Dieettiviikko 1 taputeltu – mitä minä syön?

dieettiviikko 1

Dieettiviikko 1 pulkassa

Jotkut teistä ilmoittivat etteivät halua lukea mitään dieettijuttuja, mutta jollain tavalla tämä projekti tulee varmasti blogissakin näkymään. Ei useasti, mutta silloin tällöin kuitenkin. Olen jo jonkin aikaa tuskaillut, että pitäisi tehdä tälle olotilalle jotain ja puolitoista viikkoa sitten starttasin pienen dieettiprojektin. Tämän dieetin tarkoituksena on vain ja ainoastaan palautella vanha hyvä fiilis omissa nahoissani olosta, joka on loukkaantumisten ja siitä seuranneen motivaatiopulan myötä kadonnut kokonaan. En siis osaa sanoa kauanko tämä projekti kestää. Voi olla kaksi viikkoa tai yhtä hyvin viisi kuukautta.

Ensimmäinen viikko kului harjoitellessa uutta ruokarytmiä ja ruokavaliota. Kaloreita on tällä hetkellä päivässä noin 1800 + vihannekset, joita en laske ollenkaan.  Makroista minulla ei ole mitään hajua eikä ne minua kiinnostakaan. Ruokavalio on täysin mun miehen käsialaa ja hän vastaa kaikista muutoksista, jos sellaisia tarvitsee jossain vaiheessa tehdä. Nälkä ei ole ollut ja fiilis on aamusta iltaan energinen. Painoa lähti ensimmäisellä viikolla 700g. Hyvällä mallilla siis. Treenaamaan pääsin viime viikolla salille kaksi kertaa ja lisäksi siihen tietysti työmatkapyöräilyt 10 km päivässä. Jos en ihan väärin muista niin kävin myös kerran lenkillä. Salilla treenaan 2-jakoisella ohjelmalla, joten kropan sain käytyä kerran läpi viime viikolla. Tällä viikolla tulee itseasiassa ihan sama määrä salitreenejä, koska lähden mökille viikonlopuksi ja tälle päivälle buukkasin osteopaatin. Ehkä ensi viikolla ehtisi vaikka kolme kertaa…? 2-jakoinen ohjelma kuormittaa kroppaa aika lailla enkä mielellään treenaa esim. kahta päivää peräkkäin vaan pidän aina välissä lepopäivän, joten tämä systeemi on sopinut mulle kyllä todella hyvin vaikkei se ihan 2-jakoisen ohjelman ideaa ajakaan…No mutta, dieettiviikko 1 on nyt taputeltu ja toinen menossa. Jännää nähdä tapahtuuko tällä viikolla mitään erityistä!

Kuvasin viime sunnuntain videon, josta näette mitä syön päivän aikana. Yksi ateria puuttuu videolta kokonaan päivän lyhyydestä johtuen. Kun nukkuu pitkään ja menee ajoissa nukkumaan niin ei pysty syömään ihan niin paljon kuin esimerkiksi arkena. Mun kanavalle muita videoita pääset katselemaan tästä. Muistahan tilata myös kanava, se ei maksa mitään 🙂 Saapa nähdä koska saan seuraavan videon ulos. Mun mac herjaa, että kovalevy täynnä, mutta en saa enää mitään mistään poistettua…Ei päästä mokoma minua enää edes tallennettuja kuvia ja videoita katsomaan ja poistelemaan! Että mä vihaan tällaisia…. Jos siellä ruudun toisella puolella on Mac-osaajia niin saa auttaa!

Kiinnostaako teitä dieettijutut ollenkaan?

Turhanpäiväistä haihattelua?

Processed with VSCO with j3 preset

Parin päivän mässäilyn jälkeen pääsin tänään taas treenien makuun. Tuli syötyä parina päivänä sen verran reilusti, että näillä energoilla vedetään taas aika monet jumpat! Lähdin eilen iltapäivällä kävelylle, joka yltyi kuitenkin juoksulenkiksi kun askel tuntui niin kevyeltä. Tuli fiilis, että voisihan sitä lenkkeillä useamminkin ja kohottaa pikku hiljaa peruskuntoa entiselle tasolle. Kuulostaa mun suusta omituiselta, mutta kaipaan juoksemista! Tuli näköjään tämäkin päivä vastaan 😀

