Mekottaako?

*Sisältää mainoslinkkejä

Iltaa taloon! Tiedättekö mitä? Mä olen huomannut sellaisen jännän piirteen itsessäni, että mitä vanhemmaksi tulen sitä enemmän tykkään pitää mekkoja. Ainoa ongelma on se, että melkeinpä kaikki mun vime kesän mekot on jollain tapaa epäsopivia. En tiedä onko massaa tullut enemmän (hienovarainen ilmaisu lihomiselle :D) vai mikä on, mutta ei ne näytä enää mun päällä hyvältä. Viime viikolla kävin koko mun mekkoarsenaalin läpi ja 90% niistä lähtee kirpparille myyntiin. Harmi sinänsä, koska pidän niistä.

Kaipaan kesäksi uusia mekkoja, joten laitoin viime viikolla Ellokselle tilauksen menemään ja odottelen pakettia saapuvaksi ihan näinä päivinä. Elloksella oli tosi ihania mekkoja myynnissä ja rehellisesti hämmästyin miten monesta oikeasti tykkäsin! Ehkä vanhuus ja mekkous kulkee käsikädessä?

Oletteko muuten kovin montaa kertaa nähneet minua tässä blogissa mekko päällä? No lähitulevaisuudessa näette 😉 Kokosin teille muutamat mun lempparimekot alle. Mitäs tykkäätte?

Esmeralda-mekko // lyhyt raidallinen mekko // Alvina paitamekko // kukallinen Adidas-mekko // raidallinen Amina-mekko

Röyhelöhihainen Sanida-mekko // Daria-mekko // raidallinen mekko // Antonia-mekko // singoallamekko 
Kaikki mekot löydät täältä* Vielä tänään 8.5 saatte kaikista mekoista (myös merkkituotteista) -25% alennusta koodilla  355732 eli nyt kannattaa tilata, jos on mekoille tarvetta!

Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta.
Alennus koskee normaalihintaisia mekkoja, ja sen voi käyttää vain
kerran. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai
tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin eikä
tuotemerkkeihin Odd Molly ja Spanx.

Mikä on sun suosikki ja arvaatko mitkä näistä minä tilasin? 🙂