Iho pehmeäksi ennen juhlia

Processed with VSCO

Kaupallinen kampanja: MayBeauty

Mun iho on alkanut pikku hiljaa parantua. Nuorena naama kukki todella pahasti ja jouduin käyttämään paksua meikkikerrosta piilottamaan kaikki näppylät ja epätasaisuudet. Silloin en juuri ymmärtänyt ihonhoidosta ellei peruspuhdistusta aamuin illoin lasketa. Usein taisi sekin unohtua. En koskaan käyttänyt naamioita saati kuorintoja. Söin miten sattuu, käytin liikaa alkoholia ja join liian vähän vettä. Iho tuskin ainakaan parani näillä konsteilla. En ollut kuullutkaan, että ennen juhlia kannattaisi hoitaa ihoakin vähän eri tavalla ja puhdistaa se kunnolla, jotta se oikein kukoistaisi juhlapäivänä.

Processed with VSCOProcessed with VSCO

Nyt iho on huomattavasti parempi varmasti jo parempien ihonhoitoaineiden, ruokavalion ja riittävän nesteytyksen ansiosta. Alkoholia en käytä juuri lainkaan enkä tupakoi. Silti ihoni on edelleen rasvainen ja varsinkin tiettyyn aikaan kuukaudesta näppylöitä puskee esiin sieltä täältä. Ne saa kuitenkin kuriin varsin helposti. Käytän säännöllisesti kuorintaa sekä naamioita. Olen myös huomannut miten suuri vaikutus tehostetulla ihonhoidolla on ennen juhlia. Meikin laittaminen on huomattavasti helpompaa hyvin voivalle ja tasaiselle iholle kuin rasvaiselle, näppyläiselle ja samealle. Sain vähän aikaa sitten MayBeautyltä testattavaksi The Incredible Face Geliä ja tiesin heti, että tulen testaamaan sitä ennen kummitytön rippijuhlia.

Processed with VSCO
Kasvot ennen puhdistusta.

The Incredible Face Gel on kätevästi 10 ml pakkauksiin pakattu miellyttävän tuoksuinen kasvogeeli, joka imee iholta talia ja puhdistaa ihohuokosia, jolloin ihosta tulee puhtaampi ja pehmeämpi. Mun iho on tietyiltä osilta aika herkkä (posket) ja liian voimakkaat puhdistusaineet saa ihon kuivumaan ja hilseilemään. Kokeilin geeliä kuitenkin ihan ronskisti koko kasvoille sekä kaulan alueelle enkä huomannut kuivumista ollenkaan. Kasvogeeli on sen verran hellävarainen, että sitä voi käyttää ihon puhdistamiseen vaikka päivittäin, mutta itse olen käyttänyt sitä noin kaksi kertaa viikossa kuorinnan tapaan poistamaan ihon rasvaisuutta. Puhdistin ihon kasvogeelillä päivää ennen rippijuhlia ja iho oli kyllä tosi puhdas ja pehmeä ja meikki helppo levittää.

Processed with VSCO
Kasvogeeli on helppo levittää kasvoille.
Epäpuhtaudet irtoavat iholta melkein saman tien!
Epäpuhtaudet irtoavat iholta melkein saman tien!
Kasvojen huuhtominen tapahtuu kätevästi järvessä :)
Kasvojen huuhtominen tapahtuu kätevästi järvessä 🙂
Ja näin helposti iho on taas puhdistettu!
Ja näin helposti iho on taas puhdistettu!

The Incredible Face Geliä on todella helppo käyttää. Tein itse hoidon saunomisen lomassa laiturilla auringonlaskusta samalla nautiskellen. Kostutin vähän ihoa, levitin geelin, hieroin ihoa voimakkaasti vähän aikaa jolloin epäpuhtaudet alkoivat mönkiä ihohuokosista esille. Huuhtelu tapahtui kätevästi järvivedellä ja aikaa tähän koko operaatioon meni ehkä kolme minuuttia! Arvostan itse tällaisia nopeita hoitotoimia, koska harvalla meistä on aikaa tai halua haudutella ihoaan pitkiä aikoja. Plussaa kasvogeelin kätevästä pakkauksesta, joka kulkee näppärästi matkassa. Tuosta 10 ml purkista riitti muuten puhdistusgeeliä kahdelle ihmiselle. Iho oli selkeästi puhtaampi ja pehmeämpi kasvogeelin käytön jälkeen ja niin kuin jo sanoin – ei kuivattanut ihoa ollenkaan! Ehdottomasti jatkoon 🙂

Jos teitä kiinnostaa kokeilla tuotetta, niin blogin lukijat saavat nyt MayBeautyn verkkokaupasta 30% alennuksen koodilla jonnagel. Verkkokauppaan pääset tästä.

