Kohta se alkaa.

Huominen päivä vielä lomailua ja sit palataan taas arkiseen aherrukseen. Miehellä alkaa työt ja se tietää myös mun ja mimmin rutiineihin palaamista. Reilun kuukauden päästä koittaa sit mun töihinpaluu, äääääks! Aika on kulunut todella nopeesti. Vastahan mulla oli ihan pikkunen käärö sylissä ja nyt tyttö on jo tosi iso, sanojakin tulee vaikka kuinka paljon! Mihin aika oikein rientää?

Hän osaa itsekseen lukea jo muumikirjaa :)
Hän osaa itsekseen lukea jo muumikirjaa 🙂

JA ei toi nälkäsekskään jää :D
Ja ei toi nälkäsekskään jää 😀

Nautitaan nyt vielä tästä hoitovapaasta ja yhteisestä ajasta ennen kuin se kauan pelätty töihinpaluu koittaa. Tuntuu etten osaa enää yhtään mitään työjuttuja! Päivät täällä mökillä on menneet samaa tahtia kuin ennenkin. Näköjään vakintuuneeksi tavaksi on tullut treenata joka toinen päivä. Eilen käytiin Origymillä taas jumpalla ja tänään vaihteeks välipäivä.

Pikkasen taas väsytti.
Pikkasen taas väsytti, kun en ees päiväkahvia kerennyt juomaan.

Jumpalle vaan!
Jumpalle vaan!

Treeniin olis kuulunut oikeasti vain 7 minsan amrap, mut tein vähän extraa kun oli virtaa. Alotin leuanvedoilla, vaihteeks myötäotteella. Niitä täytyykin treenata nyt enemmän, kun oon niissä paljon heikompi kuin vastaotteella tehtynä. Vedin 4*5 omalla painolla ja ihan hyvin nousi kaikki sarjat!

kuvia 009

Puristaa pakaroilla!
Puristaa pakaroilla 😀

Leuanvetojen jälkeen 7 minsan amrap, jossa:

 • shoulder press x 8 (15kg)
 • kettlebell deadlift x 8 (24kg)
 • DU x 8
 • sain tehtyä 5 kokonaista kierrosta ja kuudetta aina deadlifteihin asti.

Positiivista oli huomata miten olen kehittynyt tuplanaruhypyissä! Kolme ekaa kiekkaa tein ihan putkella kaikki, yhdellä välihypyllä tosin. Kahdella viimeisellä aloin olla jo sen verran hengästynyt että homma alko mennä plörinäks. Edistystä silti!

Collage1

Collage

Noiden lisäksi tein vielä toes to baria 4*5, kapeeta penkkiä kolme sarjaa ja treenasin kahvakuulalla tempausta ja rinnallevetoa. Sain jo 12kg kuulalla tempaukset onnistumaan hyvin. Eipä ole kauankaan kun jo 10kg kuulalla tekniikka hajos 🙂 Rinnallevedot meni 16kg kuulalla, jei!

Tänään lähdettiin heti aamusta Oriveden markkinoilla. Ihan paskat markkinat, sanon minä. Joka vuosi vaan huononee. Kaikke krääsää on enää myynnissä ruuan lisäksi. Tais olla ainoa mielenkiintoinen koju tuo metrilaku-koju. Se oli itse asiassa ainoa koju jost mitään ostettiinkaan.

Lakut maistuu aina!
Lakut maistuu aina!

Käytiin me markkinoiden jälkeen vielä Orikirppiksellä ja tällä kertaa jopa löysin jotain. Sielläkin on nykyään liian paljon krääsää ja ihan liian kallista kamaa myynnissä. Jengi oikeesti luulee varmaan rikastuvansa jollain kirppismyynneillä kun pitävät niin kauheita hintoja. No, ei se oo tyhmä joka pyytää..

Mimmille löysin kivoja vaatteita taas kerran :)
Mimmille löysin kivoja vaatteita taas kerran 🙂

Viime päivinä on herkuttelut ollut aika vähissä. Rajansa näköjään silläkin. Tein mä eilen mustikkapiirakkaa ja sitä söin pari palaa, mut muuten onkin herkut olleet vähän terveellisemmällä linjalla. Ihan normaalia sapuskaa siis monta kertaa päivässä. Ens viikolla vois pitää ihan totaaliherkuttoman viikon. Tuskin tekis pahaa?

Leipääkin on taas tullut syötyä seuraavan vuoden tarpeiks..
Leipääkin on taas tullut syötyä seuraavan vuoden tarpeiks..

Mustikoita saadaan pakkaseen ihan kiva satsi.
Mustikoita saadaan pakkaseen ihan kiva satsi.

Jälkiruuaksi tänään Fastin minttusuklaa protskupatukka. Mahottoman hyvää!
Jälkiruuaksi tänään Fastin minttusuklaa protskupatukka. Mahottoman hyvää!

Iltapalaksi banaanilettuja kera mustikoiden. Terveellistä ja hyvää :)
Iltapalaksi banaanilettuja kera mustikoiden. Terveellistä ja hyvää 🙂

Tein taas tänään parit lisäravinnetilaukset, mut niistä lisää kunhan saan tuotteet käsiini! Nyt tämä mamma painelee unille niin jaksan vetää aamutreenin jos sää suinkin sallii 🙂

kuvia 001

Hyvää yötä, Jeesus myötä, kiitos tästä päivästä. Toivottaa Melli the kissatalebaani.
Hyvää yötä, Jeesus myötä, kiitos tästä päivästä. Toivottaa Melli the kissatalebaani.

 

 

 

 

 

 

 

 

Minähän pystyn mihin vaan.

Kyllä on tänään vanhakin nuortunut oikein urakalla! Repesin nauramaan kun näin tämän päivän treenin: käsilläseisontapunnerruksia! Siitä on ehkä 20 vuotta kun olen viimeksi käsilläni tai päälläni seissyt. Että siltä pohjalta 😀

Hand stand push ups, iiiiiisk!
Hand stand push ups, iiiiiisk!

Aikani asiaa mietin ja tulin siihen tulokseen, et kyllähän mä ne osaan ja jaksan tehdä! Treeniin kuului tehdä aikaa vastaan 30 käsilläseisontapunnerrusta. No ei se ihan niin helppoa ollut… Ylipäänsä käsilläseisonta-asentoon pääseminen oli mulle ylitsepääsemätöntä. En vaan uskaltanut. Etsin netistä vinkkejä kuinka harjoittelu kannattaa aloittaa.

Ekana rahin päältä polviltaan.
Ekana rahin päältä polviltaan.

kuvia 003

Sit noustiin varpailleen.
Sit noustiin varpailleen.

kuvia 005Seuraavaksi päätin kiivetä seinälle ja harjoitella kasvot seinään päin. Yleensähän nuo vissiin tehdään kasvot seinästä pois päin. Siihen asentoon en ees uskaltanut mennä…

Kädet ei vielä lähelläkään seinää... Raskasta oli tässäkin asennossa!
Kädet ei vielä lähelläkään seinää… Raskasta oli tässäkin asennossa!

Muutaman pienen punnerruksen kokeilin tästä asennosta. No okei, parikymmentä tein.
Muutaman pienen punnerruksen kokeilin tästä asennosta. No okei, parikymmentä tein.

Myös pike pushia tein 30 toistoa. Aika hapottava liike olkapäille!
Myös pike pushia tein 30 toistoa. Aika hapottava liike olkapäille!

kuvia 009

Paljon vaatii tämä liike opettelua ja ennen kaikkea totuttelua. Ei sitä ihan joka päivä tule pää alaspäin roikuttua niin ei ihmekään että on hieman raskas ja epämiellyttävä asento 😀 Kova hiki puski pintaan jo näistä harjoituksista, mutta ei se treeni siihen loppunut.

Valakyykkyä (over head squat) treenasin ihan kepukalla.
Valakyykkyä (over head squat) treenasin ihan kepukalla.

kuvia 011

Sandbagista lisäpainoa.
Sandbagista lisäpainoa.

kuvia 013Naamakirjan kautta (kiitos Gatsu!) sain hyvän vinkin alkaa treenata pistoolikyykkyä. Never heard… Mielenkiintoinen liike, paremmin tunnettu yhden jalan kyykkynä. Ei ihan onnannut ensimmäisellä kerralla 😀 En vaan taivu enkä veny! Kyllä mä tämänkin joku päivä opin ja pystyn tekemään, lupaan sen itselleni 🙂

Oikealla jalalla.
Oikealla jalalla.

...tähän asti.
…tähän asti.

Vasemmalla..
Vasemmalla..

...ei sitä vähää.
…ei sitä vähää. Vaikee liike! Vaatii paljon liikkuvuutta ja kropan hallintaa.

KAhvakuulan kaivelin myös vaatehuoneesta. Rinnallevetoa ja työntöä treenailin sillä. Tiedä sit menikö oikein?

kuvia 018kuvia 019kuvia 020kuvia 021

Sama sivulta.
Sama sivulta.

kuvia 023kuvia 024kuvia 025kuvia 026Venyttelyä ja liikkuvuutta oon alkanut treenata enemmän kuin ennen. Jotain pientä tälläkin kertaa 🙂

kuvia 027

Kepukalla rintarankaa ja olkapäitä.
Kepukalla rintarankaa ja olkapäitä.

Foam rollerilla selkää..
Foam rollerilla selkää..

Etuolkapäitä ja..
Etuolkapäitä ja..

..reisiä.
..reisiä.

Siinäpä se oli tän päivän treeni. Vielä ajattelin pienen kävelylenkin kohta tehdä neitokaisen kanssa ja sit ruuanlaittoon. Meillä on isännän kanssa sovittuna nyt muutama lihaton päivä eli kalaa ja kanaa syödään pelkästään. Seistä ajattelin jotain todella herkullista (!?) vääntää, jos siitä nyt ylipäänsä mitään syömäkelposta saa aikaan.

Miellä muuten sanoi ruokavaaka sopimuksen irti ja ajattelin nyt sit samalla lopettaa ruokien punnaamisen kokonaan. Syödään sen verran kuin maha vaatii ja katsotaan mihin se johtaa. Myös itseni punnaamisen lopetan nyt kokonaan. Melko vapauttavaa 🙂

Hennesiltä tuli tänään muuten pieni paketti pitkästä aikaa. Löysin sieltä keittöön kivan pöytäliinan sekä keittiöpyyhkeen ja mimmille vaihteeksi uusia vaatteita.

Mimmille uusi collegehaalari sekä kesäasu.
Mimmille uusi collegehaalari sekä kesäasu.

Nyt me tytöt painellaan tuonne auringonpaisteeseen! Käykääs muuten lukemassa Annan maino postaus Blogging for dummies. Hyviä vinkkejä bloggaajille sekä aloitteleville sellaisille. Löysyisköhän omastakin blogista jotain korjaamisen varaa?

Ja niin kuin aiemminkin niin myös nytkin olen enemmän kuin kiitollinen kaikista vinkeistä, neuvoista ja ohjeista liikkeisiin ja niiden treenamiseen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Möksätreeni.