Mä olen luonteeltani kova haaveilemaan ja unelmoimaan. Päässä vilisee koko ajan ideoita, joita haluaisin toteuttaa, mutta mieli ja suunnitelmat muuttuu ennen kuin ehdin toteuttaa ne. Olen itse tähän jo tottunut, koska olen ollut tällainen aina. Suunnitelmat ja unelmat ajavat mua koko ajan eteenpäin, motivoivat ja saavat tekemään enemmän duunia. Varsinkin treenaamisessa tarvitsen koko ajan suunnitelmia ja päämääriä. Mies lueskeli eilen netistä mun horoskooppia ja nauroin katketakseni kun kuulin sen. Vesimies pyrkii koko ajan kohti suurempia päämäriä ja menee vaikka läpi harmaan kiven saavuttaakseen haluamansa. Eipä voisi paremmin pitää paikkansa! Työelämässä mä olen tällä hetkellä täysin tyytyväinen tavallisena rivityöntekijänä, mutta treenaamisessa mä kaipaan koko ajan haasteita, että jaksan pysyä motivoituneena.

Olen kuntouttanut olkapääni kohtuullisen nopeassa tahdissa. Leikkauksesta saakka tämä oli selkeä päämäärä. Kun aloin toipumaan, asetin seuraavan tavoitteen. Aloin työstämään järjestelmällisesti liikkuvuutta sekä lihasmassaa takaisin. Nyt jatkan tätä kunnes olen saavuttanut haluamani päämäärän. Sen jälkeen otan ohjelmistoon liikkeet, joita en pysty vielä tekemään ja otan ne haltuun. Täytän vuoden alussa 34-vuotta ja kuulin vähän aikaa sitten, että crossfitissä on otettu myös yksi masters-luokka lisää, nimittäin yli 35-vuotiaat! Palo kisaamiseen on edelleen olemassa, vaikka luulin että se on kuollut ja kuopattu. Jos tästä nyt toivun täysin ja saan astman mokomankin hyvin hallintaan niin pistän lisää pökköä pesään ja lähden tavoittelemaan jossain vaiheessa mastersien kisapaikkaa. Tähän voi mennä useampikin vuosi, mutta niin kuin sanoin. Unelmia pitää olla!

Onko siellä ruudun toisella puolella muita unelmoijia kuin minä?

Ps. Jos kiinnostaa niin mun kaikki treenivideot löydätte täältä.

Treenit kovenee ja tyttö tiivistyy

PicsArt_08-31-01.49.51

Kolme kuukautta olkapääleikkauksesta ja aletaan olla pikku hiljaa kunnossa. Pienen pieniä liikerajoitteita on vielä ja lavan hallintaa täytyy opiskella aina vaan. Aion saada nyt liikeradat kunnolla ennalleen ennen kuin alan lisäilemään painoja liikkeissä. Se nimittäin kostautuu myöhemmin jos lähden nyt räiskimään enkä anna olkapään asettua kunnolla. Varsinaista kipua ei enää tunnu ollenkaan, mutta olkapää on välillä vähän jäykkä, ja on sitä varmasti vielä pitkään. Nyt oon alkanut ottaa lisää venyttelyä ohjelmaan ja päivä päivältä olkapään seutukin venyy paremmin ja paremmin. Uskaltaa ehkä sanoa, että voiton puolella ollaan!

Reissun jälkeen pystyin tekemään jo ihan täysipainoisen selkätreenin ja toissa päivänä jalkatreenin ilman, että tarvitsi sen enempää liikkeitä miettiä. Sen kun vaan painelin menemään. Ensimmäistä kertaa kävin myös kyykkytangon alla, mutta siinä huomaa ettei toinen puoli veny ihan samalla tavalla kuin toinen. Kyykkyyn en painoja lisää ennen kuin olen tämän puolieron saanut pois. Ei ole ehkä kovin järkevää kyykätä vinossa! Selällekin pystyn tekemään aika lailla jo kaikkea paitsi leukoja. En ole vielä uskaltanut edes hypätä tankoon roikkumaan, mutta eipä ole kiire senkään asian kanssa. Leukoja ehdin vetämään vaikka loppuelämäni!

