Viikon 20 ruokapäiväkirja – Raakakakkua ja maksalaatikkoa

Viikon 20 ruokapäiväkirja julki olkaapa hyvät! Viikko on taas vierähtänyt ja on aika katsoa mitä tämä mimmi on suuhunsa laittanut. Viime viikosta mieleen on jäänyt a-lehdillä pidetty koulutus ja siellä ihanat Greenstreetin raakakakut sekä maksalaatikko, jota ostin pitkästä aikaa ja sitä söinkin sitten useampana päivänä! Herkuton toukokuu on pitänyt eikä se tuota enää mitään ongelmia. Mitään herkkuja ei tee enää edes mieli. Raakakakut sallin itselleni ja kyllähän ne lauantaina hyvältä maistuivat! Mun suosikki Greenstreetin raakakakuista on ehdottomasti minttusuklaa ja onneksi juuri sitä oli tarjolla, nam! Muuten tässä onkin menty varsin tasaista arkea ja ruokarintamallakin porskuteltu normaaliin tahtiin.

viikon 20 ruokapäiväkirja

Viikon 20 ruokapäiväkirja

MAANANTAI

viikon 20 ruokapäiväkirja

Töissä 7.30-15

5.20 kauraleipää kinkulla, salaatilla, kurkulla ja juustolla, turkkilaista jogurttia marjoilla + teetä

9.00 Teetä ja Nutisalin yogurttisekoitusta

11.00 anopin tekemää bataatti-chilikeittoa

15.00 kolme riisipiirakkaa salaatilla, kinkulla, juustolla ja kurkulla + teetä

18.30 kana-pistaasi-ricottapastaa ja porkkanoita

21.00 kaurasuklaavanukasta puolet (tästä tulossa resepti!)

TIISTAI

viikon 20 ruokapäiväkirja

Töissä 7.30-15

5.20 kauraleipää päällisillä, puolikas kaurasuklaavanukas + teetä

9.00 teetä

11.00 kana-cesarsalaatti

14.15 riisikakkuja ja banaania

17-18 treeni: takakyykky ja negatiiviset leuat (video)

palkkari (Fastin lakritsipotskua + kreatiinia)

19.45 iso satsi kanapastaa, parsakaalia ja fetajuustoa

KESKIVIIKKO

viikon 20 ruokapäiväkirja

Töissä 10-18

7.15 kauraleipää päällisillä, Alpron kookosjogurttia ja mustaviinimarjoja + teetä

9-9.40 kävely töihin

12.00 Picnicin kana-fetasalaatti, Nutisalin salaattisekoitusta ja pieni pala patonkia

13.00 teetä

16.00 appelsiini ja Nutisalin yogurttisekoitusta

19.00 maksalaatikkoa ja porkkanoita

21.00 Ehrmannin vaniljapudding

TORSTAI

viikon 20 ruokapäiväkirjaTöissä 7.30-15.30

5.20 kauraleipää päällisillä, Alpron kookosjogurttia marjoilla + teetä

9.00 teetä

11.00 maksalaatikkoa ja vihanneksia

14.15 riisikakkuja ja banaania

18.45 maksalaatikkoa, vihanneksia ja kauraleipää päällisillä

21.00 Ehrmannin minttusuklaapudding

PERJANTAI

viikon 20 ruokapäiväkirja

Töissä 7.30-15

5.20 kauraleipää päällisillä + teetä

9.00 omena ja teetä

11.15 kana-cesarsalaatti, Nutisalin salaattisekoitusta ja yksi gluteeniton näkkäri

14.00 riisikakkuja ja banaania

16-17.30 treeni: maastaveto, tempausveto, tempaus, pystypunnerrus

kävely kotiin + palkkari

19.00 spagetti ja jauhelihakastiketta, tomaattia ja punajuurisalaattia

21.00 mysliä, suklaapuddingia ja mansikoita

LAUANTAI

viikon 20 ruokapäiväkirja8.00 kauraleipää päällisillä + teetä

11.15 A-lehdillä kanaa, lohta, erilaisia salaatteja, sämpylää, porkkanamehua ja alkoholiton drinkki

13.00 kaksi palaa raakakakkua ja teetä

15.00 Froosh smoothie

19.00 spagettia ja jauhelihakastiketta, vihanneksia ja punajuurisalaattia

21.30 kaksi palaa reissaria päällisillä

SUNNUNTAI

viikon 20 ruokapäiväkirja9.00 kauraleipää juustolla ja paistetulla munalla, omenaa ja teetä