Puh, pah ja pöh. Taas on palattu aurinkoiselta mökiltä tänne sateiseen ja harmaaseen Helsinkiin. Olipa muuten kiva viikonloppu kun koko ajan paistoi aurinko ja sai köllötellä ulkona! Toivottavasti onnistuin vähän väriäkin saamaan pintaan 🙂

Mitäpä olisi mökkimatka ilman jäätelöä? Classicin pekaanipähkinä-suolainen kinuski, ou mai...
Mitäpä olisi mökkimatka ilman jäätelöä? Classicin pekaanipähkinä-suolainen kinuski, ou mai…

Sinänsä omituinen viikonloppu mulle ettei oikein mitään herkkuja tehnyt erityisesti mieli. Pari jädeä upposi, kahvin kanssa omenatasku ja pari palaa suklaata. Muuten kyllä syömiset meni aika rennoin ottein,

Kahvi & Lidlin omenatasku.
Kahvi & Lidlin omenatasku.

Tehtiin kaakaota! Millonkahan viimeks oon maistanut?
Tehtiin kaakaota! Millonkahan viimeks oon maistanut?

Low fat - just like me.
Low fat – just like me.

Lauantaina tekasin mökkitreenin. Pikkusen jouduin modifioimaan ”oikeasta” treenistä, mutta rankka oli näinkin! Treeniin kuului:

 • 2,5km juoksu (aikaa meni jotain 17 minsaa…)
 • loppuaika 25 minuuttiin asti AMRAP (as many reps/rounds) as possible: 10*maastaveto + 10*etukyykky + 10*pystypunnerrus

No ei mennyt monta kiekkaa ei! Taisin kaks saada, vaikka tangossa ei ollut kiloja kuin 30. Ristus miten hapottavaa! Mut hei, mä juoksin koko ton 2,5 kilsaa yhteen putkeen 🙂 Ei ole ihan äsken tapahtunut! Positiivista oli myös huomata ettei lonkankoukistajat ja sisäreidet enää kiristäneet yhtä paljon kuin ennen etukyykyssä. Kyykkääminen oli jotenkin tekniikaltaan helpompaa.

Maastavetoa.
Maastavetoa.

kuvia 003kuvia 002kuvia 010kuvia 008Mavet ja etukyykyt oli aika kevyttä kamaa tuolla painolla…

Etukyykkyä.
Etukyykkyä.

kuvia 005kuvia 012

Huomaa hienot reenikuteet :D
Huomaa hienot reenikuteet 😀

Pystypunnerrus olikin sit vähän vaikeampaa! Bodytreeneissä tollakin painolla olisin ihan heittämällä tehnyt kympin sarjoja, mut kun alla on vähän muutakin niin johan hyytyy.

kuvia 006kuvia 007kuvia 013

Kyllä tuolla kelillä kelpas jumpata ulkona!
Kyllä tuolla kelillä kelpas jumpata ulkona!

Se oli siinä!
Se oli siinä!

kuvia 016

Pikku pullistelut.
Pikku pullistelut.

Treeni jälkeen kelpaskin heittää rahkat naamaan ja painella saunaan. Miehen kanssa ollaan puhuttu tästä mun lajinvaihdoksesta ja sitä kovin huvittaa kun oon niin innostunut 😀 Huvittaa kyllä itseänikin, mut treenaamisen pitää olla kivaa, mukavaa ja hauskaa, ei sitä muuten jaksa!

Pihalla tuli vietettyä tunti jos toinenkin viikonlopun aikana.
Pihalla tuli vietettyä tunti jos toinenkin viikonlopun aikana.

PicsArt_1369499064300[1]Tänä aamuna kunto mökin peilistä näytti tältä.

Painoa 64kg.
Painoa 64kg.

Kisut otti taas kohtuullisen rennosti uuninpankolla.
Kisut otti taas kohtuullisen rennosti uuninpankolla.

kuvia 018

Eipä tässä nyt mitään kovin syvällistä postausta tullut. Viikonloppuna ei paljon syvällisiä viitsinyt pohtia, kunhan olla öllötti vaan 🙂 Pää on taas nollattu kunnolla ja tän päiväisen lepopäivän ansiosta huomenna ollaan taas kovassa iskussa fyysisestikin! Mites teidän viikonloppu sujui? Kävikö kukaan  Siivouspäivän kunniaksi kirppareilla?

Tulomatkallakin piti maistaa jätskiä :D
Tulomatkallakin piti maistaa jätskiä 😀 Olisko viikon jädekiintiö taas täynnä….

Hei ihan btw, oletteko testanneet tällaista Lidlin dödöä? Hintaa 1,99e ja on varmasti paras dödö mitä oon koskaan kokeillut! Joskus hyvää saa halvallakin 🙂

20130525_115138[1]

Nyt vielä pikku puuhailut himassa ja unten maille. Huomenna päivä uus!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Never say never.

Iso perjantaimoi kaikille! Yritän tässä vähän kiireessä kirjottaa kun kohta lähdetään ajelemaan möksälle päin 🙂

Taas olen parit hyvät treenit vetässyt. Aloin tosiaan seuraamaan crossfit Tampereen treenejä ja niiden mukaan nyt meen. Eilen oli vuorossa pelkkä juoksutreeni, jonka tein salin juoksumatolla. Miettikää, minä joka en ole ihan hetkeen juossut metriäkään, juoksin kaksi kilometriä putkeen! 100 metrin välein otin niin kovan sprintin kuin pystyin (nostin joka kerta vauhtia) ja seuraavat sata metriä hölkättiin. Näitä kymmenen kierrosta. Hiki tuli kyllä ja tänään hanuriosasto ollut aika juntturassa. Näköjään juoksu ottaa sinnekin!?

Salilla treenasin extrana kippileukoja ja rinnallevetoja. Ei oikein kipit onnistuneet 😀 Ehkä pari sinne päin kippiä sain tehtyä. Jotenkin hankalaa kun on tottunut tekemään tosi siistejä ja mahdollisimman hyvällä tuntumalla. Nyt pitäiskin yhtäkkiä tehdä vaan niin monta vauhdilla kuin pystyy. Ei ihan vielä ummarra 😀 HArjottelin kippejä sekä myötä- että vastaotteella. Vastaote tuntuu mulle jotenkin helpommalta eli myötäotetta on treenattava enemmän!

Kippileuka harjoituksia.
Kippileuka harjoituksia.

kuvia 007

Vauhtia ottaa hän.
Vauhtia ottaa hän.

kuvia 010kuvia 012kuvia 013

Ja loppuun venyy :)
Ja loppuun venyy 🙂

Rinnallevetoon sain taas hyviä vinkkejä. Ihan uskalsin jo 30 kilolla kokeilla. Hyvin män 🙂

kuvia 001kuvia 002kuvia 005kuvia 004

Anna-murukin oli pitkästä aikaa salilla samaan aikaan <3

Testasin illalla uusimman Fit-lehden ohjetta MAailman parhaisiin lettuihin. Ihan en kyllä allekirjoita tuota kuvaelmaa niistä, mutta kyllä ne hyviä oli! Lettuihin tarvitset 2 banaani, 4 kananmunaa, ripauksen kanelia sekä ripauksen vaniljasokeria. Kaikki pamixilla sekaisin ja paistetaan pannulla öljyssä/voissa. Heleppoo!

Kaikki ainekset kippoon jo surrur.
Kaikki ainekset kippoon jo surrur.

Paistetaan pannulla voissa tai öljyssä.
Paistetaan pannulla voissa tai öljyssä.

Koemaistatetaan ahneimmalla.

Hieman epäilyttävää, miettii hän.
Hieman epäilyttävää, miettii hän.

kuvia 018

Tuohan niitä sit söikin yhden jos toisenkin!
Tuohan niitä sit söikin yhden jos toisenkin!

Omalle lautaselle sämppäreitä myös.
Omalle lautaselle sämppäreitä myös.

Tänään päätin testata kunnon mission impossiblen aamulla eli otin mimmin kainaloon ja mentiin yhdessä salille. Joku aika sitten sanoin etten koskaan sitä ota mukaan, mut niinpä vaan joudun taas sanani syömään. Olin varustautunut iPadillakin mut enhän mä muistanut ettei siinä ole ees sirua, joten siitä vehkeestä ei paljon iloa ollut!

Tarhapöllönä taas kerran..
Tarhapöllönä taas kerran..

kuvia 025

Palkkarivaras :)
Palkkarivaras 🙂

Pistin omasta kännykästä mimmille piirrettyjä ja tyrkkäsin hänet rattaineen sopivaan paikkaan ettei ole kenenkään tiellä. Mulla olikin ylläripylläri leuanvetoja vuorossa 😀 On se hyvä että niitä eilen harjottelin…

Reenikaveri.
Reenikaveri.

Srjoina 5*bw, 5*1,25kg, 5*2,5kg, 5*3,75kg, 5*5kg ja 4*6,25kg.
Srjoina 5*bw, 5*1,25kg, 5*2,5kg, 5*3,75kg, 5*5kg ja 4*6,25kg.

kuvia 029kuvia 030Enpä olis uskonut, että ilman remmejä koskaan tekisin edes noilla lisäpainoilla. Päivän WOD jäi nyt tekemättä, kun ei tuolla salilla ollut painopalloa ja ihan suoraan sanottuna halusin aika äkkiä sieltä pois. En halunnut ekalla kerralla mimmiä kovin kauan salilla pitää, kun vasta totutellaan 🙂 Leukojen päälle vähän venyttelyä.

kuvia 031kuvia 032kuvia 035kuvia 034Postisetä oli tuonut mulle Lumenelta pienen paketin. Onko teille tullut tällaista postissa?

kuvia 037Kirjeessä sanottiin jotta osoitetiedot on otettu väestörekisteristä, joten varmaan muillekin on tällainen näyte tullut?

”Tiedämme, että aktiivinen perhe-elämä pitää sinut onnellisen kiireisenä, mutta ei jätä sinulle juurikaan aikaa keskittyä itseesi – tai ihoosi. Siksi kehitimme Lumene LAB Age Preventing -ihonhoitolinjan, joka on suunniteltu erityisesti kaltaisillesi meneville äideille.”

Mistä ne tiesi? Menevä äiti ja kaikenlisäksi vielä jo pitkään suunnitellut hankkivansa seuraavat ihonhoitotuotteet apteekista! Meedioita sanon minä. Iso kiitos Lumenelle tästä, menee saman tien testiin 🙂

Oletteko itse kyseistä tuotetta testanneet? Tämä ei siis ole mikään mainos. Tuli koko näyte ihan yllätyksenä itsellenikin ja ilolla sen otan vastaan 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Hurahtanut.

Mua on alkanut vähän naurattaa tämä oma fanaattisuuteni nyt crossfittiä kohtaan. Ahmin tietoa koko ajan, suunnittelen treenejä ja viime yönä jopa näin untakin treeneistä! Tämmönen mä oon kun jostain asiasta oikein innostun. Tahdon tietää ja opetella kaiken!

Attitude! Eilen lähdössä salille.
Attitude! Eilen lähdössä salille.

Eilen tein ihan kuolema treenin. ”Omar” oli hän nimeltään. Tolla nimellä youtubesta löytyy useampikin treeni, mut tein crossfit.comin ohjeide mukaan. Treeni löytyy täältä. Pikkusen jouduin muuttamaan treeniä, koska en pystynyt byrbeesejä tekemään bar-facing eli hyppäämään tangon yli ja tekemään niitä kasvot aina tankoon päin vaan tein ihan tavallisia burbeeseja. Kuolema tuli silti.

