rinnalle tein penkkiä käsipainoilla pyramidina ja nopeilla palautuksilla. Taisin aloittaa 10kg käsipainoilla ja joka sarjaan nostin painoja ja tein niin monta toistoa kuin meni. Käsille tein triplasarjoja eli kolmeliikettä putkeen ja sitten vasta tauko. Tauonkin pidin maximissaan minuutin pituisena. Kohtuullisen turvoksissa oli tumput, kyllä veri kiersi! Nyt on alkanut suonetkin tulla pintaan tuolta pehmeän alta. Moit vaan teillekin 🙂

Sunnuntain nautinnollinen aamupala omassa rauhassa ja hiljaisuudessa klo 06.

Tänään en mee salille treenaamaan, mut meen venyttelemään ja pitämään samalla yhden yhteistyöpalaverin. Siitä lisää myöhemmin 🙂 Eiks oo ärsyttävää tämmönen heruttelu 😀 Ihan hyvä ettei tälle päivälle sattunut treeniä, koska mimmi päätti herättää tänä aamuna klo 04.30… Oliskohan taas hampaita tulossa, kun ihan selkeää kipuitkua se itkeskeli eikä hellittänyt kuin buranalla. Mun piti tänään tehdä himatreeni, mut oon ollut koko päivän sen verran kuutamolla että päätin ottaa ihan levon kannalta. Päiväuniakaan en saanut jostain syystä nukuttua, ei vaan uni tullut 🙁

Nyt on kuulkaa nälkäkin tainnut asettua tähän taloon. Viime viikon loppupuoli ja koko tän viikon (kaikki nää kaksi päivää) mulla on ollut järkyttävä nälkä. Koko ajan. Kalorit on täysin samat kuin ennenkin, mutta jotain nyt on meneillään. Sunnuntaina sain kaiken lisäksi syödä vaikka kuinka paljon ja siitä huolimatta paino ei noussut juuri mitään ja nälkä tuli ilmeisesti jäädäkseen. Tekis mieli napostella vähän kaikkea, mut en mä napostele. Ei anna nuppi periksi. Tänään olen tosin luvan kanssa syönyt rasvaa vähän enemmän ja se näkyy nostattavan suonia entistä enemmän pintaan! Mielenkiintoista…

Ai niin!!! Mä pääsen kesällä pidettävälle Nicole Wilcinsin leirille, jei 🙂 Siellä toivottavasti saan vähän infoa omasta fysiikastani ja tasosta, että kannattaako haaveilla kisaamisesta (ainahan kannattaa haaveilla!) ja jos niin missä lajissa ja millon. Hihii, mä olen niiiiiin innoissani!

Mites teidän viikkon on hurahtanut käyntiin? Onko kovia treenejä tälle viikolle tiedossa ennen pyhiä?

Pikku Likka.

Musta on tullut ihan pikkunen tirriäinen. Häviän kohta näkyvistä. Heh, menee varmasti taas aikaa tottua tähän pienempään ulkomuotoon 🙂 Kaikki omistamani vaatteet roikkuu päällä ja nyt on ykkösenä ostoslistalla langat  ompelukoneeseen niin pääseen kaventamaan vanhoja vaatteita. Ei tarvitse ostaa ainakaan uusia 🙂

Niin ja jos ette usko miten pikkunen oon niin tässä teille todistusaineistoa. Siitäs saatte 😀

Painoa kuvissa 62,9kg.
13 kiloa sulateltu… jotakin.

Vähän rintaposea vanhaan malliin 🙂
Ja tuplat. 

Näitä kuvia kun katselen niin melkein täytyy ekana alkaa dieetin jälkeen panostaa tuonne selkäosastoon. Läheskään kaikkea raskauden aikana menetettyä lihasmassaa en ole sinne onnistunut saamaan takaisin. Selkä on mulle nykyään jotenkin tosi hankala treenata, on itse asiassa ollut aina ja syynkin kyllä tiedän. Näillä mennään ja jumpataan entistä kovempaa! Mieluummin olen kyllä tällainen tirriäinen kuin sellainen möhköfantti joka olin vielä muutama kuukausi sitten. Ykköstavoitteena on tällä hetkellä vain olla hyvänä esimerkkinä ja motivaattorina muille treenaaville äideille ja toki muillekin. Onhan siinäkin jo tavoitetta kerrakseen 🙂

Koivet.
Tykkään jo niiden muodosta 🙂

Eilen kävin EB:llä jumppauttamassa jalkojani. Olipa rauta raskasta! Kyykkyyn laitoin melkein 10kg vähemmän kuin pari viikkoa sitten ja silti se painoi niin sssssaaaaatanasti.

1. Takareidet maaten 5x
2. Kyykky 5x
3. Reidenojennus 2x (nämä superina kahden vikan kyykkysarjan kanssa)
4a. Hack väärin päin leveällä 2x
4b. Askelkyykkykävely 2xmax
5. Pohkeet istuen 3x

Takareisiä maaten tein vähän erilaisilla systeemeillä. Ensin pari sarjaa todella hitailla negatiivisilla ja parin sekunnin supistuksella yläasennossa. Kolmannessa sarjassa tein pudotuksen ja kaksi viimeistä sarjaa oli pitkiä, yli 20 toiston kiduttavia sarjoja. Kyykyssä otin ensin kolme sarjaa kolmosia ja sitten kaksi vähän pidempää sarjaa, joihin otin vielä supersarjana reidenojennusta. Pohkeita jouduin pumppaamaan vain kevyesti, kun meinasivat krampata heti ensimmäisellä toistolla.

Jalat on lähteneet nyt kiristymään!
dööööö…..

No jos yksi vielä sivulta..

Tänään oonkin saanut syödä pikkusen extraa etten ihan kokoon kuivu.