Yläkroppatreeniä testasin eilen. Kokeilin vähän mitä pystyy tekemään ja mitä ei. Vinopenkki rinnalle on vielä hankalaa, mutta normipenkki käsipainoilla ja alaviistokone taas sopii hyvin. Olkapäille tein lähinnä vipunostoja eteen käsipainoilla ja sivulle kuminauhalla. Ojentajalle vähän punnerruksia penkkiä vasten sekä taljassa köydellä. Hauiksia en pysty tekemään vielä ollenkaan. Kiristää ja vääntää ihan liikaa! Noh, kaikki aikanaan 😉 Täytyy vaan lihashuollosta huolehtia nyt tuplasti ja kohta olen jo hauistreenien kimpussa! Joka viikko olen saanut lisäillä jotain liikkeitä ohjelmaan ja varmasti parin kuukauden päästä on taas tilanne ihan toinen.

Sen olen huomannut, että peilikuva muuttuu koko ajan ja vieläpä positiiviseen suuntaan! Mitä kovempaa olen pystynyt treenaamaan niin sitä enemmän kroppa tiivistyy koko ajan. Ainakin omasta mielestäni! Ja onhan se ihan luonnollistakin, että kropassa tapahtuu muutoksia. Lihasmuisti on hyvä ja uskon, että saan vanhan lihasmassan takaisin suhteellisen nopeasti kunhan vaan pääsen entiseen vauhtiin. Sitä odotellessa! Videoina liikkeitä viimetreeneistä ja lisää löytyy youtubesta nimimerkillä jomu83! Siellä on vieläkin mun vanhoja treenivideoita tyyliin vuodelta 2007. Laatukamaa 😀 Ja kantsii liittyä kanavan tilaajaksi, jos tahdot videot näkyville saman tien kun lataan niitä 🙂

On tää treenaaminen vaan niiiiiin mukavaa puuhaa!

 

Fitnesskissojen keskellä

Processed with VSCO with c1 preset

Mä oon päässyt aika hyvin tällä viikolla treenaamaan. Into on kova ja yritän kaikin voimin kuitenkin pitää järjen päässä ettei homma mene yli. Oon tälle viikolle mahduttanut useamman salitreenin, intervallilenkkiä (tänään suoraan sängystä), kevyemmän lenkin ja kotitreeniä. Tälle päivälle on tiedossa vielä kotitreeniä ja lihashuoltoa. Yritän pitää fokuksen koko ajan olkapään kuntouttamisessa ja kropan toimintakyvyn ylläpitämisessä. Salilla näkee kuitenkin koko ajan niin paljon kovassa kunnossa olevia mimmejä ja kundeja, että ajatus karkaa välillä väkisinkin omaan peilikuvaan.

Processed with VSCO with c1 preset

Kun vaakalukema alkaa näyttää jo aikoimoisia lukemia, mutta en tunnusta kuitenkaan lihoneeni. Tai ehkä vaan en huomaa sitä? Enivei, en voi kieltää etteikö olis mukavaa olla kovemmassa kunnossa ja pienemmissä rasvoissa, mutta olisinko tämän onnellisempi saavutettua sen? En usko. Näitä pohdintoja käyn aina silloin tällöin ja aina lopputulos on sama. Haluan treenata aktiivisesti mahdollisimman kovaa, mutta haluan syödä näin niin kuin olen syönyt tähänkin asti. Syön aina kun on nälkä ja just sitä mitä tykkään. Viikolla siististi ja viikolla rennommin. Leivon paljon ja teen herkkuja viikollakin. Terveellisempiä versioita tosin. En ole valmis luopumaan omasta elämäntavasta vain sen takia että näyttäisin paremmalta. Varsinkaan kun viihdyn omassa kropassani varsin hyvin. Treenaaminen on tällä hetkellä mulle erinomainen keino purkaa työstressiä ja se riittää mulle.

Kävin eilen tekemässä hyvän selkätreenin. Olkapää ei tykännyt ylätaljasta, mutta oikeastaan kaikkea muuta pystyin tekemään kivuitta. Tenniskyynerpää taas estää kulmasoudut, kun en pysty puristamaan vasemmalla kädellä kunnolla tankoa. Pientä kikkailua tämäkin treeni taas vaati, mutta onneksi powerfitillä on todella laaja valikoima laitteita. On vara mistä valita! Treenin loppuun tein vielä pienen 10 minuutin hikijumpan, jossa joka toisella minuutilla 15 boksihyppyä ja joka toisella 15 kahvakuulaheilautusta pään päälle. Kivasti tuli hiki ja sykkeet nousi 140 paremmalle puolelle.