Aikaa vastaan:

 • 10 thrusteria (30kg)
 • 15 burbeesia
 • 20 thrusteria (20kg)
 • 25 burbeesia
 • 30 thrusteria (20kg)
 • 35 burbeesia
 • aika 22:35

Ekat liikkeet meni ihan putkella, mut sit alko hapottamaan. Jouduin thrusteriin tiputtamaan painoja tokaan sarjaan ja burbeesitkin tekemään viiden erissä. Ei ihan oo toi hapenottokyky parhaimmillaan 😀 Thrusterista tekniikkavideo (ei oma) täällä, bar-facing burbeesseista täällä (näitä siis olisi pitänyt tehdä) ja näitä burbeesseja tein.

Thruster menossa.
Thruster menossa.

kuvia 007kuvia 008kuvia 009Huh, että olikin tehokas liike. Koko kroppa joutuu töihin. Ensin kyykätään ja päälle vielä pystypunnerrus. Ekan sarjan sain tosiaan tehtyä 30kg ja toista alotin samalla painolla, mut jouduin nelosen kohdalla toteamaan, että liikaa on…

Burbees.
Burbees.

kuvia 011kuvia 012kuvia 013kuvia 014Oli suunnitellut tekeväni vielä vähän käsiä WODin päälle, mut olin niin rättipoikkiväsynyt ja kuollut etten yksinkertaisesti kyennyt. Naama oli ihan punainen ja tukka märkä hiestä.

Möö.
Möö.

kuvia 001

Nätti kun mikä.
Nätti kun mikä.

Tänään pidin välipäivän. Joka paikkaan koskee ja oon ollut ihan naatti koko päivän. Vähän eri tavalla verottaa nää uudet treenit kuin entiset 🙂 Aamulla käppäiltiin mimmin kanssa muutaman kilsan matka cittariin metsästämään uutta paistinpannua, tarjouksessa kun oli. Matkalla ihasteltiin tiadetta ja mielenkiintoisia mietelauseita.

20130522_100842[1]

20130522_103813[1]
Vettä tuli kuin esterin persiistä niin mimmi joutui sadesuojan sisään. Siitä tykännyt hän ei.

20130522_103807[1]20130522_103746[1]20130522_103714[1]20130522_103659[1]20130522_103640[1]

Sain buzzadorin blogikilpailun voitosta cittariin kaksi 50 euron lahjakorttia ja niitä oli tarkoitus tuhlata. Loppujen lopuksi en löytänyt itselleni etsimääni treenitoppia enkä Vallilan verhoja, mut mimmille kyllä löysin vaatteita ja lisäksi sen paistinpannun. Jäi vielä toinen lahjakortti käyttämättäkin 🙂 

Violetti haalari 8e ja hieno Disney kesäasu 10e. Kyllä kelpaa taas.
Violetti haalari 8e ja hieno Disney kesäasu 10e. Kyllä kelpaa taas.

Neitokainen oppi uuden hienon taidon tänään. Ihan itse osasi lusikoida aamupuuron nassuunsa 🙂

PicsArt_1369233254150[1]Muita uusia hienoja taitoja on mm. sohvalle kiipeäminen. Alastulo ei suju ihan mallikkaasti, siitä muistutuksena tänään saatu kuhmu otsassa…

Mulla oli tosiaan tänään välipäivä ja harrastin lihashuoltoa venytellen ja putkirullaillen. Päiväunetkin otin ihan vahingossa. Menin vähäksi aikaa pötköttämään sängylle, kun tytskä meni unille ja heräsin siitä samasta kohdasta 2,5h myöhemmin. Treenit on vaatineet veronsa!

Huomenna taas uudella innolla ja vähemmillä lihaskivuilla treenien pariin!

 

 

Realistiset tavoitteet?

Anonyymi lukijani heitti minulle muutaman mielenkiintoisen kysymyksen tässä postauksessa. Sallinette minun

Sievästi siinä hän.

rykäisevän tähän valiin suoran lainauksen kommentista 🙂

”Hei, kiva kun olet taas terveempänä. Näitä postauksiasi on kiva lukea. Lajien eroista paljoa vielä tietämättömänä olisi mielenkiintoista lukea, miksi (näin olen ymmärtänyt) valitsit Womens physiquen lajiksesi; miksi koet, että se olisi lajina eniten sinua? Muutenkin tähtäimistä olisi kiva lukea; tarvitsetko pieniä välitavoitteita motivoituaksesi?”

Jotkut teistä ehkä tietävätkin, että olen ”treenihistoriani” aikana kisannut kaksi kertaa: kerran body fitneksessä vuonna nakki ja 2010 naisten classic bodybuildingissa eli ns. naturaali kehonrakennuksessa. Mä en ole pätkääkään korkkari ihmisiä, joten BF ei tunnu oikein mun lajilta. Ei tuntunut kisatessanikaan siinä. CBB sen sijaan kolahti ja kovaa. En jännittänyt yhtään lavalla ollessa vaan nautin siitä suunnattomasti. Nautin joka hetkestä, jonka sain lavalla olla. Joo tiedetään etten ollut parhaassa mahdollisessa kunnossa mut mitä siitä! Ensimmäisen CBB-kisan jälkeen päätin, että lavalle vielä nousen ja laji tulee olemaan sama. CBB poistui kisaohjelmistosta ja tilalle tuli saman tyylinen Women´s Physique (WP), joten se tulee olemaan mun lajini jos ja kun lavalle nousen.

Olen miettinyt, että voinko oikeasti edes haaveilla kisaamisesta, koska multa puuttuu monelle kisaajalle ominainen lähden vain voittamaan– asenne. Voiko ilman sitä ylipäätään onnistua dieetissä ja nousemaan lavalle elämänsä parhaassa kunnossa? Onko olemassa toista samanlaista kisaavaa ihmistä, joka ajattelee samalla tavalla kuin minä? Tiedättekö, kyllä on! Jokunen päivä sitten luin kaimani Jonnan ajatuksia ensi syksyn kisoista:

”Omalta kohdaltani, tahtomatta loukata yhtään ketään naispuolista kilpailijaa, on ilo päästä näyttämään rintalihaksia (niitä mitä nyt taas jäljelle jää) ilman silikoneja. Itse arvostan luonnollisuutta ja se linja pysyy. Mutta kuten todettu, en tarkoita loukata ketään ja edelleen kukin saa taplata juurikin sillä omalla tyylillään. Se EI ole minulta pois. Itselleni tätä hommaa edelleen teen, en voittaakseni muita. Se, keitä siellä lavalla vierellä seisoo ei sekään ole meikäläistä hetkauttava tekijä. Olkoot keitä tahansa –ja syksyllä siellä taatusti on erittäin kovia fysiikoita ja mahdottoman paljon lihaksikkaampia likkoja, kuin minä. Mutta saa olla. Ja kiva, jos mahdollisimman monta likkaa lauteille nousee. Ompahan katsomossakin enemmän aihetta sitten puhua fysiikoista. Silti nautin täysillä ja otan oman tilani siellä.”

Jonnan kanssa kisattiin molemmat ekaa kertaa CBB:ssä 2010 ja ihailin kaimani asennetta kisaamiseen, diettaamiseen ja elämään ylipäänsä jo silloin! Sama ihailu jatkuu edelleen 🙂 Jos Jonna luet tätä niin tiedoksesi vain, että fanitan sua ihan kybällä 🙂

Paita flagnorfail.com
Pikaräpsy ennen kuin kukaan tulee…

Main point on se, että tätä hommaahan tehdään vain itselle, ei muille. Seuraavan kerran kun lavalle nousen niin haluan olla paremmassa kunnossa kuin viimeksi ja kehitystäkin täytyy näkyä. Loppujen lopuksihan se on ihan arpapeliä ketä siellä lavalla on vastassa ja tulos voi olla mikä tahansa olit miten hyvässä kunnossa tahansa. Kyllä mä saan motivaatiota ihan joka treenissä, kun ajattelen tulevaa kisakoitosta ja huippu kondiksessa olevia mimmejä siellä lavalla. Jokainen kovaa tehty treeni on askel kohti omaa unelmakroppaa ja seuraavaa kisatavoitetta!

Eilen pukkariposet vähemmissä vaatteissa.
Semmottiis kondis.

Omaa kehitystä on todella vaikeaa nähdä ja minulla kehitystahti ei todellakaan ole ollut mitään päätä huimaavaa. Silti puurran kerrasta toiseen sata lasissa salilla ja teen parhaani. Joka ikinen kerta. Näin tekisin vaikkei kisasuunitelmia olisikaan. Mä en ole asettanut mitään varsinaisia välitavoitteita, paitsi sarjapaino puolella. Leuoissa on tavoitteena vetää sarjaa 15kg lisäpainolla, samoin dipissä. Kyykkyssä toivoisin kesällä näkeväni kolmenumeroisen luvun ja räkkivedossa haaveena on 150kg. Fysiikan puolella tahdon pysyä suht siistissä kunnossa ympäri vuoden ja muistuttaa edes hetkittäin urheilijaa 😀 Jokainen lihasgramma on tervetullut tähän pienen pieneen varteen!

Kuvien ottaminen tässä lajissa on kaikkein tärkeintä! Toki kehitystä tulee väkisinkin jos sarjapainot nousevat, mutta kyllä kuvista kehityksen näkee parhaiten. Ottakaa siis niitä kuvia säännöllisesti vaikka se tuntuisi kuinka typerältä. Kiitätte itseänne myöhemmin 🙂

Mitä tavoitteita teillä on treenaamiseen liittyen? 

Kyykylle mänössä!
Sivulta tommoset.

Tämän erittäin syvääluotaavan pohdinnan ja analysoinnin jälkeen siirrytään tämän päivän treeniin. Vuorossa koivet kokonaisuudessaan. Niinhän siinä on taas käynyt, että flunssa verotti kyykystä painoja pois ihan kiitettävästi. Pah sanon minä. Vaikka ärsyttin suunnattomasti niin nielin kiukkuni ja keskityin tekemään mahdollisimman hyvät sarjat vähän pienemmillä kuormilla. Ennen olisin lähtenyt ovet paukkuen salilta samoin tein 😀

1. Kyykky 5x
2a. Prässi leveällä 3x
2b. Askelkyykkykävely 3*max
3a. Takareidet maaten 3x
3b. Takareidet istuen 3x
4. Pohkeet seisten 1x, kahdella pudotuksella

Olipa muuten eilisen tissitreenin jälkeen vähän vaikeuksia päästä kyykkytangon alle 😀 Selkä ja rintafileet on ihan muussina vaikka venyttelin ne eilen ihan huolella. Sitä se treenitauko teettää… Alkulämmittelyihin sain käyttää taas tosi paljon aikaa. Kiristystä tuntuu vähän siellä ja täällä eli venyttelyä on tällekin illalle luvassa!

Jalkojen heiluttelua lämmittelynä.
Ihanan tarkkoja kuvia 😀

Sisäreidet lämmittelen ja venyttelen huolella ennen kyykkyjä. Samoin lonkankoukistajat!

Ennen salille lähtöä yritin taas jotain tehdä tälle tuulenpesälle joita hiuksiksikin kutsutaan. No tämmösen söttösen sain aikaan.

Etutötsä.

Vähän lettiä, ponnaria ja pinniä sekaan. Sai kelvata.

 Salilla silmiin osui jotain uutta, jännää ja maistamatonta. Oottekos maistaneet?

Illalla menee testiin.

Onko vastusta Fastin minttusuklaa puddingille?

Treenin päälle vetäsin lasagnen loput ja hiilariksi sämpylää ja banskua. En jaksanut muuta alkaa värkkäämään niin sai kelvata tällä kertaa.