Puuroon extrapaljon mustikkaa. Suomalaista mustikkaa!

Lounaalla kanaa, fetaa, parsakaalia ja parit zämbylät.

Märkien päiväunieni päähenkilö 😀

Tyttö herkutteli aamulla munakkaalla. Hirveän satsin veti ja tuntui tykkäävän! Kuinkahan usein noita munia voi pienelle antaa?

Munan ystävä niin kuin äitinsäkin.

Iltapäivällä mimmin päiväuni aikaan tein kotosalla vatsajumpan. Nyt en tehnyt minkään valmiin ohjelman mukaan vaan kehittelin ihan oman liikkeistä, jotka saan hyvin tuntumaan. Arvatkaa mitä? Otin treenistä videon! Saa käyttää muttei oo pakko hei!

Jostakin syystä Youtube ei anna laittaa videoo suoraan tänne niin käykää katsomassa täältä. Toivottavasti toimii 🙂
Loppuun vielä yksi eilen otettu selkäkuva.

Tää päivä onkin mennyt noita kaappeja puunatessa. Kirppikselläkin pyörähdin ja vein muutaman kipon ja kasan kirjoja sinne myyntiin. Vastineeksi toin kasan vaatteita kotiin 😀 Huomenna lähdetäänkin tytön kanssa heti aamusta pyörähtämään Kampissa. Jos samalla reissulla kävis vaikka jossakin lounaallakin 🙂 Tai sit vedän  jossakin dösäpysäkillä parsakaalit ja kanat muovikiposta kylmiltään…

Takki tyhjä.

Huh huijaa! Kuinkas teidän loppuviikko on sujunut? Mä pidin eilen ihan täyslevon, kun meni koko päivä leipoessa ja siivoillessa. Olipahan taas hommaa! Mä en osaa mitään tehdä vähän sinne päin vaan homma karkaa välillä käsistä… Leivoin taas ihan liikaa ja varmaan puunasin semmosetkin paikat mihin kukaan ei kiinnitä mitään huomiota. No, tulipahan taas tehtyä 😀 Varmaan noiden leipomis- ja siivoushommien takia oonkin näin väsynyt ja kroppakin huutaa taas vaihteeksi tyhjyyttään… Painon ei tarttis tällä viikolla välttämättä laskea enää ollenkaan. Enpä olis uskonut, että näin hyvin taas tippuu kevyelläkin viikolla!

Tämmönen tyyppi mulla on ollut täällä apuna 😀

Innostuin kakun päälle pipertämään vähän koristeitakin. Ei noista nyt kovin kummoisia tullut, mut eka kerta on aina eka kerta 🙂

Vaaleanpunaisia hilebileperhosia.

 Kakun tein taas kerran Kinuskikissa leipoo-kirjan ohjeilla. Aika makeaa tuli, mut siitähän mä tykkään. Ite en  tosin ole maistanut koko kakkua kuin puoli teelusikallista. Täytteenä mascarpone-daim-vadelma sössöä. Kakun päällinen on tehty fudgeista.

Ensimmäistä kertaa tein myös punajuurisuklaa-muffinsseja! Näitäkään en ole päässyt maistamaan enkä ilmeisesti pääsekään, koska ne loppui heti kättelyssä 🙂

Kinuskikissa leipoo-kirjasta löysin myös ohjeen tulisiin pepperoni muffinseihin. Nämäkin oli kuulemma hyviä ja ohjettakin jo kyseltiin 🙂 Säästin itselleni yhden sunnuntaita varten.

Juustokakkua väkersin myös, nimeltään tämä taisi olla New Yorkin juustokakku. Valkosuklaan jätin tosin pois, kun mies ei siitä tykkää yhtään. Laittelen kaikkien leipomusten ohjeet ruokablogin puolelle kunhan suinkin vaan ehdin 🙂

Juustokakkuloinen.

Kaikki valmiina vieraita varten!
Mimmi sai kolme kassillista vaatteita ja legotalon synttärilahjaksi 🙂
Mä sain myös myöhästyneen syndelahjan: mun lempisuklaata ja uuden keittokirjan, tsihii!

Iltapäivällä pääsin jatkamaan kevyitä treenejä. Tällä kertaa kävin heiluttelemassa vähän koipia: takareisiä maaten ja istuen, reidenojennusta, vähän prässiä ja muutama sarja pohkeita. Niin ja vatsoja ihan semisti. Jotenkin nää kevyet treenit on kauhean työläitä. Kun ei saa jumpata täysillä niin ei tekis mieli tehdä yhtään mitään ja sitä vaan laahustaa liikkeestä toiseen. Nämäkin tosin on lusittava aina silloin tällöin, että keho jaksaa vetää taas monta viikkoa putkeen kovia treenejä. Nautitaan nyt kerrankin kun ei tartte ottaa ihan niin tosissaan. 

Reidenojennusta.
Pikku tönöt pukkarissa.

Ihan kun ois kuulkaa koipiosasto kasvanut!
Ja kiristynytkin se on 🙂

Mutta miks mun perberi näyttää tolta vaikka EB onkin siististi cool!? Ihme pallo!

Kotiin mars! Ensin pikku pönötykset 🙂

Ah ja voih! Ben&Jerry´siltä on tullut kolme, siis KOLME, uutta jätskiä myyntiin. Mä kuolen ja itken verta tällä hetkellä erittäin suuresti! Tahtoo tahtoooooooo… Ehkä sunnuntaina jos oikein nätisti ripsiäni räpsytän ja otan koiranpentu katseen 😀

Joo, tää oli tämmönen höpöhöpö postaus, kun ei ole juuri treeneistä kerrottavaa. Yrittäkää kestää 🙂 Vielä pari instagramin napsua ettette pääse kyllästymään 😀

Min magen tänä aamuna.
Söpistelyä. Korvikset ja kaikki! Ohhoh…
Kummalla isommat ja sinisemmät silmät??