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Youtubesta löysin vielä muutaman videon crossfit treeneistä. Tuon surullisen kuuluisan chest to bar treenin jälkeen olkapää kipeytyi taas uudelleen. Onneksi ei niin pahasti kuin tammikuussa, mutta semitulehdus siellä taitaa taas olla päällä… Nyt vaan rauhassa 😉

Jokainen kaipaa joskus tsempparia

Processed with VSCO with a4 preset

Vihdoin on täälläkin päästy treenin makuun! Itseni jo melkoisen hyvin tuntien tiesin, että treeni-innostus nostaa taas päätään kun sen aika on. Se hetki koitti perjantaina! Täytyy vielä mainita, että tulin perjantaina kotiin todella väsyneenä sillä koko duunipäivä oli rankka ja hektinen. Sairaita ihmisiä riitti vaikka naapurille jakaa ja sehän tietää aina mulle hommia todella paljon. Kaaduin väsyneenä sängylle ja ilmoitin miehelle etten todellakaan jaksa lähteä minnekän salille. Mies tuli sängyn viereen ja tokaisia ”et todellakaan jää tänne makaamaan! Nyt ylös, kamat kasaan ja salille.” Ja niinhän mä tein. Onneksi on kotona ihminen, joka välillä patistaa liikkeelle. Hän todella näkee milloin kaipaan tsemppausta ja milloin olen oikeasti väsynyt.

Processed with VSCO with a4 preset

Tällä hetkellä olen vielä vähän hukassa treenien kanssa. Crossfittiä en pysty tekemään täysipainoisesti ja joudun päivä toisensa jälkeen perumaan treenipaikkani, koska treenit sisältävät liikkeitä, joita en pysty tekemään. Painonnosto on kielletyä ainakin seuraavat kolme kuukautta ja tenniskyynerpää estää mm. maastavedot. Seilaan crossfitin ja kuntosalin välillä ja yritän suunnitella treenini niin etten tuhoa olkapäänkuntoutus projektia, mutta samalla haluan kuitenkin treenata tehokkaasti. Treenien lisäksi teen päivittäin kuntoutusliikkeitä parin liikkeen verran ja kolme kertaa viikossa vähän isommin. Tähän pitäisi vielä ujuttaa juoksulenkit ja lihashuollot. Siinäpä mulla onkin suunnittelemista!

En aio kuitenkaan ottaa mitään stressiä treeneistä vaan menen fiiliksen mukaan. Tarkoituksena on pitää liikunnan ilo mukana ja saada välillä omaa aikaa ja tilaa omille ajatuksille. Toki haluan pysyä myös suht hyvässä kunnossa ja kehittyäkin, mutta pääpaino on nyt olkapään kuntoutuksella ja treenirytmissä kiinni pysymisellä. En nimittäin tiedä mitään parempaa keinoa jaksaa arjessa kuin liikunta <3

Minäpä lähden tästä juoksulenkille! Jos mun arki kiinnostaa niin kannattaa seurata snapchatissa. Minut löytää sieltä nimimerkillä jonnamusakka 🙂

Mä mitään ole treenannu

Processed with VSCO with c1 preset

Pullamössö-Jonna täällä moi. Kroppa alkaa oikeasti kohta muistuttaa pullataikinaa, kun treenaamisesta ei ole tietoakaan. Säännöllisyys on treenaamisen se mitä kaipaan, mutta just se multa puuttuu tällä hetkellä. Viime viikolla treenasin maanantaina ja tiistaina ja tällä viikolla on todennäköisesti kertaakaan. Viime viikolla oli niin kauheasti kaikkea hommaa ja siihen päälle järkyttävä väsymys, joten treenit jäi loppuviikolla tekemättä. Viikonloppuna Tampereen reissu Winter wareja katsomaan ja nyt ollaankin sit kuumeessa. Hiphei.

Täytyy sanoa, että viikonloppuna oli kisaamassa sen verran kovaa jengiä, että mahdollisuudet omaan kisaamisen venyvät kauemmas ja kauemmas. Masters-sarjakin on jo niin kovaa luokkaa, että voin hyvällä omalla tunnolla tavoitella vasta masters-paikkaa sit seitsemän vuoden päästä 😀 Kun vaan saisin tämän olkapään kuntoon ja pääsisin treenaamaan säännöllisesti ilman pelkoa kivuista niin olisin onnellinen! Tällä hetkellä olisin onnellinen ihan vain pienestä kävelylenkistä tuolla jumalattomassa vesisateessa, mutta taidan jättää senkin nyt välistä. Ehkä viikonloppuna sitten. Mitään lihashuoltojuttujakaan en ole viime päivinä jaksanut tehdä, mutta täytyy niitä aloitella heti kun vaan olotila antaa myöten.