Meillä oli mimmin kanssa ihana pieni lukuhetki tänään päivällä. Tytsy tykkää ihan hulluna lukea kirjoja. Tai se lähinnä osoittelee kuvia ja ölisee ja minä luen 😀

Sinne köllähti.
Mutsi mä häpeen sua 😀

Näihin kuviin ja tunnelmiin 🙂 Mukavaa keskiviikko iltaa kaikille! Kohta alkaa ”Rakas, sinusta on tullut pullukka”. Must see!

Möyrimässä.

Haudi! Täällä aletaan olla jo elävien kirjoissa ja ensimmäistä kertaa puleentoista viikkoon pääsin tänään vähän jumppailemaan. Voimat on ihan kadoksissa, mutta niinhän ne aina on sairastelun jälkeen. Pääasia kunhan vaan pääsee taas takaisin kiinni normaali rutiineihin ja salitreeneihin! Nyt osaa taas terveyttä arvostaa ihan uudella tavalla, kun on joutunut homehtumaan täällä neljän seinän sisällä tekemättä mitään.

Jiihaa! Jumpalle 🙂
Iloista naamaa 😀
Onko muskulat vielä tallella?

Viikonloppu sujahti taas ohi vauhdilla. Perjantaina tein itse pizzaa ja mutakakkua ja eilen niitä sit tuhottiin parempiin suihin. Mutakakusta osa tosin joutuu pakkaseen, kun ei vaan enää uppoa 😀 Eilen mies kotiutui laivareissulta tuliaisten kera. Sain täydennystä mun Biotherm-arsenaaliin, muutamat lonkerot (jos satun joskus jonnekin lähtemään) ja tilaamiani suku(vika)lakuja.

Kinkku-ananas-aurajuustopizza. Ihan ite tein. Ihan ite kyllä söinkin 🙂

Minttu-suklaa mutakakkua!

Taas on talo täynnä tohtori pippuria…

Tuliaislonkerot ja karuskit. Riittää vähäks aikaa?

 Salille päräytin taas heti aamusta, ysin aikaan taisin olla huudeilla. Ja tyhjällä mahalla totta kai, kuten joka sunnuntaiseen rituaaliin kuuluu! Pumppailin olkapäitä ja käsiä, kevyen kevyesti. Kunhan vähän maistelin ja haistelin et miltäs se tuntukaan. Sarjat pidin melko pitkinä ja sarjamäärätkin jätän vähemmälle kuin normaalitreenissä. Aika varovasti saa taas alotella ettei vaan tule uudestaan kipeäksi tai jotain jälkijuttuja!

Molemmat topit h&m, housut better bodies/Gazoz.

 Alottelin jumpan olkapäillä. Neljä sarjaa pystypunnerrusta käsipainoilla istuen ja neljä sarjaa sivuvipareita käsipainoilla.

Sivuvipareita.

Hieno kuvakulma, eikö? 😀

 Käsille tein dippiä 5kg lisäpainolla ja hauiskääntöä tangolla vuorosarjoina. Toisena liikeparina otin hauiksia scottissa mutkatangolla ja ranskalaista vinopenkillä samaisella tangolla.

Ranskalaista vinopenkillä.

Persjalkasen piti kehitellä tuollainen patentti niin saan paremman venytyksen ja liikeradan. Varsinkin käsipaoinoilla erittäin toimiva!

Scottia mutkatangolla.

Pitkiä ja tunnustelevia sarjoja.

 Loppuun otin muutaman sarjan vatsoja kohdistaen tonne mun ongelma-alueelle eli alavatsoihin.

Alaselkä kunnolla kiinni penkkiin, napa sisään ja jalkoja hitaasti kaaressa kohti lattiaa.

Vatsoilla puristetaan jalat ylös! Lisää vastusta saa laittamalla levypainon jalkapöydän päälle.

 Loppuun parit hassuttelut salin pukkarissa kun ei ollut kauhea kiire bussille. Niin, tajuttiin vasta nyt että eihän miehen tartte mua kotona sunnutaisin odotella tytön kanssa vaan mä voin treenin jälkeen matkustaa dösälläkin anoppilaan. Siinä taas kaks pöljää…. 😀

Oho, hymy!

Sinne se notkea tyttö taipuu….

Viikonloppuna mä näköjään elän sämpylöillä. Käytiin eilen taas mimmin kanssa kävelemässä heti aamusta pitkä lenkki ja ihan uutta reittiä mentiin! Sitä ennen aamupalaa..

Sämpylää ja klementiini.

Välipalalla sämpylä kera broiskun rintafileen! Uuh, kun oli hyvää 🙂
Saatiin vihdoin ja viimein mimmille oikean kokoiset kumpparit! Itse asiassa tänään hän suostui ensimmäistä kertaa ylipäätään kävelemään ulkona kengillä. Sitten kun hän tajusi miten niillä mennään niin vauhtia muuten riitti 😀
Hiekkalaatikolla möyrimässä.

Isi vähän avitti pylleröinnin jälkeen.

Ihanaa kun alkaa ilmat lämmetä, aurinko paistaa ja on kevät! Nyt voidaan lapsukaisenkin kanssa olla entistä enemmän pihalla kun neitokainenkin nyt siellä osaa kävellä ja möyriä. Kohtahan se on ostettava hiekkalaatikolla lapiot, sankot ja pelit!

Kuinkas teillä on viikonloppu sujunut? Olitteko paljon ulkosalla? Mä värkkäilen tässä vielä parit ohjelmat, laittelen ruokaa ja sen sellaista perusjuttua. Huomennahan sitä voisi vetäistä kotijumpan jos kunto sen vaan sallii!! 🙂

Uudelle kymmenluvulle!

Ehtoota! Mites teidän keksiviikko on sujunut? Meillä oli tänään mimmin 1-vuotis neuvola, vähän myöhässä tosin, mutta oltiin ”oikean” ajan aikaan kipeenä 🙁 Nyt on selkeästi tytön kasvu hidastunut. Ei veny enää niin järkyttävällä tahdilla kuin ennen. Tänään neidillä pituutta 79,5cm ja painoa 10,3kg. Niin ja ne rokotukset…. Aika helpolla selvittiin niiden pistosta, mutta tää loppupäivä onkin ollut aika tuskaista. Tyttö heräsi päiväuniltaan huutaen ja pistokohdat on selkeästi tosi kipetä, kun ei halua enää kävellä. Jää vain kököttämään yhteen paikkaan ja huutaa kunnes otetaan syliin. Voi rassukkaa 🙁

Tomaattirohmu syö meidän kaikki tomskut.

 Mä oon käynyt vähän ylikierroksilla koko tän päivän. On ollut kaikenlaista hässäkkää, ohjelman tekoa ja itkeskelevä lapsi vielä siihen kaupan päälle. Tuntui jo salille mennessä etten saa itseäni rauhottumaan. Oli vähän semmonen vieterijänis olo 😀 Pitkään mietin, että uskaltaisinko laittaa kyykkyyn tänään jo 80kg kun viime viikolla tein nelosen seiskaviidellä. Päätin etten saa itteäni rauhottumaan mitenkään ilman kunnon ärinärähinä-sarjaa ja ei muuta kuin 80 kiloa tankoon ja kyykkyn alas!

EB:n tiimipaita ja perinteisen jalkapäivähousut.

 Päivän treeninä siis koivet kokonaisuudessaan. Tahtoo mahtis pussireidet!

1. Kyykky 5x
2a. Takareidet maaten 3x
2b. Askelkyykkykävely painojen kanssa 3x
3a. Takareidet istuen 3x
3b. Pallokyykky levypaino sylissä 3x
4. Pohkeet seisten koneessa kunnon venytyksellä

Enpä muista millon olisin kyykännyt 80 kilolla! Kolmonen sillä meni tällä kertaa, mut ens kerralla sit vähän enemmän 😉 Vaihtelin liikkeiden paikkaa tähän treeniin, koska yksi jos toinenkin paikka oli varattuna. Mä en koskaan viitsi jäädä odottelemaan johonkin laitteeseen pääsyä vaan siirryn seuraavaan liikkeeseen tai keksin tilalle jotain muuta. Pohkeita oon tykästynyt nyt tekemään muutaman sekunnin venytyksellä ja yläasennossakin supistan pari kolme sekkaa. Hyvin saa ainakin tuntuman pohkeisiin! Mun jalkatreenit on aika vauhdikkaita. En siis pidä kauheita taukoja sarjojen välissä. Kyykky on ainoa missä parissa ekassa sarjassa huilaan vähän kauemmin ja siinäkin vikat sarjat mennään lyhkäsillä palautuksilla. Hikeä puskee ja sykkeet nousee. Toivo elää että rasvaakin palaa samalla. Mahasta kiitos! 🙂

Kyykkyyn valmistautunassa (vika sarja).

Happea sisään ja vatsa tiukkana.

Niin alas kuin pääsee! Meen oikeasti vielä alemmas kuin mitä tässä kuvassa näkyy.

Koko ajan keskivartalo tiukkana ja vaikka silmät kiinni ylös 😀
 Sit vähän takajaloille runtua 🙂

Takareisiä maaten.

Vatsa tiukkana ja pylly tiukkana, puristaa takareisillä.

Pallokyykkyä superina istuen koukistusten kanssa.

Ja alas asti! Tässäkin saa erilaisen tuntuman vaihtelemalla jalkojen asentoa.
 Parit pukkariposet treenin päätteksi, of course!

Moi 🙂
Nää olis mun reidet.

Olisko ne kasvaneet viime viikosta??? 😀

Kotona peilistä näytti tältä 🙁
Eipä paljon naurattanut…

päivän ruokakuva; parsakaalia ja jauhelihaa. Tylsää mut minkäs teen..

 Raeruohotkin laitoin tänä vuonna ihan ajoissa 😀 Mulla olis täällä kotona vaikka mitä projektia taas suunitteilla, pitäis vaan alottaa ne. Ja lopettaa 😀

Tänään tulee taas Rakas, sinusta on tullut pullukka! Kuka seuraa? Mä oon ihan koukussa. Siihenkin 🙂

Höpösti kovvoo.

Täällä on ollut taas tosi kiva päivä 🙂 aamusta lähtien oon ollut täynnä energiaa ja ollaan tytön kanssa ulkoiltu ja puuhailtu vaikka mitä! Aah, tätä ihanaa offielämää 🙂 Kauheasti ei ole tuota painoa kertynyt. Tänä aamuna vaaka näytti 62,9kg et zillai.. Kohta saa lisätä hintsusti kaloreita!

Päivällä hain postista Buzzadorin paketin. Tämmöstä sieltä löyty tällä kertaa.

Oli palkkaria ja patukkaa jos jonkinmoista.

Näitä pitäis nyt vähän aikaa maistella ja ihemetellä ja sit kirjottaa tuomio. Ootteko kokeilleet?

Tässä teille päivän tylsä ruokakuva. Joidenkin mielestä ruokakuvat on äärimmäisen tylsiä, mut musta ne on inspiroivia!

Karjalanpaistia, kukkakaalia ja hemapaa. Tätä samaa päivällä ja illalla. Illalla vaan tuplasti isompi satsi!