Nyt mä painun koomailemaan ja odottamaan nukkumaan pääsyä. Mitä te meinaatte tehdä viikonloppuna?

Ps. Meillä on puurokiintiö ilmeisesti täynnä. Onko ehdotuksia mitä tuolle lapsukaiselle voi tarjota aamu- ja iltapalaksi?

Pss. Blogin lukijat saa nyt CC-storesta 10% alennuksen yli 50e tilauksista koodilla Jonna_10!!! Eli nyt kaikki jotka haaveilevat omasta sandbagista ja gymbossista niin tilausta menemään! Nettikauppaan tästä.

Ei se oo niin justiinsa…

…kunhan on sinne päin. Tuossapa mun ykkös elämänohje. Huomaa, että on savolainen syntyjään. Ei asioita kannata ottaa niin vakavasti! Vielä kun muistaisi tuon aina itsekin 😉

Flex magazine – kaikkien motivaatioiden äiti ja isä.

Mulla on tänään ollut jotenkin omituisen koomainen olo. Kroppa tuntuu todella tyhjältä ja mieli huutaa kaikenlaista herkkua. Ennen salia mun piti syödä hiilarilatauksena satsi riisiä, mutta ruokahetken tultua huomasin ettei keitettyä riisiä ole ja nälkä oli kaamea. Muistaakseni sanoin eilen illalla miehelle että keittää mulle riisit samalla kuin itselleenkin mutta ilmeisesti olin jättänyt sanomatta. Ei mitään muistikuvaa koko asiasta. Puhelu miehelle ja sain siunauksen syödä pari sämpylää riisin tilalla. Ei ehkä mikään paras valinta mutta siihen hetkeen se tuntui oikealta. Väliin polarjuustoa ja kurkkua,  luoja miten hyvää! Kylkeen vielä mukillinen kahvia ja pieni pala tummaa suklaata ja kaikki mielihalut oli tiessään! Ehkä joskus on hyvä valita vähän sinne päin jos sillä saa taas nupin raiteilleen ja mielihalut kauas pois.

Ennen salia ei ehkä paras, mutta silti paras valinta 🙂 El delioco!
Eilen oli anoppilan kahvipöydässä tämmöset tarjoilut. Enpä voi väittää etteikö olis tehnyt mieli!

Ootte varmaan huomanneet että tämä mamma on kohtuullisen kova shoppaamaan? Mä oon asettanut nyt itseni ostolakkoon ihan vaan sen takia että tulot näin hoitovapaalla on aika pienet. Säikähdin koko shoppaushimoa tänään aika paljon kun olin tilaamassa netistä yhtä sun toista johon ei oikeasti olis ollut varaa eikä tarvettakaan. Onneks tajusin itse laittaa stopin koko hommalle 🙂 kirppiksillä saan käydä ja käyttää lahjaksi saadut lahjakortit ikeaan ja kodin ykköseen mut muuten uutta ei enää ostella. Olen jopa oppinut kysymään itseltäni että tarvitsenko himoitsemaani asiaa oikeasti? Tämän kysymyksen ansiosta viime kirppisreissulla jäi aika monta asiaa ostamatta. Ostelun sijaan voisin opetella luopumaan asioista. Tavaraa ja vaatteita alkaa tässä mökissä olla vähän liiankin kanssa!

Ihan yksin olin jalkalaitepuolella…
Hyvä oli  heittää pikku poset 😀

Meidän eteiseen pitäis saada semmoinen hattuhylly-naulakko sekä säilytyspenkki. Kodin ykkösen lahjakortilla voiso sen hattuhyllyn ostaa, mutta tuon säilytyspenkin kanssa tuleekin sit ongelma kun kerta kielsin itseni ostamasta mitään. Appiukko ehdotti, että tuunaisin niiden vanhan penkin uuteen uskoon ja taidanpa tarttua tilaisuuteen 🙂 Vois samalla harjoitella maalaushommia eilä rahaakaan kuluisi kuin maalipurkin verran, hih! Ootteko te tuunailleet jotain viime aikoina? Olisko hyviä vinkkejä maalaushommiin?

Ojentajaa oikealta..
…ja vasemmalta!

Iltapäivällä olin hemmetin väsynyt, mut kyykkytangon alta vaan taas itseni löysin. Kummasti sitä energiaa alkaa jostakin löytymään kun vaan raahautuu salille asti. Sain taas vähän lisää uskoa kisahaaveisiini, kiitos Niinalle <3 Nyt vaan pitäis löytää luotto itseensä ja paahtaa kohti tavoitetta!

Peba-reisi-tsekit
Salilla siis jalkoja, oikein hjuva reeni oli!
1. Takareidet maaten 6x
2. Kyykky tangolla 5x
3a. Hack väärin päin leveällä 3x
3b. Askelkyykky kävely 3x max
4a. Pohkeet istuen
4b. Pohkeet seisten 
5. Jalannostot telineessä 3x

Takareisille teen aina maaten koneessa sekä lyhkäsiä sarjoja että pitkiä sarjoja. Ensin neljä sarjaa isommilla painoilla ja vikana kaksi reilun parinkymmenen toiston sarjaa. Ainakin saa hyvän pumpin! Kyykky kulki kohtuullisen hyvin. Kaksi sarjaa tein 72,5 kilolla ja sen jälkeen kolme sarjaa vähän pienemmillä painoilla. Kyykyt teen niin syvään kuin pääsen, reilusti alle ysikympin. En oikein tajuu niitä pikku niiailuja mitä välillä salilla näkee. Eikö se liike kannata tehdä kunnolla alusta loppuun saakka kun on kerran tangon alle vääntäytynyt? Ja jos ei osaa niin aina kannattaa kysyä neuvoa! Ainakin mä kysyn 🙂 Hackia väärin päin myös ihan pohjaan saakka. Siinä on kyllä semmonen sisäreisien ja perberin hapottaja että oksat pois! Pikku hiljaa tonne takaosastollekin on alkanut muskulaa ja muotoa hiipimään 🙂 Vielä on tosin pitkä matka kunnon gettopebaan.