Viikonloppuna on Kuopion reissu edessä ja ehkä tähän astisen pienen elämäni rankin päivä edessä isäni hautajaisten muodossa. Tällä hetkellä henkinen olotila on jopa pahempi kuin fyysinen. Voi kun tämä olisikin vain jotain minkä voisi potea pois muutamassa päivässä, mutta kun ei…Synkät on fiilikset, mutta eiköhän se elämä taas ala hymyillä jossain vaiheessa. Ilma on ainakin tällä hetkellä yhtä synkkä ja vetinen kuin mielialakin. Voi niitä onnellisia, jotka saavat tällä hetkellä iloita elämästä ja pötköttää jossain lämpimässä! Menipä taas synkistelyksi, mutta tällaista mun elämä tällä hetkellä on. Jokainen kai sen tietää, että elämässä on välillä vastoinkäymisiä, mutta niistä selviäminen vain vahvistaa ihmistä. Kohta mä oon taas helvetin paljon vahvempi kuin tällä hetkellä!

Kertokaa te jotain piristävää omasta päivästänne niin saadaan tännekin vähän auringonpaistetta, jookos?

Back on track

Processed with VSCOcam with a6 presetPari edellistä viikkoa meni aika hissukseen treenien kanssa. Ensin olin kipeänä enkä päässyt treeneihin ja viime viikolla oli deload viiko eli kovi treenejä ei tehty ollenkaan. Tuntuu kuin en olis treenannut aikoihin kunnolla! Välillä on ihan fiksua ja kivaakin ottaa treenit vähän löysemmin, mutta nyt mä olen jo niin sanotusti ready to rumble 😀

Jonkin verran olen tehnyt kotitreenejä, mutta häpeäkseni kyllä myönnän että mun venyttelyhaaste unohtui täysin viikonlopun aikana. Tänään aion taas kunnostautua sen osalta ja jatkaa siitä mihin jäin. Eilen tein pienen vatsatreenin ennen töihin lähtöä ja se on tulossa teille kuvattuna. Meillä alkoi nyt uusi treenijakso uusine liikkeineen. Odotan aina kovasti uusia voimaliikkeitä ja niissä kehittymistä. Tuntuu, että olen jo aika pitkään junnannut paikallaan, mutta enpä voi syyttää siitä ketään muuta kuin itseäni. Mökkeilyn vuoksi perjantain voimat on jääneet aika usein tekemättä ja muutenkin olen ollut paljon laiskempi treenaamaan kuin ennen. Uusina voimaliikkeinä meillä on tässä jaksossa sumo mave, etukyykky ja push jerk, joista kävinkin sunnuntaina tekemässä sumo mavet ja viime viikolla treenailin jo vähän push jerkin tekniikkaa. Push jerk on liikkeenä mulle ihan yhtä suurta utopiaa kuin tempaus. Liian paljon liikkuvia osia!

Viime viikolla innostuin taas pitkästä aikaa treenaamaan kippileukoja, koska senkin tekniikka on ollut karkuteillä jo jonkin aikaa. Bonarina käsilläseisontapunnerruksia, jotka taitaa olla mun ainoa vahvuus crossfitissä. Jospa tässä alkais taas kehittyä muissakin liikkeissä kun pääsen useammin treeneihinkin 😉 Toivoa ainakin sopii!

Processed with VSCOcam with a6 presetProcessed with VSCOcam with a6 preset

Kotitreenejä aion tehdä jatkossakin ennen iltavuoroja. Periaattessa voisin mennä open gymeihin aamulla, mutta ne on meidän aikatauluihin vähän liian aikaisin ja haluan iltavuoropäivinäkin olla tytön kanssa mahdollisimman paljon. Aamut siis rauhoitetaan yhdessäololle ja treenaan pikaisen setin ennen töihin lähtöä.

Onko teillä treenisysteemit muuttuneet yhtään syksyn tullen?