Illalla salille ja vuorossa rintaa ja selkää. Rinnan treenaamisesta en ole viime aikoina juuri välittänyt, mut nyt sekin alkaa maistua. Selkäjumppa nyt natsaa aina 🙂 Sain kaveriksi Annan ja taas kerran oli kaverin apu korvaamaton. Anna huomasi ylätaljassa, että mulla menee kädet taas miten sattuu. Siis vasen puolihan mulla elää ihan omaa elämäänsä muutenkin, mutta huomautuksen jälkeen muistin taas keskittyä siihen paremmin. Kiitos Anna-muru <3

Valmistautumisposet.
Rarrrrrr… Vain musta silmälappu puuttuu 😀

Jumppa meni kutakuinkin näin:
1. Leuat leveä myötäote 5x
2. Vinopena kp 5x
3. Ylätalja vastaotteella 5x
4. Punnerrukset 5x
5. Alatalja kapealla 3x
6. Jalannostot maaten penkillä 2x
7. V-vatsat 2x

Kaikki sarjat tein minuutin palautuksilla eli kiirettä piti ja soijaa pukkas 😀 Leuoissa 2,5kg lisäpaino käyttöön pariin ekaan sarjaan. Vinopenaa päräyttelin kahdenkympin hantteleilla ekat sarjat. Aivan hemmetin hyvä tuntuma ja pumppi tuli pikku muskuloihin. Sarjojen välissä kerettiin vähän jutustelemaankin vaikka vauhdilla jumpattiinkin. Ollaan hei opittu!

Näin se menee vinoon, huomaattekos?
Pystyssä liike tällä kertaa.

 Mä vaihtelen ylätaljassa tekniikkaa aika paljonkin. Välillä tehdään isommilla painoilla vähän ronskimmalla tekniikalla ja välillä pienemmillä painoilla hitaasti ja hartaasti rutistellen. Välillä menen enemmän takakenoon ja välillä teen ihan pystyssä. Pääasia kun selkä pysyy samassa asennossa koko liikkeen ajan eikä heijaa ees taas takaraivo lattiaan joka toistolla.

Ylhäällä kädet jää vähän koukkuun.
JA sieltä vedetään…

…alas asti! Ilmeellä.

 Sit vähän alataljaa. Tällä kertaa kolmiokahvalla. Alataljaa tykkään yleensä tehdä vähän ronskimmalla tyylillä. Tuntuu mulla sillä tavalla parhaiten. Vikan sarjan otin nätisti puristellen. Vaihtelu virkistää ja kehittää tässäkin.

Versat kiinni.
Mä vedän painopakan aina seisaaltaan mukaani.

Hyvä venytys.

Ja tässä seuraava virhe… kuka tietää mikä???

Heiiiiii, siellä näky joku moukku! Onko se lihas!?

Ton enempää en koskaan nojaa taakse.

Tommonen pöllö mulla oli reenikaverina 😀
Ihana ja sädehtivä Anna <3

Vähän vatsoja loppuun. Tokana liikkeenä tein kotijumpissakin joskus tekemiäni V-vatsoja.

Ylhäasento.

Alhaalla V. Tai jotain sinne päin…

 Loppuun pikku pöllöilyt. Voi luoja 😀 Anteeks…

WTF….
Noin se pistää…

On se joskus vaikeeta 😀

Tässä tää tönöttäis. Ota kuva! Ota kuva!

Luonnollinen kuin mikä.
Mitäpä olis treeni ilman bodypeukkua?

Hih, muutamat kuvatukset vielä kotoota. Sit lopetan. Lupaan sen. Tai sit en, muahhahaa!

Isin siro neljävitonen ja mimmin suuri kakskymppinen 🙂

Mamman mussu <3
Aloo? Sanoo hän puhelin melkein korvalla 😀

Tämmöstä ruudun tälle puolelle, mitäs sille? Ketä on lähdössä kisoja katsomaan lauantaina ja sit jatkoille??? Nyt meillä aletaan ruokaohjelma maratonille eli mastercheffiä ja topcheffiä tiedossa 🙂

Everybody mush mush.

Jaahas, en taas tiedä mistä alottais! Pariin päivään en ole blogia päivitellyt, vaikka asiaa olis ollut kuinka. Ollaan vietetty perheiltoja: puuhailtu yhdessä, touhuttu tytön kanssa ja katottu miehen kanssa ihan kahdestaan leffaakin! Harvinaista herkkua 🙂

Arvonta suoritettu ja arpaonni suosi nimimerkkiä Janna955! Onnittelut Janna 🙂 Laitatko mulle osoitteesi tulemaan sähköpostiini [email protected] niin laitan lehden tulemaan sulle!

Perjantaina pyörähdettiin mimmin kans taas vaihteeksi kirppiksellä. Löytyihän sieltä vaikka ja mitä: pari paitaa mulle ja erinäistä krääsää kotiin.

Vanhan mallinen kello, Ikean peltipurkkeja ja anopille tuollainen taulu.

Keittiön seinälle taulu. Kissataulua kissaihmiselle 🙂

Tytskä sai lisää dubloja. Osu ja uppos 🙂

Iltapäivällä salille selkätreenin pariin. Ihan ookoo treeni, oli vaan ajatus jossakin muualla koko ajan. Tein sen mitä lapussa luki niin hyvin kuin pystyin. Eipä voi sanoa, että mikään maailman paras jumppa olis ollut mut tulipahan tehtyä.

1. Takaolkapäät taljassa 3x
2. Leuanvedot kapealla kahvalla 3x
3. Kulmasoutu vastaotteella 4x
4. T-kulmasoutu 4x
5. Räkkiveto 3x
6. Pohkeet istuen 2x

Kapeat leuanvedot tein ikään kuin soututyylillä eli en pyrkinyt nostamaan itseäni mahdollisimman hyvin vaan kaartamaan selkää ylhäällä, jotta liike tulisi enemmän soututyylisesti. Vaikea selittää, mutta hyvin kävi ainakin lapojen väliin. Hitaita ja hallittuja toistoja, kunnon puristuksella. Viisi kiloa sain lisätä painojakin vyötärölle 🙂 Räkkiveto tein 110 kilolla kolme sarjaa. En edes muista millon olisin tuollaisilla painoilla tehnyt. Vaikka ajatus oli jossain muualla niin voimaa näkyi olevan kohtuullisen hyvin.

Leuanvetoa kapealla kahvalla. 
Lisäpainot, tsek!!!

 Noissa kuvissa vähän vilahtaa mun uudet hankinnat eli versa grippsit! Aivan loistavat välineet, ei tartte niitä perhanan remmejä enää tuhrata tangon ympärille. Versoissa on vaan sellainen kuminen läpyskä jolla napataan tangosta kiinni, kevyesti kierretään tangon ympärille ja ote muuten pitää! 54e tuli versoille hintaa ja ovat kyllä jokaisen lantin arvoiset 🙂

Ei se ihan aina kiinnosta…

Huomasin joitakin kuukausia sitten, että meilläkin heitetään ruokaa ihan liikaa roskiin. Jääkaappiin siis unohtuu kasviksia, rahkoja, mitä nyt millonkin pilaantumaan. Oon nyt ottanut tavaksi ainakin kerran viikossa käydä koko jääkaapin läpi ja yrittänyt keksiä jonkun ruuan mihin tungen kaiken mahdollisen. Siitäpä se syntyi perjantainkin eväs eli Everybody mush mush 😀

Kaalia, paprikaa, kesäkurpitsaa, punasipulia, valkosipulia. Öljyä pannulle ja kaikki sinne töhisemään.

Sekaan tomaattipyreen loput sekä ruokakermaa ja paljon mausteita. Haudutellaan kannen alla.

Viereen tyrkkäsin possunfileen jämät. Eipä mennyt taas ruokaa hukkaan!
Perjantaina leivoin myös kuningatarkakkua…

Ja laitettiin mimmille uudet tarrat seinään 🙂
Niissäpä sitä riittikin ihmettelemistä!

Lisäravinteet hallussa jo pienestä pitäen 😀

Lauantaina vietettiin aamupäivä Jumbossa koko perheen voimin. Ensin mentiin syömään Fonda del Soliin, jossa oli taas aivan loistava palvelu. Ei uskallettu mimmille vielä mitään tilata listalta niin ystävällisesti tarjoilija toi hänelle patonkia ja kurkkua syötäväksi 🙂

Alkuruuaksi tapaslautanen ja alla on mun lounas: pihviä ja uunikasviksia

Kierreltiin ruuan päälle vähän kaupoilla ja vietiin tyttö Jumbon leikkipaikalla puuhastelemaan muiden lasten kanssa. Hauska oli nähdä miten innoissaan toinen viiletti siellä muiden joukossa. Muutenkin tytskä ihan selvästi nauttii kun ympärillä on paljon ihmisiä ja hässäkkää. Ai niin, olenkos mä maininnut että toi meidän töttöröö ihan oikeasti nyt kävelee? Kotosallakin tepastelee jo vaikka kuinka. Välillä toki konttaa, mutta koko ajan kävelymatkat lisääntyy 🙂 Jumbosta mukaan tarttui yksi treenipaita (stadiumista) sekä leffa ja vähän nätteysjuttuja mulle Anttilasta. Halvalla selvittiin tällä kertaa 🙂

Kaupoille lähdössä.
Tukka auki, huomaatteko 😀

Tyttö ei suostunut koko päivänä nukkumaan päiväunia, mut saatiin hänet illalla varsin ajoissa unille. Kerrankin saatii miehen kanssa katsoa leffa ihan kahdestaan! Katsottiin Rahalla saa 2, joka perustuu Jens Lapiduksen Stockholm Noir kirjasarjaan. Ykkönen oli jo tosi hyvä, mut eipä ollut tämä kakkososakaan huono! Lauantaina mulla on aina cheatmeal ja tällä kertaa….

Tortilloja! Söin neljä 😀 Nää on ehkä parasta mitä tiedän!

Jälkiruuaksi vähän jätskiä, pari palaa tummaa suklaata ja kourallinen aakkosia. Sit olinkin jo ihan täys..

Tänään aamulla oli kroppa kohtuullisen hyvin tankattu eilisen cheatmealin jäljiltä, joten salille mars heti aamusta! Vuorossa olkapäät ja kädet. Niin ja vähän bärssiä. Sen treenaaminen kun nyt tuntuu olevan pinnalla niin pakkohan se munkin on etten huonommaksi jää 😀

Vähän poseja ennen treeniä.
Tortillamaha!!!
1. Pystypunnerrus kp 4x (vähän pudotuksia ja pakkotoistoja)
2. Sivuviparit kp 3x (pudotussarjoja)
3a. Dippi 2x
3b. Hk tangolla 2x
4a. Hk scott mutkatangolla 3x
4b. Ranskalainen mutktangolla vinopenkillä
5a. Hipthrust tangolla 2x
5b. Sumokyykky kp 2x

Pystypunnerrusta sain ekassa sarjassa tehtyä 20 kilosilla kaikki neljä toistoa 😀 Oli vähän raskasta! Siihen sit perään pudotus 15 kilosiin niin johan alkoi tuntua. Ei sen pidä aina olla niin vakavaa…Dippiin sain laittaa jo 7,5 kilon lisäpainot ja sillä vielä tein ysin, jei! Dippi kulkee nyt hyvin, menee just sinne minne pitääkin 🙂 Tuo ranskalainen vinopenkillä oli varsin loistava liike! Painoin koko ajan kyynerpäitä yhteen niin etteivät yhtään päässeet leviämään sivuille, kunnon venytyksellä eikä missään vaiheessa kyynerpäitä lukkoon! Morjens miten hyvä liike 😉

Sivuvipareita.
Hitailla negatiivisilla!

Loppuun otin muutamat poset pukkarissa kun ei ollut muita näkemässä.

Laiheliini.
Vatsat hävis treenin aikana jonnekin.