On siellä jo muutakin kuin kuoppa 🙂
Hih, miten puhdas peili! Parit kyykkysyljet siellä 😀

Reiska reppanat.

Onko teillä koskaan sellaista ongelmaa, että jalkatreenin jälkeen on kauhea nälkä, mutta ruokaa ei siitä huolimatta saa alas juuri ollenkaan? Mulle oli varattuna parisataa grammaa jauhelihaa ja keko parsakaalia treenin jälkeiseksi ateriaksi,mut en saanut alas varmaan puoliakaan. Jo kolmannen haarukallisen kohdalla alkoi öklötys. Ei vaan pystynyt syömään. Nyt alkaa taas nälkä tulla ja taidan vedellä toisen puolisko ateriasta nassuun 🙂

Mitäs suunnitelmia teillä on viikonlopulle?

Päivällä oli taas perinteinen vauva laatikossa-pattitilanne.

Loppu viikko eli viikonloppu,

Onkohan hyvin vietetty viikonloppu jos ei yhtään muista mitä on tehnyt? Ei varmaankaan ole tapahtunut mitään kovin erikoista? Treenejä parit, ruuanlaittoa, vähän leipomista, kotona oleilua, tytön kanssa touhuamista… Melko normaali perhearkea siis!

Äsken saatoin itseni ajan tasalle ja tein tunnuksen Instagrammiin. Mut löytää sieltä nimellä jonnam1983 🙂 Vähän oon käsi vielä ton homman kans, mut jotain kuvia jo sinne lisäilin. Kai se pitäis joku naamakirja-sivukin tehdä tälle blogille jossakin vaiheessa, kun aikaa on….

Tässäpä tulee perjantaista eteen päin juttua ja kuvia melko sekailaisessa järjestyksessä. Enjoy 😀

Perjantain lounas broiskua, fetajuustoa, raejuustoa ja vihanneksia. Niin ja lounaslukemiset 😀

Lounaalla otan aina omega3-litkun.

Tytön kanssa ulos lähdössä

Mamman pikku apuri purkaa kauppakasseja! Omansa löysi heti 😀

 Neidistä on tullut oikein hyvä pikku apuri kaikessa purkamisessa. Kauppakassit hän purkaa, pyykkikorit ja kun mä täytän pyykkikonetta niin hän heittelee sitä mukaan likaisia vaatteita ulos. Loputon homma…

Postista tuli hennesin paketti. Arvatkaa kuka levitteli kaiken lattialle?

This is my stuff!

Please, no photoshooting here.

 Perjantaina iski lounaan jälkeen järkyttävä palellus. Mulle käy näin aika usein lounaan jälkeen. Mistähän johtuu? Mä oon vähän heikkona villatakkeihin ja niitä on noin sata erilaista kaapissa roikkumassa. Kaivelin esille yhden vanhimman ja rakkaimman <3

Hrrrrrr…..
Perus kotimutsi-look 😀

 Iltapäivällä oli taas mun vuoro lähtee salille. Oli perusperjantain väsy päällä, mut kyllä se sieltä väistyi kun pääsin tositoimiin! Jalkoja vuorossa, kuten nykyään aina perjantaisin. Ihan liikaa oli tuttuja salilla ja suurin osa treeniajasta meni lärisemiseen. Sain sit tehdä jumpan aika kiireellä…

Jumpalle mars!
Koivet kasvuun!
1. Takareidet maaten 6x
2. Kyykky 3x
3a. Kyykky 2x
3b. Leveä hack väärinpäin 3x
3c. Askelkyykky kävely 3x max

Kyykkyä otin nyt 70 kilolla kolme sarjaa, jei! Sieltä ne painot nousee pikku hiljaa dieetistä huolimatta 😉 Koska aikaa oli mennyt niin paljon jutusteluun niin tein loppuun tuollaisen mukavan triplasetin: kyykkyä 60 kilolla, hackia väärinpäin leveällä jalka-asennolla ihan pohjaan saakka 30 kilolla ja askelkyykky kävelyä 2,5 kilon levypainot käsissä niin pitkälle kuin pääsin. Ihan hyvää vaihtelua on tehdä pienet triplasetti hulluttelut välillä! Ainakin on jalat olleet aika kipiät perjantain jälkeen… Pohkeet jätin sunnuntaille ihan suosiolla. Mieluummin teen ne kunnolla myöhemmin kuin kauheassa kiireessä vähän sinne päin.

Koivet vähän pumpissa treenin jälkeen..
Hyvä kun kantoivat bussille asti!

Lauantaina pidin totaalilevon kaikesta urheilusta niin kuin teen kerran viikossa. Päivään kuului isommassa ruokakaupassa käynti, ruuanlaittoa, leivontaa ja ulkoilua tytön kanssa. Ihan mukiin menevä lauantai siis 🙂 Ainoa miinuspuoli oli kauhea hedari joka ei meinannut lähteä millään pois! Ulkoilu sit vihdoin ja viimein vei viimeisetkin jyskytyksen rippeet mennessään 🙂

Päivän hiilariannos eli kipollinen puuroa!
Yritin laitella pyykkejä ja järjestellä mimmin vaatteita…

Tässä lopputulos 😀 Kaikki päätyi lattialle niin kuin aina.

Mimmille ostin hennesiltä pari yöpukua, kun on kasvanut vanhoista ulos.

Muutamat paidat myös toi posti hennesiltä.

Nämä paidat kävin ostamassa mimmille Jumbon hennesiltä.

