Dieettiviikko 3 – paino tippui vähän liikaakin

*Sisältää mainoslinkkejä

dieettiviikko 3

Dieettiviikko 3 meni suoraan sanottuna surkeasti. Olin melkein koko viikon sairaana, joten treenejä kertyi tälle viikolla kokonaista yksi salin puolella + yksi pidempi kävelylenkki. Lihashuoltoa tein jonkin verran kotona. Varmasti aivan liian vähän, mutta kipeänä nyt harvoin jaksaa muuta tehdäkään kuin maata äxänä sängyllä. Päätin jo heti viikon alussa etten stressaa yhtään mistään, koska enhän voinut sen hetkiselle olotilalleni yhtään mitään. Oli vain odoteltava ja hoidettava itseään niin hyvin kuin pystyin. Viihdytin itseäni katselemalla YouTubesta treeni- ja siivousvideoita, kyllä, siivousvideoita :d Aivan mielettömän viihdyttäviä! Ainoa huono puoli on se, että olisi tehnyt mieli alkaa saman tien puunaamaan kotia, mutta eihän se siinä olotilassa olisi onnistunut.

Ruokapuoli mulla pysyi hanskassa koko viikon. Söin tunnollisen tarkasti omat ateriani ja tällä tavalla sairastaminen oli itse asiassa paljon helpompaa. Ei tarvinnut asiaa juuri miettiä. Ruokahan nyt ei luonnollisesti sairastaessa maistu, mutta pidin huolen että syön noin 4-5 tunnin välein. Välillä dieettiruuat alkaa tökkimään, mutta silloin fiksaan ruokia oman mieleni mukaan. Viime viikollahan tein esim. Sloppy joeta, joka osoittautukin oikein hyväksi vaihtoehdoksi. Taisinpa viime viikolla muuten yhden aterian korvata Lohilo-jädelläkin, koska sopi niin hyvin mun makroihin. Pitäiskin käydä hamstraamassa Lohiloa lisää pakkaseen….

Mulla on aina ollut vähän huono tyyli stressata dieetillä painon putoamisesta, mutta nyt en ole sitä kyllä tehnyt. Dieettiviikko 3 oli siitä omituinen, että paino tippui yli 1,5kg. Tämähän on ihan normaali kropan reaktio, kun lihakset ja koko kroppa tyhjenee kun sillä ei tehdä mitään. Olen tällä viikolla ottanut kiitettävästi osan takaisin, koska treenejäkin on kertynyt jo jokunen! Mieluummin enemmän painoa ja muskulat muhkeina kuin ihan ruippakunnossa ja paino laskee kauheaa vauhtia. Hidas tahti sopii mulle. Ehtii hyvin nauttia elämästäkin 🙂

Dieettiviikko 3 kului siis sairastelun merkeissä, mutta tällä viikolla homma on rullannut taas omalla painollaan entiseen malliin 🙂 Mites teillä muilla diettaavilla?

Hei, tällä viikolla Fitnesstukulla on treeniboosterit jopa -50% alennuksella! Käykäähän tsekkaamassa jos moiselle tuotteelle on tarvetta. Treeniboostereihin tästä. Tilasin itse sieltä viime viikolla uudet salikengät, kun vanhoista irvistää kärki niin pahasti. Tänään pääsen hakemaan ne postista! Ainakin ovat mageen väriset jos ei muuta. Hauskin treenaavan kausituote tulee muuten Noccolta: jouluNOCCO! Itselleni ajattelin noita muutaman tilata makutestiin, kunhan teen seuraavan kerran tilausta 🙂 Tsekkaa Noccot täältä. Etusivulla monia muitakin hyviä tarjouksia!

Lue myös:

Dieettiviikko 1 & 2

Hermotushommia eli salilla mun kanssa! (+arvonta)

hermotushommia

Tsau tyypit! Meitsi on täällä vaihteeksi flunssassa. Taitaa olla jo kolmas vai neljäs kerta 2,5 kk sisään. Mulla oli tytön mennessä päiväkotiin elämänvaihe jota en muistele lämmöllä. Olin tuolloin koko ajan kipeänä ja luulin ettei sellaista tarvitse kokea enää koskaan. Pakko sanoa, että huonolta näyttää tällä hetkellä. En ymmärrä mikä mun vastustuskykyä vaivaa. Tai no, ymmärrän kyllä ja tilannetta selvitellään koko ajan. Tänään kävin viimeksi lääkärillä, verikokeissa ja röntgenissä. Jos vanhat merkit toistuvat niin kaikki tulokset on puhtaita ja mulle sanotaan taas, että ei auta kuin sairastaa. Niinpä niin. Tällaisissa tilanteissa sitä alkaa vaan jo pelkäämään oman mielenterveytensä lisäksi työpaikan puolesta vaikken toki tilanteelle mitään mahdakaan.

Salitreeneistä tulee nyt tietenkin taukoa, mutta ruokavalio on ja pysyy. Harvinaisen helppoa on muuten olla mättämättä niitä järjettömiä ”flunssaherkkuja” nassuunsa, kun on ruokavalion runko jota noudattaa. Ei ole edes tehnyt mieli jäätelökipolle! Vaikka en tällä hetkellä pysty kuin istumaan sohvalla ja haaveilemaan urheilusta niin mulla on näyttää teille vähän aikaa sitten kuvattu treenivideo! Tällä hetkellähän yritän treeneissä vain ja ainoastaan saada kropan heräämään muuttuneeseen treenisysteemiin ja lihakset hermottumaan uudestaaan. Selkää ja jalkoja on ihan unelma treenata, koska ne vastaavat treeniin ihan niin kuin ennen vanhaan. Muut lihasryhmät laittavatkin sitten ihan kunnolla hanttiin. Varsinkin olkapäät! Noh, uskon että sitkeä työ palkitaan vielä jonain päivänä 😉 Satuin muuten voittamaan duunikaverin kanssa 6 kk ilmaiset treenit tammikuussa avattavaan Fit Tammistoon! Vaikuttaa varsin pätevältä salilta ja on ihan hyvällä paikalla välimatkoja ajatellen. Itse asiassa ihan mun ”vanhan” salin eli crossfit Vantaan vieressä 🙂

Alla teille siis treenivideo katseltavaksi. Toivottavasti tykkäätte! Mun kanavalle muita videoita tsekkailemaan pääset tästä. Muistahan tilata myös kanava, se ei maksa mitään 😉

Heitä kommenttilootaan kommenttina vaikka sun lempitreenisi niin osallistut kahden I love me -messujen lipun arvontaan. Arvon yhdelle henkilölle kaksi lippua! Yksi lippu oikeuttaa messuiluun yhtenä päivänä. Arvontaan voit osallistua keskiviikkoon 18.10 klo 18 asti. Muista jättää kommenttikenttään toimiva sähköpostiosoite palkinnon toimittamista varten. Se ei näy muille!