Jenkkakahvat – mistä noi tuohon ilmestyivät?

Processed with VSCOcam with c1 preset

Mä olen ollut ruumiinrakenteeltani aina sellainen, että läski kertyy ensimmäisenä vatsaan ja sieltä se lähtee viimeisenä poiskin. Nyt kun ikää on alkanut tulemaan lisää niin olen huomannut,  että vatsa kerää ylimääräistä entistä herkemmin! Mielestäni syön kuitenkin suht terveellisesti ja treenaan säännöllisesti ja silti rasvavarasto on viime aikoina kasvanut ihan näkyvästi vai onko se vain tämä loma!? Toki täällä olen syönyt enemmän kunnon ruokaa ja herkut päälle, mut jostain noi jenkkikset on hypänneet mun kylkiin! Vuosi sitten olin huomattavasti paremmassa tikissä ja vatsapalatkin sentään erotti. Nyt ne on tuolla jossain pehmeän alla. Kuvia ottaessa täytyy muistaa vetää vatsaa sisään jos ei halua muistuttaa tynnyriä. Ärsyttävää!

Nähtävästi täytyy aloittaa melkoinen kurinpalautus, kun pääsen kotiin. Ei kai tässä muukaan auta! Meidän salilla on mua monta vuotta vanhempia leidejä, jotka on aivan jäätävässä tikissä (terveisiä vaan Petralle ja Katrille!), joten ehkä mullakin on vielä mahkuja päästä entiseen kondikseen 😉

Suurimmaksi osaksi en jaksa välittää enää ulkonäöstä, mutta välillä ulkonäköasiatkin näköjään puskee väkisin pintaan (varsinkin täällä biksuissa tepastellessa). Tässä iässä on jo vähän pakko katsella mitä suuhunsa pistää ellei halua havahtua 10 vuoden päästä siihen, että on vetänyt homman herkuilla överiksi.  Läski kun on siitä vekkuli kaveri, että se pesiytyy kroppaan pikku hiljaa, ihan huomaamatta. Mieluummin pieni kurinpalautus nyt kuin täydellinen elämäntaparemontti nelikymppisenä!

Onko teillä herännyt koskaan samanlaisia fiiliksiä? Onko peilikuvassa näkynyt yhtäkkiä jotain omituista tai ylimääräistä?

Ps. Yritän vastailla teidän kommentteihin mahdollisimman pian! Tää netti ei jostain syystä tahdo wörkkiä kommenttien kohdalla 🙁 tökkii, tökkii…