Keittiöönkin vähän uutta väriä! Nyt on hömppämaukkaa taas tuettu rahallisesti kohtuullisen paljon…

 Lauantaina leivottiin Kinuskikissan ohjeiden mukaan minttusuklaa-muffeja. Mä sanon noita nökkösiks 😀 Taikina on muffinsitaikina ja kahden nökkösen välissä on Philadelphia marabou tuorejuustoa, naaaams! Ohje tulee tuonne ruokablogin puolelle 🙂

Juuri uunista tulleet nökköset. Niissä on pätkistä!!!

Täytteineen kaikkineen. Ei nää kovin kauniita ole, mut hyviä ne on 🙂

Tänään päästin isännän kanssa taas yhdessa salille. Ei saatu riitaa aikasiks, kun mulla oli käsitreeni ja miehellä jalkatreeni. Apua varmistamiseen kyllä sain aina kun halusin, mut muuten sain jumppailla ihan issekseen. En enää tykkää että joku huohottaa koko ajan korvan vieressä kun on yksin tottunut puurtamaan. Kiva kuitenkin saada toi oma zemppari välillä messiin 🙂 Mokoma orjapiiskuri.

Mahan ihmettelyä ennen treeniä.
Ei se enää niin kauheen näkönen ole…

Mut töitä on tehtävä!

Treeni meni näin:
1a. Kapea pena 3x
1b. Hk scott mutkatangolla 3x
2a. Ranskalainen mutkatangolla 3x
2b. Hk tangolla 3x
3a. Hk kp vinopenkissä 2x
3b. Hk mutkatangolla leveällä 2x
3c. Hammer kp
4a. Ranskalainen kp vinopenkillä 2x
4b. Punnerrukset kapealla 2x
4c. Kickback kp 2x
Loppuun isännän pohje-kuolema-special!

Kapeeta penkkiä otin nyt parhaimman sarjan 57,5kg eli siinäkin tulee koko ajan sarjapainot ylös päin. Liikkeet 1a-b ja 2a-b tein vuorosarjoina eli pidin pikku huilin liikkeiden välissä ja sit jatkoin. Kolmosessa ja nelosessa tein triplasetin eli aina kolme liikettä ihan putkella ja sit vasta tauko. Ensin tein raskaat liikkeet vähän isommilla painoilla pois alta ja sitten hyydytin lihat vielä triplaseteillä. Kohtuullisen toimivalta tuntui 😀 Kädet oli (ja on vieläkin) ihan spagettia. Varsin onnistunut treeni siis!

Hauiksia vinopenkillä.

Puristaa!!!!

Hauiskääntö mutkatangolla.
Viimesiä toistoja 🙂

Pohkeita ihmettelin myös. Ovat ehkä vähän kasvaneet?

Workout done!
Tyytyväisenä anopin lihapatojen ääreen!

Treenin jälkeen mentiinkin joka sunnuntaiseen tapaan anopille lounaalle ja koska anopilla on huomenna synttärit niin olihan siellä kakkua ja vaikka vallan mitä tarjolla. Ja kyllä, maistoin kaikkea! 🙂 Tälläkin viikolla paino tuli alas yli kilon. Katsotaan miten ensi viikolla käy kun oon tän loppuviikon mennyt pienellä herkuttelulinjalla (to ja tänään).

Huh, johan oli taas kuvia! Niitä eksyy välillä kameralle vähän liiankin kanssa. Oliko liikaa? Joitakin kun tuntuu ärsyttävän jos blogissa on liikaa kuvia… Ite kyllä tykkään lukea blogeja joissa kuvia on paljon. En mä pelkkää tekstiä rivi toisensa jälkeen jaksa tuijottaa.

Huomenna ehkä jotain himatreeniä taas 🙂

Huonoista lähtökohdista hyvään treeniin!

Buenos tardesta vaan kaikille. Mulla onkin niin paljon kuvia kameralla ja puhelimella, että loppuviikon jumpat tulevat kahdessa osassa. Lähdetään liikenteeseen perjantaista. Perjantai ei ihan ollut mun päivä. Väsytti koko ajan ja muutenkin mieli oli vähän matala. Peilistä katsoi löysä mätisäkki eikä mikään oikein jaksanut kiinnostaa.

Siellä sitä ylimääräistä riittää.
Ja siellä. Ikuisuusprojekti..

Iltapäivällä oli salille lähdön vuoro. Väsytti edelleen, vitutti ja ärsytti kaikki. Oli vuorossa jalkatreeni. Polvi edelleen paskana ja alaselkä armottoman väsynyt. Helvetin hyvät lähtökohdat treenille! Mietin pukuhuoneessa, et miks mä ees tulin tänne kun fiilis on ihan paska eikä kiinnosta koko touhu yhtään. Parit tsekit peilistä alkuun.

Perinteisesti hupparia niskaan ärrin murrin päivänä.
Pylly on saanut lisää muotoa!

Istahdin kuntopyörän selkään ja pistin musiikit korville. Volat täysille ja eikun polkemaan. Pikku hiljaa treenifiilis alkoi hiipiä koko kroppaan ja tunsin miten keskittyminen alkoi syvenemään ja pääsin omaan pikku maailmaani. En kuullut enkä nähnyt muita. Päätin tehdä huonoista lähtökohdista huolimatta niin hyvän treenin kuin pystyisin!

Polvi ei antanut tehdä minkäänlaisia koukistuksia takareisille ja ennen olisin tässä vaiheessa heittänyt pyyhkeen kehään ja marssinut itkua pidätellen kotiin. Pieni keskustelu tässä vaiheessa itseni kanssa ja päätin tehdä just niitä liikkeitä mitä polvi ja selkä antaa tehdä. Ja ne liikkeet tehtäisiin kovaa!