Tuplat edestä.
Sivulta. Ei ihan pöllön näkönen?

Luulin näkeväni olkapäät..

Möh? Se olikin joku muu.

Nyt tää painuu unille. Tuhosin äsken tortillojen jämät niin kait se pitää huomenna jotain kotireeniä kehitellä 😀

Huomioi ympäristösi.

En tiedä olenko koskaan maininnut, mut ehkä parasta ajanvietettä mitä mä tiedän, on istua jossakin kahvilassa ja katsella ohi kulkevia ihmisiä. Enkä nyt tarkoita mitään ihmisten kyttäämistä ja arvostelemista. Parhaat ideat  esimerkiksi pukeutumiseen olen saanut seuratessani ihmisiä kaupungilla ja ruokakaupoissa. Mä vaan yksinkertaisesti tykkään, että jokainen on niin erilainen!

Tästä saatiinkin hieno aasinsilta salitreenaamiseen. Salilla ihmiset ei tykkää jos heitä jää katselemaan. Itsellekin tulee todella vaivautunut olo jos joku tuijottaa pitkään. Tulee fiilis, että räkä valuu nenästä tai kamelin varvas paistaa housuista 😀 Mulla on tapana vaivihkaa katsella varsinkin naisten treenivaatteita (edelleenkin inspiroitumismielessä!) ja jengin tyyliä treenata. Mun mielestä jokaiselta voi oppia jotain uutta, oli henkilö sitten treenannut kuukauden tai 20 vuotta. Tällä viikolla oon bongannut monta hyvää liikettä, joita haluan päästä testaamaan omissa treeneissä! Eilen näin salilla Riikan tekevän sivuvipareita kyljellään vinopenkillä ja pakko oli apinoida kyseinen liike tämän päivän treenissä 🙂 Kannattaa siis aina pitää silmänsä auki, koska ympäristöstä ne parhaat vinkit ja ideat saa!

Tänään olikin hyvä ja säpäkkä treeni. Treenasin olkapäät ja selän ja kroppa oli kyllä hyvin jumpassa mukana!

Mikä ilme 😀

1. Pystypunnerrus kp 3x (vikassa sarjassa yksi pudotus)
2. Sivuviparit kp vinopenkillä kyljellään 3x (vaihto lennosta)
3a. Vipunostot kulmassa kp 3x
3b. Pystysoutu tangolla 3x
4. T-kulmasoutu 3x (vikassa kaksi pudotusta)
5. Alatalja vastaotteella 3x
6. Kulmasoutu käsipainolla 3x

Sivuvipareita kyljellään.

Sivulohkot otti hyvin osumaa!


Pitkästä aikaa pystypunnerrusta käsipainoilla ja kohtuullisen hyvin kulki! Sain pariin sarjaan varmistajankin ja hyviä neuvoja tekniikkaan. Pientä viilausta, ei miteen kovin kummoista 🙂 Tuolla kyljellään tehtävillä sivuvipareilla liikkeen sai eristettyä tosi hyvin sivulohkoille. Siihen vielä hidastetut negatiiviset niin ai että poltti! Selälle tänään pelkästään soutuliikkeitä. T-kulmasoudun jälkeen piti ottaa kulmasoutua, mutta oli paikat niin lahjakkaasti varattu, että päätin tehdä tilalla alataljaa. Joka sarjaan sain siinäkin lisätä painoja, jee 🙂

Pystysoutua tangolla.

Ihme pulloposki…

Ja kunnon puristuksella!

Lähikuvaa…

Jaa että tolta mä näytän treenatessani 😀

Mulla on tässä ihan jokusen päivän ajan ollut aika voimaton ja flegu olo. Tänään keksin siihen syynkin: suolan vähyys ruokavaliossa! Teen itselleni ja tytölle samat ruuat enkä ole kauheasti niihin ruokiin vielä suolaa lisäillyt  niin on näköjään suolan syönti jäänyt aika vähille. Tänään käytiin aamusella Malmilla ruokakaupassa ja tulomatkalla bussissa mulla oli jo niin heikko olo että hyvä kun kotiin asti selvisin. Saman tien viskasin ruokalusikallisen suolaa nassuun eikä mennyt kovin kauan kun olo alkoi kohenemaan. Mä oon ollut ihan kuin eri nainen koko tämän päivän! Pienistä jutuista voi olotilakin olla kiinni… Kun juo paljon vettä päivän aikana niin suolat täytyy muistaa myös. Asia jonka minäkin varsin hyvin tiedän, mutta pieni muistutus nähtävästi oli paikallaan 🙂 Kummasti alkoi kuntokin taas muuttua suolan syönnin jälkeen. Monta päivää vatsat on olleet jossain nestehötön peitossa, mutta äsken näytti jo tältä.

Jotain sieltä jo pilkottaa.
Arvetkin ovat aika hyvin vaalenneet 🙂

Juttua mun ruokavaliosta on toivottu, mut se ei ole muuttunut viime kuukausina yhtään mihinkään. Pääasiassa lihaa, öljyä ja kasviksia, ennen treeniä hiilaritankkaus ja treenin aikana hiilarijuoma. Ruokaohjeitakaan ei tule juuri laitettua, kun en mä mitään kummallista tee: jauhelihakastiketta tomaattipyreestä, kanakastiketta ruokakermasta ja erilaisia vihanneksi fiiliksen mukaan. Ennen treeniä hiilariaterialla syön yleensä riisiä, bataattia tai perunaa. Joskus pastaa.

Tän päivän kauppaostokset, pottuja, porkkanaa, mannasuurimoita, maitoa, vuonankaalia, keräkaalia, tomaattia, kurkkua, chiliä, purjosipulia ja chilejä. Niin ja kissan naksuja.

Eilen lounaalla parsakaalia, kanakastiketta ja pari siivua kalkkunaleikettä.

Tänään jauhelihakastiketta, vuonankaalia, tomaattia, kurkkua ja porkkanaraastetta.

Mimmin lounas: spagettia, jauhelihakastiketta ja porkkanaraastetta.

Tän päivän hiilariateria ennen treeniä: pottuja, öljyä ja katsuppia.

Taidan siirtyä vakituisesti Lidlin asiakkaaksi. Kassillinen ruokaa tulee siellä huomattavasti halvemmaksi kuin esimerkiksi Prismassa. Tänään tosin jouduin vähän täydentämään ostoksia Prisman puolella, mutta onneksi vain parilla eurolla 🙂

Niin teinhän mä tänään vähän jotain normaalista poikkeavaa jauhelihan kaveriksi: kaalisalaattia nimittäin!

Tarvitset puolikkaan (n.400g) kaalin (punakaali tai keräkaalia), 10 cm pala purjoa, yhden chilin, puolikkaan limen mehun, suolaa ja öljyä. Myös raastettua inkivääriä voi laittaa jos tykkää. Mä en muistanut ostaa niin jäi laittamatta.

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Laita astiaan, lisää suola ja puristele kaalia käsillä niin, että siitä alkaa valua nestettä. Leikkaa purjo ja chili suikaleiksi ja lisää kaalin joukkoon. Purista puolikkaan limen mehu ja lisää salaattiin. Sekoita. Lisää 3-4 rkl oliiviöljyä salaattin, sekoita kunnolla ja nosta hetkeksi jääkaappiin maustumaan.

Hahaa, meidän tyttö ei osaa sanoa vielä sanaakaan, mutta se osaa haukkua kuin koira ja miukua kuin kissa 😀 Neitkokainen on viime päivinä alkanut kävelemään lyhyitä matkoja. Saas nähdä millon se ihan oikeesti lähtee kävelemään!

Täältä mä tuun! Vähän haparoiden mutta tuun kuitenkin.
Pussatakin se osaa <3

Huomenna mulla onkin tankkauspäivä tiedossa. Ihan kunnon lähteistä tankataan, joten luulis perjantaina jalkatreenin kulkevan!

Anna Janssonin uusimman sain just luettua. Taas kerran loistava kirja tältä kirjailijalta!

Nyt tekemään vielä viimeiset iltapuhteet ja sit unille. Huomenna mennään heti aamusta mammakaverin luokse kahvittelemaan ja höpöttämään. Loppupäivä onkin sit syömistä ja lepäilyä. Katsotaan jos jonkun kotitreenin sais aikasiks 😉

Piirakkatalkoot.

Hahaa, ennen kuin härskeimmät siellä laittaa mielikuvituksensa valloilleen niin puhutaan ihan syötävistä piirakoista joita taioin viikonloppuna sattuneista syistä kaksin kappalein 😀 Hyi teitä.. Aina vaan piirakat mielessä.  Kävi näemmä tällä(kin) kertaa niin, että nappasin mustikkapiirakkaa varten kaupasta suolaisen piirakkataikinan vaikka piti ottaa makea. Jouduin väkertämään piirakoita ihan urakalla, mutta arvatkaas millaisia!

Mustikka-mascarponepiirakka. Ohje täällä. Taivaallista!

Hieman erikoisempi versio suolaisesta piirakasta: kalkkunanakkipiirakka! Ohje täällä

Tämmöstä se oli lautasella ja vaikka kuulostaa epämääräiseltä niin vei kielen perssiiseen! Nam. Piirakalle siis 😀

Ja koska erittäin poukkoileva kirjoitustyyli on minulle ominaista niin peruutetaan perjantaihin ja perjantain treeneihin. Kävin silloin EB:llä – rakkaalla ja Helsingin parhaalla salilla – tekemässä olkapäät ja selän. Olkapäille kyseessä oli viikon toinen treeni, joten päätin tehdä jotain hieman erilaista 🙂

1. Six ways + pystypunnerrus kp 4x
2. Takaolkapäät koneessa 4x
3. Leuat mo ja vo 4x
4. T-kulmasoutu 3x
5. Rack-veto 3x
6. Ylätalja eteen leveällä 4x
6. Ylätalja niskan taakse 4x

Tuo olkapääliikehän on kaikille varmasti tuttu 😀 Näin meidän salin guru-Petterin tuota liikettä viime viikolla tekevän ja pakko oli kokeilla. Sopi tällaiseen pumppitreeniin kuin nenä päähän. Jos joku sille tietää ”oikean” nimen niin minua siitä valaiskoon 🙂

Ensin nosto reisien sivuilta ylös (sivuvipari tyyliin).

Sivuilta puristetaan käsipainot eteen.
Edestä ylös.

Ylhäällä pystypunnerrus ja samaa reittiä takaisin: ylhäältä eteen, edestä sivulla ja sivulta reisien viereen. Siinä oli yksi toisto!

Koko liike tehdään hitaasti ja hallitusti. Ylös nostot räjähtävästi ja alas laskut hitaasti ja jarruttaen. Tällä jos ei tuntumaa ja pumppia tule niin ei millään!

Selkätreenissä vedin leukoja omalla painolla myötä- sekä vastaotteella. Kahdessa viimeisessä sarjassa tein kevennyksen nostamalla jalat edessä olevalle tangolla, jolloin sain itse puskettua jaloilla kroppaa ylöspäin ja samalla autettua vielä muutaman lisätoiston. Räkkivedossa otin jälleen kerran vähän pidempiä, 12-15 toiston, sarjoja ja keskityin puristamaan yläasennossa koko selän matkalta. Ylätaljat tein 30 sekunnin palautuksilla ja varsinkin niskan taakse tehtynä kyllä tuntui! Mun on tosi hankala saada mitään tuntumaa tuonne yläselkään lapojen väliin, mutta tuolla niskan takaa versiolla ei ollut tuntumasta puutetta. On meinaan vielä tänäänkin selkä hellänä perjantain treenistä 😉

Treenin jälkeen ne perinteiset. Saatto olla ennenkin.

