Omituisia asioita imurissa

Onhan ollut päivä. Vaikka sitä yrittää kuinka tehdä työnsä hyvin niin välillä tuntuu ettei mikään riitä. Paskaa satelee niskaan niin että tuntuu. Juuri tällainen päivä oli tänään. Koko päivä oli mennyt niin hyvin ja kerrankin olin virkeä ja hyvällä fiiliksellä. Ja sitten se alkoi – paska satelu niskaan – ja päivä oli pilalla. Noh, onneksi osasin kääntää paskan fiiliksen toisinpäin ja ajattelin, että tulipahan tämäkin nähtyä ja tasan tiedän mitä teen seuraavan kerran samassa tilanteessa. Se vain ottaa niin kovasti aina päähän, kun luulee tekevänsä asiat hyvin ja siitä huolimatta tulee sanomista. Sitäpä se elämä on välillä. Töissä oli niin hoppu ja kiire etten ehtinyt edes blogipostausta saamaan ilmoille. Normaalistihan mulla on aina luonnoksissa joku postaus jo valmiina, jonka voin kiireessäkin julkaista mutta eipä ollut tällä kertaa. En ole ehtinyt tällä viikolla mitään kirjoitella varastoon, joten nyt mennään näillä mitä on!

Onneksi mulla on jakaa teille mun eilen julkaisema uusi video. Mun kanavalle pääset muita videoita tsekkailemaan tästä ja muistahan tilata myös kanava, se ei maksa mitään!

Leppoisaa torstai-iltaa tyypit!

Ei mitään sanottavaa

Se aika kuusta, kun aivot on sumussa ja järki ei juokse. Koko kroppa päästä jalkoihin on aivan turta eikä toimi vaikka kuinka käskee. Aamulla on vaikeaa nousta. Väsyttää kahdeksan tunnin yöunista huolimatta. Töihin ei huvita mennä, mutta on pakko. Jokainen hetki on yhtä tuskaa ja vilkuilen kelloa aivan liian usein. En meinaa pysyä hereillä ja joudun miettimään kaiken tarkasti mitä teen, koska pää ei ole yhtään tässä hetkessä mukana. Tuntuu taas helvetin vaikealta olla nainen. Kerran kuussa kaikki on silkkaa paskaa enkä jaksaisi ihmisiä saati itseäni ollenkaan. Voi kun voisi vaan mönkiä peiton alle ja herätä viikon päästä. Tällaisia ajatuksia pyörittelin päässäni koko aamupäivän.

Sitten tuli puolipäivä, jota olin jännittänyt ja stressannut koko aamun. Tiedossa oli tilanne töissä, josta en välttämättä selviäisi ihan kunnialla. Vaikka tiedän olevani hyvä työssäni, on asioita ja asiakkaita, joiden kanssa ammattitaito toden teolla testataan ja tänään oli yksi niistä hetkistä. Ei ihme, että vähän stressasi. Kaikki sujui kuitenkin todella hyvin. Paremmin kuin koskaan ennen. Olin jopa itsekin yllättynyt tilanteesta ja se jos mikä piristi mieltä. Ehkä tämä ei olekaan niin huono päivä?

Asiakkaat ovat ihan parasta työssäni ja kun tätä duunia tekee päivästä toiseen viitenä päivänä viikosta, on tästä pakko tykätä. Ihmisistä on pakko tykätä. Huonoinakin päivinä ihmisten takia tätä työtä jaksaa tehdä ja heistä saa positiivista energiaa päivään. Keskusteltiin erään asiakkaan kanssa siitä miksi jotkut asiakaspalvelutyössä olevat vaikuttavat ennemminkin ihmisvihaajilta kuin halukkailta tekemään työtään. Näitä ihmisiä löytyy ihan jokaisesta ammattiryhmästä. Itse olen aina miettinyt miksi 90% bussikuskeista on niin nyreitä? Vaikka toivottaa hyvää huomenta, kuski ei edes käännä päätään minua kohti. Mikä siinäkin olisi niin vaikeaa vastata? En ymmärrä.

Ei mitään sanottavaa? Taisi kuitenkin jotain olla tällekin päivälle! Mukavaa torstaita tyypit! Joskus on huonoja päiviä, mutta niistäkin löytyy aina jotain hyvää 🙂