1. Leveä boxkyykky smith 6x, vikassa pudotus
2. Suorinjaloin mave kp 3x
3a. Leveä prässi 2x
3b. Kapea hackkyykky 2x
4a. Pohkeet seisten 3x
4b. Pohkeet istuen 3x
5a. Lähentäjät 3x
5b. Hip thrust 3x

Mieli olisi tehnyt testata vapaata kyykkyä, mutta en uskaltanut. Sitten kun oikeasti päätin että haluan kyykätä niin molemmat kyykkypaikat oli jo varattuja. Prässiä ja hackia siis. Sarjat tein pidempinä kuin normaalisti ja käytin sekä pudotussarjoja, lyhyitä palautuksia että supersarjoja. Kaiken jouduin tekemään korostetun varovasti ettei polvi vaan kipeytyisi enempää. Tällä hetkellä kaikki hyvin eli haittaa tästä jalkareenistä ei ainakaan ollut. Sainpahan ainakin keskittyä noihin mun alakerran puutoskohtiin eli perberiin ja sisäreisiin 🙂 Toivottavasti ensi viikolla pääsen jo kyykkytangon alle, sinne on ikävä!

Smithkyykkyä boxilta.
Istahdus ja pysähdys penkille.

Näin sen huonon fiiliksen ja kipuilevan kropankin voi saada toimimaan, kun sitä vain haluaa. Ei pidä luovuttaa heti vaan miettiä uusia ratkaisuja. Ei siihen kuole jos ei pysty tekemään suunniteltua treeniä, päin vastoin! Uudenlainen ärsyke tekee aina hyvää kropalle ja kehitykselle.

Millä te pääsette huonoina päivinä sopivaan mielentilaan, jolla hyvä treeni saadaan aikaiseksi? Mulla toimii erinomaisesti musiikki ja kunnon keskittyminen. Mielikuvaharjoittelun olen kokenut myös erittäin tehokkaaksi. Kuntopyörän päällä istuessani ja treenifiilistä hakiessa pohdin miksi olen täällä? Mitä haluan saavuttaa salitreenillä? Mihin haluan päästä ja mitkä on tavoitteet? Mikä on se unelmakroppa ja saavutanko sen jos nyt luovutan? Pieni itsetutkiskelu silloin tällöin on nähtävästi paikallaan itse kullakin.

Sitruunavettä elimistön emäksöimiseksi. Happo-emäs tasapaino täytyy olla kohdillaan!

Oon huomannut, että kehitystä on alkanut tulla kun mentaalipuoli on kunnossa. Totta kai on huonoja päiviä millon kaikki tuntuu ihan turhalta eikä mitään kehitystä näy missään, mut on myös todella tärkeää että viikossa on myös hyviä päiviä. Päiviä, jolloin hommat skulaa ja kaikki onnistuu, kropassa näkyy kehitystä ja kaikki tuntuu mahdolliselta!

Lauantaina vietin lököpäivän. Käytiin Jumbossa shoppailemassa ja ruokakaupassa. Itselleni löysin muutaman uuden Liza Marklundin pokkarin ja uuden pitkähihaisen treenipaidan. Mimmille ostin hennesiltä kauhean kasan vaatteita. Sillä rassukalla kun ei ollut kuin muutama 80cm rytky.

Mimmille hennesiltä hieno kissa-asu 🙂

Mies osti itselleen lauantaiherkut ja sain mäkin jotain pientä, nimittäin tummaa suklaata! Ihan yhdellä palasella sitä palkitsin itseni eilen illalla 🙂

86% suklaata, parasta!
The Evidence.

Ja tämmönen oli miehen suklaalevy. Hyvää kuulemma 😀

Lauantai on kyllä viikon paras päivä kun saa vain olla. Mä pidän aina yhden päivän viikosta täysin treenivapaana. Pieni palauttava kävelylenkki ja venyttelyt sallitaan, muuta ei saa tehdä. Huomattavasti mukavampi lähteä sunnuntaina taas salille kun on lauantaina kunnolla levännyt. Muistakaa ihmiset pitää lepopäiviä, koska lihashan kasvaa levossa 🙂 Päänuppikin nollaantuu sopivasti kun ei mieti mitään treenijuttuja eikä suunnittele seuraavan viikon jumppia.

Mimmi sairastui taas viime yönä. Puoli kahdelta alkoi itku ja kuumetta oli taas reilusti yli 38. Tyttö on ihan tukossa ja ääni käheänä. Huomenna taitaa jäädä vauvauinti välistä. Mut arvatkaapa mitä? Mimmi otti eilen ensimmäisen askeleensa ilman tukea ja tänään jo kaksi! Hitto, nytkö se sit lähtee kävelemään!? Voi luoja kun noi kehittyy nopeasti. Ei ole enää mikään äidin pieni sylivauva 🙁

Huomenna palaan astialle kera tän päiväisen loistokkaan käsijumpan! Joku kotitreenikin olis suunnitelmissa, koska sain uuteen sandbagiin hiekatkin ostettua. Hirveä hinku on päästä testaamaan sitä!

Selkäkuva perjantailta. On näköjään kyykätty, tangon jäljet näkyy vielä  😀

Sisar hento valkoinen.

Helou! Mulla on täällä kaksi vauvaa nyt hoidettavana. Isäntään iski kunnon pöpö eilen illalla ja se makaa täällä korkeessa kuumeessa. Sanomattakin lienee selvää, että mulla on täällä nyt kaksi passattavaa 🙂 Mukavahan tuota mölliä on hoivailla. Rassukka on ihan veto veks 🙁

Otin aamulla mimmin matkaan ja lähdin kohti Pasilaa. Kävästiin taas Gazozilla, kun päätin että tulevien syntskien kunniaksi saan ostaa itselleni uusia treenivaatteita. Lähinnä olin kahden paidan perässä, mutta niitä ei vielä tuolla liikkeellä ollut. Nettikaupasta löytyy kyllä.