Lauantaina huilattiin. Aamulla käytiin anopin ja miehen siskon kanssa tuossa ihan lähellä lasten kirppiksellä, mutta heittäydyin kitsaaksi enkä ostanut tytölle kuin yhden mekon ja collegeasun. Rahaa meni vitonen. Olishan siellä ollut vaikka ja mitä, mutta meillä tursuaa joka paikka jo ennestään leluja ja mimmin vaatteita. Päivä meni ruokaa laitellessa ja noita piirakoita värkätessä. Illalla mies karkasi katsomaan lätkää ja me tyttöjen kesken siivottiin vaatekaapista pois kaikki isot ja käyttämättömät vaatteet. Eipä jäänyt vaatekaappiin juuri mitään!

Tytön kanssa syötiin samoja eväitä: kanakastiketta, vihanneksia ja mimmillä vielä pottua.

Sunnuntaina päästiin ukon kanssa taas yhteisjumpalle. Mulla oli vuorossa viikon toinen jalkatreeni ja keskityin tässä treenissä enemmän tuonne takaosastolle. Vähän kyllä kyykättiinkin 🙂

Hahaa, kalsariposet ennen treeniä 😀
Vähän sivulta kans.

No oli mulla ihan treenihousutkin matkassa 😀

1. Takareidet maaten 3x (lyhkäsiä sarjoja)
2. Askelkyykky tangolla 4x
3. Etukyykky 2x
4. Takakyykky 1x (kahdella pudotuksella)
5a. Hip thrust tangolla 3x
5b. Loitontajat 3x
6. Pohkeet istuen 1x 1,5 minsan sarja
7. Jalannostot roikkuen 3x

Mielenkiintoinen uusi tuttavuus oli tuo askelkyykky tangolla. En ole varmaan koskaan tehnyt! Vähän joutu alkuun tasapainoa hakemaan, mutta yllättävän nopeasti se alkoi luistamaan. Loistavasti otti perberiin ja takareisille 🙂 Pohkeille tein tuollaisen vähän erikoisemman setin eli katsoin kellosta puoltoista minsaa ja sen aikana vaan tein hitaita ja hallittuja toistoja. Kunnon supistuksella ja venytyksellä. Kramppiin sain molemmat pohkeet 😀

Etukyykkäily lämmittelyä.

Alas asti mennään!

Ilmeellä jo lämmittelysarjassa 😀

Eilen kävin poikkeuksellisesti treenaamassa kun tänään piti mun ystävän tulla kylään. Kyläily peruuntui, mutta tulipahan tehtyä ainakin hyvä treeni! Jumppa oli pakko tehdä melko nopealla tahdilla, koska mies tulee maanantaisin vähän myöhemmin kotiin ja senkin piti keretä vielä salilla. Tahkosin sit 29 sarjaa rintaa ja käsiä 40 minuuttiin. Se on aika paljon mulle!

1. Pena kp 5x
2a. Pushdown tangolla 4x
2b. Kapea pena 4x
2c. Ranskalainen kp 4x
3a. Hk tangolla 4x
3b. Hk kp vinopenkillä 4x
3c. Hk köydellä taljassa 4x

Rinnalle tein penkkiä käsipainoilla pyramidina ja nopeilla palautuksilla. Taisin aloittaa 10kg käsipainoilla ja joka sarjaan nostin painoja ja tein niin monta toistoa kuin meni. Käsille tein triplasarjoja eli kolmeliikettä putkeen ja sitten vasta tauko. Tauonkin pidin maximissaan minuutin pituisena. Kohtuullisen turvoksissa oli tumput, kyllä veri kiersi! Nyt on alkanut suonetkin tulla pintaan tuolta pehmeän alta. Moit vaan teillekin 🙂

Sunnuntain nautinnollinen aamupala omassa rauhassa ja hiljaisuudessa klo 06.

Tänään en mee salille treenaamaan, mut meen venyttelemään ja pitämään samalla yhden yhteistyöpalaverin. Siitä lisää myöhemmin 🙂 Eiks oo ärsyttävää tämmönen heruttelu 😀 Ihan hyvä ettei tälle päivälle sattunut treeniä, koska mimmi päätti herättää tänä aamuna klo 04.30… Oliskohan taas hampaita tulossa, kun ihan selkeää kipuitkua se itkeskeli eikä hellittänyt kuin buranalla. Mun piti tänään tehdä himatreeni, mut oon ollut koko päivän sen verran kuutamolla että päätin ottaa ihan levon kannalta. Päiväuniakaan en saanut jostain syystä nukuttua, ei vaan uni tullut 🙁

Nyt on kuulkaa nälkäkin tainnut asettua tähän taloon. Viime viikon loppupuoli ja koko tän viikon (kaikki nää kaksi päivää) mulla on ollut järkyttävä nälkä. Koko ajan. Kalorit on täysin samat kuin ennenkin, mutta jotain nyt on meneillään. Sunnuntaina sain kaiken lisäksi syödä vaikka kuinka paljon ja siitä huolimatta paino ei noussut juuri mitään ja nälkä tuli ilmeisesti jäädäkseen. Tekis mieli napostella vähän kaikkea, mut en mä napostele. Ei anna nuppi periksi. Tänään olen tosin luvan kanssa syönyt rasvaa vähän enemmän ja se näkyy nostattavan suonia entistä enemmän pintaan! Mielenkiintoista…

Ai niin!!! Mä pääsen kesällä pidettävälle Nicole Wilcinsin leirille, jei 🙂 Siellä toivottavasti saan vähän infoa omasta fysiikastani ja tasosta, että kannattaako haaveilla kisaamisesta (ainahan kannattaa haaveilla!) ja jos niin missä lajissa ja millon. Hihii, mä olen niiiiiin innoissani!

Mites teidän viikkon on hurahtanut käyntiin? Onko kovia treenejä tälle viikolle tiedossa ennen pyhiä?

Buzzador: Valio Onni puurot.

Jokin aikaa sitten sain kutsun osallistua Buzzadorin Valio Onni-kampanjaan ja koska tyttö tykkäsi niistä jo pienempänäkin niin mielellään me testailtiin niitä uudelleen 🙂 Mielenkiintoista Onni-puurojen testaamisesta teki tytön vasta alkanut puurolakko. Joku viikko takaperin neiti alkoi kieltäytyä aamu- ja iltapuurostaan eikä hänellä sitä enää sitten tarjottukaan. Ennen kuin nyt.

Ensin täytyi tarkastella tuomisien sisältöä. Laatikosta ja puurotörpöistä saa yllättävän kivoja torneja rakennettua! 🙂

Nää olis ensin tässä vierekkäin.
Sit tää laitettais näin väärin päin.

Toinen siihen päälle.
Äiti, kato nyt säkin!

Mulle? Kaikkiko?
Yks, kaks..

Snif. Mille se tuoksuu? Jos vielä maistais…

Valion Onni-puuroissa on valittavana viisi erilaista makuvaihtoehtoa: viljaisa puolukka, neljä viljaa, vadelma-kaura, vadelma-mustikka sekä omena-kaura. Puurot on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta ja niitä voi antaa lapselle aamu-, väli- sekä iltapalaksi. Puurot on pakattu käteviin tetroihin, joten niitä on helppo kuljettaa matkassa lyhyillä ja pitkillä reissuilla. Valio Onni pakkausta ei saa laittaa mikroon, joten jokin astia lämmitystä varten kannattaa varata matkaan. Lue lisää Valio Onni tuotteista täältä.

Viljaisa puolukka.
Omena-kaura.

Vadelma-kaura.
Vadelma-mustikka.

Valittavana olisi ollut myös vellejä, mutta meidän tyttö on jo sen verran iso ettei vellejä enää juo. Niin ne vain kasvaavat vaikkei äiti ja isä haluaisikaan 🙂 Puuroista meille ostettiin kaikkia muita paitsi neljää viljaa. Vaikka osa puuroista onkin tarkoitettu viiden kuukauden ikäisille vauvoille niin mielestäni niitä voi varsin hyvin antaa isommillekin lapsosille. Hyvin kelpasi neidille ainakin meillä!

Jaa, että tämmöstäkö on tarjolla?

Yllätyksekseni tyttö söi Onni puuroa heti ensimmäisestä kokeilusta lähtien ihan mukisematta. Ehkä ne oli nuo erilaiset maut? Peruspuuro oli alkanut häntä ilmeisesti kyllästyttää, mutta heti kun saatiin puuroon vähän uutta makua niin johan alkoi taas maistumaan, Suurinta suosikki tytön mielestä oli selkeästi omena-kaura ja hyvänä kakkosena tuli vadelma-mustikka. Puurot ovat koostumukseltaan sopivan jämäkkiä ja neiti sai itsekin lusikoitua puuroa suuhunsa. Sotkuakin saatiin kiitettävästi aikaiseksi, kun pieni käsi upposi keskelle puuroa…

Jos välillä sormipelillä..

Sujuu varsin kätevästi! 🙂

Pieni puurosuu <3

Minä pidän aina kaapissa varmuuden varalta muutaman valmiin puuron. Valmispuurot on käteviä kiireisinä aamuina, kun ei tarvitse kuin pyöräyttää mikrossa 40 sekuntia ja puuro on sopivan lämpöistä saman tien syötäväksi. Negatiivisia puolia en ole näistä puuroista havainnut. Suuremmille syömäreille toki voisi olla olemassa myös isompia pakkauskokoja. Meillä tuo yksi purkillinen ei ole koskaan riittänyt vaan lisäksi on täytynyt antaa muutakin, kuten vihanneksia, sämpylää ja banaania. Kesällä valmispuurot oli varsin käteviä mökillä, jonne ei tule juoksevaa vettä. Kun lapsi oli aamulla suden nälkäinen, ei siinä paljon vesiä kerennyt keittelemään puuroa varten!

Buzzadorina pääsen aika ajoin mukaan mielenkiintoisiin ja hauskoihin kampanjoihin, joissa saan ilmaiseksi tuotteita testattavaksi ja ystäville jaettavaksi. Tuotteista annetaan oma rehellinen mielipide ja kerrotaan se myös eteen päin. Kampanjan lopuksi omista kokemuksista ja mielipiteistä kootaan raportti Buzzadoriin, jota kautta kampanjan tilaaja saa totuuden mukaista tietoa kuluttajien mielipiteestä ja kiinnostuksesta kyseistä tuotetta kohtaan. Buzzadorissa kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen eikä mihinkään kampanjaan ole pakko lähteä mukaan jos ei halua. Jos olet kiinnostunut testaamaan uusia tuotteita, rekisteröitymään pääset täältä🙂

Helsinki-matkailua.

Me ollaan asuttu Helsingissä nyt puoltoista vuotta. Sillon kun muutettiin niin olin aivan innoissani miten pääsen shoppaamaan keskustaan ja tutustumaan uusiin paikkoihin. Arvaatteko miten on käynyt? Keskustan puolella käynnit voi varmasti laskea yhden käden sormilla 😀 Ei taidakaan olla ihan niin urbaani cityihminen kuin luulin. Onhan se tosin hienoa, että on mahdollisuus tehdä vaikka mitä, kuten lähteä extempore risteilylle vaikka Tukholmaan 🙂 Sitä päivää odotellessa…

Eilen koppasin tytön matkaan ja lähdettiin heti aamusta bussilla kohti Kamppia. Mulla olis siellä yksi miitinki, jonka jälkeen mentiin vielä kaverini Emmin kanssa lounaalle Picniciin. Emmin kanssa treenattiin Kuopiossa samalla salilla ja meillä on nyt saman ikäiset mukelotkin niin yhteyttä on tullut pidettyä jonkin verran. Jännä muuten huomata miten moni tuttu on muuttanut Helsinkiin sen jälkeen kun mekin tänne rantauduttiin. Vielä kun ehtisi kaikkia näkemäänkin!