12.00 banaani

14.00 anoppilassa makaronilaatikkoa ja salaattia

16-17.30 treeni: etukyykky, suorinjaloin mave ja hyvää huomenta

palkkari ja kävely kotiin

18.30 spagettia ja jauhelihakastiketta, vihanneksia ja punajuurisalaattia

21.15 mysliä, suklaapuddingia, viiniryppäleitä ja Nutisalin yogurttisekoitusta

Mun teki viime viikolla ihan hirveästi mieli maksalaatikkoa sekä punajuurisalaattia, joten niitähän piti sitten ostaa. Maksalaatikkoa kannoin kotiin kaksi lootaa, koska halusin sitä myös seuraavana päivänä töihin eikä yksi loota riitä yhtään mihinkään 😀 Mun uusi iltapalasuosikki on Paulúnsin mysli sekoitettuna Ehrmannin protskuvanukkaaseen ja siihen ehkä vielä jotain hedelmää sekä Nutisalin yogurttisekoitusta, niin namia! Syön tuota komboa varmasti taas kyllästymiseen asti. Pitäisi muuten jotain lisätä treenipäivien välipalalle, koska välillä tuntuu ettei viisi riisikakkua ja banaani riitä mihinkään, vaikka niistäkin jo ihan kivasti tulee hiilaria. Ehdotuksia? Puuro on vähän turhan raskas ennen treeniä.

Miltäs näytti viikon 20 ruokapäiväkirja?

5 x herkkua viikonloppuun

Perjantai ja ajatukset alkavat suuntautua viikonloppuun. Moni miettii viikonlopun ruokalistaa ja mahdollisesti myös herkkuhetkiä. Itselläni on tapana alkaa suunnittelemaan viimeistään perjantaina lauantain herkkupäivää ja selaan mahdottoman määrän reseptejä läpi. Usein niistä joku vaikuttaa niin kiinnostavalta, että se päätyy keittiössäni toteutettavaksi. Meillä on miehen kanssa vielä herkuton toukokuu menossa, joten mitään sen kummempia herkkuja en leivo, mutta vieno pyyntö tuli tehdä erästä tiettyä raakakakkua annosvuokiin ja saattaapa olla, että tämän pyynnön toteutankin! Kokosin teille, jotka saatte herkutella ihan normaaliin tapaan, viisi herkkua viikonloppuun, joista voitte ottaa kopin, mutta ei oo pakko hei 😉

1. Mangojuustokakku browniepohjalla

Tein tätä juustokakkua muistaakseni maaliskuussa ihan vain huvikseni. Rakastan sekä brownieta että juustokakkuja, joten niiden risteytys kuulosti todella houkuttelevalta. Sitä se olikin! Ehdottomasti yksi parhaista koskaan tekemistäni juustokakuista. Reseptin löydät täältä.

2. Viljaton banaani-suklaaleipä

Banaanileipiä olen tehnyt vaikka minkälaisilla resepteillä, mutta tämä suklaasattumin varustettu oli mielettömän maukasta! Kukapa nyt ei suklaasta pitäisi!? Saatoin sipaista vielä nutellaa kylkeen…ah ja voih! Reseptin löydät täältä.

3. Brookies

Pohjalla brownie, päällä cookie. Tarvitseeko sanoa muuta? Jos en olisi herkuttomalla, tekisin ehdottomasti tätä uudestaan! Huh, nyt alkaa kuola valua näppikselle, pakko siirtyä seuraavaan! Reseptin löydät täältä.

4. Kaura-kookossämpylät

Nämä kaura-kookossämpylät on ehdottomasti parhaat gluteenittomat sämpylät, joita olen koskaan tehnyt. Niin pehmeitä ja maukkaita unohtamatta todella hyvää makua! Jos kaipaat hyvää reseptiä gluteenittomiin sämpylöihin niin testaappa näitä 😉 Reseptin löydät täältä.

5. Vadelmainen raakasuklaakakku

Tämä on kakku, jota mies pyysi minua tekemään tänä viikonloppuna. Olen ovela ja puolitan ainesten määrän ja teen kakun pieniin neliönmuotoisiin irtopohjavuokiin jolloin kakkua ei toivottavasti jää yhtään yli! Appiukon minulle ostamista vuoista on ollut raakakakkujen teossa paljon iloa. Ei tarvitse tehdä niin isoa määrää, jos tekee mieli syödä vain vähän 😉 Reseptin löydät täältä. Tämä kakun ohje on muuten tämän blogin suosituin ja haetuin resepti eikä turhaan! Onneksi kaupastakin saa jo tuoreita vadelmia…

Mitäs herkkua te meinasitte tehdä viikonlopuksi?