Tämän olisin halunnut…
Ja tän

Tarttisin just tuollaisia vapaa-ajan teeppareita mitä vois pitää farkkujen kans, mut ensi kerralla sit. Mitäs muuten tykkäätte noista? Linkeistä pääsee ihmettelemään lähemmin ja vielä saa koodilla jonna noistakin 10% alennusta nettikaupasta!

Vähän kaikkea hiplailin…
Pinkkiä, pinkkiä, ooooooooooh!

Tää on mun suuri haave, mut en vieläkään raaskinut.

Kotiin saavuin mukanani kassi täynnä vaatteita ja lisäravinteita. Tuli raotettua kukkaroa vähän enemmän kuin olis ollut tarve… Vaatteista otan sit kuvia tositoimissa, mut voin sanoa että iiiiiihania ovat! Lisäravinnepuolta täytin Topmassin tuotteilla, jotka on vielä vähän aikaa nettikaupassa tarjouksessa. On ainakin mulle ihan uusi ja ennestään tuntematon lisäravinnemerkki. Päällimäisenä tarpeena mulla oli aminohappojen hankinta, kun edellinen purkki huutaa tyhjyyttään.

Tämä kyseinen purkki 12e!!!

Aminohappoja on hyvä ottaa esim. treenin aikana, jotta keho aloittaisi lihasten palautumisprosessin mahdollisimman nopeasti. Itse sekoitan aina aminohappojauhetta treenin aikaiseen juomaan. Nyt opetellaan sitten syömään aminohapot pilleripullereina 🙂

Eilen kävin jalkajumpalla. Niin kuin aimmin jo kerroin niin toi alaselkä on ollut vähän kökkönä viime päivinä niin jouduttiin muuttelemaan mun reeniä. Etujaloille tein vaan kunnon reidenojennus peijaiset. En ees uskalla ajatella miten montaa sarjaa tuli veivattua, mut paljon! Takareisiä otin maaten, istuen ja roikkuen. Pohkeita superina seisten ja istuen. Loppuun tein Dailyhiitin kohtuullisen hapokkaan Killer Six Pack Abs-vatsatreenin. Tästä pääset tekemään omasi 🙂 Sandbagin tilalla käytin levypainoa ja ugipallon tilalla steppilautaa. Vatsatreeniä en pystynyt kuvaamaan, kun kännystä loppui akku kesken kaiken 🙁

Takareisiä roikkuen.

Kunnon supistus takareisissä!

Pari iltaa sitten teki mieli jotain edes vähän erilaista ruokaa. Meillä oli jääkaapissa rasiallinen mauttomia tomaatteja ja kaikessa nerokkuudessani keksin tehdä niistä uunitomaatteja! Erinomaisia niistä tuli ettenkö sanoisi 🙂 Tarkoituksena oli syödä itse kolme iltaruualla ja säästää loput seuraavalle päivälle, mutta niin vaan kummasti ne oli hävinneet keittiön pöydältä…. Mystistä.

Uunitomskut

  • tomskuja
  • öljyä
  • valkosipulia
  • suolaa, mustapippuria, sipulijauhetta ym.
  • nokare chilituorejuustoa

Halkaise tomaatit ja asettele ne uunivuokaan. Sivele pullasudilla öljyä tomaattien pinnalle ja mausta ne hyvin haluamillasi mausteilla. Viipaloi kaksi valkosipulia ja asettele muutama viipale per tomaatti. Lisää keskelle vielä nokare tuorejuustoa. Paista 200 asteessa 30 minuuttia, laske lämpö 150 asteeseen ja jatka paistamista vielä 15 minuuttia. Syö pois ennen kuin joku muu ehtii.

Jauhelihaa, parsakaalia ja uunitomskuja.

Tänään mun ruokavalioo on vähän muutettu, mut ei sentään pysyvästi. Vähän enemmän oon nassuttanut tänään hiilaria ja huomenna sitä tulee vastaavasti vähemmän. Ei passaa totutella liian hyvälle tänään 😀

100g kaurahiutaleita, 200g raejuustoa, banaani ja mehukeittoa.

80g riisiä, 100g rypsiporsaan suikaleita, puolikas avocado, vihanneksia ja raakaa sipulia.

Bloggaajat hoi! Muistatteko kun olen kertonut teille olevani Buzzador? Toisin sanoen pääsen silloin tällöin mukaan erilaisiin kampanjoihin testaamaan ilmaiseksi uusia tuotteita, kuten Doven hiustuotteita, Air wickin tuoksutikkuja ja Muksun puuroja. Linkeistä pääset buzzauspostauksiini. Tastaamisen jälkeen jaan näytteitä myös ystävilleni ja kerään heiltä mielipiteet testatuista tuotteista. Buzzador raportoi tuotteiden käyttökokemuksista eteen päin. Ei oo iso homma 🙂

”Oletko luonteeltasi utelias ja pidät uusien tuotteiden ja palveluiden kokeilemisesta? Oletko säännöllisesti yhteydessä ystäviesi kanssa sekä kasvotusten että verkossa blogien ja sosiaalisten verkostojen välityksellä? Hienoa, Buzzador voi olla juuri sinua varten!

Osallistumalla kampanjoihimme luot hauskoja ja jännittäviä kohtaamisia sinun ja ystäviesi sekä eri tuotteiden ja palveluiden välillä. Buzzadorina sinulla on mahdollisuus yhdessä ystäviesi kanssa päästä kokeilemaan ja vaikuttamaan tuotteisiin sekä palveluihin ennenkuin ne ovat tulleet markkinoille.. 