Tämmösissä vetimissä eilen miitingissä.
Paita kirpparilta, housut H&M.

Ainoat vaatekaapin sopivat housut.
Isolla kahvilla Robert´s coffeessa. On se oma keittämä silti parasta!

Tytöllä riitti ihmeteltävää.

Tyypillä pää pyöri kuin väkkärä. Hyvä kun syöttiksessä pysyi 🙂

Lounaan jämät 😀 Nälkäinen ehti vetämään paahtopaisti-vuohenjuusto-salaatin ennen kameran esiin saamista. Tyttö söi patongin.

Pieni kosmopoliitti söi myös villasukkia.

Tytölle tekisi varmasti ihan hyvää päästä näkemään vähän enemmän muutakin elämää kuin tämä meidän lähiö. Sen verran innoissaan hän katseli ympäriinsä ja osoitteli busseja, ihmisiä ja kauppojen ikkunoita. Täytyykin alkaa suunnitella uutta reissua johonkin päin Helsinkiä heti ensi viikolle 🙂 Kuka lähtee treffeille!? Musta on kyllä ihanaa kun joka päivä ei tartte reissata jonnekin vaan välillä saa ihan vaan olla kotona ja käydä kävelyllä auringon paisteessa. Lapsen kanssa liikkeelle lähteminen on aina vähän hankalampaa, kun täytyy miettiä syömiset, vaipanvaihdot, mahdolliset itkupotkuraivarit, lelut mukaan jne. Väsyneitä oltiin molemmat kotiin tullessa.

Hieman väsynyt pieni reissaaja 😀

Väsytti tai ei niin salille kävi taas iltasella Jonnan tie. Viimeinen pelkkä käsitreeni ennen uutta treenijakoa. Vaihdan tässä välissä nelijakoisen treeniohjelmani kolmijakoiseen. Ihan vaan vaihtelun vuoksi. Tovin aikaa on tullut jo tahkottua tuota nelijakoista niin onhan se aikakin jo vaihtaa 🙂

Jumpalle kirmaamassa.
Casallin hupparin löysin kirpparilta 🙂 Tsih!
1a. Dippi omalla painolla 4x
1b. Hk suoralla tangolla 4x
2a. Ranskalainen vinopenkillä kp 3x
2b. Hk vinopenkillä kp 3x
3a. Pushdown köydellä 3x
3b. Hammer kp 3x
4a. Hk scott mutkatangolla 2x
4b. Ranskalainen mutkatangolla 2x
Intervalli crossarilla 10 minsaa.

Päätinpä taas pitkästä aikaa kokeilla dippiä. Sen kanssa on tullut päätä hakattua seinään jo vuosikausia, mutta aika ajoin vaan tekee mieli sitä tehdä. Mullahan on aikaisemmin rintaranka kipeytynyt tosi pahasti dippaamisesta eikä olkapäätkään ole varsinaisesti hurraata huutaneet. Ainakin nyt omalla painolla tehtynä sain ojentajat hyvään pumppiin eikä rintaranka tai olkapäät pistäneet vastaan. Katsotaan mitä tapahtuu ensi kerralla kun otan mukaan lisäpainon….Yritin vetää koko jumpan suhteellisen kovalla temmolla että saisin tehtyä paljon sarjoja. Mielestäni onnistuin kohtuullisen hyvin, mut vielä on parantamisen varaa. Pudotussarjojakin tein muutamissa liikkeissä. Hah, tänään on muuten kätöset aika kipeinä. Perille näköjään meni 🙂

Dippiä omalla painolla.

Kohtuullisen alaskin pääsin!

Vähän häiritsee kun tuo seinä on noin lähellä. Siihen vielä joku tissikuva nenän eteen niin avot 😀

Ranskalaista mutkatangolla.

Ei lukita käsiä yläsennossa!

Sinne otsalle lasketaan.

Viimesiä toistoja…

Ja ojentajilla puristamalla ylös!

Ihanainen Annakin kerkesi tekemään pienen habailutreenin ohjauksiensa välissä. Naurettiinkin, että hauiksiahan bikinikisaajan nimenomaan täytyy priorisoida 😀

Hauiskääntöä vinopenkillä.

Perille meni!
Pitkä ja pätkä 🙂

Blogimammat <3

 Ääh, mulla on vieläkin vatsat kauhian kipeet siitä mun edellisestä kotitreenistä! Varsinkin alavatsat on aivan killerikipeet. Tahtoisin tänään tehdä jotain vatsajuttuja painojen kanssa, mutta ehkä on fiksuinta jättää välistä?

Eilinen illallinen: kanaa, fetaa, kurkkua, tomskua ja OMG -lightmehua!!! 😀

Just tässä samalla survoin suuhuni treeniä edeltävän hiilariaterian joka tällä kertaa sisälsi 400g bataattia. Nyt odotellaan mahan laskeutumista ja sitten suuntaan salille tekemään olkapäät ja selän 🙂 Täytyykin vähän suunnitella että mitä kaikkea sitä tekis… Olkapäille jokin pumppijuttu, koska olen ne jo kerran tällä viikolla treenannut ja selälle ainakin leukoja, t-kulmasoutua ja räkkivetoa! Pistetään se selkä kasvamaan, prkl! 😀

Huomenna voisin leipasta taas jotakin. Onko hyviä ehdotuksia? Mitäs teillä on suunnitelmissa viikonlopulle?

Ps. Mä laittelen niitä vertailukuvia tulemaan ihan omana postauksenaan. Kaivelen sekaan jotain vanhojakin kuvia arkistojen kätköistä 🙂

Takaisin ruotuun.

Huh huh, sanon minä! Tulikin sitten pari viikkoa otettua lepiä yhden kevyen viikon sijaan. Tytöllä nousi kuume viime maanantaina ja sitä kesti kolme päivää. Sitten alkoikin nousta pieniä näppyjä ympäri kehoa ja diagnoosiksi saatiin vauvarokko. Lääkärilläkin käytiin tarkastuttamassa korvat varmuuden vuoksi kun tyttö oli öisin niin tuskainen. Ilmeisesti näppylät vain kutisivat kovasti ja lisäksi yhden yön aikana puski kaksi hammastakin läpi! Mulla alkoi tiistaina vatsatauti, ilmeisesti herra Noron (vai rouva?) sain ystäväkseni. Vasta lauantaina pystyin ensimmäisen kerran syömään kunnolla ja nälkäkin alkoi tulla pikku hiljaa. Siihen asti elettiinkin yhdellä sämpylällä ja litralla mehukeittoa per päivä… Jotta asiat ei kävisi liian helpoksi niin vauvarokon perään tyttö sairastui samaan vatsatautiin. Lauantai meni oksennellessa, eilisen hän oli ihan kunnossa kunnes viime yönä oksentelu alkoi taas 🙁 Rassukka sai eilen myös vähän osumaa, kun anoppilassa lähti vähän liian kovalla innolla konttaamaan keittiöstä. Käsi lipesi juuri kynnyksen kohdalla ja silmänurkka moksahti mukavasti kynnykseen. Nyt onkin kulmassa kunnon verinaarmut ja silmän alla komea mustelma! Kovaa on tuo yksi vuotiaan elämä 😀

Kuumeinen lapsi ja vielä toistaiseksi terve äiti maanantaina.
Nyt saattekin sekalaisen kuvapläjäyksen viime viikon varrelta. Treenikuvia ei sattuneista syistä ole, mut kaikkea muuta sitten riittääkin 🙂
Tiistaiaamuna näytti vielä tältä 🙂

 Lauantaina pidettiin meidän tytön ja serkkupojan yhteiset synttärit. Mun piti leipoa sinne yhtä sun toista, mutta perjantaina olin vielä täysin voimaton. Kakku ja piirakka ostettiin valmiina ja tunsin itseni maailman paskimmaksi äidiksi, kun en edes kakkua jaksanut leipoa tyttäreni 1-vuotis juhliin 🙁 Ostettu kakkukin tosin oli todella hyvää ja kaikki meni parempiin suihin, joten loppu hyvin kaikki hyvin.

Tytön synttäreille leivoin minttusuklaa muffinsseja, parhaita ikinä! Nämä jaksoin värkätä lauantaiaamuna ennen synttäripaikalle lähtöä.
Päivänsankari Hello Kitty-mekossaan.

Näki ehkä ensimmäistä kertaa elämässään ilmapallon. Riemuhan siitä repesi 😀

Elvis-kissaa piti käydä välillä härkkimässä.

Tarjolla tyttöjen ja poikien kakku, muffinsseja, pasteijoita, riisipiirakoita, rahkapiirakkaa, patonkia, keksejä…

Setkkupojalla oli ihana kakku!

Pienellä tytöllä vähän pienempi valmiina ostettu kakkua. Hyvää oli tämäkin 🙂

Kahvipöytä.
Serkkutytön huoneessa riitti ihmeteltävää!

Äipän oma yks vee <3

Maailman rakkain <3 Teen vuoksesi mitä vain!

Tämmösissä vetimissä synttäreillä.
Housut ja paita hennesiltä.

Ja ihan S-kokoon mahduin!

Lahjaksi tyttö sai mm. palapelin, oman nuken, vaatteita…

Lauantaina innostuin istuttamaan siemeniä: chiliä, passionhedelmää, annoona, pepino,,,
Subia jouduin maistamaan yhtenä iltana, aika hyvää oli pitkästä aikaa!

Lauantain aamupala. Leipää on viime päivinä uponnut ihan kiitettävästi. Tänään sekin lysti loppui kuin seinään!

Tytön kahvitteluhetki 🙂
Tämmönen apuri mulla oli eilen illalla petivaatteita vaihtamassa 😀

Mokoma laiskimus…

Tänä aamuna ehkä jo vähän hymyilytti, kun olo oli ihan normaali 🙂
Tänään pääsen vihdoin treenaamaan! Kyllä tätä on odotettu. Tälle viikolla on muutenkin vaikka mitä kivaa tiedossa blogin osalta. Parit varsin mielenkiintoiset tapaamiset odottaa, katsotaan mitä tapahtuu. Pt-koulutus polttelee aika vahvasti, mutta rahat koulutukseen täytyisi taikoa jostakin. Mulla on nyt muutama ohjattava itselläni ja lisää mahtuu vielä jos jotakuta kiinnostaa 🙂 Tarjolla on ravinto- ja treeniohjelmia ohjauksineen kevyellä 10 vuoden kokemuksella. Jos kiinnostaa niin ota yhteyttä niin räätälöidään juuri sinulle sopivat ohjelmat! Postia voi laittaa tulemaan osoitteeseen [email protected]
Nyt tämä mamma lähtee syömäpuuhiin. Illalla tiedossa kunnon kuritusta olkapäille ja rinnalle ja siihen vaaditaan energiaa! Rrrräyyyyyyyh! Tästä se taas lähtee 😉
Mites teillä on viikko alkanut? Miten viikonloppu meni?