Kuvat: Kaisa K.

Elämäni tärkeimmät

Processed with VSCO with c1 preset

Kaupallinen kampanja // Yhteistyössä Sabora & Suecos.

Mun perhe on ollut mulle korvaamaton tuki ja turva viime päivinä. En tiedä miten olisin selvinnyt näistä päivistä ilman miestä ja lastani. Olen tarvinnut apua ruuanlaitossa, peseytymisessä, pukeutumisessa ja ompahan mies joutunut sheivaamaan myös kanaloitani! Tyttö on kasvanut silmissä kiukuttelevasta uhmaikäisestä avuliaaksi ja itsenäiseksi pieneksi neidiksi. Puhuttiin tytön kanssa paljon mitä tulee tapahtumaan, kun äidin käsi on kantositeessä ja toimintakyvytön. Hänen pitäisi auttaa minua arkiaskareissa ja opetella pukemaan itsenäisesti. Tokihan hän senkin jo osasi, muttei halunnut ja tästä asiasta taisteltiin päivittäin. Lupasin tytölle olla hänen kanssaan niin paljon ulkona ja leikkiä kuin hän vain ikinä tahtoisi, jos hän auttaisi minua. Ja nämä lupaukset ovat pitäneet joka ikinen päivä.

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Me ollaan tytön kanssa vietetty tuntikaupalla aikaa ulkona viime päivinä. Hän on sen verran vilkasta ja menevää sorttia, että yhdet kengät on jo tälle ”kesälle” loppuun ajettu ja toiset tennarit menossa. Sama kulutustahti on vaatteiden kanssa. Itse koen, että lapsen kenkien tulee olla käytännölliset, helpot puhdistaa ja ennen kaikkea hyvät jalassa. Jos ne vielä saa nopsaan pois jalasta ja takaisin niin isot plussat siitäkin! Suuresta kulutustahdista johtuen en halua tytölle mitään överikalliita kenkiä hankkia, koska tässä asiassa kalliit ei ole aina paremmat. Vähän aikaa sitten saatiin tytölle testattavaksi Suecos Loki kids-kengät ja niillä on pistelty nyt menemään leikkipuistossa ihan urakalla. Tyttö tykästyi pinkkiin väriin ja kenkien helppouteen, minä taas kevyeen materiaaliin ja helppohoitoisuuteen. Kengät ovat todella hyvin hengittävät ja valmistettu ultrakevyestä EVA-materiaalista, joka on helppo puhdistaa ja kengät voi tarvittaessa jopa desinfioida kloorilla. Materiaalinsa ansiosta kengät on niin kevyet että ne jopa kelluvat veden pinnalla. Sekin ongelma ratkaistu nimim. yhdet kengät järvestä viime kesänä onkinut…

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Käytiin eilen koko perheen voimin läheisen koulun takapihalla kiipeilemässä ja leikkimässä. Rakastan tällaista yhteistä perheaikaa yli kaiken! Tyttö on nyt keksinyt koulun köysiradan ja vaikeammat kiipeilytelineet. Voi sitä onnen hetkeä, kun hän ensimmäisen kerran uskalsi kiivetä korkeaan kiipeilytelineeseen ja pääsi laskemaan isoa liukumäkeä alas. Uudet kengät pysyi hyvin matkassa, vaikka vauhti oli kova. Ja jopa minäkin pysyin matkassa vaikka käytössä oli vain yksi käsi 😀 Mun jalassa olevat siniset tennarit ovat myös Suecosin mallistosta ja ovat olleet varsin passelit mun jalkaan. Nämä oli itseasiassa tarkoitettu työkäyttöön, mutta kun en kykene nyt töissä olemaan niin tepastelen niillä vapaa-aikana (siis sairaslomalla…). Suecosin kenkiä on siis saatavilla aina ammattikengistä vapaa-ajan kenkiin ja lasten kenkiin. Kaikki kengät vähän niin kuin saman katon alla! Koko malliston löydät täältä.

Processed with VSCO with c1 preset

Mitkä teidän mielestänne on lasten kenkien tärkeimmät ominaisuudet?

Minäpä lähden nyt hakemaan lapseni päiväkodista ja lähdetään valloittamaan se kaikista isoin kiipeilyteline!