8 minuutin tehokas vatsatreeni

Processed with VSCOcam with a6 presetHah, olen näköjään löytänyt tieni takaisin kotitreenien ihmeelliseen maailmaan. Kävin eilen kipasemassa 50 minuutin juoksulenkin ja siihen päälle tein kotona vielä tällaisen pikaisen, mutta todella tehokkaan, 8 minuutin vatsatreenin. Lähdin taas vähän naureskellen hommaan mukaan, mutta jo puolessa välissä huomasin vatsojen tärisevän ja hikinoron valuvan otsaa pitkin. Tämä treeni on peräisin Blogilateksen sivuilta.

Tee jokaista liikettä minuutti. Jos oikein hotsittaa niin vedä koko treeni kahteen kertaan läpi! Kyljet ja vatsapalleroiset kiittävät 😉 Tässä treenissä tehdään joka toisena liikkeenä twistausta kyljille, joten nekin saavat kunnolla kyytiä…

Liike 1. Rutistus + jalkojen ojennus

PicsArt_09-29-12.24.26Mene lattialle selinmakuulle, kädet niskaan taakse, kyynerpäät leveällä ja jalat koukkuun noin 90 asteen kulmaan. jännitä vatsaaja tee vatsarutistus hitaasti niin että lavat nousevat irti lattiasta. Laskeudu alas, vie jalat suoraksi ja laske niitä maata kohti samalla alavatsaa jännittäen. Muista hengittää! Palauta jalat takaisin koukkuun ja tee koko homma alusta. Jatka liikettä minuutin verran.

Liike 2. Twistaus

PicsArt_09-29-12.27.15

Ota kiinni sormenpäistäsi ja lähde twistaamaan kyynerpäitä puolelta toisella ja nouse samalla vatsoilla puristaen ylös ja jatka saman tien matkaa twistaten alas. Muista hengittää! Jatka liikettä minuutin ajan. Tämä tulee olemaan se liike, jonka teet joka toisena liikkeenä! Jos jalat eivät pysy maassa (kuten minulla) niin voit teljetä jalkaterät esim. tv-tason tai sohvan alle.

Liike 3. Tuulimylly

PicsArt_09-29-12.29.30Laita kädet sivuille ja nosta jalat suorina ylös varpaat kohti katoa. Lähde hitaasti viemään jalkoja puolelta toiselle samalla vatsoilla puristaen. Pyri pitämään yläselkä ja pää koko ajan lattiassa kiinni. Hengitä sisään, kun viet jalkoja sivulle ja ulos kun jalat ovat kohti kattoa. Jatka liikettä minuutin ajan. Voi helpottaa liikettä koukistamalla jalkoja!

Liike 4. Twistaus: katso ohje ylempää.

Liike 5. Jalkojen nosto maaten

PicsArt_09-29-12.32.59Laita kädet pakaroiden alle, jotta saat pidettyä alaselän kiinni lattiassa. Nosta jalat ylös suorana varpaat kohti kattoa. Laske jalat hitaasti ja hallitusti alas vatsoilla puristen. Hengitä sisään, kun viet jalkoja alas kohti lattiaa ja ulos kun tuot niitä itseäsi kohti. Tee liikettä minuutin ajan. Erittäin hyvä liike alavatsoille!

Liike 6: Twistaus (katso ohjeet ylempää).

Liike 7: Rullaus.

PicsArt_09-29-12.31.39Mene makaamaan lattialle kädet suorana pään yli ja jalkaterät kohti vastakkaista seinää. Tuo kädet suorana kasvojen ohi ja nouse vatsoja puristamalla käsien mukana ylös asti. Laskeudu lähtöasentoon samaa reittiä pitkin. Pidä kädet suorana koko liikkeen ajan. Hengitä sisään ylös nousun aikana ja ulos, kun laskeudut lähtöasentoon. Jatka liikettä minuutin ajan.

Liike 8: Twistaus (katso ohje ylempää).

Tää oli hurjan hauska vatsatreeni! Mä olen itse helposti kyllästyvää sorttia ja tykkään, että treenissä on paljon erilaisia liikkeitä. Tän vatsatreenin teen varmasti uudestaan. Heti kunhan vatsat ovat palautuneet… Ovat nimittäin kipeät!

Jos tykkäät jumpata videon tahtiin niin tässä vielä Blogilatesin video kyseisestä treenistä, olkaatten hyvät 😉

Suosittelen kokeilemaan tätä vatsatreeniä!