Buzzadorina levität sanaa tuotteista ystävillesi ja tuttavillesi kasvotusten, blogien, Facebookin ja Twitterin välityksellä tai muilla keskustelupalstoilla ja kanavilla, joissa olet mukana. Tämän jälkeen raportoit kampanjakokemuksistasi ja kokeillusta tuotteesta tai palvelusta kotisivuillamme. Voit myös lähettää buzzauksistasi kuvia ja videoita, jotka julkaistaan Buzzadorin kampanjasivulla. Kuvat, videot ja muut tekstiraportit näkyvät vain samaan kampanjaan osallistuville Buzzadoreille.”

Buzzador etsii bloggaavia ihmisiä buzzadoreiksi eli sinulla tulee olla blogi, jota kirjoitat. Saat sähköpostiisi silloin tällöin kiinnostavia kampanjatarjouksia ja voit päättää haluatko hakea mukaan kampanjaan vai et. Mihinkään ei ole pakko osallistua ellei niin halua tai voi osallistua kaikkiin mahdollisiin.

Jos kiinnostaa niin rekisteröitymään pääsee tästä. Voit myös lähettää söhköpostiviestin ”Finland Mandi1983” osoitteeseen [email protected] Tuo Mandi1983 on minun buzzaustunnukseni 🙂 Rekisteröitymisen jälkeen sinun tulee muistaa tallentaa blogisi osoite buzzadorprofiiliisi. Jos vielä mietityttää niin lisää tietoa buzzaamisesta ja buzzadorina olosta löytyy täältä. Kannattaa myös lukea nuo ylle linkittämäni postaukset!

Ja eikun buzzaamaan uusia ja ennen kaikkea ilmaisia tuotteita! Kelepaa mulle 😀

Tänään tein myös himatreenin, mut siitä lisää huomenna kera kuvien!

Kovasta kevyeksi.

 Yritin eilen blogata kännyllä, mut eihän siitä mitään tullut. Ei tämä blogger oikein kännykässä pelitä. Lätkii kuvat ihan miten sattuu ja tekstinkin kanssa on vähän niin ja näin. Nyt koneella uusi yritys.

Ei se aina mee treenirintamalla tälläkään suunnalla ihan putkeen. Voimaa ja energiaa puhkuen lähdin eilen tekemään jalkatreeniä eb:lle.  Vähän kuntopyörää ja venyttelyä alle ja eikun duuniin!

Ihan pähkinöinä.

Kuusi sarjaa takareisiä maaten joista neljä lyhkäsiä sarjoja ja kaksi kahdenkymmenen toiston sarjaa. Isommilla painoilla tein kuin viime viikolla 🙂 Edistystä, edistystä!

No sitten se kyykky. Neljä sarjaa sain tehtyä kyykyttelyä. Jo ekassa sarjassa tunsin pienen vihlaisun oikeassa pakarassa.  Sarjojen aikana ei muuten ollut mitään kipuja mut tauoilla kipu kasvoi koko ajan. Nelossarjan jälkeen totesin et no more… Ei pysty eikä kannata tehdä enempää.

Nuolija-pöksyt 😀
Sivulle yks kaks.

Tein loppuun jokusen sarjan takareisiä istuen ja pohkeita istuen. Meni kyllä fiilis ihan totaalisesti. Tässä on vielä mullakin opeteltavaa eli olisin ihan hyvin voinut tehdä vaikka reidenojennuksia ja kikkailla niissä esim. pudotuksia. Nyt jäi jumppa vähän vajaaksi ja se harmittaa vähän. Toisaalta kun asiaa ajattelee niin tämä oli vain yksi jumppa muiden joukossa eikä mun kehitys tähän kaadu.

Mut näin tällä kertaa. Ens viikolla paremmin?
Takajalkoja istuen.
Ja vähän phkuloita.

Sattui hyvä tuuri eikä tuolla jalkalaite puolella ollut muita kuin minä niin sain venytellä ja posetelle ihan rauhassa.. Vaikkei tässä mihinkään kisoihin olla menossa saati olla missään kovassa kunnossa niin harjottelen poseja edelleen säännöllisesti. Ihan jo lihastuntuman takia.

Ihan kuin takaosassakin olis jotakin tapahtunut?

Pakara ja alaselkä vaivasivat jonkun verran yöllä ja heräilin muutaman kerran vaihtamaan asentoa. Tänään mitään tuntemuksia ei ole ollut, mut en silti alkanut kotitreeniä vetämään. Iltapäivällä kävelin mimmin kanssa Fidaan parin kilsan matkan ja takaisin. Oli aika mellevä ilma 🙂

Kyllä kelpas köpötellä!

Mimmi on ollut tänään vähän räkäinen ja muutenkin flunssaisen oloinen niin pitkää reissua ei tehty. Löysin pikakatsauksella Fidasta kaksi Betterin toppia hintaan 4e/kpl. Ei paha!

Tämmöttiis keltainan makkarankuori.
Kiva selkäpuoli!

Ja musta versio.
Hauska selkämys tässäkin 🙂

Jotain vanhoja malleja noi on, mut eipä se mua haittaa. Uusia treenivaatteita on aina kiva haalia eikä niitä voi koskaan olla liikaa! Oikeesti mulla on niitä jo ihan liikaa…

Paino on tippunut tällä viikolla niin hyvin, että sain syödä vähän enemmän hiilaria näin lepopäivän kunniaksi iltaruualla. Enpä pistänyt pahemmin vastaan 😀

Päivällä raejuustoa ja johanneksia.

Saksanpähkinäöljyä kaveriksi.

Ah ja voih! Iso kasa riisiä, keitettyä seitä ja sämpylä <3

Hah, tunti tuon iltaruuan jälkeen oli jo kaamea nälkä. Jotain täällä mun kropassa on nyt meneillään… Hyvä vaan kun toimii! Huomenissa taas kätösien vuoro saada pikku piiskaukset osakseen 😉